Rituals LE Oriental Nights Oriental Dream dušas putas

16.12.15

Kad devos iegādāties dāvanu bloga konkursam, nesen biju pamanījusi informāciju par jauno Rituals ziemas kolekciju - Oriental Nights, un pasmaržojot kolekciju uz vietas, veikalā, sapratu, ka vēlos dušas putas! Man ļoti patīk citrusu un piparkūku pikantais aromātu savienojums, kas ik ziemu uzvirmo degungalos, un tā vien šķiet, ka šī kolekcija tā arī smaržos, tomēr tas nebūtu Rituals, ja nesniegtu produktiem jaunu uzviju un šoreiz savienojot kakao pupiņas ar mandeļu pienu un šķipsniņu noslēpuma, kas pārvērš šīs dušas putas par neaizvietojamu produktu dušas rituālā.
Ražotājs
Oriental Nights kolekcija ir bagātināta ar mirri un kakao pupiņām. Mirri senāk izmantoja reliģiskos rituālos, meditācijā un ārstniecībā. Tās siltā, bagātīgā un jutekliskā smarža nomierina. Krēmīgi saldais kakao pupiņu aromāts, savukārt, sniedz mieru un prāta skaidrību, atslābinot muskuļus un līdzsvarojot ķermeni un garu.
Manam degunam gribētos, lai aromāta kompozīcijai pievienotos arī kanēlis un nedaudz pikantākas garšvielas, jo lai arī šis kakao pupiņu aromāts ir tāds maigs un nedaudz rūgtens vienlaikus, mandeļu piens nedaudz pasaldina visu kompozīciju. Katru reizi, kad atrodos dušā, vienkārši ļaujos aromātam, jo tas ir patīkams, nedaudz sildošs un pilnīgi noteikti iederas lietošanā aukstajos ziemas mēnešos.
Putas patīkami attīra ādu, piepilda ar lielisko aromātu visu vannas istabu, un vēl ilgi saglabā maigas ādas sajūtu. Ja neesat saskārušās, ar šāda koncepta produktiem, tad jāsaka, ka tie ir 3 vienā - kalpo kā aromterapijas produkts, attīra ādu un kalpo kā superīgs skūšanās krēms, kas ļaus paķert ikvienu lieko matiņu. Tā lietošana ir ļoti viegla - uz mitra sūklīša uzklāj, uz uzputo. No želejas izskata produkta, tas pēkšņi pārvēršas par bagātīgāk putām. Ja šķiet, ka putas ir vieglas un gaisīgas, tad šīs ir bagātīgas un blīvas, kas lieliski ieskauj visu ķermeni to burvībā.

Lietoju šīs putas vairāk kā mēnesi un pavisam noteikti saku, ja meklējat nedaudz atšķirīgu Ziemassvētku aromātu, pilnīgi noteikti iesaku uzlūkot šīs dušas putas.
Tāpat, ja vēlaties Ziemassvētkos kādai dāvināt kaut ko patiesi smaržīgu un skaistu, tad noteikti iesaku pameklēt Rituals piedāvājumā. Viņiem it daudz un dažādu aromātu "sortes", ka katrai aromātu gaumei būs ko atrast!

_________________________________________
Produkti nopērkami Rituals Cosmetics veikalā modes un izklaides centrā Rīga Plaza
Cena - 8.50 €
Vairāk informācija - mājas lapa, facebook


* šis nav produkta sponsorēts raksts

2 komentāri:

  1. Man arī ļoti ir iepatikušās šīs putas, tāds ļoti gaumīgs aromāts

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. gaumīgs un patiesi Ziemassvētkiem atbilstošs aromāts :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan