Artemis Med First Aid Sensitive Skin Solution komplekts

25.12.15

Neskatoties uz to, ka man ir kombinēta sejas āda, ir maza, varētu teikt, problēma - tā ir jūtīga un alerģiska, tāpēc ir ļoti no svara, kas tiek lietots, jo pie mazākā pārspīlēta sakairinājuma, sejas āda nākošā dienā liks par to manīt. Tāpēc man ir jāaizmirst par abrazīvajiem sejas skrubjiem un īsti pat ne arī visas sejas maskas uz manas ādas reaģē vienlīdz labi. Protams, ja ir jūtīga āda, tad to ietekmē arī daudzi citi faktori, kā stress, negulēšanas un pat telpas temperatūras maiņas, kā rezultātā āda uzvedas kā ne savā ādā. Pēc visa šī apraksta, jau no oktobra beigām aktīvi lietoju šo Artemis Med sēriju un varu teikt, ka tas ir labākais, ko līdz šim esmu lietojusi jūtīgai un sakairinātai ādai (izņemot aptiekas sortimenta piedāvājumu).
Artemis MED sejas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi ir piemēroti sausai, apsārtušai, niezošai un sakairinātai ādai. Produkti ir izstrādāti sadarbībā ar labākajiem dermatologiem un saņēmuši Šveices Alerģijas Centra AHA sertifikātu, kas apstiprina produktu izcilo kvalitāti un piemērotību arī jutīgai ādai. Pateicoties aktīvo vielu drošajam sastāvam un negatīvo komponentu neesamībai, līnija ir piemērota bērniem, pusaudžiem, kā arī grūtniecēm. /Douglas/
Šajā sērijā ir atrodami tādi komponenti kā ēdelveisa ekstrakts, alantoīns, pantenols un Acetyl Tetrapeptide 40, kā arī rozācijas komplekss: arnikas ekstrakts, cipreses ekstrakts, miežu ekstrakts un mugurenes ekstrakts. Šie komponenti rūpējas, lai sejas āda tiek nomierināta un mitrināta.

First Aid Sensitive Skin Solution komplektā ietilpst 3 produkti un tas kalpo noteikti kā laba dāvana jūtīgas ādas īpašniecēm, kas meklē kaut ko jaunu un efektīvu. 
Face + Body Cleansing Gel sejas un ķermeņa attīrošā želeja jutīgai ādai
Šis ir putojošs attīrītājs, kuru var izmantot sejai un ķermenim, kas noteikti atvieglos brīžus, kad pēc gara vakara vai pasākuma vēlaties doties dušā un notīrīt kosmētiku, kā arī ceļojot, jo divu produktu vietā, ir jāņem viens.
Želeja ātri uzputo un patīkami attīra ādu tā, ka var just, ka ir tīra un nav velkoša. Pārbaudīju uz vairākiem cilvēkiem, un pat sausas ādas īpašniece, kas izvairās no želejām sejas mazgāšanai, apgalvoja, ka āda ir ļoti, ļoti tīra, bet tāda smaga velkoša sajūta nav. Drīzāk, pārāk tīras ādas sajūta. Es šo želeju lietoju ikdienā, lai otrā solī notīrītu kosmētikas paliekas. Piemetināšu, ka aromāts ir ārkārtīgi patīkams.

De-Sensitize serums jutīgai sejas ādai
Šis ir mans absolūtais favorīts, kuru pat iekļāvu novembra mēneša favorītos. Uz šo brīdi šo 10 ml iepakojumu, kas lietojās ļoti ekonomiski esmu izlietojusi, bet plānoju iegādāties arī pilno iepakojumu. 
Īsti nekad neesmu varējusi lietot serumus, jo tie nedod neko, bet šis serums, kas lakoniski iepakots matētajā stikla iepakojumā ar pipeti, uzreiz pēc uzklāšanas liek just atšķirības. Var just, ka tā sastāvā ir pantenols, jo momentāni ir jūtams tāds kā aizsargslānis (rodas virsēja kārtiņa uz sejas), kas, nepārprotiet, nav traucējoša, ir nepieciešama. Un papildus, alantoīns sekmē, ka uzreiz pēc kosmētikas noņemšanas sejas āda nav tik ļoti sakairināta un apsārtusi. Serums ir ļoti šķidrs, bet uzklājot uz sejas uzvedas kā ultra plāns krēms, kas veido nedaudz lipīgu kārtiņu, bet uzklājot dienas krēmu pa virsu, nav nekādas lipīgas kārtiņas.
Man skatījumā, šis serums lieti noder šajā apkures un krasu temperatūras maiņu periodā, jo palīdz sejai atrast balansu. Kad pirms divām nedēļām biju iemetusies ar visām četrām gala darbu rakstīšanā, es cēlos rītos jau ar sarkanu seju, kura burtiski svila, ja tai pieskāros. Pāris dienas šī seruma un zīmola Madara sejas krēms un sejas āda jau jutās labāk.

De-Sensitive Mask sejas maska jutīgai ādai
Šī auduma maska ir patiešām lielisks palīgs, ja jums pēkšņi vakarā ir jādodas uz vietu, kur jūsu koptēlam ir liela nozīme, tad šī maska kā "ar roku" noņems noguruma pazīmes. Auduma maska ir izgatavota no kokosa šķiedrām, kas padara to par īpašu masku. Visa atslēga ir tajā, ka maska ir piesūcināta ar augu komponentu serumu, kuru pēc 15 minūšu maskas turēšanas, nepieciešams ieziest ādā. Garantēju - sajūta būs lieliska.

Kopumā varu teikt tikai pašu labāko par šo sēriju, jo ja esat iecienījušas aptiekas sortimentu, kur šāda tipa ādai ir virkne produktu, bet vēlaties spert soli citā lauciņā, tad Artemis Med ir sērija ar kuru vajadzētu sākt savu ceļojumu. Manai ādai nenormāli patīk šīs sērijas produkti par kuriem augstāk rakstīju, un noteikti iegādāšos pilna izmēra serumu, bet par sejas masku padomāšu, jo par 5 iepakojumiem jāšķiras no gandrīz 40 €. Lai arī cik maska laba, tas ir daudz, tāpēc šis trīs produktu komplekts ir ļoti izdevīgs.

Atsauksmes citviet: Douglas blogs un Laura Valuta
_________________________________________
Artemis Med produktus iespējams iegādāties veikalos Douglas
Cenas: komplekts - 24,95 €, atsevišķi serums - 39,95 €, maska (x5) - 39,95 € un želeja - 19,95 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Douglas pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

4 komentāri:

  1. Sejas maska izklausās interesanta, man ir līdzīgi ar ādu, ka tā mēdz ātri reaģēt uz dažādām pārmaiņām temperaturas svārstībām, kā arī, daudzi produkti var izraisīt alerģisku reakciju. apkures sezonā prasās izteiktu mitrināšanu..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sejas maska varētu patikt, tāpēc ja ir kādreiz nepieciešama laba nomierinošā maska, šī būs tieši laikā :)

      Dzēst
  2. Es jau pēc Lauras atsauksmes ierakstīju serumu vēlmju sarakstā, bet vēl neesmu nopirkusi, bet vajadzēs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Serums ir tiešām ļoti foršs, un šķiet, no visas sērijas pats labākais produkts :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan