Reload.™ atkārtoti uzpildāms aromātu flakons

20.12.15

Es vienmēr esmu bijusi no tiem cilvēkiem, kas nenēsā līdzi smaržu flakonus, tāpēc ir svarīgi, lai aromāts ir noturīgs, tomēr tādus aromātus ir grūti atrast, kas turas visas dienas garumā, ja dienas garums sliecas līdz 17 - 18 stundām. Protams, ir slavenie Travalo, bet vienmēr ir baidījusi doma - ko darīt situācijās, kad vēlos uzpildīt citu aromātu? Esmu mēģinājusi arī Ķīnā ražotos, bet tie ir tik slikti, ka nācās izmest laukā. Talkā nāca šie Reload, kas šoruden parādījās veikalos Douglas un jāsaka, ka ir forši, jo ir alternatīva Travalo flakoniem, kas Latvijā nav tik viegli pieejami.
Ražotājs
reload.™ iezīmē jaunas ēras sākumu. Atkārtoti uzpildāmais aromātu aerosols satur 5 ml uzpildes flakonu tavām mīļākajām smaržām, lai Tu jebkurā mirklī varētu atsvaidzināt savu aromātu.
Reload sistēma piedāvā vairākus populārus aromātus, kas maksā 5 € par 5 ml, lai iegādātos savu iecienītāko aromātu, vai atklātu jaunu. Manā paciņā nokļuva divi aromāti - Hugo Boss Ma Vie un Givenchy Pi. Veikalos Douglas ir pieejami vairāki aromāti, tāpēc būs iespēja atrast sev vēlamo aromātu, bet ja nē, tad līdzi Reload flakonam nāk tukšs reload smaržu iepakojums, kas ļauj uzpildīt savas iecienītās smaržas.

Domāsiet, Givenchy Pi? Priekš sievietes? Jā, tieši tā. Es vairāk šo aromātu dēvētu par unisex, kas pilnīgi noteikti piestāv arī sievietēm.
Šis ir diezgan sens (pirmo reizi pārdošanā 1998. gadā) un skaists aromāts no Givenchy, kura nošu pamatā ir baziliks, rozmarīns, neroli, vaniļa, tonka pupiņas, koksne, kas rada siltu, austrumniecisku un piezemēti spēcīgu aromātu, bet ar nedaudz salduma pieskaņu.
Realod uzpildes sistēma ir vienkārša. Ievietojam smaržu flakoniņu, un apakšējo vāciņu aizver ciet, kas ir pavisam vienkārši un neprasa lieku piepūli. Interesanti, ka pats flakona dizaina vāciņš ir viegls, bet visu "smagumu" rada apakšējais vāciņš ar ko noslēgt sistēmu.
Tieši tik vienkārši, lai nēsātu līdzi un lietotu uz nebēdu!

Interesanti, ka Reload piedāvā arī attīrīšanas flakonu, kad tiek mainīts aromāts. Cleansing Refill ir atsevišķi iegādājams un noteikti noderēs. Aromāti tiešām nejaucas kopā, bet jāsaka, ka tomēr nedaudz aromāts paliek, bet tas bija, kad tika mainīts Pi pret Ma Vie, jo Pi ir aromāts, kas noteikti būs ilgi vēl jūtams. Lai attīrītu sistēmu, veicu 5 "pūtienus".
Šāda sistēma ļoti noder, kad dodos uz koncertu vai teātri, jo tas neaizņem daudz vietas. Tāpat šķiet, ka ir uzticams iepakojums un ceļojuma laikā noteikti nebūs jāraizējas par to, ka tas var saplīst un smaržas izlīt.

Man liekas, ka ideja par šādu sistēmu ir patiešām forša, bet nedaudz traucējoši, ka principā katra detaļa uzpildei ir jāpērk atsevišķi. Piemēram, paši dizaina vāciņi ir atsevišķās cenās, jo ir pieejami kā vairāk eleganti, tā funky stila, bet cenām ir krasa atšķirība.
Kopumā varu teikt, ka tas ir parocīgs gadžets ikdienas nēsāšanai rokassomā vai bieži ceļojot - rokas bagāžā.

_________________________________________
Reload atkārtoti uzpildāmos aromātu flakonus iespējams iegādāties veikalos Douglas
Cenas: flakona dizains vāciņš - 19,95 €, reload aromāts - 5 €, attīrīšanas flakons - 3,90 €
Vairāk informācija - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Douglas pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

4 komentāri:

  1. Man laikam vajadzēs iegādāties, smagi staipīt līdzi pudelītes..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smagi un nedroši, jo nekad nevar zināt, kur tā somiņa nokļūst - nokrīt vai tiek nomesta :(

      Dzēst
  2. nezinu, liekās, ka baigi padārgi priekš flakoniņiem, man e-baja normali kalpo, nekas vel nav sabojājies vai nočakarējies.. ok. ja kāds man uzdāvinatu man noteikti patiktu :D Bet pašai pirkt - roka neceļās ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. bet viņiem ir pieejami arī par 9,95 kas salīdzinoši nebūtu nemaz tik daudz, ja zina, ka var lietot atkal un atkal :) man ebay sākumā arī likās forši, bet tad pamanīju, ka smaržas smuki līst laukā pa apakšējo atverīti. Dabūju izmest laukā :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan