Mana grima aktualitātes - jūlijs

31.07.15

Rakstot par savu 24 stundu skaistuma rituālu, man gribas pieminēt arī dažus teikumus par dekoratīvo kosmētiku, jo diezgan bieži mainu savu dekoratīvās kosmētika "rutīnu", tomēr, lai raksti netiktu pārsātināti, nolēmu, ka dekoratīvajai kosmētikai atstāšu atsevišķu rakstu, tāpēc tagad, ar veselu pusotra mēneša nokavēšanos un pārfotogrāfēšanu vairākas reizes, vēlos atrādīt savu aktuālo grimu, kur nēsāju lielākoties visa jūlija garumā. Tikai jau šajā nedēļā esmu nedaudz pamainījusi vienu produktu, bet ideju tas nemaina.
Visas vasaras garumā (varu tā teikt, jo no vasaras vien palicis viens mēnesis) galveno akcentu liku uz vaigu kaulu akcentēšanu, bet sejas bāzes princips vienlīdzīgs visa gada garumā - matēts finišs.
Tonālais krēms: Artdeco High Performance Lifting tonālais krēms, kas oriģināli paredzēts vairāk sievietēm ap 40, tomēr man tonālie krēmi un vecuma kategorija nekad nav likušies kopā, tāpēc es ignorēju.
Izvēlējos es patiesībā viņu toņa pēc, jo tonis 14 perfekti der manam nelielajam iedegumam, lai saskaņotos vienā tonī ar seju, kas šogad nav absolūti iedegusi SPF 30 ietekmē. Tas ir vidējas sedzamības, matējošs un ļoti noturīgs. Bija dienas, kad pat to nevajadzēja atjaunot ar pūderi, jo kā uzklāju, tā nekustīgi arī turējās.

Pūderis: Catrice Prime And Fine ūdensnoturīgs pūderis ir mans visu laiku labākais atklājums. Vasarā, protams, tas nedaudz tomēr pagaišina seju, bet ja lieto pa virsu bronzeri, tad problēmu nav. Tas lieliski fiksē, neveido kūkaino sajūtu uz sejas un smalki pārklāj seju ar vieglu pūdera kārtiņu.

Bronzeris: Artdeco LE Here Comes The Sun Bronzing Powder Compact  (nr.4 - beach party) bronzeris ir pats labākais, ko šajā gadā bez Beauty Blender esmu atklājusi. Lietoju es to jau no jūnija sākuma (jā, zinu, ļoti "laikus" par to rakstu, kad tas vairs nav nopērkams) un ne mirkli nenožēloju par tā iegādi. Kad ieraudzīju perfekto bronzīgo iepakojumu un nr.4 toņa toni, es gandrīz palecos aiz laimes, jo sen nebiju redzējusi tik perfekti nostrādātu produktu budžeta kosmētikas klasē. Tiesa, tad mani atturēja 17 € cena, jo domāju vai tiešām tik ļoti viņu vajag, bet Artdeco dienās, nespēju beigt uz viņu skatīties un atvedu sev līdzi mājās. Lietoju es viņu katru dienu un varu teikt, ka šis ir produkts ar kuru var pārspīlēt - tas tik un tā izskatīsies perfekti.Lietojot ar lielo otu dos nedaudz iedeguma, bet ar smalkāku otiņu, kā lietoju es, var arī "iekonturēt" vaigu kaulus, degunu un pieri. Pat, kad nav laika likt acu ēnas, nedaudz uzklāju uz acu plakstiņiem, lai dotu tādi zeltaini brūnu tonīti.
Pašam bronzerim ir neliels zelta spīgulis klāt, bet tas uz sejas ir praktiski nemanāms, tāpēc sejai dod tikai tādu neitrālu, siltu toni. Var redzēt, ka pēc pusotra mēneša lietošanas, tā raksts sāk palēnām pazust. Skumji, protams, bet es vairāk pārdzīvoju par to vai dabūšu otro rezervi ziemai.

Tā kā uzacis man veido meistare, kur nesen nomainīju, jo pie iepriekšējās meistares bija praktiski neiespējami tikt garo rindu dēļ, tāpēc tās pēdējā laikā izskatās pavisam citādi, bet vairums pārmaiņas ir novērtējuši pozitīvi, jo uzacis ar atguvuši nedaudz dabīgāka izskata formu un biezumu. Par pārsteigumu - bez robiem.
Tomēr pēc kāda laika, kad tās zaudē savu toni, es izmantoju Oriflame Giordani Gold uzacu tušu, kas labi izķemmē un pietonē uzacis.

Acis: Artistry Lenhgt& Definition skropstu tušu lietoju periodiem visas vasaras garumā. Jau minēju, ka skropstas viegli piekrāso, fantastiski turas un izskatās dabiski.

Lūpas: Maybelline Color Elixir lūpu spīdums/ laka tonī 725 Caramel Infused ir mans ikdienas sabiedrotais, ko nēsāju līdzi jau otro mēnesi un uz lūpām krāsu kā vieglu spīdumu, lai skats nav tik blāvs un lūpas, lai nežūst. Tonis ir tāds bēši rozā, kas lieliski saskan ar manu dabīgo lūpu toni.

Visi produkti koptēlā
Vēlu lielisku piektdienas vakaru!

&z

6 komentāri:

  1. Bronzeris izskatās vienkārši pasakaini!
    Viss koptēls ļoti dabisks un skaists. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šis tiešām ir viens no labākajiem bronzeriem, kas lietots, bet ļoti, ļoti līdzīgs ir Rimmel Natural Bronzer bronzerim, tas, kuram tonis laikam 21 Sun Light. To arī dievina visas gaišādainās meitenes ;)
      Paldies! :)

      Dzēst
  2. Skaisti :) vienkārši un eleganti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Man kaut kā vasarā patīk šādi. Nav ne gribas, ne laika pamatīgāk krāsoties, ja zini, ka dienas beigās tas viss var ātri vien pazust.

      Dzēst
  3. Tavas uzacis kā vienmēr ir super foršas, izteiksmīgas :) Es jau kādu lauku savas mēģinu ataudzēt, aug viņas lēni, bet priecājos par katru ataugušo matiņu, tagad domāju, kur man bija prāts pirms vidusskolas tās izraustīt šauras, ja daudz smukāka seja man ir tad, kad uzacis ir tā teikt - labi pamanāmas,bet neataug viņas kā gribētos, viena forša, bet otra ataug robaina, bet neko darīt parādīšos cilvēkos ar dīvainām uzacīm, bet, kad ataugs un pielabošu tas būs tā vērts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies, bet es arī esmu gājusi ar viņām dažādus posmus, lai kaut cik iegūtu to, ko vēlos! :) Man tiešām ir paveicies, ka pat tagad ataudzējot nav robainas, bet ir bijis, kad man tās ir bijušas stipri pa plānu un esmu staigājusi ar noaugušām, nesmukām uzacīm, lai tās ataudzētu. Man pat blogā ir pārmests kā var tā fotografēties, bet es vienkārši audzēju biezumu atpakaļ. Tā kā ja kādam nepatīk, lai skatās uz savām uzacīm, bet Tu, protams, dari kā pašai labāk. Galvenais, lai beigās ir tas kārotais rezultāts ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan