Pirmā iepazīšanās: Bio2You lūpu spīdumi, acu un ķermeņa krēmi

21.07.15

Raksta "Pirmā iepazīšanās" redzes lokā šodien ir nonācis viens no atpazīstamākajiem dabiskās kosmētikas zīmoliem Bio2You. Daudzi allaž saka, ka dabiska kosmētika nevar apvienot tās lietas, kas parasti ir pē vielu kosmētikā, bet priekš manis Bio2You ir tieši tas zīmols, kurš ne tikai ir dabisks, tātad draudzīgs ādai, bet arī apvieno visas klientu vēlmes, kas saistās produktu tekstūrās un aromātos. Bio2You sortimentā ir neskaitāmu veidu aromātisku ķermeņa kopšanas produktu u.c., kas liek sievietēm burtiski dzīties tiem pakaļ kā maziem bērniem uz konfekšu veikalu, bet pats galvenais akcents tik un tā tiek likts uz pašu galveno uzņēmuma sirdi - smiltsērkšķu ogu, kurai ir neizmērojamas kopjošās īpašības.
Ar Bio2You iepazinos pagājušajā gadā, tomēr tā īsti ķēros klāt padziļinātākai provēšanai un lietošanai tikai nesen, kad pamanīju, ka vairumam produktu tiek mainīts iepakojums, kas paliek arvien interesantāks un baudāmāks.
Pirms tam biju lietojusi vien organisko sejas attīrītāju, bet tad viņam nomainīja iepakojumu un mani kaut kā vairs neuzrunāja ne pats produkts, ne iepakojums.
Kad maija vidū paviesojos Bio2You jaunumu pēcpusdienā, kur biju aizgājusi vien kā parasts garāmgājējs, kuru stumdīja un bīdīja citur, lai tik kādām svarīgam viesim netraucēju, sapratu, ka ilgāk nevēlos palikt, bet tur strādāja viena jauka meitene, kas tik labi visu pastāstīja un parādīja, ka man pat radās interese pamēģināt Bio2You dekoratīvo kosmētiku, tāpēc mana atkal satikšanās ar Bio2You sākās tieši ar lūpu spīdumiem.

Lūpu spīdums ar E vitamīnu, bez parabēniem (6.40 €)
Par šiem lūpu spīdumiem atceros pirmo reizi lasīju Bubelle blogā un tā arī atmiņā palika doma, ka vajag pamēģināt. Ieraugot dzīvē diezgan plašo sortimentu (8 toņi), sapratu, ka četri no tiem uzreiz atkrīt, jo sastāva ir perlamutras mirdzumi. Pret mirdzumiem man nav pretenziju, vienkārši kopā ar šādu spīduma izpildījumu, tie mirdzumi manā skatījumā neiet kopā.
Lūpu spīdumu tilpums ir milzīgs - veseli 7 ml. To aplikators ir ļoti klasisks un vidēji parocīgs, tomēr šos abu konkrētos toņus izvēlējos tikai toņu pēc.
Pasākuma laikā ar Artu, Santu un Ivonnu visas nospriedām, ka tonis Nude ir lielisks, tāpēc to paķēru nemaz nedomājot, savukārt, toni Sunshine paņēmu tāpēc, ka tas bija pārāk skaists, lai nepaņemtu un nokļuva draudzenes īpašumā, kas dievina šādus toņus. Tas cik šie spīdumi ir labi vai slikti nezināju, tikai zināju, ka uz lūpām tie jūtās labi, ir pigmentēti un skaisti.
Nude attēlos vairāk izskatās kā tāds silti brūnais tonis, bet dzīvē tas sliecās uz perfekto KimK nude lūpu spīduma toni. Šis ir tas perfekti nedaudz vēsais brūnais tonis, kas lūpām vizuāli dod apjomu. Papildus vēl nedaudz zīmulis un visiem šķitīs, ka esat veikušas botoksa procedūru.Man šis spīdums ultra plānā kārtā izskatās vairāk rozīgs, bet klājot vairāk, tonis būs tāds pats kā iepakojumā.
Sunshine ir tāds kārtīgs koraļļu tonis. Noteikti patiks koraļlu cienītājām, jo ir pigmentēts, spīdīgums (mitruma efekts) un košs. Vasaras must have!
Nude
Var redzēt, ka abi spīdumi ir ļoti pigmentēti un ļoti atgādina šķidrās lūpu krāsas. Spīdumi ir mitrinoši un patīkami, bet problēmas sākas pie noturības. Tā kā spīdumi ir ļoti pigmentēti, ne lipīgi, tad pēc kāda laika vai pat uzreiz, ja pa daudz uzlikts, spīdums neglīti sēžas rievās un lūpas burtiski izskatās kā ar kaut kādu špakteli. Augstāk attēla tas nav redzams, jo uzklāju to ļoti minimāli.
Papildus tam, viņi nav īsti noturīgi un laika posmā, kamēr pazūd, veido baltas svītra uz lūpām, zobiem un visur citur.
Ja uzlabotu nedaudz formulu un iepakojumu, domāju šie spīdumi varētu pretendēt un cienīgu titulu.

Bio2You Organic Eye Contour organisks smiltsērkšķu krēms ādai ap acīm (18.78 €)
Pirms sāku kaut ko vairāk rakstīt par šo acu krēmu, jāsaka, šis krēms īsti vairs nav pieejams sortimentā. Es to pirku uz lielo atlaidi, bet t/c Riga Plaza Bio2You veikalā redzēju, ka vesels plauktiņš ar viņiem bija palicis, tāpēc nolēmu pievienot šim rakstam.
Par šo acu krēmu ļoti daudz stāstīju blogere Sugar Makeup Camille visu laiku domāju, ka vajag un viss. Kopš dienas, kad iegādājos šo acu krēmu, mana alerģija bija izveidojusies tikai vienu reizi pēc RevitaLash pamēģināšanas, bet tā vispār es pat jau biju aizmirsusi, ka āda ap acīm tik kairinoša.

Man ļoti patīk ērtais un miniatūriskais iepakojums - 15 ml. Tam ir parocīgs pumpītis, kas perfekti ļauj dozēt krēma daudzumu. Vienai lietošanas reizei pietiek viens dozators spiediens.
Kā minēja Camille, krēms ir bagātīgas tekstūras, tomēr ne treks vai ķepīgs. Tas atgādina biezu balzamu, kas burtiski absorbējas pēc neilga laika. Tā kā es viņu lietoju uz nakti, tā izteikti jūtu to, ka āda ap acīm palikusi ir daudz gludāka un mitrinātāka līdz ar to, konsīleris un dekoratīvā kosmētika nesēžas rieviņās. Tas tāpēc, ka sastāva ir kumelīšu ūdens, rožu eļļa, šī sviests, hohobas eļļa, olīveļļa u.c. Aromāts - kā jau kosmētikai ar smiltsērkšķiem.
Ja būs iespējams, noteikti pirkšu atkārtotu iepakojumu, jo esmu jau divu mēnešu laikā tikusi gandrīz līdz beigām un uzskatu šo par vienu no labākajiem acu krēmiem, ko esmu jebkad lietojusi!

Dabisks ķermeņa krēms ar meloni - JAUNUMS! (7.50 €)
Šo krēmu es iegādājos pēdējā gājienā uz Bio2You veikalu, kad meklēju iepriekš aprakstīto acu krēmu, bet neatradu, toties jūs jau zināt - ar tukšām rokām laukā no kosmētikas veikala doties ir necieņa pret skaistuma dievieti. Lai vai kā, pirku viņu pirms kādām 3 nedēļām jau un tad tie bija tikko atvesti. Diemžēl man nav plaša informācija ar ražotāja teksta par to, ko viņš dod un nedod, bet pārdevējas teica, ka tas ir labi mitrinošs un ātri absorbējas.
Pirmais, kas uzreiz krīt acīs ir krēma konsistence - atgādina creme brule krēmu.
Izsmaržojot visus aromātus (nesaskaitīju, bet daudz) sapratu, ka visvairāk iepatikās melones aromāts, kas pavisam noteikti nav tik salds un sintētisks kā pierasts just vairumā kosmētikas ar melones aromātu.
Es šo lietoju pēc dušošanās un esmu pamanījusi, ka to ir nepieciešams lietot ļoti minimāli, jo nav iespējams tik viegli izsmērēt, jo patīk veidot baltas pēdas.
Pēc rūpīgas ieziešanās, krēms absorbējas salīdzinoši ātri, jo kamēr es iesmērēju rokas, uz kājām krēms jau ir sasūcies. uzvelkot drēbes nerodas lipīga vai trekna sajūta. Vienīgais mīnuss ko jūtu pēc kāda laika ir  nepatīkamais blakus aromāts, kas nedaudz atgādina urea smaržu, ko pievieno daudzos mitrinošajos krēmos.
Priekš manis vasarā šis krēms pilda lieliska visas funkcijas, bet domāju, rudens/ ziemas sezonā būs pa plānu.

Kopumā jāsaka, ka Bio2You kosmētika piesaista un ik pa laikam noteikti pamēģināšu vēl kaut ko, it īpaši, ja atradīšu manu iemīļoto acu krēmu.

_________________________________________
Bio2You kosmētika nopērkama veikalos Bio2You. Biotēka, Douglas un Drogas
Vairāk informācija - mājas lapa, facebook


*šis nav produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

8 komentāri:

  1. Man ir šīs firmas acu krēms, bet, godīgi sakot, nesaprotu, vai tas ir tas pats produkts, kas tavā rakstā. Manējais ir 30ml iepakojumā un saucas Smoothing Eye Contour Seabuckthorn Cream, bet iepakojuma aizmugurē uzskaitītas pretrgrumbu īpašības. Starp citu, tās es pamanīju pirmoreiz! :D Lai nu kā, krēms man ļoti patīk, jo sniedz labu mitrināšanu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam tas ir bijis (ir arī atsauksme), bet viņi mainīja dizainu un sastāvu. Teikšu godīgi, pirmā versija man patika ļoti.

      Dzēst
    2. Nē, tas ir nedaudz cits. Tas par ko Elīna raksta. :) Dīvaini, ka arī viņam nomainīja iepakojumu un vairs nav tas, kā iepriekš. :( Žēl, ka tik labi acu krēmi pazūd no piedāvājuma, jo pat ilgstoši meklējot nākas piepūlēties, lai atrast īsto un vienīgo :)

      Dzēst
  2. kurā brīdī mainījās dizains un sastāvs? pirku trakajās dienās aprīlī.
    mans arī saucas kā rigasmetro rakstīja, bet iepakojums praktiski identisks, tikai apjoms 30ml, par anti-age tikai aizmugurē rakstīts. iepakojums bija dzeltenā krāsā.
    nekas īpašs, kā arī tilpums tomēr par lielu priekš krēma ādai ap acīm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dizains jau sāka mainīties pēc pagājušā gada vasaras izpārdošanas, bet visu laiku apritē iet pārpalikušie produkti ar vecajiem iepakojumiem. It īpaši Trakajās Dienās tādus liek, lai vairāk izpērk :)
      Es jau saku, ka tas ir cits, jo man bija balta kastīte :) Tas dzeltenā krāsas kastīte ir tas par kuru rakstīja Elīna, bet šis par ko es stāstu ir tas pats kuru aprakstīja Camille :)

      Dzēst
  3. Es izsmaržoju visus jaunos ķermeņa krēmus, bet, diemžēl, neiepatikās neviens... Spīdums gan man patīk, bet, jā, viņš jāklāj diezgan plāni. Baltas svītras gan novērojusi neesmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu man šis bija tas vienīgais kurš nedaudz vairāk iepatikās kā citi. Cerēju, ka patiks ābols, bet smaržo tāpat kā visi - pēc trauku mazgājamā :)
      Baltas svītras dažkārt var veidoties ar konkrētu Ph līmeni, tāpēc tas nav tāds galvenais no mīnusiem, bet man ir šāda reakcija nēsājot :)

      Dzēst
  4. Varbūt kāda ir testējusi bio2You ķermeņa aromātus? Visu laiku eju garām un atlieku, bet ziņkārība turpina mocīt.
    Vienīgi baigie viltnieki - veikalā šiem sprejiem ir 20% atlaide, kamēr mājaslapā tikai 10% :D Un persiku aromāts mājaslapā vairs nav nopērkams.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan