Mēneša atskaite: marts

16.04.18

Kaut kā ātri aizrit aprīļa dienas, un te pēkšņi, aprīļa vidū, apjaušu, ka līdz šim esmu uzrakstījusi tikai vienu ierakstu, un tā pat nav mēneša atskaite. Situācija ir jālabo, tāpēc šovakar atskaite par to, kas martā bija favorītos, un izlietoto produktu kārtā.
Favorīti
Collistar Illy Collezione Caffe Bronzing Powder Sculpting Effect bronzējošs pūderis ar modelējošu efektu | tonis: 2 Dark Roast
Pirms tam neko daudz par Collistar nebiju dzirdējusi. Tik zinu, ka zīmols tāds bija, bet nekādu priekšstatu par pašiem produktiem ne. Tāpēc bija ļoti forši izmēģināt vairākus Colllistar produktus, kas tika uzdāvināti prezentācijā, pagājušā gada novembrī. 
Toreiz, ieraugot šo Dark Roast toni - silti terakoto, bronzeri nemaz necēlās rokas mēģināt, jo tik silta apakštoņa bronzerus vēsākos un drūmākos gadalaikos labāk neizmantot, jo ''arkārtīgi izceļas. 
Bet, tā kā esmu jau ar vienu kāju vasaras sajūtās, tad Collistar bronzeris teju pats par sevi netīši atgādināja. 

Sākot ar marta vidu, lietoju to katru dienu, jo vienkārši bija nedaudz iestājies apnikums no konturēšanas, gribējās kādu vieglāku skatu, bet tomēr izveidot mazu modelējošu ilūziju, tāpēc Collistar bronzeris bija kā reiz, tieši pa rokai. 
Protams, vēlos izcelt nedaudz arī skaisto iepakojumu, kas tapis sadarbībā ar Illy kafijas zīmolu, tāpēc arī bronzera iepakojums ir kafijas tasītes baltumā, un ir tik lakonisks, cik vien iespējams, Veras vaļā uz magnētu, iekšā ir labs spogulis. Tātad, parocīgs arī ceļošanai un līdzņemšanai rokas somiņā.

Ja par pašu efektu, tad vēlos brīdināt, ka šis bronzeris patiks cilvēkiem ar siltāku ādas toni, jo tam klāt ir terakotas sarkanais pigments, kas vēsas ādas īpašniekiem var dikti nederēt. Lietoju ar lielu Real Techniques otu, kas uzklāj produktu ļoti vienmērīgi, bet nepārspīlēti. Ar Collistar bronzeri viss meikaps uzreiz izskatās daudz vieglāks, bet tik un tā sniedz nelielu akcentu uz vaigiem un pieres (visur, kur tiek uzklāts). 

Lush Superbalm balzams matiem
Par Lush Superbalm eļļu jau paspēju uzrakstīt atsevišķā rakstā, tomēr nebaidīšos atkārtoties, sakot, ka šis ir produkts, kas kaut drusku man deva cerības un iespējas padzīvot ar tīrāku skalpu. Ļoti pamatīgi aprakstīju gan savu problēmu, gan produkta iedarbību šeit, bet šajā rakstā vien atkārtošu to, ka šis ir ļoti labs produkts, un es priecājos, ka to iegādājos. 

Bioderma Hydrabio serums sejai
Arī produkts, par kuru esmu rakstījusi jau iepriekš, tomēr nenoguršu sakot, ka šis ir serums, kas man ādai sniedz to, kas trūkst visvairāk - mitrumu. Lai arī ikdienā diezgan normāli uzņemu ūdeni, tomēr mana āda cieš no dehidrācijas, tāpēc ir labi ādai dot arī mitrumu no ārpuses, un šim iemeslam man patīk lietot Bioderma serumu.
Tas ir ļoti viegls, gela konsistences produkts, kas ātri absorbējas, bet uz ādas atstāj vieglu kārtiņu. Galvenais, neuzlikt par daudz, tad tiešām varētu būt lipīga sajūta ādai. Pēc seruma jāskatās, ja gribas, var likt kādu eļļu vai treknāku krēmu, bet tas vairāk tāds individuālais fons katram pašam. Vairāk par šo serumu var izlasīt manā rakstā, ko rakstīju pirms kāda laika jau. 

Izlietotie produkti
Mixa Pro Tolerance Soothing Moisturizer sejas krēms (2 gab.): man liekas, ka jau pēc izlietoto iepakojumu daudzuma var pateikt, ko es teikšu par šiem produktiem. Ideāli derēja aukstajā sezonas periodā, kad ādai vajadzēja kaut ko treknāku un vairāk aizsargājošu. Uzklājot radīja labu aizsargkārtu, nomierināja sakairinātu un jūtīgu ādu, un neļāva ādai tikt sala un vēja savilktai.

NYX Professional Makeup Stay Matte But Not Flat pūderis | Medium beige: jau lietoju otro iepakojumu. Patīk tas, ka pūderis ir labi matējošs, noturīgs, un pie uzklāšanas sniedz vēl papildus sedzamību. Lieliski der, kad vajag noturīgu grimu, bet tā, lai seja neizskatās pēc maskas. Ar šo pūderi mans grims visas dienas garumā turas satriecoši.

L'Occitane Precious Cleansing Foam: putām bija ļoti relaksējošs un patīkams aromāts. Lielisks produkts, lai lietotu uz nakti, lai gan putas, manā uztverē, ir tāds rīta agruma produkts, lai, mazgājot seju, noņemtu sasēdušos putekļus u.c.

EOS roku krēms: ļoti patika - biezs, trekns, superīgi smaržoja (vaniļa, bet ne sintētiska). Labi atjaunoja rokas. Noteikti ir vērts iegādāties.

Bioderma micelārais ūdens: kādreiz nesapratu, par ko tur fano, bet, kad lietoju  - sapratu. Ļoti ekonomisks un jaudīgs produkts. Protams, ja lieto tikai šo visai sejai, tad ātri izlietosies, bet, tā kā es to lietoju tik acīm, tad man gāja vismaz 2 mēnešus. Nekairina acu ādu, noņem kosmētiku lieliski. Ko lai vēl piebilst?

Douglas Essential Sensory Make-Up Remover eļļa kosmētikas noņemšanai: neko vairs plaši nebildīšu, jo šī ir lieliska eļļa kosmētikas noņemšanai. Tagad lietoju 4. iepakojumu. Pagaidām nav pat vēlme meklēt kaut ko labāku, jo visu, ko man vajag, izdara šis lieliskais atklājums no Douglas kopjošās kosmētikas plaukta.

NYX Professional Makeup Precision uzacu zīmulis | Taupe: šis ir mans otrais izlietotais zīmulis, bet tagad jau lietoju trešo. Sākumā lietoju toni Ash Brown, bet tad sapratu, ka laikam pa tumšu un vēsu, tāpēc pārgāju uz Taupe, kas ir daudz siltāks, bet labāk piestāv maniem matiem. Perfekts uzacu zīmulis - var viegli un precīzi uzklāt, labi pludinās, un turas visas dienas garumā.

Collistar Unico skropstu tuša: patika efekts, tāpēc arī līdz beigām izlietoju. Tā kā tušai ir dabisko sariņu otiņa, tad līdz ar to efekts arī vairāk tāds dabisks. Man patika, ka tuša ne bira, ne smērēja, bet, pie tam, uzklājot spēja skropstas atliekt līdz pat uzacīm.

Marion tonētājs matiem | 56 Intense Red: esmu nejauši atklājusi šos tonētājus, kas ļoti labi der maniem matiem. Varbūt tie nav paši noturīgākie tonētāji, jo divas reizes izmazgājot, mati atkal izskatās kā nekrāsoti, tomēr, kad visi striķi trūkst un nav laika frizierim, šie super labi noder. Līdzi nāk arī cimdi, tāpēc atvieglo uzklāšanu.

Visas foršas lupatiņu (izņemot Vichy mitrinošo) maskas, tāpēc atsevišķi neiedalīšu, kura labāka vai sliktāka. Katra mitrināja, viegli atjaunoja, un padarīja ādu mundrāku: Vichy Quenching Mineral Mask, Mitomo Green Tea Essence Mask,Missha Charcoal & Snail Mask un Missha Real Solution Tencel Sheet Mask.

Ārpus kosmētikas pasaules, martā izlasīju divas grāmatas, bet īpaši izcelt vēlos Intas Blūmas "Latvietes karma" grāmatu. Nekad nebūtu domājusi, ka kādreiz izlasot šādu grāmatu iemācīšos tik daudz jauna, un pat pēc ilgāka laika perfekti atminos vairākus citātus un atziņas, kas īpaši iespiedās manā apziņā. Par saviem iespaidiem kamēr vēl lasīju var izlasīt šeit, bet tagad, kad grāmata pabeigta, pilnīgi un absolūti viennozīmīgi, bez jebkādām šaubām, varu ieteikt izlasīt šo grāmatu. Tā ir viegli uzrakstīta, tāpēc viegli lasīt. Ir ne tikai neliels teorētiskais ievads, bet arī vairāki piemēri no autores sadzīves vai citu cilvēkus dzīvesstāstiem. Ļoti iedvesmojoša un emocionāli līdzsvarojoša grāmata, kas rada harmoniju.

Tā arī noslēdzu visa pagājušā mēneša atskaiti. Pēdējā laikā nelieku vairs jaunumus, jo īsti nav nekur pierakstīts, un tad jauna mēneša sākumā grūti visu atcerēties, bet, ja jums tomēr ir vēl interese arī uzzināt katru reizi nedaudz par jaunumiem, tad rakstiet, noteikti atkal sākšu pierakstīt, lai atgrieztu arī šo sadaļu mēneša atskaites rakstā. Un tas pats ar ne kosmētikas izdarībām. Man jau patīk parunāt un jo vairāk jo labāk, bet man tiešām interesētu jūsu domas šajā gadījumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan