Lielisks duets intensīvai ādas mitrināšanai ziemā

25.02.18

Lielākais mīts un kļūda, ko pieļauj daudzi cilvēki, ir ādas nemitrināšana ziemā, jo, kad modē atgriezās hialuronskābes izmantošana kopjošā kosmētikā, cilvēki teju tika biedēti, apgalvojot, ka tādus produktus nedrīkst lietot ziemā. Un kopš tā laika, dzirdot ziemā vārdu "mitrināšana", uzreiz galvā rādās sarkanā gaisma, jo tas nav pareizi. Šajā apgalvojumā ir daļa patiesība, jo, lai arī ziemā tiešām nedrīkst lietot produktus ar hialuronskābi (ja ir paredzēts doties laukā, jo uz nakti jau drīkst), jo tas intensīvi pievelk ūdeni, bet kļūda ir tā, ka neatkarīgi no gadalaika, āda ir jāmitrina. Šoziem man talkā perfekti nāk Bioderma Hydrabio sērijas produkti, kas perfekti palīdz uzturēt mitrumu un neļauj ādai zaudēt starojumu un svaigumu.
Ādas dehidrēšanās
Ļoti izplatīti ir domāt, ka, ja sejai tiek lietots trekns krēms, tad āda nav jāmitrina, bet patiesība ir tāda, lai arī cik biezu kārtu krēma smērēt, ja āda nav mitrināta, tā nejutīsies labi, un līdz ar to neizskatīsies tā, kā gribētos. Ļoti bieži ikdienā saskaros ar apgalvojumu "ir kombinēta sejas āda, bet sejas centrā ir vairāk sausumu", un šī, mani lasītāji, lūk, ir pirmā pazīme, ka ādai slāpst, jeb kā gudri teikt, āda ir dehidrēta. Tas nozīmē, ka organismā ikdienā tiek uzņemts par maz ūdens un no ārpuses āda arī netiek mitrināta. Vēl viena bieža parādība ir tā, ka kombinēta sejas āda sāk pamatīgi taukoties, jo cilvēka organisms ir gudrs, jo domā, ka uz eļļu rēķina spēs gana mitrināt ādu, tomēr tā ne tuvu nav taisnība. Ādai ir nepieciešamas eļļas un ūdens, bet viens otru nespēj aizvietot.

Kā jau rakstīju, aukstos mēnešos jāizvēlas izvairīties no hialuronskābes saturošiem produktiem, arī matu un ķermeņa kopšanas produktos, jo, pievelkot mitrumu un radot nelielu kārtiņu uz sejas, salā tam piesalstot, tas bojā ādas un matu stāvokli un apsaldē mazos kapilārus.
Bet tā kā zinātne ir gājusi uz priekšu, ir radītas dažādas molekulārās vielas, kas kalpo kā ūdens uzturētāji ādā, ne pievilcēji, tāpēc šādus produktus drīkst lietot arī ziemas mēnešos. Protams, ir jāvadās, cik lielā salā plānots doties laukā, jo, protams, pie -30 grādiem pēc Celsija, mitrināšana būs pēdējais, par ko domāt. Labāk uzlikt treknu aizsargkrēmu un par mitrināšu padomāt atgriežoties mājās.

Lai arī liekas, ka vasarā mūsu āda cieš visvairāk, es drīzāk teikšu, ka tomēr ziemā, jo ir dažādi apstākļi, kas pamatīgi iedragā mūsu ādas stāvokli: apkure, straujas temperatūras izmaiņas (no siltas telpas laukā uz ielas, un otrādi), vējš, sals, nepietiekama ūdens uzņemšana u.c. faktori, kas ilgā laika nogrieznī noteikti liks par sevi manīt.

Hydrabio
Kopš mūsu platuma grādos iestājās ziema, sāku lietot Bioderma Hydrabio sērijas kopjošos produktus un ievēroju, ka tiešām, pēc divu mēnešus lietošanas, man pazuda problēmas ar ādas mitruma zudumu, vismaz vizuāli mana āda jutās ļoti labi un nekas neliecināja par dehidrāciju.
Hydrabio sērija ir unikāla ar to, ka pateicoties Aquagenium© patentam, kurš satur vitamīnu PP un ābolu kauliņu ekstraktu, rada ādas sintēzes procesus, kas ļauj dabiskajiem ādas mitrinātājiem pilnvērtīgi atjaunot un aizsargāt ādas šūnas dziļākos ādas slāņos.

Bioderma Hydrabio H2O līdzeklis dekoratīvās kosmētikas noņemšanai (micelārais ūdens) 
250 ml/13.28 €
Man liekas, ka lieki iepazīstināt ar tādu kulta produktu kā Bioderma micelāro ūdeni noteikti nebūs nepieciešams, jo teju katrs otrais, kādreiz dzīve ir pamēģinājis Bioderma micelāro ūdeni, jo laikos, kad tādi micelārie ūdeņi vēl nebija uz katra stūra, bija Bioderma, kas pirmie radīja šādu fenomenālu produktu, kas uz visiem laikiem mainīja kosmētikas industriju. 

Hydrabio micelārais ūdens rūpējas ne tikai par dekoratīvās kosmētikas, putekļu utt. noņemšanu, bet arī nodrošina ādas mitrināšanu, pateicoties patentam, par kuru jau minēju nedaudz augstāk. Man personīgi pašai ļoti patīk tas, ka Bioderma micelārais ūdens ir teju viens no nedaudzajiem (par citiem nezinu), kuru 100% var nemazgāt nost. Lai arī visi saka, ka micelāro var nemazgāt, vairākumā gadījumu tas ir jādara, bet Bioderma gadījumā, ar mierīgu sirdi uzticos un nemazgāju nost, jo šis Francijas farmācijas zīmols ir speciāli radīts jūtīgām, alerģiskām, problemātiskām un īpašu rūpju alkstošām sejām, tāpēc katra sastāvdaļa ir rūpīgi pārdomāta. 

Micelārais ūdens perfekti tiek galā pat ar ārkārtīgi noturīgu acu grimu, tāpēc tas ir ne tikai saudzīgs, bet ļoti efektīvs produkts. Ne reizi neesmu jutusi kairinājum, niezi vai apsārtumu, kas varētu liecināt par pārlieku agresīviem ādas attīrītājiem. Pēc lietošanas rodas patīkama sajūta, jo seja netiek vilkta, kas bieži vien notiek ar citiem micelāriem ūdeņiem. 

Bioderma Hydrabio serums
40 ml/ 25.83 €
Man ļoti patīk serumi, jo, katru reizi lietojot, liekas, ka tie spēj dziļi iekļūt ādas šūnās un daudz jaudīgāk spēj palīdzēt ādai atjaunoties. Jo katru reizi pēc seruma uzklāšanas, āda momentāni izskatās daudzreiz svaigāka, mirdzošāka un atsperīgāka. 
Hydrabio serums ir mans sabiedrotais jau vairākus mēnešus, un ir neviļus iekarojis manas simpātijas. Tas ir ārkārtīgi viegls gels, kas absorbējas momentāni, sniedzot ādai mitruma lādiņu. Tam ir ļoti viegls aromāts, un, kā norāda ražotājs, tam ir nedaudz pievienotas smaržvielas, bet manu ādu tas nekairina. Pozitīvi ir tas, ka neaizsprosto poras un ir hipoalerģisks. 

Ikdienā, pēc seruma uzklāšanas, nogaidu nelielu brītiņu, tad uzklāju treknāku dienas krēmu un mana āda jūtas pilnībā gatava cīnīties ar sala un vēja bubuļiem. Ja ziemas sezonā ar serumu vienu būs par maz, tad pavasara/vasaras sezonās noteikti var lietot šo serumu vienu pašu, protams, tikai atceroties par SPF līdzekļiem.

Esmu pilnībā droša, lietojot ziemā Bioderma produktus, jo zinu, ka tie ādai sniegs tikai pašu labāko: aizsargās un atjaunos. Beidzot ādas kopšana manā ikdienā ir ieņēmusi lielāku nozīmi, es beidzot saprotu Bioderma zīmola fenomenu un to, kāpēc šis zīmols ir patērētāju iecienīts un kritiķu slavēts visā plašajā pasaulē.

Bioderma produktus iespējams iegādāties aptiekās, internetaptiekās u.c. tirdzniecības vietās.

! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

1 komentārs:

  1. Liels paldies par tik smalku aprakstu, obligāti izmēģināšu BIODERMA līniju :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan