The Body Shop Superfood sejas maskas

23.11.16

Pat ja arī dien dienā tiek lietots sejas krēms, serums, acu krēms, un vēl citi līdzekļi, tieši sejas maska var būt tas atslēgelements, kas ādu padarīs simtreiz mirdzošāku, mitrinātāku un veselīgāku. Es piederu pie cilvēku grupas, kuri maskas lieto gandrīz nemaz, jo vienkārši negribas ar tām krāmēties, lai gan zinu, ka cik būtisku lomu tās var spēlēt ādas stāvokļa uzlabošanai, jo tieši tam viņas ir paredzētas. Man ļoti patīk pēcsajūta, kad maska ir nomazgāta un āda jūtas maiga un gluda, bet tā kā man ir jūtīga āda, mani biedē, lai pēc tam neparādās sausi vai apsārtuši plankumi. Vēsajam gada laikam esmu atklājusi divas maskas no The Body Shop, kas palīdzēs izvadīt toksīnus un veicināt mikrocirkulāciju. Manuprāt, tieši tas, kas vajadzīgs!
Kā jau augstāk rakstīju, maskas lietoju gandrīz nemaz, tikai tad, kad sevi piespiežu to darīt. Man traucē šī sistemātiskā lietošana. Negribu es katru nedēļu, divas reizes nedēļā lietot maskas, bet būsim godīgi, ka reti ir maskas, kas efektu sniedz uzreiz.
Vispār The Body Shop maskas jau sāka krāt putekļus un tad vienu dienu nolēmu, ka vajadzētu izmēģināt. Uzklāju un ļoti iepatikās tas, ko redzēju pēc tam. tāpēc arī nolēmu pastāstīt jums.
Mani ļoti pārsteidza, ka pēc lietošanas uzreiz jau bija redzams efekts. Protams, poru savilkšanu un attīrīšana ir nedaudz ilgāks process, bet sejas ādas mirdzēšanu un gludumu uzreiz sajutu, kas man patiesībā radīja motivāciju lietot atkal un atkal, kā rezultātā - tagad mācos sevi pieradināt pie regulāras sejas masku lietošanas.

Sejas maska jau nav tikai rūpes par ādu, bet arī kā maza atpūta sev pašam no skriešanas un nebeidzamās steigas. Vismaz mana ikdiena dažkārt lielākoties paskrien kā tāds maratons, tāpēc ir forši nedaudz apsēsties un ievilkt elpu, lai padarītu kaut ko mazāk aktīvu, jo man īsti tāda relaksējoša sēdēšana nemaz patīk. Drīzāk varu sevi pierunāt uz mierīgu sēdēšu ar telefonu vai grāmatu rokā, bet tā ka nedarīt absolūti neko, ir diezgan grūti.

Himalayan Charcoal Purifying Glow Himalaju kokogļu attīroša maska
Himalaju kokogļu sejas maska ir paredzēta ādai, kuru nepieciešams attīrīt no netīrumiem un toksīniem, lai palīdzētu tai atgūt veselīgu jaunības starojumu. Tās sastāvā ir māls, bambusa kokogles, zaļās tējas lapas (kas ir pat redzamas) un tējas koka eļļa. Kopā šis kokteilis rūpējas par to, lai no porām tiek izvilkti visi netīrumi un āda tiktu dezinficēta un attīrīta.
Kā mēs zinām, ogle pati par sevi ir ļoti jaudīgs produkts un ja to savieno kopā ar māliem, tas uzvedas kā īsts magnēts, un ticiet vai nē, bet pēc maskas lietošanas ir sajūta, ka viss liekais ir izvilkts laukā.

Uzklājot uz ādas šo tumšo masu, kur patiešām var redzēt un sajust visas sastāvdaļas, seko ļoti atvēsinoša un kņudinoša sajūta. Man pirmajā reizē bija masku ļoti grūti noturēt uz sejas tās paredzētās 10 minūtes, bet ar sakostiem zobiem izturēju un beigās biju ļoti laimīga par rezultātu.
Lai arī izteikti kņudināja, pēc nomazgāšanas āda izskatījās gaišāka, manāmi starojoša un pats galvenais bija sajūta, ka āda satriecoši gluda. Tik gluda, ka nevarēju beigt pieskarties savai ādai.
Reizē ar mani izmēģināja masku arī mana draudzene,un viņu pilnīgi pārņēma šoks pēc sejas nomazgāšanas, ka āda un poras izskatījās lieliski.

Attīrošā maska ir pati universālākā no visām, jo sniedz tieši to, kas mums visvairāk nepieciešams - tīras poras, mirdzoša un gluda āda. Interesanti būs salīdzināt, jo manā kolekcijā ir vēl divas teju identiski vienādas maskas no Origins un L`Oreal. Kad izmēģināšu, noteikti būs atsevišķs salīdzinājums starp visām, jo visas sola vienādus rezultātus. Tomēr pagaidām The Body Shop maska izcili tiek galā ar rezultātu un noteikti iesaku visiem, visiem. It īpašie tiem, kuri cīnās ar poru attīrīšanu un sebuma mazināšanu.

Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Ķīnas ženšeņa & rīsu skrubja maska
Rīsu Skrubja maska ir paredzēta  pelēcīgai ādai, ar nevienmērīgu ādas toni, kurai nepieciešama intensīva kopšana, lai samazinātu poras, padarītu ādu starojošu un atjaunotu. Sastāvā: māls, žeņšeņa ekstrakts, rīsu ekstrakts un sezameļļa.

Ar pelēkas ādas nokrāsu un izskatu saskaras teju katrs, kurš ir biroja darbinieks, nesen atgriezies no ilgstošas slimošanas vai vienkārši - vairāk laika pavada iekštelpās kā ārā. Īsāk sākot, stāsts par mani.
Sākumā man likās, ka rīsu maska neko nedos manai ādai, tāpēc nolēmu uzklāt tikai uz vaigiem, kur āda ir ļoti jūtīga, kamēr pa sejas centru uzklāju kokogļu attīrošo masku.

Rīsu maska ir ļoti maigas tekstūras, kas atgādina bagātīgu krēmu. Var just arī rīsu gabaliņus, tomēr tie nav pārāk asi vai šķīstoši. Tieši ideālā kombinācijā, lai viegli eksfoliētu sejas ādu.
Pie maskas noņemšanas izmantoju sūklīti un apļveida kustībām veicu arī vieglu eksfoliāciju. Noņemot nost uzreiz sajūtu, ka āda ir ļoti maiga, izskatās veselīgi starojoša, jo pateicoties rīsa ekstraktam ādai tika veikta mikrocirkulācija, kas veicināja, ka āda izskatās ļoti veselīga, atpūtusies un starojoša.
Pats labākais, ka pēc lietošana āda vispār neizjuta nekādu kairinājumu, pat ne no tiem rīsu gabaliņiem, tāpēc pat tagad, kad man uz sejas alerģiskas reakcijas rezultātā ir nātrene, es ar mierīgu sirdi varu likt šo rīsu masku un tā nebūs pārāk agresīva manai ādai.

Rīsu skrubja maska būs vairāk atbilstoša tiem cilvēkiem, kuru āda ir vairāk jūtīga, jo šī ir patiešām ļoti saudzīga un maiga, bet tajā pašā laikā, efektīva maska. Efektīva tādā ziņā, ka pēc lietošanas āda tiešām būs dabiski starojoša un nebūs ne miņas no pelēcīguma.
attīrošā kokogļu -> rīsu skrubja


Ja salīdzina abas sejas maskas, tad kokogļu būs daudzreiz efektīvāka un jaudīgāka, jo uzreiz uzklājot uz ādas var just, ka āda tiek kņudināta un tīrīta, savukārt rīsu maska ir daudzreiz saudzīga. Tiem, kuriem ir aizsprostotas poras un nav nekādu alerģiju noteikti, noteikti iesaku kokogļu masku, bet nedaudz sensitīvākas ādas īpašniekiem rīsu masku. 
Kā jau rakstīju, šobrīd mana āda cīnās ar nātreni un tā kā man ir nedaudz bail pārlieku sakairināt savu ādu, tad lietoju rīsu masku, kas piešķir manai ādai veselīgu starojumu. Bet, kad viss pāries noteikti turpināšu lietot attīrošo kokogļu un izmēģināšu vēl slaveno Origins un jaunumu veikalu plauktos - L`Oreal. sejas masku ar eikaliptu.

_____________________________________________________________
The Body Shop sejas makas iespējams iegādāties The Body Shop firmas veikalos
Cena: 28.80 €/75 ml
Vairāk informācijas: mājas lapa, Facebook, Instagram



! raksts satur testa produktus no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

1 komentārs:

  1. Ļoti patīk šīs TBS maskas, jo sevišķi rīsu :) Kokogļu tiešām lieliski attīra ādu, bet man viņa nedaudz par stipru.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan