5 jaunumi skaistumplauktā: novembris

29.11.16

Novembra jaunumu kārtā ir produkti par kuriem jau paspēts uzrakstīt un izslavēt, bet ir tādi, par kuriem biju jau aizmirsusi un pilnīgi nejauši, šķirojot kosmētiku, atradās. Ļoti lielu lomu noteica sejas ādas stāvoklis, kas lika mainīt daudz efektīvākus līdzekļus uz maigākiem, neitrālākiem un saudzīgākiem. Šie 5 jaunumi ir mani novembra ikdienas sabiedrotie. Tiesa, vienu no tiem lietoju visai nesen, bet jau iemīļots favorīts, ka varu teikt, ir uzmanības vērts. 

Schwarzkopf Styliste Ultimate Crystal Shine matu laka (~5 €)
Par šo matu laku un to cik tā ir lieliska uzzināju no ne vienas citas kā Parādi Modi jeb Anetes. Viņa stāstīja par to ne tikai septembra favorītos, bet arī kad tikāmies Schwarzkopf Ultimate pasākumā. Es biju tik ļoti ieintriģēta, un pie reizes man vajadzēja jaunu matu laku, ka devos un nopirku. Tiesa, es paņēmu matu lakas versiju ar šķidrajiem kristāliem, kas vairāk dod mirdzumu, bet ir vēl otra ar biotīnu. Maniem krāsotajiem matiem tieši laikā.
Matu lakai ir ļoti salds, bet smaržveidīgs aromāts. Tas nav tas, ko parasti gaidi no matu lakas. Visbiežāk tu iepūt matos laku un skrien prom, jo negribi sarīties ar šo smago gaisu. Kā mums stāstīja prezentācijā, tad Ultimate visām sērijām pie aromātiem strādāja parfimēri un tos veidoja kopā ar supermodeli Klaudiju Šīferi, kas ir Ultimate sēriju seja.
Lai arī aromāts ir ļoti neraksturīgs matu lakām, manam degunam bija diezgan grūti, jo aromāts ir salds un pat nedaudz nomācošs. Ja ir iespējams, iesaku pirms pirkšanas nedaudz pamēģināt. Zinu, ka tā nav pareizi, bet labāk saprast vai patiks aromāts vai nē. Lietojot matu laku kopā ar savām smaržām, bija dienas, ka vairāk pat jutu saldo un uzkrītošo aromātu. Bet, ja patīk saldi aromāti, šī laka ir must-have. Es iegādājo savējo Drogās.
Runājot par pašu galveno - efektu. Nekad nepateiksi, ka matu laka ir 4. pakāpes stipruma, jo tā tik vienmērīgi ieklājas matos un nerada kraušķīgo efektu, bet nofiksē lokas un citus veidojumus. Balles frizūrām, kur prasās vairāk stingrāku efektu, šī nederēs, bet ikdienai izcila, jo nepadara matus smagus, labi fiksē un sniedz messy stila sakārtojumu, ja viegli sabužina.

Kiehl`s Calendula Herbal Extract Alcohol-Free toniks* (37.50 €)
Domāsiet, kāpēc tāds Ziemassvētku noskaņas iepakojums? Šis ir īpašais limitētās Ziemassvētku kolekcijas iepakojums sadarbībā ar mākslinieku Jeremyville. Tiem, kuri ir lietojuši šo toniku nav jāsatraucas, tas nav nekāds jaunums, tikai iepakojums uz Ziemassvētku laiku atšķiras. Bet, jāsaka, ka tas Ziemassvētku noskaņas vizuālais noformējums tā atgādina katru dienu par skaistajiem svētkiem, kas pavisam drīz tiks svinēts visās mājās.
Kiehl`s toniks ir unikāls ar to, ka tajā ir redzamas īstas kliņģerīšu lapiņas. Gluži kā uzlējumam. Man ļoti patīk lietot šo toniku no rītiem, jo tas ir ļoti saudzīgs, maigi noņem netīrumus un eļļas, kas nakts laikā uzkrājušās, un maigi atsvaidzina sejas ādu. Es pat lietoju ādai ap acīm un tas nerada nekādu kairinājumu.
Kiehl`s toniks nāca tieši laikā, kad uz sejas cīnos ar alerģisku reakciju un man bija liels prieks, ka šis ir tas toniks, kas situāciju nepadara trakāku. Toniks ļoti atgādina par laikiem, kad sejas ādu varēju tīrīt tikai ar kumelīšu uzlējumu. Arī Kiehl`s tonika aromāts pat ļoti atgādina tādu home-made mājas gatavoto kosmētiku.

Origins Make A Difference™ Plus + Rejuvenating Moisturizer atjaunojošs sejas mitrinātājs* (45.99 €)
Novembrī Latvijā oficiāli ienāca slavenais Origins zīmols, kas visā pasaulē ir iemantojis ļoti labu slavu, lielākoties jau to sejas masku dēļ. Manā īpašumā ir arī slavenā ogļu maska, bet tā pagaidām stāv maliņā. Šobrīd manai ādai tieši laikā nāca Origins sejas krēms.
Jau paspēju šo krēmu izslavēt, tomēr atkārtošos sakot, ka tas ne tikai lieliski mitrina un nogludina ādu, tas rada patīkamu svaiguma sajūtu. Aromāts vairāk kā lielisks. Atgādina īstu Ziemassvētku keksu, kad fināla garšas niansei tiek pierīvēts nedaudz citrona un apelsīna miziņas. Tieši tā arī smaržo krēms - pēc citrona un apelsīna rīvētas miziņas.
Vairāk manas domas par Origins krēms šeit

NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer izlīdzinoša grima bāze* (~15 €)
Par Angel Veil grima bāzi bija diezgan daudz dzirdēts, bet teikšu godīgi, ka nesapratu par ko tāda aktivitāte. Man tā likās bāze kā bāze. Nu, protams, mēģinājusi nebiju, spriedu pēc iedomām.
Bāzes pirms tonālā krēma tā kārtīgi lietoju 3 gadus atpakaļ, jo tad man gribējās, lai kosmētika labāk turas, bet patiesībā vajadzēja vienkārši kārtīgu tonālo krēmu ar ilgnoturīgu formulu. Tāpēc, pārstāju tās lietot, jo jēga maza. Pietam, es sapratu, ka tās silikona bāzes, kad sejas āda paliek sveša, man vispār nepatīk, bet krēmveida dod praktiski to pašu ko spēj sejas krēms.
Bet līdz ko es uzklāju šo bāzi uz ādas, es iemīlējos efektā. Sākumā uzliku uz rokas un vēlāk izmēģināju arī uz sejas. Bāze jūtas kā krēms, bet sniedz ļoti gludu un vienmērīgu efektu. Tā nav pilnībā silikona bāze. Es drīzāk teiktu, ka 50/50. Kad man uz pieres un vaigiem parādījās sausa "garoza", ko veidoja sīkas pumpiņas, šī bāze lieliski izlīdzināja šo balansu, ka ne tikai kosmētika smukāk klājas uz sejas, bet arī uz tausti bija tik patīkami pieskarties.
Esmu iemīļojusi šo bāzi un noteikti turpināšu lietot, jo esmu samainījusi savas domas par sejas bāzēm, un es atkal spēju izprast to lietošanas jēgu.

JORDANA Easyliner For Lips lūpu zīmulis, tonis Rock n Rose (2.35€)
Par tādu zīmolu Jordana pirmo reizi vairākus gadus atpakaļ uzzināju no Youtube beauty guru Carli Bybel, kas toni Tawny lietoja un slavēja, apgalvojot, ka esot daudzreiz labāks pat par MAC zīmuļiem. Mājas lapā Beauty Joint ieraudzīju šos zīmuļus un iegādājos gan slaveno Tawny, gan Rock N Rose, kas man ļoti iepatikās pēc toņa.
Es laikam biju ļoti dīvaina, ka veselu pusgadu to neaiztiku. Pasūtīju pavasarī un tikai rudenī izdomāju, ka laikam vajadzētu pamēģināt. Līdz ko es pamēģināju pirmo reizi, es absolūti iemīlējos.
Rock N Rose ir perfektais mauve vēsi nude tonis, kas tik ļoti aktuāls jau vairākas sezonas pateicoties Kailijai Dženerei un viņas pufīgajām lūpām.
Zīmulis ir nenormāli pigmentēts, ļoti mīksts, bet uz lūpām bez problēmām turas 4 stundas, tas ir lēts un nav nepieciešams nekāds asinātājs. Un pats interesantākais, ka lai arī man mājas ir slavenais MAC Whirl, es teikšu, ka Jordana Rock N Rose ir riktīgs Whirl dublikāts, kuru es izvēlos biežāk lieto pat par slaveno Whirl.
Fotogrāfijā uz lūpām ir tikai Jordana Rock N Rose lūpu zīmulis un lūpu centrā priekš apjoma uzliku The Balm Mary Lou Manizer izgaismotāju.

Šeit arī no pašas Carli Bybel video, kur viņa izmanto Rock N Rose lūpu zīmuli, lai iegūtu Kailija Dženeres zīmīgo lūpu krāsas toni. Demonstrējums 6:20 minūtē.

Visi produkti par kuriem rakstīju ir patiešām ļoti iepatikušies. Lai gan jāsaka, ka bija viens jaunums, kas man lika ārkārtīgi vilties, bet man negribējās viņu te pievienot, pie citiem tik labiem produktiem. Par to izstāstīšu mēneša atskaitē, kas būs jau pēc pāris dienām.

Noteikti gribu zināt, kāds ir jūsu novembra jaunums/atklājums kosmētika lauciņā?


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmuma piešķirti PR produktu paraugi

9 komentāri:

  1. Mans vissvaigākais atklājums ir Physiogel krēmveida attīrītājs. Pagaidām vēl pāragri spriest, jo esmu lietojusi vien dažas reizes, tomēr pagaidām ļoti patīk - ļoti ērts iepakojums ar pumpīti, krēmveida tekstūra (neputojoša), nav pievienotas aromātvielas, vispār, viss, kā man patīk :) Neņemt vienkārši nevarēju, jo sevišķi tāpēc, ka Physiogel AI krēms man ļoti patīk un šis attīrītājs ir no tās pašas sērijas :)
    Man arī prieks, ka beidzot pie mums nopērkami Origins produkti, tomēr pagaidām neesmu izdomājusi, ko gribētu pamēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti uzmeklēšu, jo AI krēms ir viens no maniem ilgu gadu favorītiem, it īpaši aukstajos gadalaikos! :)

      Dzēst
  2. Ar tiem jaunumiem man tā, ka mēneša vidū kritu NYX veikala lamatās! Sapirku visu ko sirds kāro, kad veikalā bija pieejams! Šobrīd testēju, skatos kas un kā - drīz būs pilna atsauksme. Vēl mēneša sākumā tiku pie BES jaunās matu kopšanas līnijas HERGEN šampūna un kondioniera. :)

    Es arī dikten ļoti priecājos par ORIGINS ienākšanu Latvijā! Drīz pie mums būs visi lielie zīmolu, par kuriem kādreiz varēja tik lasīt internetā, redzēt instagrammā un šad un tad pasūtīt vai nopirkt ārzemēs! Es pati jau esmu noskatījusi pāris produktus, kurus vēlos iegādāties!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, NYX noteikti ievelk savā skaistajā veikalā :)

      Taisnība, atceros pāris gadus atpakaļ mums nebija pieejami tik daudzi lieliski zīmoli, bet te skaties - Urban Decay, MAC, NYX, Origins, Bobbi Brown u.c.

      Dzēst
  3. Sveika! Man patīk Tavs blogs, ko jau esmu teikusi un šī ir lieta, ko redzi, kad redzu kādos blogos, tādēļ vēlējos pajautāt (šoreiz par konkrētu produktu, bet vispār interesētu principā)

    KIEHL's produktu price/performance- 38 EUR par kliņģerīšu losjonu- tieeeeeešām?

    Man pie PR produktiem būtu interesanti uzzināt- vai par pilno cenu pati šo līdzekli iegādātos vai nē? Vai arī ko tādu iztirzāt blogā, kam būtu jābūt viņu reklāmai, nav īsti ētiski?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, man liekas, ka Tavs jautājums ir ļoti normāls, un man nav iemesla slēpt neko. Tāpat, paldies par labajiem vārdiem :)

      Es iztirzāju cenu kategorijas blogā. Patiesībā pat diezgan bieži, jo es netaisu nevienam reklāmu. Vismaz mani nodomi nav reklāmai, mani nodomi ir tam, ka man patīk tas produkts un gribu nodot šo viedokli tālāk. Ja es nodarbotos ar produktu izvietošanu par maksu, tad, protams, vispār laikam nerunātu par šo un komentāru uzskatītu kā pārmetumu.

      Bet, tā kā par visiem produktiem rakstu tīri savas intereses un iniciatīvas iespaidā, tad slēpjams nekas nav. Ja man jautā par cenas atbilstību produktam, tad es teikšu tā, ka es būtu šo produktu noteikti nopirktu par savu naudu, ja tajā brīdī, kad man bija tik sausa un dedzina sajūta ādai (nātrene) es būtu lietojusi kaut vai paraudziņu. Es pat nedomājot būtu nopirkusi, lai gan zinu, ka summa ir ļoti augsta.
      Man šajā situācijā atsūtīja vienkārši paciņu, bet bez nekāda aicinājuma, ka gaida rakstu. Es vispār domāju, ka to toniku nelietošu, jo man ļoti līdz šim patika Biotherm un Daytox, kurus lietoju vairākus mēnešus no vietas, bet ar nātreni kombinācijā, tie dedzināja manu ādu, ka vienīgais, ko gribējās darīt ir noskalot. Un tikai loģiski, ka esmu būšu vairāk kā pateicīga, ka atklāju Kiehl`s toniku, kas remdēja ādas sakairinājumu.

      Kad es rakstu par produktiem, es nevienā brīdī nedomāju, lai kāds skrien un ķer šos produktus. Nē. Es zinu, ka katrs pelna savu sūri pelnīto naudu strādājot mazāk smagu vai vairāk smagu darbu, un es zinu, ka viennozīmīgi bez šī tonika var izdzīvot, kaut vai vienkārši pagatavojot kumelīšu tējas uzlējumu, jo efekts būs vienāds lietojot uz ādas.

      Es ceru, ka skaidrāk viss palika, un likšu aiz auss, ka vēl biežāk varētu runāt par cenas atbilstību katram produktam. :)

      Dzēst
  4. Sveika!
    Saki, lūdzu, kur var iegādāties Origins Latvijā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Origins var iegādāties veikalos Douglas (Spice) vai interneta veikalā: douglas.lv :)

      Dzēst
  5. Origins ir arī Alfas Douglas - nopirku sev slaveno ogļu masku, mitrrinošo masku un GingZing mitrinošo krēmu!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan