10 populārākie raksti 2017. gadā

04.02.18

Meklējot jaunas idejas un iedvesmu jauniem rakstiem, man vienmēr ir svarīgi veidot rakstus, kas jums būs aktuāli un interesanti lasīt. Nemelošu, ir reizes, kad dienām lauzu galvu domājot, par ko rakstīt, kas ir tas, par ko nav runāts/stāstīts, kas ir šobrīd aktuāls. Es jau nezinu katra individuālās vēlmes un tematus, kas īpaši aktuāli, lai par to parunātu (tāpēc aicinu droši rakstīt komentāros par to, kas jūs interesē). Bet vislabākie palīgi rakstu veidošanai ir statistika. Tas ir kā jūsu balsojums, jūsu atbilde manis sniegtajam. Uz ko vairāk klikšķina, tas visvairāk uzrunā. Jau iepriekš esmu apkopojusi šādus ierakstu topus, tāpēc turoties pie tradīcijas, laiks apkopot 10 pašus populārākos rakstus, kas tapuši 2017.gadā, vērtējot pēc jūsu apmeklējuma.




Secinājums noteikti ir tāds, ka jums patīk mani grima ieraksti, bet vairāk, protams, kas rādīts video formātā. Es arī ļoti gribētu filmēt video, bet tam tad man vajag jaunu kameras ekipējumu. Kas lai to zina, tikšu arī līdz tādam brīdim un tad atkal varēšu visu vizuāli rādīt.
Protams, neizpaliek arī favorītu raksti, un interesantu produktu atklājumi. Domāju, nekas pārsteidzošs šajā rakstā nav, toties ir iespēja aplūkot, kas ir bijuši paši iecienītākie raksti, kas jums radīja vēlmi lasīt un uzzināt vairāk.

Noteikti, ja ir kādi ieteikumi vai sev tuvi raksti, kas īpaši patīk, ļoti labprāt gribētu uzzinātu, tāpēc rakstiet komentāru sadaļā. :)

4 komentāri:

  1. Paldies par rakstiem, vienmēr tos gaidu! Biju uzrakstījusi garu komentāru, bet nospiedu ne to 😂 Interesē raksti par maciņam draudzīgiem produktiem, sejas ādas kopšanu ziemā un kā cīnīties ar maisiņiem zem acīm :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies Tev par komentāru! Visus interesējošos tematus piefiksēju, kāds no tiem jau atrodas pie ieplānotajiem raktiem ;)

      Dzēst
  2. Sveika! Kādu kameru izmanto fotogrāfējot?


    Royal Judge
    https://royaljudge.wordpress.com/
    https://www.instagram.com/royal_judge/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveiki! Fotogrāfijas veidoju ar Olympus kameru :) Precīzi modeli no galvas neatceros, bet kaut kāds ciprars un tad 100. Diezgan paveca kamera, bet esmu iemanījusies ar to sastrādāties :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan