Eveline Cosmetics preses brokastis

08.07.15

Vakar jaunatklātajā restorānā "Pagalms" norisinājās Eveline Cosmetics preses brokastu pasākums, kurā tika prezentēti zīmola daudzveidīgie produkti. Nesen atklātajā restorānā (mums pačukstēja, ka šīs bija Pagalma pirmās brokastis), kurš atrodas vienā no senākajiem Rīgas parkiem - Kronvalda parkā bija iespēja baudīt ne tikai fantastiski vienkāršo interjeru un pie klačošanās kūres baudīt arī gardus dzērienus.
Pirms prezentācijas ieturējām maltīti, kas veidota pēc Latvijas lauku labākajās tradīcijām, un man kā mūžīgajam mājas bērnam, tas šķita kaut kas neticams. Tāpat bija padomāts arī par veģetāriešiem. Tātad, šeit droši var doties arī veģetārieši, jo no malas skatoties, ēdiens izskatījās tiešām labi.
Īsi pēc maltītes, viesus uzrunāja zīmola pārstāvji. Par zīmola 30 gadus garo vēsturi, tā misiju un produktiem interesentiem stāstīja Eveline Cosmetics eksporta menedžere Milēna Roga (Milena Rog), kura uz pasākumu bija ieradusies no Polijas.
Vēlāk sekoja zīmola izplatītāja Latvijā SIA Aroma pārstāves Marjanas Ivanovas - Jevsejevas stāstījums, kurā tika ieskicēta Eveline Cosmetics vieta Latvijas tirgū. Pēc oficiālajām prezentācijām, neformālākā gaisotnē, notika produktu testēšana, kuras laikā ar saviem atzinumiem apmainījās industrijas profesionāļi - žurnālisti un blogeri.
Kad visi interesējošie jautājumi tika noskaidroti, dāmas nodevās gardam deserta baudījumam - daļa no saldā ēdiena bija arī sirsnīgās un smieklu pilnās sarunas, kuras piepildīja Pagalmu un turpinājās vēl krietnu laiciņu pēc oficiālās pasākuma daļas beigām.
Es Pagalmā atgriezīšos jau vien šī raw deserta dēļ, jo tas bija LIELISKS
Līdzi mājās atbrauca arī ļoti skaists puķu pušķis. Man nepatīk ne iestīvinātās rozes vai graciozās orhidejas, bet pati vienkāršība, jo tur ir tas apslēptais skaistums atrodams.
šis attēls ir manis pašas uzņemts, pārējie fotogrāfa
 Liels paldies par iespēju piedalīties šajā vasaras veldzējošajā pasākumā, kad paejot trīs stundām tu jūties patīkami uzlādēts, ka pat vairs uz darbu tā negribās. Un pietam, "Pagalms" ir tik tuvu stresainajai Valdemāra ielai, tomēr, kad tur atrodies nav ne miņas no pilsētas trokšņiem un var vilinoši ļauties atpūtai.

informācija un fotogrāfijas ir publicitātes materiāls
fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

17 comments:

  1. Man "Pagalms" arī ļooooti iepatikās, noteikti vēl tur agriezīšos. Un viss pasākums tāds pārdomāts, ar sievišķīgu noskaņu - tiešām skaisti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vieta tiešām skaists un pārdomāta :)

      Dzēst
  2. piekrītu, deserts bija BUMBA :)))

    AtbildētDzēst
  3. bomba ne bumba, eh, autocorrect.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ieva, viss kārtībā! Autocorrect ir mūsu bieds ;D

      Dzēst
  4. Citreiz der pārlasīt uzrakstīto, tāds pērles, ka nemetas!
    Turklāt, blogerus un presi par skaistumkopšanas industrijas profesionāļiem nu gan nosaukt nevar!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāds pērles starp burtiem neatrast. Pērles jābrauc uz Jūrmalu meklēt :)

      Ja jūs esat tādi valodas nozares speciālisti, tad jau jums bija jāzina, ko nozīme teksts slīpsvītrā. Tas nav manis rakstīts un par to es neatbildu, tikai ievietoju ar atsauci. Kas nepatīk? Sakat skaidri!

      Dzēst
    2. Jā, ar kritikas uztveršanu arī ir problēmas.
      Mīļā sirds, citātus liek pēdiņās, pēdiņās! Iegaumē, lūdzu!

      Un vēl pārlasi šo, acis var salauzt, ak, citēju: "Tātad, ja vēlaties uz turieni doties, tomēr domājat, ka jums tur nebūs ko ēst kā veģetāriešiem, tad jūs šaubāties."

      Dzēst
    3. Citātus var likt arī slīprakstā. :)

      Paldies, pārlasīšu :)

      Dzēst
  5. Tiešām ir kā tu saki... atrodoties @"Pagalms", tur pat vienā no trokšņainākajām vietām, visa Rīgas steiga ir pilnībā aizmirsusies un pieklususi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnīgi noteikti būs jāatgriežas, kad šķitīs, ka pilsētas kņada uzbrūk. :)

      Dzēst
  6. Pēc bildēm spriežot vietai ir savs šarms ar nedaudz pagātnes/bērnības elpu. Izskatās pasākums bija iedvesmojošs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man bija sajūta, ka esmu atgriezusies tā kā bērnības mājās :) Iedvesmojošs, tas gan! ;)

      Dzēst
  7. Atļaušos dažos komentāros neiedziļināties, vairāk palikšu uz pozitīvās nots- ļoti gardas veģetāras brokastis, saldaus pasaka, vieta maģiska un jāsaka, ka Eveline, lai turpina attīstīties , nedaudz pamainīt iepakojumu un būs super. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, pie tādiem komentāriem četru gadu laikā vairāk kā pierasts. Troļļiem vienmēr nebūs miera, bet tāpēc man nav jābendē sava diena :)
      Par iepakojumu pilnīgi piekrītu. Ir lietas, kas ir ļoti labas, bet tas iepakojums nu tāds, ne parāk. Gan jau viss ar laiku nāks ;)

      Dzēst
  8. "Pagalms" izskatās interesanta vieta, būs jāiegriežas :)
    Par Eveline grūti ko spriest, jo es neesmu no viņiem ilgi neko lietojusi :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan