24 stundu skaistuma rituāls - jūlijs

19.07.15

Turpinu pagājušajā mēnesī startējušu jauno ikmēneša rubriku, kur apkopoju visus tos kopjošās kosmētikas produktus, kurus lietoju  konkrētajā mēnesī.
Jāsaka, ja jūlijā mēnesī vairāk esmu pamainījusi ķermeņa un matu kopšanas rutīnas, bet pārējais ir palicis tik pat kā nemainīgs. Kā jau iepriekš pārņemtā tradīcijā, visi produkti ir sakārtoti tādā secībā kā tiek lietoti. Tāpat, kā vienmēr esmu teikusi - ja interesē vairāk viedoklis par konkrēto produktu, vaicājam komentāru sadaļā.
 Mati
Seja - rīts
  • Nivea Daily Essentials Soothing Cleansing Mousse attīrošās putas sausai un jūtīgai ādai (nākotnē sekos atsauksme)
  • Kiehl`s Ultra Facial Moisturizer SPF 30 sejas krēms visiem ādas tipiem*
  • Kiehl`s Lip Balm lūpu balzams Cranberry*
Seja - vakars
Ķermenis
  • The Body Shop Virgin Mojito skrubis*
  • Lovea kokosriekstu dušas želeja* (kas absolūti vispār nesmaržo kā tipiskie kokosriekstu produkti)
  • Bio2You Natural Body Cream Melon dabīgs ķermeņa krēms ar meloni
  • Dove Powder Soft antiperspirants*
  • Lady Gaga Eau de Gaga 001 EDP smaržas (dievinu šīs smaržas perfektā unisex aromāta dēļ. Nekad nebūtu domājusi, ka patiks Gaga, bet firma man vienmēr ir bijusi mazsvarīga, galvenais - aromāts. Vairumam priekš vasaras šis būs galinošs aromāts, bet man tas ir perfekts)
Augšējā nots: laims; Vidus nots: vijolīte; Bāzes nots: āda un koksne

No šiem produktiem, skatos, ka ir daudz par ko stāstīt, tādēļ apsolos saukt savu mūzu atpakaļ no atvaļinājumu un rakstīt biežāk.
Man patīk veidot šādu rakstu un arī tos lasīt, jo skatos, ka daudzas blogu kolēģes ir pievienojušās šai idejai, kas liekas tik forši!

&z


*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti vai dāvināti, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

12 comments:

  1. Kā Tev patīk lovea produkti matiem? Nav "par smagu" ? Gribētos viņus izmēģināt, bet daži bio ( vai eko?) produkti padara matus pārāk smagus

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu tik daudz dabīgos produktus matiem lietojusi, tomēr salīdzinot ar parastajiem, kas noslogo matus, jāsaka, ka noteikti mati nepaliek smagāki. Tā maska kondicionieris labi mīkstina matus. Neteikšu, ka nogludina, bet pati paliek tādi patīkami mīksti, savukārt, tas izsmidzināmais kondicionieris rūpējās, lai mati nesaveļas un nepūkojās, bet kā lietoju to izsmidzināmo spreju neesmu novērojusi, ka mati būtu palikuši baigi smagi vai cieti. :)
      Par šampūniem nezinu gan, bet šī maska un sprejs ļoti, ļoti man patīk :)

      Dzēst
  2. Vēlos izmēģināt kaut ko no Lovea, bet nezinu, ar ko lai sāk! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No Lovea varu ieteikt uzmest aci uz ķermeņa kopšanas produktiem, jo viņiem ir dažāds piedāvājums, kā arī aromāti forši (piem. papijas želeja) :) Es dievinu viņu melnās ziepes. Lai arī ķēpa lielum lielā, bet tik labi attīra ādu bez skrubēšanas un skrāpēšanas.
      Personīgi man pašai ļoti, ļoti patīk tas granātābolu sprejs matiem, jo labi atšķetina sapinkojušos matus, nenoslogo un vēl papildus mitrina. Tā kā no matu sektora ir pierasts pie efektīvākiem matu kopšanas līdzekļiem, tad tā maska - kondicionieris liksies pa vāju.
      Nu kaut kā tā!

      Dzēst
  3. Interesanti produkti, bet laikam visvairāk gaidu atsauksmi par Nivea Daily Essentials Soothing Cleansing Mousse attīrošajām putām.

    Veiksmi!
    Zane no manapasakupasaule.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zane, atsauksme būs, bet vēl drusku jāpalieto un jāsaņemas apkopot visas domas ;)

      Dzēst
  4. nezinju, ka bio2you krēmiem ādai ap acīm ir tādi mazulīši. man lielais tilpums jau piegriezies, nekas īpašs

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis ir tas slavētais mazais acu krēms, kas izskatās, ka vispār iet laukā no sortimenta :(
      par pārējiem tiešām lasīts, ka nav nekā diži vērti ;)

      Dzēst
    2. man ir tieši šis smilšērkšķu, bet lielā tilpumā, 30ml laikam. nu pilnīgi nekāds un jau sāka apnikt, tāpēc sāku lietot arī kaklam un dekolte zonai. šonedēļ piebeigšu.

      Dzēst
    3. Šim anti age acu krēmam ir tikai mazais 15 ml tikpums :) tas 30 ir pavisam cits, lai arī liekās, ka tāds. Viņien iepriekš bija ja nemaldos 3 vai 4 acu krēmu veidi :)

      Dzēst
  5. uzraksti savu atsauksmi par wellas eļļu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es par viņu esmu tik daudz jau uzrakstīju dažādos rakstos, ka nemaz vairs vārdu nav pilnai atsauksmei. Apsolos, kad viņu izlietošu (tas būs pavisam drīz) - tad uzrakstīšu garāku komentāru ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan