Kiehl`s produkti Peter Max pasaulē

28.12.15

Lai arī Ziemassvētki jau ir paskrējuši garām, zinu, ka daļa vēl dāvanas saviem mīļajiem pasniegs uz Jauno gadu! Tāpēc, ja meklējat kaut ko saviem mīļajiem, kas ir dzīvesprieka un enerģijas pilni, tad vēlos iepazīstināt Kiehl`s  sadarbību ar ultra krāsaino mākslinieku Peter Max.
Pīters Makss (Peter Max) ir uzskatāms par ikonu, jo tikai viņa "firmas zīme " ir šie spilgtie mākslas darbi, kas apvieno futūriskus un utopiskus formas un elementus. Papētot kārtīgāk, atklājas, ka šī mākslinieka darbi ir bijuši neskaitāmas izstādes, rotājuši daudzas slavenas skatuves un pasākumu dekorācijas, kas padara šo mākslinieku tik tiešām par ikonu.
Saglabājot unikalitāti un neatkārtojamo krāsu piesātinājumu, sadarbība ar Kiehl`s ir vienreizēja, jo manās acīs Kiehl`s ir tik pat dzīvespriecīgs un pārsteigumu pilns zīmols, gluži kā Pītera Makss mākslas darbi.

Kiehl`s katru reizi piedāvā iesaiņošanas iespēju, un saku no pieredzes, dāvanas vienmēr ir tik skaisti iepakotas kastēs, ka dāvanas saņēmējam būs papildus prieks. Tomēr, šajā laikā (pieļauju domu, ka vēl ir pieejama tāda opcija), ja dosieties uz Kiehl`s, jums dāvana tiks iepakota tik pat skaistā un krāsainā kastē kā manējā, kas pilnīgi noteikti radīs lielu interesi no apkārtējiem. Tādas krāsas ir pārāk uzkrītošas, lai nepamanītu. 
Savā skaistajā kastē, ko īstenībā arī saņēmu kā dāvanu, jo negaidīti piegādāja manā Dzimšanas dienā, 6. novembrī, ir atrodamas 3 matu kopšanas lietas, kuras iepriekš īsti nebija lietotas, tāpēc bija interesanti atklāt no Kiehl`s sortimenta kaut ko jaunu, jo Kiehl`s priekš manis ir tas zīmols, kas līdz šim ir licis vilties tikai vienreiz (no 10 citiem produktiem, kas ir lieliski).
Jāsaka, ka šos produktus iepriekš biju tikai pamēģinājusi un tad domas nespēju noformulēt, jo šķita, ka paraudziņos ir diezgan maz produkta.
Tātad, kas atrodas kastītē? Damage Repairing & Rehydrating šampūns, Damage Repairing & Rehydrating kondicionieris un Damage Repairing & Rehydrating Leave In neizskalojams kondicionieris.
Šī matu kopšanas sērija ir īpaša ar to, ka tās sastāva ir Moringas koka eļļa, kas ir jaunā trendu "sastāvdaļa", kuru liela iespēja, drīz sāks iekļaut teju katrā matu kopšanas līnijā. Šī sērija ir paredzēta bojātiem, novājinātiem, ķīmiski apstrādātiem vai biežai ieveidošanai ar "karstiem rīkiem" pakļautiem matiem.

Šampūns un kondicionieris

Abiem produktiem ir ļoti patīkams aromāts, kas man liekas liels pluss. Šampūns pēc tekstūras ir diezgan biezs, bet ļoti labi uzputo matus. Lai efektīvi attīrītu galvas ādu, nepieciešams uzputot divreiz. Pēc lietošanas, mati liekas ļoti cieti un kā savēlušies, bet galvas āda patīkami attīrīta.
Kondicionieris ir vidēji biezas tekstūras, un pēc lietošanas mati paliek ļoti mīksti un gludi, ka pat brīdi neticās, ka tie ir mani mati. Ja jums patīk kondicionieri, kas cietiem matiem ļauj kļūt mīkstiem un maigiem, tad šis ir produkts, kas nepieciešams. 
Pēc matu izžāvēšanas var pamanīt, ka mati nav tik pūkaini kā iepriekš, kas nozīmē, ļoti pūkainiem matiem, tas nedaudz savaldīs spurainumu. Pēc sajūtām jāsaka, ka mati ir patīkami un tiem ir viegli izlaist pirkstus cauri.

Leave In neizskalojams kondicionieris
Neteikšu, ka esmu bijusi īsti šādu leave in kondicionieru piekritēja, bet vienmēr iri interesanti pamēģināt kaut ko jaunu. Jāsaka, pēc tekstūras, tas liekas patīkams, ne pārāk biezs vai šķidrs, tomēr tā aromāts mani nedaudz mulsina. Salīdzinot ar šampūnu un kondicionieri šķiet, ka tas vairāk smaržo ar spirta atblāzmu.
Ieklājot matos, tas nedaudz vairāk noslogo matus, kas nozīmē, ka tie ir vairāk pieglauzti, bet ja lieto šampūnu + leave in kondicionieri, ir sajūta, ka mati ir pēc sajūtām "cieti" un nepaklausīgi.
Ja meklējat šāda tipa, krēmveida leave in kondicionieri, tad iesaku noteikti paskatīties Davines OI / ALL IN ONE MILK pieniņu, kas patiešām ir uzdevuma augstumos.

Manā skatījumā, šī ir interesanta sadarbība un noteikti jau jādomā, kas tiks piedāvāts nākošajiem Ziemassvētkiem. Viens ir skaidrs - tas būs kaut kas skaists, jo citādi nevar būt :)
Runājot par produktiem, secinu, ka turpināšu lietot noteikti šampūnu un kondicionieri, bet leave in vairāk atstāšu siltajam laikam, jo ievēroju, ka vasarā leave in kondicionieri iet uz urrā! Nebiju iepriekš īsti lietoju Kiehl`s matu kopšanas produktus, bet iespaidi ir pozitīvi. 

Vēl no Kiehl`s sortimenta, jau vairākus mēnešus esmu iecienījusi Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak matu masku, kas patiešām patiks sausu un bojātu matu īpašniecēm. Raksts šeit

_________________________________________
Kiehl`s produktus iespējams iegādāties tikai U/V Stockmann
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Kiehl`s pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

6 komentāri:

  1. Jā, man no paraudziņiem arī nelikās nekas īpašs Khiels matu līdzekļi. Bet tagad par olīvu kondicionieri esmu sajūsmā

    AtbildētDzēst
  2. Novēlu Tev Jaunajā gadā pārdomāt bloga jēgu un varbūt beidzot atteikties no tiem sponsorētajiem rakstiem. Ja šitā turpināsi, tad vienīgie Tava bloga lasītāji būs tikai Tavi sponsori!
    Dikti pērkama izskaties:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par novēlējumu. :) Žēl, ka vēl aizvien netiek nošķirtas lietas - produkta sponsorēts no vienkārši sponsorēts raksts. Produkta sponsorēts jeb testa produkta raksts nozīmē, ka man vienkārši ir iedots produkts pie nosacījuma (ko pati izvirzu), ka es pati izlemju rakstīt vai nerakstīt par produktu, kad rakstīt un ko rakstīt. Man nav nekāda sakara ar saviem "sponsoriem", kā tas tiek no Tavas puses definēts. Pateikšu noslēpumu, pie tā strādā sabiedrisko attiecību nodaļa, kad pilda savu darbu realizējot gada sākumā nolikto aktivitāšu plāna budžetu.
      Savukārt,sponsorēts raksts nozīmē maksāt naudu vēl par rakstīšanu + par brīvu produktiem, bet es nekad neesmu neko saņēmusi un neņemšu nemaz, tāpēc manas domas ir tikai manas domas. Mani aizvaino tas, ka vairāki, kas raksta saņemot par to pelna, bet es šeit rakstot savas godīgas domas, tieku nosaukta par pērkamu.
      Rakstīt savas domas par produktu, kas ir pavisam svaigs jaunums, ko ok - man ir iedevuši pārstāvji, nenozīmē, ka es pārdodu savu vārdu. Neesmu to pat darījusi. Es par to produktu rakstu tikai tāpēc, lai lasītājiem maksimāli būtu pieejama ātrāka informācija par jaunajiem produktiem un savu viedokli - vai maz vērts uz to skatīties un pirkt. Tas ir galvenais katras atsauksmes pamats.

      Žēl, ka rakstot jau 4 gadus šīs lietas daudzi vēl aizvien nespēj izprast, bet ja reiz būtu tik pērkama, tad nekur un nevienā vietā neminētu, kas ir sniegts testēšanai, ko vairākas vietnes piekopj vēl aizvien un tur visi domā, ka ir godīguma māja.

      Dzēst
  3. Maksāt par pakalpojumu var naudā, graudā vai baudā:) Tev tiek maksāts graudā, jo taču testēšanai piešķirtos produktu neviens neprasa atpakaļ? Un man, kā lasītājam, sponsorēts produkts un sponsorēts raksts, ir vienā maisā liekami. Raksts par sponsorētu produktu ir un paliek sponsorēts raksts. Varbūt jāsāk prasīt par to naudu, lai būtu lielāks labums? :)
    Es negribu Tev neko pārmest, raksti Tu labi, labā valodā, taču tie produkti visu laiku ir tik vienveidīgi un paredzami. Tu savu talantu iznieko uz kārtējo Dove vai Fructis šampūnu aprakstu, kas, būsim godīgi, īsti jau nevienam neinteresē. Un tas , ka tie raksti daudzos blogos ir vienādi, ir apnicīgi. Labi, ka Bloglovin piedāvā iespēju atzīmēt "mark as read", jo dažreiz ir gadījies pēc kārtas par vienādiem produktiem redzēt pat 5 rakstus. Es Tev ieteiktu kāpt ārā no to pāris blogu kategorijas, kas nepārtraukti stāsta par tiem bez maksas iedotajiem produktiem. Ir taču visādi pasaules slaveni produkti( varbūt vērt paskatīties Japānas vai D-Korejas virzienā) , kurus varētu aprakstīt, kas būtu interesanti lasītājiem un varbūt arī Tev pašai būtu jauni atklājumi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tīri tehniski tas vairāk saucās preses paraugs, kas tiek izsniegs kā jebkuram preses pārstāvim, tāpēc īsti jau nav sponsorēts. To es saprotu, ka no malas skatoties tas laikam būs viens un tas pats, bet žēl, ka manam viedoklim neuzticas.

      Principā ļoti daudzas lietas nemaz neatrādu, jo saprotu, ka tam nav jēgas un ne man tas īpaši ne patīk, ne nepatīk. Tāpēc arvien vairāk tiešām meklēju lietas no ārpus LV robežām, kas ir man gan pašai interesantas, gan varētu patikt arī lasītājiem. Pagaidām Āzija tā laikam nebūs, bet ar laiku var skatīties ar tur :)

      Paldies par arī par uzslavu un šo kritiku reizē, jo ir prieks, ka kāds visu noliek pa plauktiņiem kā ir :)

      No visas sirds vēlu Tev Laimīgu Jauno gadu! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan