Grims Dzimšanas dienas svinībām

09.11.16

Pagājušajā nedēļas nogales izskaņā, svētdien, 6.11., svinēju savu 22. Dzimšanas dienu. Jau laikus biju izplānojusi, ka ģimenes pusdienās, lai nav jāgatavo mājās, kā tas vienmēr bija darīts, bet beigās nesagādāja nekāda prieka. Tāpēc, visi sapucējāmies un devāmies mierīgu un bezrūpīgi nosvinēt, bez nekādām trakām ballītēm no kurām jēga kā viena galvassāpes nākošajā dienā. Saņēmusi superīgo Dzimšanas dienas dāvanu, domāju, ka jāiemēģina roka un pie reizes jāizveido bildes, lai varu atrādīt savu pirmo grimu izmantojot acu grimam tikai un vienīgi ilgi glabāto Morphe Brushes 35O paleti.
Man patīk ļoti mierīgas Dzimšanas dienas, jo esmu visādās bijusi, bet saprotu, ka alkohols tikai padara visu sliktāku, kas beigās, jā, pieaicina kvantitatīvi daudz cilvēkus, bet aizvadītais ir absolūti izmests, tāpēc man patīk aizvadīt kvalitatīvi savu Dzimšanas dienu, pa mierīgo.

Šogad Dzimšanas dienā man bija satriecoši, neticami, superīga balva - studijas aprīkojums. Visa ģimene zināja, ka ļoti vēlējos gaismas un visu pārējo, bet pašai neatlika ne īsti iekrāt, ne arī meklēt, un tad nu lūk, visi kopīgi man nopirka studijas aprīkojumu, kas tagad man aizņem teju trešdaļu istabas. Šīs patiesībā ir pirmās bildes, kas daļa uzņemtas jau ar studijas gaismām. Man grūti vēl bija piešauties, bet uzreiz skaidrs, ka nenormāli patīk. Grima fotografēšana ir čakarīga lieta, tāpēc,lai atrastu īsto toņus kādi tie ir redzami dzīvē, izmantoju arī vēl dienas gaismu, jo softbox noņem nost krāsas un intensitāti.
Beidzot man nevajadzēs sūkstīties un čīkstēt, ka bildes nav izdevušās vai dienas gaisma tik tumša, ka neko nesanāk sabildēt. Tagad kaut 11 vakarā ieslēdz lampas un fotografē.

Atgriežoties pie grima. Ir uzreiz skaidrs, ka Dzimšanas dienā gribas kaut ko citu, kaut ko vairāk pamanāmu un tādu, lai pats jūties kā svētki. :D
Šajā gadījumā nolēmu pamēģināt kaut ko tādu, ko pati iepriekš neesmu vēl darījusi, bet ļoti gribējusi - Morphes Brushes 35O acu ēnu palete. Īsti īpaši pats košākais un mirdzošākais tonis. Tas ir tik sulīgs un perfekts, ka nav iespējams beigt uz to skatīties, tāpēc viss grims par godu tam perfektajam tonim.

Kā izveidoju šo grimu, aprakstīju soli pa solim:

  • Pirms tonālā krēma uzklāšanas, uz sejas jau bija uzlikts sejas krēms. Tāds, kas lieki nesatauko, bet labi mitrina ādu - Kiehl`s Ultra Facial sejas krēms.
  • Sajaucu 1 pilienu Artistry Exact Fit tonālo krēmu kopā ar 1 pilienu L`Oreal True Match, un uzklāju ar stingru kabuki stila otu, kas neveidoja lieku maskas efektu, lai gan tonālie krēmi deva ievērojamu sedzamību un noturību. Individuāli šie tonālie krēmi noteiktos pārbaudījumos īsti nepatīk, taču kopā - lieliska komanda.
  • Sajaucot kopā 010 un 020 toņus no Catrice Liquid Camouflage konsīleriem, "izgaismoju" sejas ādu - zem acu zonu, deguna centru, pieres centru, zodu.
  • Lai sejas āda fotogrāfijās būtu perfekti matēta un grims izskatās visa vakara garumā nemainīgi, ar mitru Real Techniques sūklīti, ko pirms tam izmantoju konsīlera sapludināšanai, "cepu" sejas ādu jeb uzklāju biezākā kārta Laura Mercier pūderi pa visu seju, un atstāju līdz brīdim, kad acu grims būs pabeigts.
  • Tajā laikā, kamēr seja "cepjas", iekrāsoju uzacis  izmantojot H&M Brow Specialist uzacu zīmuli (Espresso Brown) un fiksēšanai - Artdeco Clear Lash& Brow želeju.
  • Lai sagatavotu plakstiņus ēnām,lai tās būtu noturīgas un košākas, vispirms uzklāju Catrice Liquid Camouflage konsīleri (020). Sapludināju un nofiksēju ar Laura Mercier birstošo pūderi. 
No K uz L visi toņi no Moprhe 35O paletes, kurus izmantoju acu grima izveidei
  • Locījuma līnijā un nedaudz virs tās, ar pūkainu otu veidoju krāsu pārējas no pavisam gaišāka uz nedaudz tumšāku toni, kopā 2, kas veidos dabisku ieloces līniju acīm. Acu ēnas izmantoju tikai no Morphe Brushes 35O paletes.
  • Sajaucu kopā nākošos 2, nedaudz tumšākus toņus un jau ar nedaudz precīzāku otu, un nedaudz zemāk, lai iepriekšējai līnija tumšinu ieloces līniju.
  • Ņemot nākošos 2 toņus, vēsus, krāsoju plakstiņa ārējo un iekšējo malu, lai veidotu ēnas vairākas dimensionālas. 
  • Samitrinot otu ar acu pilieniem, talkā ņemu plakanu mēlītes tipa otiņu un uzklāju pa visu kustīgo plakstiņu pašu skaistāko, midzošāko un siltāko toni kādu jebkad esmu lietojusi. Tonis ir tik skaists, ka tam būtu nepieciešams pat atsevišķs nosaukums. Bet, pats labākais, ka ēnas klājas kā sviests. Tik krēmīgu un intensīvu pigmentāciju neesmu jutusi līdz šim. 


  • Pirms krāsoju apakšējo skropstu līniju, noslauku nost ar lielu pūdera otu lieko pūderi, kas palicis pēc "cepšanas".
  • Gar apakšējo skropstu līniju izmantoju vispirms vēsi brūno toni un tad to sapludināju ar silti sarkanīgo toni (uz rokas redzamajiem toņiem, tie ir 4. un 5.).
  • Atliecu skropstas un 2 kārtās uz augšējām skropstām uzklāju Max Factor Masterpiece Transform, uz apakšējām - Rimmel Accelerator skropstu tušas.


  • Kad acu grims pabeigts un paliek pēdējie soļi, ko pabeigt, talkā ņemu Makeup Geek kontūras pūderi (Bad Habit) un konturēju sejas vaibstus un pieri.
  • Uz vaigiem uzklāju vairāk sārtu vaigu sārtumu, bet ļoti minimālā daudzumā, lai nav pa traku. Izmantoju Douglas Make-up vaigu sārtumu, tonis Corail.
  • Lai izgaismotu sejas ādu un izceltu visu izceļamo, lietoju Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Palette (toni Champagne Pop) izgaismotāju.
  • Vakara laikā, protams, pēc tam noēdas lūpu krāsa, bet pašā sākumā uzklāju Model Launcher lūpu zīmuli, tonī Ballet un pa virsu uzklāju bezkrāsainu Infracyte lūpu spīdumu

Manas grima pārvērtības, pirms un pēc.
Pirms un pēc nav domāts tam, lai kāds varētu pašausmināties, bet tas ir, tāpēc, lai jūs redzat, ka kosmētika ir tikai kosmētika. To pēc tam nomazgā nost. Lai citiem droši vien nepatīk mana seja bez grima, man tā patīk, jo tā ir mana seja. Kādam nepatīk, ka daudz kosmētikas. Nav daudz, jo es nejutu lieku kārtu uz sejas. Tas ir normāli, ja ir ādas nepilnības vai kaut kas nav kā Instagram pasaulē, tāpēc mums ir kosmētika, kas liek justies labāk. Tāpat, dienas beigās tas jāmazgā nost, un nekas vairāk par kosmētiku tas nav. Mans pirms un pēc ir kā pierādījums, ka nav jābaidās parādīt savu seju arī bez grima.
IR JĀIEMĪL SEVI!

Visi izmantotie produkti:

Man ļoti patika kopējais rezultāts, jo tas man lika justies tik īpaši svinīgi, un viss pateicoties tam perfektajam vara sarkanajam tonim. Izbaudīju lielisku laiku kopā ar savu ģimeni, lai godam nosvinētu palikšanu par gadu vecākai. Esmu kļuvusi tagad par gadu vecāka, par gadu gudrāka.

Lai jauks vakars jūsmājās!

17 comments:

  1. Ir ļoti skaisti:) Man jau patīk šie oranžīgie toņi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar oranžiem tik kādu nesen sāku draudzēties, bet dikti patīk :) Paldies! ;)

      Dzēst
  2. ļoti skaisti,Tev piestāv! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    AtbildētDzēst
  3. Burvīgs, burvīgs grims Zandu! Un izmantoti tādi favorīti kā 35O un Becca X Jaclyn Hill paletes <3 <3
    Manuprāt, kosmētika tikai izceļ jau mūsu tāpat esošo skaistumu - gan ārējo, gan arī, manuprāt, iekšējo. Jo kosmētika ne tikai izceļ mūsu sejas vaibstus, bet arī uzlabo pašsajūtu, no rītiem iepriecina (vismaz mani :)) un arī ceļ mūsu pašapziņu.

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies! :*
      Kā tad tik svarīgā dienā bez īstiem kulta favorītiem ;)
      Pilnībā piekrītu Tevis rakstītajam, tā tas patiešām ir, ka kosmētika mums liek justies labākiem un iepriecinātiem ik dienu! :)

      Dzēst
  4. Foršīii!:))) Man arī gribas lampas, jo saprotu, ka ar dienas apgaismojumi ir par maz.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad tas ir nepielīdzināmi, ka beidzot šajos pelēkajos dienas brīžos ieslēdz lampas un ir tik gaišs kā pie vispār nekad nav bijis :D

      Dzēst
  5. Apgaismojums uzreiz izceļ visu, kas jāizceļ, padarot bildi 100 reizes dzidrāku, kvalitatīāku un acij tīkamāku! <3
    Saņēmi lielisku dāvanu! :) Prieks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viennozīmīgi. Tagad man pat neliekas, ka mana kamera jau novecojusi, jo bildes tik asas un dzidras sanāk :) Pareizais apgaismojums maina visu!
      Jā, mani patiešām ļoti paveicies, ka ģimene mani tik ļoti šajā visā atbalsta un sagādāja neticamu pārsteigumu! <3

      Dzēst
  6. Novēlots sveiciens! :) Skatos, ka Tev arī ir tumšāka āda lūpu rajonā (zem un virs lūpām), kā Tu ar to cīnies? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Tie tumšie plankumi ir no pumpu rētām. Patiesībā necīnos ar neko, vismaz pagaidām, vairāk tikai maskēju. Es zinu, ka ļoti slavē Kiehl`s serumu pigmentācijas plankumiem un šīm tumšajām rētām, ko noteikti izmēģināšu arī es pati, un tad noteikti uzrakstīšu vai ir labs vai nē cīņā ar tumšajiem plankumiem. :)

      Dzēst
  7. kādu kameru izmanto? 😊😉

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan