The Body Shop Black Musk un Red Musk aromāti

21.12.15

Es nekad nebūtu iedomājusies, ka tieši savas mīļākās rudens/ziema sezonas smaržas atradīšu The Body Shop sortimentā, bet tā sanāca, ka gadu atpakaļ tika laistas klajā nu jau absolūti iemīļotas un neaizvietojamas Red Musk smaržas, bet šī gada nogalē  - Black Musk. Saglabājot savu eleganto ievirzi, aromāti ir ļoti atšķirīgi un patiks atšķirīgām aromātu gaumēm.
Sākšu ar šī gada jaunumu par kura nelielu sneak-peak biju redzējusi jau augustā, un nevarēju vien sagaidīt, kad tas būs pieejams pārdošanā.

Vispirms jāsaka, ka melnais iepakojums ļoti uzrunā un tā vien šķiet, ka sastāvā būs kārtīgs tabakas un kaut kā dūmakaina savienojums, bet Black Musk galvenās notis ir: bumbieris, rozā pipari, heliotropa auglis, lakricas sakne, melnā vaniļa, melnais muskuss, pačūlija.
Aromāts pilnīgi noteikti nav pa manai gaumei, jo ir sajūta, ka leju sev virsū sīrupu. Jā, muskuss ir jūtams, tomēr tas tiek "nopludināts" ar bumbieriem, melno vaniļu un lakricas aromātiem, kas ir pirmais, ko jūtu uz savas ādas. 
Pirmās stundas laikā aromāts nedaudz transformējas uz manas ādas no salda uz vairāk muskusa pamatu, bet tik un tā saglabājot savu saldumu. Manā skatījumā, šīs smaržas ļoti, ļoti atgādina Lacoste Eau de Sensuelle, kuras man ļoti patika. Tās arī ir pietiekami saldas, bet situāciju glābj upenes. Šajā gadījumā, uzsvars uz bumbieriem, kas nedaudz rada šīs atšķirības ar Lacoste. Neteikšu, ka šīs ir absolūta zapte, bet tām dāmām, kuras safanojās par Red Musk šī būs vilšanās. Gluži kā man bija, jo skatoties uz iepakojumu un nosakumu škiet, ka tiešām sagaidīšu pašu tumšāko un noslēpumaināko muskusa aromātu, kādu, piemēram, varētu nesāt tumsas karaliene Maleficent.

Pretēji no Black Musk, Red Musk galvenās notis: pikants muskuss, pipari, kanēlis un tabaka. Neviena ziedu nots.
Pagājušajā gadā, pirms Ziemassvētkiem, The Body Shop rīkoja pasākumu un tad bija iespēja izvēlēties vienu produktu sev kā dāvanu. Zinot to, ka TBS piedāvā saldus aromātus vairumam produktu, ieraugot, ka ir kaut kas atšķirīgs uzreiz ķēros klāt pasmaržot, un tā bija mīlestība no pirmās smaržu nots.
Red Musk ir aromāts, kas noteikti patiks piezemētu aromātu cienītājām, jo muskuss dod daļu salduma, bet tas viss tiek notušēts ar spēcīgās tabakas un piparu notīm. Sākumā pat šķiet, ka pipari nedaudz degunu kņudina (smejos). Vārdu sakot, spēcīgs aromāts, kas bija mans favorīts visu ziemu, un noteikti tāds būs arī šoziem, bet gaidu nedaudz vēsāku laiku, lai varētu sildīt savu pašapziņu ar šo burvīgo smaržu kombināciju.
Esmu meklējusi līdzīgu šim aromātam, un citi ir mēģinājuši minēt, bet nav. Šis ir patiešām iepriekš nejusts aromāts, kas noteikti ir labākais, ko TBS varēja izgudrot!

Jāsaka, ja reiz esi atradusi savu iemīļoto aromātu, tad pārējie nešķitīs tik pievilcīgi. Black Musk ir skaists aromāts, ja dievinat saldumus un muskusu, bet man patīk muskusa tumšā puse, it īpaši savienojumi ar koksni, tabaku un pipariem, tumšajām ogām un ziediem, ko šajā gadījumā labāk spēj akcentēt Red Musk.

_________________________________________
Red Musk un Black aromātus iespējams iegādāties veikalos The Body Shop
Cenas: Black Musk - 42 €, Red Musk - 35 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no The Body Shop pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan