DSD de Luxe Keratīna ceļojuma komplekts

06.11.16

Matu kopšana pēdējos pāris gadus ir viens no būtiskākajiem tematiem par kuru ļoti labprāt runāju. Kādreiz mani mati bija tīrās šausmas, un arī tagad citreiz vēl, bet kaut kā cenšos tos savaldīt un savākt. Pirms kāda laiciņa sāku lietot DSD ārstnieciskās matu kopšanas produktus, kas ir visai neierasti ar to, kas bija līdz šim lietots. DSD priekš manis ir ļoti jauns atklājums un priecāšos dalīties savos iespaidos arī ar jums.
Par DSD zīmolu dzirdēju pirmo reizi, taču biju patīkami pārsteigta, kad uzzināju to stāstu un rūpes ne tikai par matiem, bet arī galvas ādas veselību. Manas personīgās matu kopšanas problēmas neslēpjās pašos matos, bet tieši galvas ādā. Man ir grūti atrast labus kopšanas līdzekļus, kas paredzēti galvas ādas kopšanai. Protams, tādi līdzekļi jāmeklē aptieku sortimentā, un arī DSD ir nopērkami aptiekās. Ir vairākas sērijas, viena paredzēta seborejai, cita matu augšanai, vēl cita atjaunot ķīmiska apstrādātus matus.
Produktu nav piedāvājuma bezmērā daudz, un tas, ka produkti ir strikti iedalīti pa kategorijām pēc problēmām, man ļoti patīk. Es baigi negribu iedziļināties zīmola biogrāfijā, jo šoreiz svarīgāki paši produkti.

Keratīna sērija, kurā ir iekļauti 3 ceļojuma izmēra produkti ir paredzēti matu atjaunošanai, kā jau ar keratīnu. Pēc šīs sērijas izmēģināšanas, sapratu, ka vēlos izmēģināt arī DSD pretblaugznu sēriju, jo tā liekas būs vairāk uz manu pusi un manām problēmām. Bet, par to vēlāk. Tagad laiks ķerties klāt katram no produktiem.

DSD de Luxe Keratīna sērijas iepazīšanās komplekts (šampūns, matu maska un matu serums) bojātas matu struktūras atjaunošanai un matu augšanas veicināšanai. 

4.1 Dixidox de Luxe keratīna šampūns (200 ml ~ 27 €)
Šampūns, kas sola attīrīt, atjaunot un padarīt matus daudz apjomīgākus un spīdīgākus. Sastāvā, protams, daudz un visādas lietas, bet šampūnam man pats galvenais, lai tas nav pa stipru un tiešām palīdz matu vizuālajam stāvoklim izskatīties kaut drusciņu labāk.
Pilnībā izlietoju visu iepakojumu un līdz galam tā arī nesapratu šampūna funkciju. Sanāk, ka kopsumā lietoju kā minimums 3 nedēļas, bet beigās tikai secināju, ka mati ir mirdzoši un nogludināti, bet citādi, tās bija vienīgās labās īpašības. Es jau negribu visu vainu uzvelt uz šo šampūnu, bet tikai pirmajā dienā, kad to pamēģināju, galvas ādā bija super, toties, kas sekoja pārējās nedēļas. Mana galvas āda zvīņojās no sausuma. Var jau būt, ka laikapstākļu maiņa, taču man bija sajūta, ka šampūns pastiprina efektu.
Šampūnam ir interesants uzkrītošs aromāts, kas atgādina konfektes "Lācītis Ķepainīts". Tā medus saldā smaržā asociējas ar šīm konfektēm. Pēc ieklāšanas ieteicams paturēt uz 2-5 minūtēm un tā arī darīju, bet man jutu atšķirības vai tas, ko maina.

4.3 Dixidox de Luxe keratīna maska matiem (200 ml ~ 38 €)
Pēc šampūna lietošanas, pāris reizes izmēģināju matu masku un secināju, ka maniem matiem tā ir stipri pa smagu. Man ir vidēja garuma mati, bet atlika uzlikt pašu niecīgāko maskas daudzumu, kad pēc fēnošanas viss kuplums, ko iepriekš veidoja šampūns, bija pagaisis. Pietam, mati jūtami ātrāk sataukojās, bet efektu no maskas īsti neredzēju. Tādā ziņā vismaz šampūns, lai ar visu, ka kairināja galvas ādu, vismaz darīja savu darbu - padarīja matus tīrus un mirdzošus.
Nebiju sajūsmā arī par maskas aromātu, tas atgādināja kaut ko ķīmisku ar ko parasti veic uzkopšanas darbus WC. Man nepatika tā smarža. Lai arī likās, ka maska būs viegla, tā izrādīja pat pārāk smaga manam matu garumam un struktūrai.

4.5 Dixidox de Luxe keratīna serums matiem (200 ml ~ 33 €)
No visiem 3 pieejamiem produktiem, uz serumu liku vismazākās cerības, jo līdz šim šāda veida līdzekļa, kas jāzieķē mitros matos, ļoti noslogo manu matus un beigās rada reversu efektu.
Atlika man vienu reizi uzklāt, kā uzreiz biju pārsteigta par to, ko redzēju, kad mati bija ieveidoti. Jāsaka, kā raksta ražotājs: pēc seruma uzklāšanas mati kļūst viegli ķemmējami un iegūst briljantu spīdumu, stiprību un apjomu ilgā laika periodā. Un tā tas arī ir, jo lietojot šampūnu, kas padara matus savēlušos kā švammi, ieklājot serumu mati uzreiz ir viegli ķemmējami. Vienā lietošanas reizē uzklāju pupas lieluma daudzumu, izlīdzinu pa plauktām un ieklāju sākumā visā matu garumā un tad atlikušo matu saknēs. Labākais ir tas, ka lietojot saknēs, mati nepaliek divreiz ātrāk taukaini vai netīri. Pēc veidošanas mati paliek daudz taisnāki un ne tik spuraini kā pirms tam, kas arī pierāda tā ietekmi. 
Lielisks līdzeklis, ko noteikti turpināšu lietot arī turpinājumā. Nezinu vai man vajadzēs vēl lielāku iepakojumu, jo jau 50 ml tilpums ir neizsakāmi ekonomisks. 

Produkti ir ļoti interesanti, un noteikti pie pirmās izdevības došos uzmeklēt sev vairāk paredzētu šampūnu. Protams, ir šaubas vai tas būs labs, jo matu kopšanas līdzekļi nav no tiem lētākajiem. Ja runājam par efektu, ko sola šī keratīna sērija, tad es uz saviem matiem neesmu novērojusi, ka tie būtu sākuši augt daudz raitāk kā iepriekš. Mēnesi atpakaļ biju pie frizieres un šobrīd man ir ataugušas varbūt tikai 1 cm matu saknes, kas ir optimālais garums kā iepriekš bijis.

Pieļauju doma, ka šeit ļoti izšķirošais ir matu un galvas ādas problemātika un man šajā gadījumā prioritāte noteikti nav matu audzēšana vai struktūras atjaunošana.
Kas man ļoti patika? Travel komplekta iespēja, kas noteikti noderēs visiem tiem, kuri dosies atvaļinājumos vai komandējumos. Produkti ir ietilpīgi un man ar šiem 50 ml šampūna pietika 3 nedēļām, lietojot to katru otro dienu. Un pēc tam vēl paliek forša, balta somiņa sīkiem pārvadājumiem ceļa somā.

_____________________________________________________________
DSD de Luxe produktus iespējams iegādāties Benu aptieka, Mēness aptieka, Latvijas aptieka un Internetaptieka.lv
Komplekta cena: ~ 20 €
Vairāk informācijas: mājas lapa, Facebook


! raksts satur testa produktus no uzņēmuma pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan