Izaicinājums "Jauna diena - jauna lūpu krāsa"

23.04.18

Lai arī blogā biju pieklususi, tad tieši Instagram kontā uzkavējos biežāk, jo aprīļa sākumā izveidoju sev izaicinājumu, kur katru dienu mainu lūpu krāsu. Tā ideja tapa tāpēc, ka man, es domāju, kā jebkurai citai sievietei, ir nejedzīgi daudz lūpu krāsas un tās visas lietot, kur nu vēl izlietot līdz beigām, ir teju neiespējami, un lai vismaz kaut cik pakustinātu savu meikapa "kolekciju", nolēmu pamēģināt šādu aktivitāti.
Ja sekojat līdzi, tad zināt, kā man sokas, bet, ja vēl ne, tad ir iespēja sekot man instagram, kur tiešām, nu jau 23 dienu garumā, savu izaicinājumu godam pildu. Tā kā šis izaicinājums prasa tiešām nēsāt šo lūpu krāsu, tad katru dienu mainot un mēģinot kādu jaunu toni vai sen aizmirstu lūpu krāsu, ir labi atcerēties, kāda ir formula, izpildījums un vai tiešām ir vērta nēsāšanai atkal.

Tāpēc, lai savilktu kopā manu IG aktivitāti ar to, ko ikdienā daru šeit, tad nolēmu uzrakstīt pāris teikumos savus iespaidus par katru lūpu krāsu, ko nēsāju. Sadalīšu rakstu divās daļās, tagad uzrakstot par 14 lietotajām lūpu krāsām, un mēneša beigās par pārējām.
NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie| 02 Puppy Love
Viegla putu konsistence, klājas viegli, turas normāli. Tā kā uz lūpām praktiski nav jūtams, tad liekas, ka ātri noēdas nost, bet, vispār, pigments diezgan labi turas uz lūpām vairāku stundu garumā. Ļoti liels pluss, ka nesausina lūpas.

NYX Professional Makeup Slip Tease Full Color Lip Oil | 09 Fire Dancer
Šķidrā lūpu krāsa, kas paliek matēta. Ir vidēja noturība, pēc ēšanas būs obligāti jāatjauno. Ja reiz eļļas sastāvā, tad labi mitrina, bet, ja salīdzina noturību, tad Lip Lingerie turas daudz labāk. Bet, tonis ir ļoti skaists, ka atturēties lietot nu nekādi nevar.

Isadora Twist Up Matt Lips| 51 Bohemian
Kolosāls tonis, un vispār kā produkts dienās, kad vajag kaut ko ātru, ne īpaši uzkrītošu. Krēmīga konsistnce, kas pēc brīža paliek vairāk matēta, bet nēsājot nesausina lūpas.

NYX Professional Makeup Butter Gloss | Devil's Food Cake
Šis ir viens no maniem vismīļākajiem lūpu spīdumiem. Tumšs, piesātināts ogu tonis, kas ne tikai klājas vienmērīgi, bet arī nēsāšanas laikā rūpējas, lai lūpas būtu mitrinātas. Nav īpaši ilga noturība, ik pēc pus stundas, stundas nākas atjaunot.

Maybelline Color Sensational | 932 Clay Crush
Šī ir lūpu krāsa, par kuru saņēmu neskaitāmi daudz komplimentus! liekas, ka parasts, silti brūns, nude tipa tonis, bet, kaut kā, kombinācijā ar manu ādas toni un izteiksmīgāku acu grimu, Clay Crush paliek kas vairāk kā vienkārši matētas formulas lūpu krāsa. Lai arī neesmu īpašā sajūsmā par Maybelline lūpu krāsu smaržu un garšu, tomēr krāsa ir tā vērta, tāpēc šis man bija tāds jaunatklājums priekš sevis.

NYX Professional Makeup Duo Chromatic Lip Gloss | Spring It On
Vēl viens no maniem favorītu lūpu spīdumiem, bet šis, atšķirībā no Butter Gloss, ir ar smalkiem, vizuļojošiem mirdzumiem. Nekad nebūtu iedomājusies, ka patiks šāda formula, bet, tā kā gabaliņi nav fiziski jūtami uz lūpām un dienas laikā neizsmērējas pa visu seju, tad šis ir tieši tas, kas vajadzīgs ikvienai! Kolosāls, viegli rozā tonis ar zelta mirdzumiņiem. Ir nedaudz tendence sasēsties baltās noguslnēs uz lūpām.

NYX Professional Makeup Slide On Glide On lūpu zīmulis | Alluring
Dienās, kad slinkums meklēt lūpu krāsu, lieliski noder šāds ūdens noturīgs lūpu zīmulis, kas perfekti noklāj visas lūpas ar intensīvu toņa pigmentu un 100% garants, ka pēc ēšanas un dzeršanas, lūpu krāsa būs uz vietas. Var lietot vienu pašu vai zem lūpu krāsas, tas katra izvēlē.

NYX Professional Makeup Suede Liquid Lipstick | Vintage
Lai arī tajā dienā bija izcili saulains laiks, man tomēr gribējās izvilkt rudens artilēriju laukā. Tonis Vintage bija mans favorīts visa rudens garumā. Tumšs, vīna sarkans tonis, ar nelielu violeti brūnā pieskārienu. Matēts, bet uz lūpām nebūs ilgnoturīgs. Viegli atjaunot, neveļas kunkuļos.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie šķidrā lūpu krāsa | Exotic
Lip Lingerie ir tā sērija, kas piedāvā tiešām dikti matētas un dikti noturīgas lūpu krāsas, bet jārēķinās, ka uzreiz vairāk sausina lūpas. Bet tas ir tīri loģiski. Nedaudz ķieģeļu brūns tonis, kas vairāk piestāvēs siltākas ādas īpašniecēm. Par formulu man nav pretenziju, jo šī ir sērija, kas turas godam.

Douglas Make-Up Jumbo Lip Pen | 7 Love & Roses
Tā kā ikdienā vairāk izvēlos matētas lūpu krāsas un mitrinošus spīdumus, tad savu reizi ir labi arī kaut ko pamainīt. Un pirmo reizi, es pamēģināju zīmuļa veida lūpu krāsu no Douglas dekoratīvās kosmētikas zīmola. Ārkārtīgi skaists tonis, parocīgi uzklāt, viegli mitrina lūpas. Un pateicoties gelveida formulai, arī uz lūpām turas pietiekami labu laiku, jo pat tai noēdoties, uz lūpām paliek vēl sārtais pigments. Produkts, ko noteikti lietošu vēl un vēl.
NYX Professional Makeup Suede lūpu zīmulis | Whipped Caviar
Whipped Caviar ir tas lūpu zīmulis, kas piestāvēs teju katram ādas tonim un katrai lūpu krāsai. Viegli bēšīgs rozā tonis, ko noteikti var lietot ne tikai, lai iezīmētu kontūru, bet arī kā lūpu krāsu, uzklājot uz visas lūpu virsmas.

L'Oreal Matte Addiction lūpu krāsa | 104 strike a rose
Matte Addiction ir mana mīļā lūpu krāsu formula, tāpēc noteikti nebija nekāds pārsteigums, ka ikdienā lietoju šīs sērijas produktus. Krēmīga, ļoti pigmentēta, noturības ziņā ļoti pārsteidz, jo, nesausinot lūpas un nesēžoties rievās, turas vismaz 2 stundas bez atjaunošanas.

Maybelline Color Sensational | Old Hollywood
Lai arī nepatika aromāts un garša, kā jau iepriekš minēju, tas visām Maybelline lūpu krāsām, bet pats tonis ļoti smuks, ka varēju jau izturēt. Viegls, rozīgs ogu tonis.

NYX Professional Makeup Thisiseverything Lip Oil lūpu eļļa
Un tad ir dienas, kad nav laika vai vēlmes krāsoties, tad ideāli talkā nāk lūpu eļļa, kas vairāk ir kā atjaunojošs un kopjošs produkts, tomēr uz lūpām jau izskatās kā parasts caurspīdīgais lūpu spīdums. Šis ir viens no maniem favorītiem, ko lietoju ārpus kadra nemitīgi.

Ja ir interese par kādu no lūpu produktiem, tad zem katra nosaukuma, kuram varēju atrast kādu iespēju iegādāties, esmu paslēpusi aktīvo saiti ar linku uz vietām, kur var iegādāties un kādas ir to cenas. Es ceru, ka jums tāda ideja patīk, un noteikti, tad jau drīzumā dalīšos ar iespaidiem par otro projekta daļu, kur parādīšu un uzrakstīšu par pārējiem izmantotajiem produktiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan