Risinājums visām manām skalpa problēmām - Superbalm

25.03.18

Rakstot šo blogu gadiem, tie, kuri lasa regulāri,noteikti zinās, ka man ir ļoti problemātiska galvas āda. Tā problemātika jau vairāk slēpjas tajā, ka man ir ļoti sausa galvas āda, kas nemitīgi niez, jo ir sakairināta; "blaugznas" birst uz tumšā apģērba, kas rada diskomfortu, jo nemitīgi ir jāattopas ar baltiem pleciem. Iepriekš ir mēģināti gan sēra, gan darvas šampūni; galvas āda ir nemitīgi mitrināta, arī lietoti tieši mitrinoši produkti, bet ilgtermiņā nav nekāda rezultāta.
Ar darba kolēģi nolēmu pasūtīt produktus no Lush, un, apskatoties piedāvājumu, uzgāju Superbalm brīnumlīdzeklim, kas īpaši paredzēts visām manām problēmām. Protams, ka nebija nemaz divu domu -  mēģināt vai nē. Tagad lietoju jau trešo reizi un vēlos padalīties ar šī brīža iespaidiem un efektu.
Es ticu, ka varbūt šī nav tēma, par ko visiem gribas skaļi runāt, bet, ja pat nebūs drosme dalīties savos iespaidos komentāru sadaļā, vismaz droši varat man ticēt, ka neesat vieni savā bēdā, un arī man ir problemātiska galvas āda. To zina visi cilvēki, kas mani pazīst. Katram ir sava teorija, kāpēc ir tā, un noteikti tam ir kāds nopietnāks iemesls, tomēr, kamēr par to nerakājos, tikmēr domājam par šobrīd svarīgāko. 

Mani jau netraucē, ka niez galva; esmu pieradusi pie šīs sajūtas, bet mana lielākā problēma ir tāda, ka paceļoties šai sausajai galvas ādai, tā nemitīgi visur birst. Tā kā man darbā ir jāvalkā melnas drēbes, tad tā vien to daru kā izpurinu jaku, lai nav "sniegoti" pleci. No tā nekaunos, jo esmu pieradusi jau gadu garumā, un pieņēmusi to kā normu, tomēr gribas jau tīru skalpu un to sajūtu, ka, plivinot matus, nebirst nekas laukā.

Lush Superbalm līdzeklis ir īpaši paredzēts sakairinātai, niezošai, sausai galvas ādai, ar blaugznām, sausām plēksnēm u.c. problēmām. Superbalm sastāvā ir kokosriekstu eļļas, dažādu ziedu vaski, lavandas un kumelītes ēteriskās eļļas, kas nomierina un atjauno skalpu.
Lietošana ir pavisam vienkārša; pirms paredzētās matu mazgāšanas sausos matos, ar pirkstu galiem, lokāli (kur visvairāk problēmas) iemasē galvas ādā balzamu un tur uz aptuveni 20 minūtēm. Pēc tam to skalo laukā. Teikšu atklāti, ka no matiem grūti izmazgāt, bet ar trešo reizi izdevās. 

Turot matos Superbalm līdzekli, ir viegli sildoša un kņudinoša sajūta, bet nav nekāds diskomforts. Pirmajā brīdī liekas, ka nekādas atšķirības nav, bet vislielāko efektu redz tieši nākošajās dienās, kad manāmi samazinās plēkšņošanās, uz pleciem vairs nav tik daudz blaugznu, galvas āda neniez, lai gan viss, ko nomainīju, bija šis līdzeklis, šampūns palika tas pats. 
Un ievēroju, ka pat pēc 4 dienām, kad parasti skalps burtiski deg, jo niez, tad pēc balzama lietošanas var just kņudoņu, tomēr nav tik traki, ka vienīgais risinājums būtu ātrāk skriet mazgāt matus. 
Tagad lietoju jau trešo reizi un esmu ļoti motivēta uz to, lai šoreiz redzētu vēl labāku efektu kā pēc pirmām divām reizēm. Palasīju arī atsauksmes, un cilvēki tiešām raksta, ka ārkārtīgi labs produkts, tiešām, ja šī ir ilgstoša problēma, ar kuru vairs nav iespējams cīnīties.

Personīgi varu teikt, ka kopš ilgiem laikiem esmu atradusi satriecošu produktu, kas man rada cerību, ka arī man var būt iespēja uz tīru skalpu un iespēja nēsāt tumšas drēbes bez nemitīgam raizēm par baltiem pleciem. 

Latvijā Lush kosmētika nav pieejama jau pāris gadus, toties ļoti operatīvu servisu piedāvā mūsu kaimiņi - igauņi. Tur, iegādājoties balzamu, izmaksāja 18,50 € par 45g. Dārgi, bet ir tā vērts, jo ir ekonomisks un tiešām efektīgs produkts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan