Mēneša atskaite: oktobris

05.11.16

Beidzot, beidzot pieķeros, lai uzrakstītu mēneša atskaiti par oktobri, bet nekas - labs nāk ar gaidīšanu. Šodien rakstā būs daudz un dažādas lietās (dā, kāds pārsteigums, katru mēnesi tā :D), bet vairāk vai mazāk, centīšos uzrakstīt maksimāli tik ērti, lai viena raksta garums nav kā grāmatas vienas daļas garums.. Ja pāris vārdos kāds bija oktobris, tad - garš. Jā, es nejokoju. Man kaut kā likās, ka laiks ritēja lēnāk. Nav jau nekāda atšķirība, bet pieļauju domu, ka tas bija tāpēc, ka divas dienas nedēļā mani vakari ir palikuši daudz garāki, ka vakarā atnākot mājas nometu mantas, nomazgāju seju, iztīru zobus un dodos gulēt. Ar visu to, ka laiks ritēja vēlāk, man liekas, ka īsti neuztrāpīju uz skaisto rudens laiku, lai gan oktobra sākumā zelta rudens laikā biju Kuldīgā, un laiks tur bija tik "fantastisks", ka nosalu :D
Labi, ko es te sūdzos. Jebkurā gadījumā, klāt ir novembris, bet mazā astīte no oktobra ir palikusi. Aiziet!
Favorīti
Douglas Home Spa Breath of Amazonia ķermeņa eļļa: vairāk kā gadu es nelietoju praktiski nevienu ķermeān krēmu, eļļu vai kaut ko citu. Es zinu, tas ir traki. Bet, līdz šim es nejutu vajadzību kaut ko smērēt pa virsu. Pienāca nedaudz vēsāks laiks un vienlaikus es atradu lielisku produktu sēriju no Douglas Home Spa, kur arī iepazinos ar šo eļļu. Eļļai ir kolosāls aromāts, bet ne jau tas ir galvenais, kāpēc man viņa patīk. Eļļa tūlīt pēc uzklāšanas sasūcas ādā un man nav jāgaida kailai vismaz 5 minūtes līdz eļļa iesūcas. Uzreiz pēc dušas iesmērējos un velku mugura nakts drēbes. Ļoti patīk šis produkts, kas bagātīgi lutina ādu, bet tajā pašā laikā saglabā komfortu uzreiz velkot drēbes.
Sebamed Clear Face Deep Cleansing toniks problemātiskai sejas ādai: tas ir lielisks. Jau rakstīju rakstā par 5 jaunumiem skaistumplauktā, iespēja izlasīt šeit. Tiesa, pēc 3 nedēļu non-stop lietošanas, sajutu, ka vaigi palika nedaudz jūtīgāki, tāpēc uz vaigiem vairs nelietoju, bet uz zoda un pieres jā - un nekādu problēmu. Ja jums ir ļoti jūtīga āda, šis jums nepatiks, jo tas ir spēcīgs. Tā kā mani vaigi ir daudz jūtīgāki, tad tur vairs nelietoju. Citādi visādi, toniks ir sakopis manus sejas āda normas robežās un tagad pat liekas, ka poras ir palikušas tīrākas.
L`Oreal True Match + Artistry Exact Fit tonālie krēmi: kāpēc lieko tos ar + zīmi? Jo, favorītos viņi kā abi duetā. Ir tā, ka L`Oreal tonālajā krēmā man patīk klājums, bet priekš manis tas ir nedaudz pa vāju, un tonis nedaudz pa rozīgu, bet Atrtistry tonālajam krēmam ir dīvaina tekstūra, kas apgrūtina perfekti sapludināt, un tonis nedaudz pa tumšu, taču savienojot tos kopā, tie ir kā sapņu komanda. Sajaucot kopā, tie sniedz perfektu sedzamību, vienmērīgu un atbilstošu toni, un iespēju viegli izpludināt. Super! Šādu kombināciju atklāju tīri nejauši, bet visa oktobra garumā katru reizi, kad man bija jāiet uz saviesīgākus pasākumu, lietoju tikai šo divu kombināciju.
Makeup Geek Contour Powder Pan konturēšanas pūderis (tonis, Bad Habit): ak, dieniņās, cik tas ir perfekts konturēšanas pūderis! Pavisam atklāti un godīgi tas ir simtreiz labāks kā Anastasia konturēšanas pūderi, bet maksā tik demokrātiski. Pats mazākais otas pieskāriens sekmēs perfekti definētus sejas vaibstus. Tas nenormāli pigmentēts, krēmīgs, viegli izpludināms un noturīgs. Esmu sajūsmā! Man šis konturēšanas pūderis ir labu laiciņu, bet nebija sanācis tik bieži lietot. Tā kā man oktobrī bija izteikti vairāk pasākumus, ko apmeklēt, tad sanāca biežāk lietot. Otra lieta par ko es fascinējos, ir tas, ka kopumā ir 8 toņi, un Makeup Geek tos uzražoja teju katram ādas tonim savu. Piemēram, mans skaitās gaišai ādai ar siltu apakštoni. Savukārt, man draudzenei ir porcelāna toņa ādai ar vēsu apakštoni. Vai tas nav izcili. Es 10000 kārtīgi jums saku, noteikti paskatieties, jo nieka 10 par šo pasaku, ir praktiski nekas!!  Iegādājos šeit.
Artdeco Eyeshadow Matt acu ēnas, tonis 555 - Matt Pale Nude: tonis, kas pie manis ir kādu laiciņu, tikai tagad sevi īsti pierādīja darbībā. Oktobrī es izlēmu nedaudz pamainīt savu ēnu uzklāšanas tehniku, precīzāk - pamēģināt kā ir nelietot acu ēnu bāzi, bet tā vietā lietot konsīleri. Sākumā ļoti baidījos par noturību, bet viss bija super. Uzklāju no sākuma konsīleri, sapludināju un tad nofiksēju ar šīm Artdeco matētajām acu ēnām, jo to tonis ir perfekti bēšs. Jau tad iemīlējos šajās zīdaini maigajās, bet pigmentētajās ēnās. Pēc tam ēnas sāku lietot arī uz uzacs kaula, lai prefektā sapludināt augšējo līnijas acu ēnām, reizēs, kad likās, ka uzklātas nedaudz pa augstu. Jebkurā gadījumā neiedomāji perfektas ēnas. Līdz šim biju lietojusi jau labu laiku tikai Makeup Geek ēnas, bet tagad vienā līmenī nolieku arī šīs Artdeco 555 ēnas.
Pēdējais oktobra kosmētikas favorīts, NYX Butter Gloss lūpu spīdums, tonis Tiramisu:
Man ļoti patīk Butter Gloss lūpu spīdumu izpildījums, jo tas atgādina gela tekstūru, patīkami pārklāj lūpas un turās ievērojamu laika sprīdi. Tonis Tiramisu ir kā manas lūpas, bet nedaudz vēsāki rozā. Jebkurā gadījumā, ļoti dabisks tonis, kas piestāvēs ļoti daudzām gan ikdienas, gan vakara grima variācijām.
NYX Butter Gloss lip gloss - Tiramisu 
Ne kosmētikas favorīti

Filmas
The Sea Of Trees
Šo filmu noskatījos pašā oktobra sākumā, bet vēl aizvien jūtu šīs filmas pēcgaršu. Filma, kas retrospekcijā mētājot skatītāju no tagadnes uz pagātni, bailīgi, bet braši mūs ved pretī sāpēm, ko piedzīvojis galvenais varonis. Jau filmas sākumā parāda, ka šis stāsts nav ar laimīgām beigām, bet visas filmas garumā tiek pasniegtas daudzas iespējas kas notika, ka nav skaidrs, kurš ir vainīgs. Bet, vainīgs ir liktenis. Un paliek tikai sāpes un nožēla, kas galvenajam varonim liek doties uz slavenāko mežu pasaulē, kur cilvēki dodas taisīt pašnāvību. Filmai ir ļoti mērens un nesteidzīgs temps, ko papildina dabas skaņu un pieklusinātā mūzika, lai šoreiz domāt nevis par specefektiem vai skaistu mīlestību, bet par cilvēkstāstiem un iespēju negribēt nomirt. Filma, ko es ieteiktu noskatīties brīžos, kad šķiet, ka dzīves dzirkst ir padzisusi. Lieliska pārdomu filma.

The Girl On The Train
Es dievinu Emīliju Blantu un viņas aktrises prasmes, bet atklāšu jums to, ka šādā ampluā es nekad nebiju viņu redzējusi, un viņa mani šokēja kā skatītāju. Izcila tēlošanas māksla, kas visas filmas laikā liek noticēt visam, ko redzu. Bravo! Lai neskrietu nedaudz pa priekšu, tad šī ir filma, kas tika ekranizēta pēc grāmatas motīviem ar tādu pašu nosaukumu. Grāmata ieguva fenomenālu slavu, jo līdz šim neko tādu nebija lasījuši. Grāmata aizrāva un lika to izlasīt teju pāris nakšu laikā. Es nelasīju grāmatu, bet, kad ieraudzīju reklāmas rullīti uzreiz saprati - ka gribu redzēt. Man ļoti patīk trilleri un arī šī filma ir no trilleru žanra. Pēc naratīva attīstības man likās, ka ļoti tuvu filmai "Gone", kas guva masu sajūsmu. Es neteikšu, ka stāsts atrisinājums priekš manis bija kaut kas jauns, taču sižets un Emīlija Blantas tēlojums mani pārliecināja, bez šaubām.

Dirty 30
Filma, ko izvēlējos, jo ieraudzīju, kas tēlo. Ja jūs nezināt no Youtube sabiedrības, kas ir Mamrie un Hannah Hārtas, tad noteikti iesaku paskatīties. Es Hannu Hārtu zinu pateicoties viņas "My Drunk Kitchen" video sērijām, kur Hanna kopā ar dažādiem cilvēkiem iedzerot kopā veido dažādus ēdienus un smieklīgas izdarības. Atgādina katru no mums, kad izdomājam kopā ar draugiem gatavot un pasvinēt dzīvi vienlaikus. :D
Par filmu. Uzreiz bija skaidrs, ka šis būs kaut kas jautrs, galīgi nenopietns un izklaidējošs. Absolūti nekas jauns, bet filma bija laba vakara izskaņai. Filma, kur pasmejamies par stulbām izdarībām. Pievienotā vērtībā praktiski nejūtama, taču teikšu tā - arī šādas filmas ir nepieciešamas.

Mūzika
One Republic albums "Oh My My"
Ilgi gaidīts, beidzot sagaidīts. Bija ļoti interesanti klausīties tik atšķirību albumu, kā jeb kad iepriekš. Dziesmās noteikti ir jūtama liela dažādība, kas sākumā neliekas pareiza, bet dziesmas ir tik lipīgas un foršas, ka man jau ir vairākas favorītes. Piemēram, Let's hurt tonight, Future looks good, A.I., Wherever I go, Dream un Kids. Viena lieta, kas vispār nav mainījusies OR dziesmām ir lirika. Tā ir tik patiesa un aizraujoša, nevis kā vairumam dziesmu bez īsta satura. Mēs bijām jauni un bla, bla, bet šeit tā nav, un tas man ļoti patīk. It kā jau par vienu un to pašu dzied, ko citi, bet ietērpj citos, daudz saturiskos vārdos. Noteikti gaidu koncertu nākošo koncertu Rīgā.

EHR radio aplikācija
Turpino par mūzikas jomu, oktobrī atklāju priekš sevis jauno radio aplikāciju, kur iespējams klausīties caur telefonu 5 EHR radio stacijas. Mana vismīļākā ir Superhiti, kur skan 20. gadsimta diženākie hiti. Tur skan tādas dziesma, kas uzreiz liek sirdij palēkties no skaistām vai sāpīgām atmiņām. Varbūt ja pārējās es klausos mazāk, tad Superhiti ir tā, ko klausos, kad pārvietojos sabiedriskajā transportā uz darba vai māju pusi. Lielisks veids kā 40 minūšu braucienu padarīt par mazāk vienmuļu.

Nedēļas nogales brauciens uz Kuldīgu
Oktobra pirmajā nedēļā, pirmo reizi savā mūžā viena pati sēdos autobusā un braucu ciemos uz Kuldīgu pie draudzenes. Līdz šim, ja es kaut kur tik tālu braucu, tad vienmēr kopā ar ģimeni mašīnā, bet šoreiz 3 stundu brauciens vienai pašai autobusā bija lielisks piedzīvojums. Lai arī laikapstākļi nebija no tiem izcilākajiem, tomēr sajūtas un labi pavadītais laiks to atspējoja. Izstaigāju populārākos Kuldīgas apskates objektus un patiešām baudīja Zelta Rudeni. Pietam, pie reizes es biju tieši uz Teātra Festivālu Kuldīgā, un pie reizes devos uz divām izrādēm. Visādā ziņā, lielisks piedzīvojums.
A photo posted by Zanda (@zanda_mileiko_) on


Izlietotie produkti
Just Cosmetics Brush Cleaner attīrošs līdzeklis otām: līdzeklis, kas paredzēts ātrai otu tīrīšanai, bez ūdens. Ja salīdzina ar citiem, kas man ir bijuši, tad man patika aromāts, tomēr pulverizators bija vairāk kā šausmīgs, it īpaši pie pašām beigām, kad beigās nācās liet atsevišķā trauciņā. Noderīga lieta, bet iegādāšos pārmaiņas pēc no cita zīmola.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick izsmidzināms kondicionieris, travel size: lietoju, lai atšķetinātu sapiņķerējušos matus pēc to mazgāšanas, un tas palīdzēja. Pagaidām nedomāju, ka vēl vienu tādu vajadzēs.
Madara Cosmetics Peel sejas maska: ja laikā, kad to sāku lietot man tā patika, tad tagad drošu sirdi metu laukā, jo biju pārstājusi to lietot labu laiku, un termiņš jau bija beidzies. Neiegādāšos atkārtoti, jo tikpat labi Peel uzdevumu ar augļskābēm veic vecais, labais Planeta Organica pīlings.
Alkmene tējas koka eļļas toniks sejai: man patika, palīdzēja sejas ādai, bet vēlāk tas man kaut kā apnika, ka pēdējos pāris ml izlēju laukā.
Artdeco mitrinoša sejas maska: palika veca un netika lietota jau ļoti ilgu laiku. Noteikti uzmeklēšu vēl kaut kādu citu masku no Artdeco piedāvājuma, jo man ļoti Artdeco ādas kopšanas produkti.
Pien- Dairy Spa roku ziepes: lieliskas. Un tur citu nav ko teikt. Ja, protams, tās ir neierastas ar to, ka neputo visizcilāk, tomēr tās nesausina rokas pārlieku, kā dara lielākoties visas ziepes. Tiesa, tagad sāku lietot vēl vienas citas, kas man arī nenormāli patīk.
Wella Professionals Dynamic Fix matu laka: man ļoti patika matu lakas ideja, ka to lietojot, laka ir izturīga pret mitrumu, un ja tā padomā, tad laikam tā arī bija, taču, matu laka neturēja fiksāciju un nebija nozīmes, lieto vai nelieto pēc pāris stundām ielokotie mati bija praktiski taisni. Izlietoju kopā ar mammu līdz pēdējam, bet otra flakona iegāde nebūs.
Garnier micelārais ūdens: klasika, ko lietoju ik pa laikam. Šobrīd vairāk slavēju jauno divfāžu ar argana eļļu, bet domāju, ka nākotnē tik un tā pirkšu klasisko versiju.
Batiste sausais šampūns: kārtējais iepakojums. Lietoju jau nākošo, un turpināšu lietot tikai Batiste sausos šampūnus.
Dove Youthful kondicionieris: tik ilgi lietoju, ka vispār brīnos, ka līdz galam izlietoju. Parasts, nekas jauns vai uh un ah.
Bourjois Watterproof micelārais ūdens: pats lieliskākais micelārais ūdens. Noņem kosmētiku pēc pāris nieka sekundēm, bez jebkādām problēmām. Noteikti pirkšu atkārtoti, jo starp visiem lietotajiem micelāriem ūdeņiem, Bourjois ir pats labākais.
Isana Young divfāžu kosmētikas noņēmējs: man ļoti patīk, bet tagad man ir no Biotherm un Garnier jaunais micelārais ūdens.
DSD de Luxe 4.1 Dixidox de Luxe keratīna šampūns: būs drīzumā atsauksme par vairākiem DSD matu kosmētikas līdzekļiem, tāpēc pagaidām neizpaudīšos baigos tekstos par to.
Sebiprox šampūns pretblaugznu šampūns: izlietoju un nekādas izmaiņas. Nepirkšu atkārtoti.
Planeta Organica skrubis ķermenim: lielisks aromāts un lielisks balanss starp raupjumu un maigumu. Noteikti iegādāšos atkal, ja ieraudzīšu.
Madara Cosmetics Scrub skrubis sejai: šausmas.. jau iepriekš rakstīju, ka nepatika, tāpēc izlietoju kā roku skrubi. Man tas bija stipri pa traku un raupju, jo nākošā dienā uz vaigiem bija sarkani un sausi pleķi.
Catrice Liquid Camouflage konsīleri, 020: tas pats stāsts kā Batiste, lietoju neatlaidīgi, atkal un atkal. Lielisks konsīleris, un neizsakāmi priecājos, ka esmu atklājusi daudziem šo lielisko mantu. Liquid Camouflage konsīlera lietošana noteikti rada atkarību!
H&M Beauty Brow Specialist uzacu zīmulis, tonis Espresso: man otrais iepakojums. Lietoju gandrīz katru dienu un nedomāju mainīt. Kopš pagājušajā gadā atklāju H&M brauty uzacu zīmuli, tā neesmu ne pret ko citu nomainījusi. Superīgs tonis, viegli lietojams, sapludināms.
Real Techniques Miracle Complection sūklis: pēc 8 mēnešu bez apstājas lietošanas, beidzot iegādājos jaunu, lai šo mestu laukā. Godam nokalpoja, bet laiks jaunam. Raksts par RT kosmētikas sūkli šeit.

Jaunumi
Oktobrī es biju uz diviem dažādiem Schwarzkopf pasākumiem, gan ierastās, gan Professional sērijas produktu prezentācijām. Pirmā bija par godu Ultime produktu sērijām. Ultime produktu prezentācijas pasākuma laikā mums bija lieliska iespēja redzēt paraugdemonstrējumu lietojot visus styling produktus, un es uzreiz sagribēju tos izmēģināt. Dāvanā saņēmu Caviar sērijas matu kopšanas līdzekļus un Ultime matu putas un šķidro želeju. Pati pēc tam iegādājos superīgo Ultime sērijas matu laku, par kuru nenormāli fano Anete no Parādi Modi. Jāsaka, ka viņai patiešām bija taisnība, jo matu lakai ir aromāts kā saldām smaržām.
L`Oreal izlaida divus rudens jaunumus - Gold Obsession lūpu krāsas un Color Riche La Pelette lūpu krāsu paleti. Pagaidām nekas nav mēģināts.
Farmācijas uzņēmums Lotos Pharma rudens sveicienam atsūtīja noderīgus produktus tieši rudeni. C vitamīns tas ir galvenais šīs brīža veselība ierocis! Paciņā bija atrodams viens no šī brīža intriģējošākiem produktiem - Good Sleep Spray, kas jau nosaukt kā miegs iepakojumā, un par kuru rakstīja jau vairākas mana kolēģes. Noteikti izmēģināšu.
Oktobra sākumā Kiehl`s svineāj savu 3 gadu jubileju Latvijā, un devos, lai samainītu savu izlietotos produktus apmaiņā pret citiem produktiem. Kā travel size paņēmu sev iemīļoto putojošo līdzekli, bet pilnizmēram sejas krēmu, kas iekļuva jau favorītu listē.
Ar draudzeni devāmies krēmveida vaigu sārtuma meklējumos un pieejot pie MAC stenda, es beidzot to izdarīju - nopirku sev pirmo MAC produktu. Un pašu slavenāko - lūpu zīmuli tonī Whirl. Draudzene, protams, atrada arī sev perfekto vaigu sārtumu no MAC. Lūpu zīmuli esmu lietojusi pāris reizes un tas ir superīgs. Vēlāk kaut kad atrādīšu.
Otrais Schwarzkopf pasākums bija veltīts Professional sērijai  - BC Bonacure Fibre Force, kas paredzēts matu šķiedras atjaunošanai un matu stiprināšanai. Nekas nav lietots vēl.
Lielu atlaižu laikā kopā ar draudzeni pasūtījām KIKO Milano dekoratīvo kosmētiku. Ēnu pigmentus izmēģināju, tie mazāk patika, bet acu ēnas bija patiešām jaukas. Lietošu vēl, tad varēšu vairāk pateikt.
Tad iegādājos šādus un tādus labumus no Drogām, galvenokārt, devos pakaļ jaunajam divfāžu Garnier micelārajam ūdenim. Pašmāju kosmētikas zīmols, kas oktobrī saņēma nenormāli lielu sabiedrības uzmanību, lai glābtu šo zīmolu, atsūtīja paciņu ar jaunumiem, kurus noteikti izmēģināšu un uzrakstīšu savas domas.

Oktobris, manuprāt, bija kārtīgs NYX mēnesis, jo beidzot atvērās pirmais oficiālais veikals Latvijā, kas ir lielākais Baltijā. Veikals ir neticami skaists, plašs, un tik milzīgu piedāvājumu jūs šeit nebūsiet redzējuši. Tagad manā kosmētikas kolekcijā ir tik daudz NYX produkti, ka nevaru sagaidīt visu izmēģināt.
A photo posted by Zanda (@zanda_mileiko_) on

Man bija tas gods un neizsakāms priekš piedalīties oficiālā NYX veikala atklāšanā pārgriežot lentu, kas bija neaizmirstams piedzīvojums. Es vai plīstu uz pusēm no prieka, ka NYX uzrunāja mani piedalīties Wannabe kampaņā, kur es dāvināju veselu kasti, pilnu ar NYX produktiem, un pēc tam deva iespēja būt kopā superīgajā brīdī, kad vairāki desmiti un pat simti cilvēku veidoja nenormāli garu rindu jau no agra rīta, lai paspētu uz jaunā veikala svinīgo atklāšanu.


Oktobris bija sasodīti labs mēnesis, kas noteikti man lika smaidīt vairāk kā jebkad iepriekš. Ir novembris, svētku mēnesis. Man un blogam. Rītdien, 6. novembrī, es svinēšu savu 22. Dzimšanas dienu, bet jau aiznākošajā nedēļā blogam apritēs 5 gadi. Kūkas un šampanietis būs vairāk nekā drīkst, hahaha :D

Lai lielisks novembris! :*

7 komentāri:

  1. Bāc, nu es godīgi nevaru saprast, kas tik ļoti visām patīk tajā Catrice konsilerī :D Es pat toni nevaru tur atrasts - 020 ir par tumšu, bet 010 ir rozā. Pēc konsistences uz rokas šķita, ka ir mazliet sausinošs. Bet man arī ir savs favorīts konsileru starpā, kuru pērku jau trešo reizi :)

    Batiste šampūns ir tiešām super labs. Gribu ļoti pamēģināt Bourjois micelāro, bet kaut kā sanāca atkal nopirkt Biodermu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Savam ādas tonim es jaucu kopā abus, jo 010 man ir pa gaišu, bet izgaismošanai 020 pa tumšu. Kopā tie ir superīgi. :) Nezinu, nu katram jau sava tā gaume, man šajā gadījumā ir sakāmi visi tie labākie vārdi par Catrice konsīleri ;)

      Dzēst
  2. sejai kā skrubi ieteiktu Neutrogena oranžajā iepakojumā, diezgan labi attīra ādu (tikai degunam ne sevišķi efektīvi), nesausina, nekas nesāp pēc lietošanas un graudiņi nekairina. Pat manai jūtigajai ādai draudzīgi iet.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. superīgi! Noteikti uzmeklēšu, jo sen neko tādu, abrazīvu, nav sanācis lietot ;)

      Dzēst
  3. Kur Tu iegādājies Planeta Organica pīlingu? Viņš nav pazudis no plauktiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. PO tagad pieejams tikai Siberica veikalos ;)

      Dzēst
    2. Šo man uzdāvināja draudzene, jo viņai tas stāvot un putekļus krājot ;) Kādreiz tas bija nopērkams Drogās, bet kā jau rakstīja, ka tagad tikai var nopirkt Siberica veikalos :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan