Mēneša atskaite: novembris

05.12.15

Laikam tik ilgu laiku es sen nebiju bijusi pazudusi. Atvainojos. Novembris pagāja diezgan izteikti kā miglā tīts, jo sākumā bija mana Dzimšanas diena, valsts svētki, un tad sākās gada nogales smagie darbi, kas izsita mani no jebkādiem rāmjiem. Gāju gulēt 6.00 un cēlos 9.00, bet viss vēl ir priekšā.. vienā vārdā - diploms. Ā, un nu, protams, iestājās taču oficiāli ziema, kas nozīmē, ka pēc plkst. 17 aizmirsti par jebkādu fotografēšanu dienas gaismā, tāpēc nebija ne iedvesmas vairs meklēt vārdus, un gaismas, lai būtu materiāls par kuru rakstītu.
Ja tas nav pārāk vēlu, tad vēlētos padalīties ar to, kas man paticis, kas varbūt nē, un kas jaunāks noticis novembra mēnesī.

Favorīti
Schwarzkoft Professional BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil mitrinošs šampūns matiem un galvas ādai - uh, cik garš nosaukums, un lai ar cik lielu skepsi uz šo sākumā skatījos, domās tik ļoti mainīju, ka iegādāšos pat otro iepakojumu, jo palicis vien pāris reizēm vien. Interesanta konsistence, bet pats par sevi, šampūns tiešām lieliski mitrina galvas ādu pateicoties rožu eļļai. Atsauksme
Schwarzkoft Rpofessional Osis+ Hairbody sprejs matu apjomam - iepriekš lietoju Indola, bet tas diemžēl nejauki reaģēja ar manu galvas ādu, tāpēc vēlējos pamēģināt šo, jo kad biju televīzijā, meitene, kas mani krāsoja un pucēja, izmantoja tieši šo spreju. Tiešām labs produkts matu apjomam un aizsardzībai, par kuru, ja ir vēlme, varu pastāstīt arī vairāk.
Lush Santa`s Belly dušas želeja (jelly) - ķēpīgs, bet gardi smaržojošs brīnums. Dievinu tikpat ļoti kā pagājušā gada Ziemassvētku vecīti, bet šim aromāts daudz skābāks un vairāk atsvaidzinošs.
Rituals LE Oriental Nights Oriental Dream dušas putas - kad devos iegādāties dāvanu bloga konkursam, pie reizes nolēmu iegādāties šo lielisko Ziemas mistisko brīnumu. Lielisks produkts. Tas ir salds, bet mijas ar garšvielu un kakao maisījumu. Izmantoju katru reizi, kad atrodos dušā.
Lumene Extra Gentle Cleanser sejas mazgāšanas līdzeklis - lietoju un slavēju. Patīk, cik maigi un efektīvi noņem kosmētiku, bet nepatīk, ka uz sejas atstāj nelielu kārtiņu. Jālieto drīzāk tad kopā ar dvielīti, ne tikai pliku ūdeni.
Artemis MED serums sejas ādai - par šo būs plašāka atsauksme, bet šis mazulītis ir patiešām feins atklājums.
Madara Deep Moisture Fluid dienas sejas krēms- ļoti patīk. Par nakts krēmu dalītas jūtas, bet šis ļoti viegls, ātrs absorbējas, mitrina un labi "pieķer" tonālo krēmu.
Joik Mango Butter&Argan Oil mitrinošs acu krēms - lielisks acu krēms, kas pilda visas funkcijas, ko gaidu no mitrinoša acu krēma. Neekonomisks, jo nedēļa un tas būs izlietots vien mēneša laikā. Būs atsauksme.
Rimmel ScandalEyes acu zīmulis, Nude - lielisks nude zīmulis, kādu meklēju jau sen. Nepatīk baltie zīmuļi, bet šis ir perfekts. Un galvenais, ka turas visas dienas garumā.
Elf duo vaigu šartums/ bronzeris - izmantoju tikai vaigu sārtumu, kad sejas āda sāka jau pelēka izskatīties. Tā vismaz palīdzēja atkal kļūt par cilvēku. Atsauksme

Citi favorīti

Kopš mēneša sākumā pamēģināju Nestea jauno Ziemas dzērienu, iemīlējos. Tiesa iesaku to lietot siltā veidā, jo garšo daudz izteiktāk un vairāk ziemai atbilstoši, savukārt Coca-Cola pārsteidz ar interesanto bantes ideju, ko skatos apkārt, ne visi uztver vienlīdz forši. Man patīk, un zinu, ka tiem, kuriem garšo kolas dzēriens - noteikti ideja arī patīk!
Pirms valsts svētkiem un arī vēl pēc tam, staigāju tikai ar šo šalli no Adi Hai. Nedomājiet, ka šo krāsu izvēlējos, jo esmu baigā patriote (lai gan ikvienam tādam ir jābūt), bet vienkārši, man vienmēr ir patikusi karmīnsarkana krāsa un kombinācijā ar baltu - kas var būt labāks? Un, pietam, tā bija mammas dāvana, jo staigāju ikdienā bez šallēm.
Cosmopolitan Beauty Awards - man vēl aizvien ir patiess prieks par Kamilas (SugarMakeup) piedalīšanos šajā projektā un ar patiesu prieku devos šo žurnālu iegādāties. Un būšu godīga, lielākoties lasīju tikai viņas domas. Biju pārsteigta par vairākiem produktiem, kas iekļuvuši topā, bet nu jā, vienu šajā sistēma gan esmu sapratusi - interneta aptauja ir ļoti neobjektīva. Vismaz divus gadus pēc kārtas tā ir sadalīta interesantās kategorijās, tā lai katram zīmolam tiek pa balvai. Bet, ar ekspertiem gan ir foršāk. Tur cilvēki lieto, izsaka savas domas utt.

Esmu noskatījusies mēneša laikā tikai divas filmas - Paola Sorentīno "Jaunība" un Larsa fon Trīra "Šķelot viļņus", kas noteikti nav izklaidējošā un viegli skatāmi kino rullīši, bet ir vērts paskatīties šo abu autoru filmas. Ne tikai šīs, bet arī citas iepriekš radītās un slavu guvušās.

Biju beidzot arī teātrī un uz ļoti patiesu un izsmeļošu izrādi "Ja tevis vairs nebūtu", kas ir par dzīves neizdibināmajiem notikumiem, kas mijas ar traumatisku mīlestību pagātnē un tagadnē. Izrāde pēc kuras gribas tikai paklusēt, un noteikti ir vērts doties kopā ar savu otru pusi.

Mūzikas sfērā, viens vārds - Adele. Viņa iekaro čārtus un cilvēku sirdis. Hello jau noiets etaps, bet ir vēl citas tikpat lieliskas dziesmas, kas mūs gaida jaunajā albumā. Man ļoti patīk:

Izlietotie produkti
Oriflame Essence&Co šķidrās roku ziepes ar rozi un sandalkoku - foršas ziepes, bet ļoti sausinošas. Komplektā saņēmu kopā ar losjonu, bet losjons devās pulciņā pie pārējiem losjoniem, jo man patīk pēc roku mazgāšanas lietot kārtīgi mitrinošo roku krēmu. Labāk lietoju Seal ziepes, bet ja man mājās būtu viesu vannas istaba, noteikti šīs ziepes aromāta dēļ noliktu tur.
Pien- Intim ziepes - ļoti labas. Pilda funkcijas kā vajag. Ja nepatīk sūkalu aromāts, ejiet ar līkumu, bet citādi, es noteikti pirkšu atkārtoti, jo uzticos šī zīmola produktiem, kas paredzēti tik delikātām vietām.
Lady Speed Stick dezodorants - nepatika, jo atstāja baltus pleķus.
Adidas izsmidzināmais dezodorants - vairāk jutu aromātu kā aizsardzību.
Ceano Fruit Coctail dušas uzpūtenis - tiešām superīgs produkts. Man patika, ka varēja just arī nedaudz raupjas daļiņas, kas maigi eksfoliēja ādu.
Catrice pūderis - patika, bet nolēmu pamēģinātu kādu citu. pagaidām atkārtots pirkums nebūs, bet pūderis pats par sevi ir ļoti labs.
Signal zobu pastas paraudziņš - nebija slikta, bet man ir viena favorīte jau vairākus mēnešus - Smokers, kas skaitās pīpmaņu zobu pasta, bet pēc idejas, arī tējas, kafijas un vīna dzērāji liekami vienā katlā pie pīpmaņiem.
Batiste Strenght&Shine sausais šampūns - lielisks! Jau 2 gab. nopirkti vietā.
Dove Powder Soft antiperspirants - godīgi sakot, tas man ļoti apnika. Sākumā likās, ka ir labs, bet tas aromāts tik ļoti sāka krist uz nerviem, ka pat līdz beigās netiku.
Isana Young 3-1 mazgāšanas līdzeklis sejai - ļoti patika. atkārtoti gan tagad nepirkšu, bet bija ļoti labs, maigs skrubis sejai.
Dzintars Laura Mars ķermeņa losjons - ļoti patika, bet mana degunam stipri pa saldu.
SebaMed paraudziņš - bija ok, bet Pien- nepārspēt. Nepatika aromāts, jo atgādina zāles pļaujas laiku.
Oriflame 5-1 Wonder Lash skropstu tuša - lieliska skropstu tuša. Tagad sāku lietot jau otro iepakojumu un domāju, ka turpināšu to sūtīt.

Jaunumi
Savā Dzimšanas dienā, devos uz Baltic Beauty 2015 Oriflame pasākumu, kura laikā man bija iespēja pēc brīvas izvēles izvēlēties kārojošus produktus. Es nolēmu izmēģināt Giordani Gold pūderi un grima bāzi. Šī kosmētikas līnija no Oriflame piedāvājuma ir lieliska. Man stāv rindiņā vēl aptuveni 6 produkti par kuriem uzrakstīšu plašāku atsauksmi.
Tāpat izstādes laikā iepazinos ar Just kosmētiku. Kā redzat, magnētiskā palete ir uzpildīta, bet tās divas ēniņas ir tās ar kurām sāku savu Just kosmētikas iepazīšanos.
Vienā dienā ar skaistajiem svētku notikumiem, sveicieniem, kūkām un lielisku 21. Dzimšanas dienu, mājās gaidīja skaistā Kiehl`s kaste ar limitētās kolekcijas Peter Max stilizējumā. Par saturu apsolos līdz svētkiem uzrakstīt.
Iepazinos ar Šveices zīmolu Artemis, kas piedāvā pavisam jaunu kolekciju sakairinātai ādai. Jau augstāk redzējāt, ka serums ir iekarojis manu sirdi.
Papildus visām paciņām iegādājos arī vairākas dekoratīvās kosmētikas lietas no MaxFactor, L`Oreal un Rimmel. L`Oreal man šāds jau ir, bet beidzot atradu toni 2N, kas der lieliski.
Apmeklēju arī Schwarzkoft Professional pasākumu, kura laikā bija iespējams uzzināt par nobriedušu matu kopšanu. Šī kolekcija (sudraba iepakojumā) devās mammas rokās un viņa šo sēriju tikai slavē.
Nu gan bija matu mēnesis, jo neilgi pēc tam saņēmu arī paciņu no Dove ar jauno matu kopšanas kolekciju. Ļoti patīk šīs sērijas ideja, jo ir paredzēti ķīmiski apstrādātiem, bieži krāsotiem un novājinātiem matiem.
Par savu bēdu ar Batisti jau rakstīju pagājušajā mēnesī, bet pie reizes iegādājos arī Joik acu krēmu, kuru vēlējos jau sen un Lumene sejas mazgāšanas līdzekli, kas tika ļoti slavēts Bubelle blogā.
No smaržīgām un patīkamām lietām saņēmu The Body Shop Black Musk smaržas, kas pavisam atšķiras no Red Musk, un paciņā bija atrodama arī jaunā acu ēnu palete no ziemas kolekcijas.
Mēneša otrajā pusē sāku lietot Rituals lieliskās dušas putas un Silvanols gēlu nogurušām kājām.

Diezgan raitiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads, bet vēl tik daudz visā kā jāpaspēj izdarīt. Domāju, ka šajā mēnesī nebūs ne mazāk favorītu, ne mazāk jaunumu, jo veikali šajā sezonā neguļ un tik vilina savā varā.
Es nezinu kāds būs šī mēneša rakstīšanas grafiks, bet centīšos maksimāli vairāk sniegt jums informācijas, kas varētu noderēt pirmssvētku un svētku sezonā.

&z

7 komentāri:

  1. Izskatās,ka visiem šobrīd grūtais periods - skola,darbi, pārāk ātra tumsas iestāšanās. Es arī nezinu kur lai laiku atrodu dienas gaismai priekš bildēm :( pa nakti rosos gan pa virtuvi,gan skolas kladēm.

    Mēģināsu pien- sejas putas,redzēsim kā man ies :)

    Ziemassvētkus gan gaidu ar nepacietību- jau lēnām sapērku dāvanas mīļajiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāpēc, ka gada beigas un kā mēs jau zinām, visam jābūt izdarīt, atskaites, eksāmeni un citi darbi :)

      Sejas putas man arī patika, bet tagad lietoju Madara, kas arī ir patīkamas un ļoti delikātas.

      Dzēst
  2. Kur var nopirkt to Lumene brīnumu? :)
    Man arī Joik sejas krēms ļoti ātri beidzās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pirku Stockmanā, tajā ailē, kas blakus Kiehl`s sienai. Vienā pusē, ja nemaldos ir L`Oreal un otrā pusē Lumene, tur gan dušas želejas, sejas krēmi un citas lietas. Maksā € 6,00

      Laikam tik labs, ka ātri tērējas, bet jāpērk atkārtoti, jo ir tas, ko meklēju :)

      Dzēst
  3. Cik daudz jaunumu un tukšinieku! Gaidīšu atsauksmi par Artemis produktiem. Coca Cola pudeles noformējuma ideja mani arī uzrunā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cenšos maksimāli ilgi apritē neturēt produktus un aizvietot ar citiem :) Noteikti, atsauksme būs, tikai jāizmēģina vēl sejas maska.

      Dzēst
  4. Rakstīju garo ziņu un kompis nojūdzās ;) Saņemos atkārtot .. doma tāda, ka man dikti patīka lasīt šādu daudzpusīgu favorītu un tukšinieku rakstu, pasāi gribās iegādāties šalīti ar latvju rakstiem ,bet tas vel nav izdarīts, jo jau otro gadu gaidu kad man viņu uzdāvinās kāds :D Par Oriflame kosmētiku dalītas jūtas, dekoratīvā kosmētika gan jau ir ok :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan