Viss starojošai sejas ādai

16.04.17

Kad mēs esam gana atpūtušies, uzņemam pilnvērtīgu uzturu un lietoju 2L ūdens dienā, tad mūsu āda burtiski staro no veselīguma. Bet realitātē, mēs šo ādas mirdzumu slāpējam ar stresu, apkārtējās vides apstākļiem un nepilnvērtīgu pārtiku, tāpēc sejas āda biežāk izskatās blāva un nespodra. Par laimi ir produkti, kas ļauj nedaudz šmaukties, ar īpašiem līdzekļiem panākt šo starojoša āda efektu. Nodomāju, ka ir sācies pavasaris, un tagad saules gaisma izceļ visus mūsu mīnusiņus sejas ādā, tai skaitā nespodro un nevienmērīgo ādas toni, tāpēc apkopoju 15 produktus, kopjošos un dekoratīvos, kas palīdzēs iegūt mirdzošas ādas izskatu.
Apkopoju tos produktus, kuri sniedz momentānu efektu un izskatās uz ādas dabiski, kā gluži nekas papildu nebūtu lietots. Jo taču galvenais, lai neviens neuzzina mūsu starojošās ādas noslēpumu? Tāpēc šeit ārpus kadra paliek visi tie produkti, kuri ir pārspīlēti mirdzoši, vai arī spīdumi ir acīmredzami.
Tāpat vēlos piebilst, ka arī kombinētas īpašniecēm nav jābaidās izgaismot savu ādu. Šeit visi apkopotie līdzekļi ir lietojami kā sausas/normālas, tā arī kombinētas īpašniecēm. Par taukainas ādas īpašniecēm grūti teikt, tas vairāk ir gaumes jautājums.

Ādas kopšana
Stenders Instant Radiance Moisture sejas maska "Savvaļas roze" tūlītējam ādas mirdzumam (19.90€)
Stenders rožu sērijas jaunākais produkts - mitrinošā sejas maska - ir patiešām kaut kas tāds, ka pavasarī ir jātur rokas stiepiena attālumā, jo sejas maska burtiski atdzīvina ādu. Uzklājot tā liekas kā želejas konsistencei līdzīga, bet saskaroties ar ādu, tā pārvēršas eļļas formulā. Bet ne jau pats labākais ir maskas formulā, bet gan efektā kādu tā sniedz.
Pēc lietošanas sejas āda burtiski staro un mirdz. To var lietot uz nakti, tad no rīta pamostoties, seja izskatīsies īpaši atpūtusies. Var lietot arī no rītiem zem grima, bet ieteiktu viņu ielikt ledusskapī, uzklāt rītos uz kādām 5 minūtēm, notīrīt nost, un tad sejas āda izskatīsies īpaši veselīga un starojoša.
Iegādāties var Stenders firmas veikalos un interneta veikalā.

Vichy Slow Âge sejas fluīds (37 €)
Jaunais sejas fluīds, kas paredzēts, lai aizkavētu ādas priekšlaicīgu novecošanos ne tikai mitrina un pasargā ādu ar spēcīgajām dabīgajām aktīvajām vielām: Vichy termālo ūdeni, antioksidantu - Baikalina saknes ekstraktu, Bifidus probiotiķi un plaša spektra saules aizsargfiltru SPF25, bet arī momentāni atgriež sejas āda dzīvīgumu. 
Uzklājot fluīds ir ļoti mitrinošs, bagātīgas konsistences, kas nodrošina aizsardzību, bet tas nerada maskas efektu, jo izgaismo sejas ādu, ka tā izskatās atpūtusies, ļoti veselīga un starojoša. Nu un, protams, kolosālais fluīda iepakojums - smagnējs stikls ar gradientu krāsas pārlējumu. Mhm, cik šiki!
Jaunais Vichy Slow Age fluīds Latvijas aptiekās būs pieejams no 1. maija. 

Origins GinZing™ Refreshing atjaunojošs acu krēms (29.49€)
Vienīgais diennakts laiks, kad atceros lietot sejas krēmu ir vakars, jo no rītiem es kosmētiku uzklāju ļoti ātri, ka nav īsti laika gaidīt. Bet priekš šī Origins acu krēms ir vērts veltīt lieku minūti, jo zemacu zona izskatīsies pilnībā citādi.
Sākumā liekas, ka acu krēms kā acu krēms. Kāpēc visi tā slavē? 
Acu krēmam ir dabiskas gaismu atstarojošas daļiņas, kas sekmē to, ka tumšie loki optiski samazinās. Un tā arī ir! Atliek uzklāt pavisam niecīgu krēma daudzumu, kā tumšums tiek likvidēts. Bet tā ir tikai viena no lieliskajām īpašībām. Otra - Origins Ginzing acu krēms noņem pietūkumu pateicoties, ka sastāvā ir kafijas pupiņu un žeņšeņa  ekstrakts. Tas nedaudz kņudina un pēc pāris minūtēm var ievērot kā acis "atveras" un izskatās mundrākas. Noteikti visiem tiem, kuriem ir problēmas ar tumšiem lokiem un pietūkumu rīta agrumā. Izcils glābējs!
Iegādāties Douglas veikalos
Stenders sejas maska - Vichy fluīds - Origins acu krēms

Dekoratīvā kosmētika
Oriflame The ONE IlluSkin tonālais krēms | Porcelain (11.90€)
Atrast tonālo krēmu, kas sejas ādu arī izgaismo ir diezgan pagrūti, it īpaši budžeta klasē. Ja tādu meklē, tad vienmēr iesaka YSL Touch Eclat, bet kā tad ar alternatīvām? Neesmu YSL uz sevis tā lietojusi, jo manas ādas tipam īsti neder pārāk izgaismojošs tonālais krēms, bet esmu atradusi patiešām jauku, dabiski mirdzošu tonālo krēmu, kas neliks maciņam stresot.
Oriflame tonālajam krēmam ir vidēja sedzamība, tas nerada maskas efektu, bet efektīvi nomaskē sīkās ādas nepilnības. Tonālo krēmu vairāk ieteiktu normālas/sausas īpašniecēm, jo kombinētai ādai noturība nebūs tā labākā, bet taukainai ādai slidināsies pa virsu.
Vēl viena laba lieta, lai arī tonis Porcelain izskatās tāds tumšs, tas brīnumainā veidā pielāgojas ādas tonim, tāpēc nav jāsatraucas, ka seja var izskatīties oranža.
Iegādāties pie Oriflame konsultantiem.

Maybelline Master Strobing Liquid šķidrais izgaismotājs | Light
Kombinētas ādas īpašniecēm, un arī man, lielākoties patīk izvēlēties tonālos krēmus, kas ilgāk turas un vairāk matējoši, tomēr arī mums gribas starojošas ādas efektu nevis matētu masku. Es kādreiz greizi skatījos uz izgaismotājiem un tad secināju, ka labākais veids kā pieradināt sevi pie mirdzošās ādas, jo tā izskatās daudz labāk, ir tonālajam krēmam nedaudz piejaukt klāt gaismu atstarojošu krēmu. 
Maybelline Master Strobing šķidrais izgaismotājs ir pietiekami intensīvs, lai sajaucot kopā ar tonālo krēmu viegli izgaismotu visu ādu, bet tam nav redzami milzīgi mirdzuma gabaliņi. Tās drīzāk ir kā sīkas pērļu smalkuma daļiņas, ka gaismas stariem atstarojoties, ādu padara īpaši mirdzošu.
Maybelline kosmētika pieejam veikalos Drogas un lielveikalos. 

Catrice Prime and Fine Beautifying grima bāze (~5€)
Ļoti brīnos, ka par šo grima bāzi runā tik maz kā teju necik, jo tā patiešām ir ļoti laba. Catrice Beautifying grima bāze ne tikai rūpējas, lai izlīdzinātu ādas virsmu, bet arī lai piešķirtu papildu mirdzumu. Bāzei ir vieglas gaismu atstarojošas daļiņas, kas ar neapbruņotu aci vispār nav redzamas. Man liekas, ka šis ir viens no universālākajiem produktiem, ko šeit apskatu, jo produkts kalpo kā bāze, ka noturēs grimu ilgāk, izlīdzinās ādas virsmu un toni, lai tā ir vienmērīgāka, un arī ādai sniegs minimālu mirdzumu, kas izskatīsies, ka āda starotu pati no sevis.
Catrice kosmētiku var iegādāties veikalos Drogas.

Artistry Signature Color Highlighting Tint izgaismotājs | #Pink 635 (40 €)
Vēl viens jauks produkts, ko var lietot sajaucot kopā ar kādu tonējošo produktu - BB krēmu, tonējošo mitrinātu, tonālo krēmu, konsīleri utt. 
Izgaismotājam ir viegla gelveida konsistence, kas pēc uzklāšanas nedaudz rada "lipīgu" efektu, kas nozīmē, ka uzklājot sejas grimu, produkti labāk pieķersies un turēsies. Želeja nerada pārāk uzkrītošu mirdzuma efektu, tāpēc var droši lietot pa visu seju pirms tonālā krēma vai cita tonējošā produkta. Arī Santa blogā par šo izgaismotāju izteicās īpaši pozitīvi, raksts šeit.
Iegādāties var pie Amway pārstāvjiem.
Oriflame tonālais krēms - Maybelline izgaismotājs - Catrice grima bāze - Artistry izgaismotājs

NYX Away We Glow šķidrais izgaismotājs | State of Flux un Crystal Glare ($7 gab.)
Jau paspēju sajūsmināties par šiem izcilajiem izgaismotājiem, kas ir mani pagājušā mēneša lielākie atklājumi. Izgaismotājiem ir ļoti parocīgs otiņas tipa aplikators, kas ļauj precīzi uzklāt izgaismotāju tajās vietās, kur nepieciešams. Es uzklāju virs uzacīm (uz pieres), deguna centrā, uz zoda, vaigiem un citur, kur nepieciešams gaismas atstarojošs mirdzums. Tos vienkārši var uzlikt uz ādas vienu pašus, jo izgaismotāji sniedz satriecošu efektu. 
Pēc tam uzklājot pa virsu vidējas sedzamības tonālo krēmu, izgaismotājs tik un tā ir redzams, sniedzot ļoti mirdzošu efektu. Man ir pieejami divi toņi, un tie abi kalpo lieliski. Es savam ādas tonim lietoju Crystal Glare, kas ir vairāk šampanieša krāsā, savukārt State of Flux perfekti derēs gaišās ādas īpašniecēm ar vēsu apakštoni. Kad izlietošu noteikti iegādāšos atkārtoti.
NYX kosmētiku iespējams iegādāties NYX kosmētikas veikalā Aspazijas bulvārī, blakus kioskam Narvesen vai U/V Stockmann kosmētikas nodaļā.
NYX Bright Idea Illuminating izgaismojošs zīmulis | Pearl Pink Lace ($8)
Ja salīdzina ar visiem iepriekš aprakstītajiem produktiem, tad Bright Idea izgaismotājs būs viens no visneitrālākajiem un to pat var lietot vaigu sārtuma vietā. Personīgi es, nelietoju krēmveida vaigu sārtumus, jo ar manu ādu un pūderi tie nedraudzējas, bet cilvēkiem, kuriem patīk dabiskāk, daudz neuzkrītošāks efekts, šis ir tas kam jāpievērš uzmanība.
Tas ļoti viegli klājas, vienlīdz labi pludinās ar sūklīti vai pirkstiem. Pēc uzklāšanas tas vairāk uz ādas paliek pūderīgs, tāpēc arī labi noturas visas dienas garumā.

Catrice Liquid Luminizer Strobing Pen strobinga zīmulis | 020 Ready For Champagne!
Catrice līdz šim bija uzražojis, manā uztverē, vislabāko izgaismotāju budžeta klasē, tomēr kārtējo reizi sevi pārspēja, un tagad ir arī pieejams superīgs šķidrais izgaismotājs (strobinga zīmulis).
Ja jums ir gaiša āda ar vēsu apakštoni, tad šis tonis nebūs jums īstais, bet vispār piedāvājumā bija vēl viens arī gaišāku toni.
Es šo Catrice strobinga zīmuli nekur tālu nelikšu, jo tūlīt sāksies siltāks laiks, ādas tonis paliks nedaudz tumšāks, un uzliekot nedaudz šo produktu uz vaigiem kauliem vai sejas centrā, palīdzēs iegūt tādu saules apmirdzēto efektu. To ir ļoti viegli lietot, tas sadraudzējas ar tonālo krēmu un izskatās ļoti skaisti, nedaudz bronzīgi uz ādas.
NYX State of Flux un Crystal Glare - NYX Bright Idea izgaismotājs - Catrice Strobinga zīmulis

The Balm Mary Lou Manizer izgaismotājs* (21.50 €)
No visiem šajā rakstā apkopotajiem produktiem, tieši Mary Lou Manizer izgaismotājs ir visvairāk lietotākais. Ar visu to, ka tas maksā pāris 20€, kas nav maza summa, tas ir katra centa vērts, jo ir ārkārtīgi universāls, tāpēc to var izlietot dažādos veidos. 
Man bieži vien daudzi jautā, kādu izgaismotāju es lietoju, un 80% no visām reizēm, tas tieši ir šis The Balm. Interesanti, ka lai arī man mājas stāv slavenie Becca izgaismotāji, ikdienā es izvēlos Mary Lou, jo tas ir izgaismotājs ar kuru var variēt. Ar lielu pūdera otu, tas sniegs absolūti izcilu un skaistu mirdzumu, bet paņemot jau nedaudz smalkāku un precīzāku otiņu, ļoti žilbinošu un uzkrītošu mirdzumu. 
A post shared by ZANDA (@zanda_mileiko_) on
Es šo izgaismotāju lietoju arī kā acu ēnas, sausā vai mitrā tehnikā, zem uzacs izgaismotāju un visādi citādi.Šis ir tas, kas vienmēr man stāv acu priekšā, un situācijās, kad man nav daudz laika, zinu, ka The Balm nepievils. Iegādājos izgaismotāju pagājušajā vasarā un uz šo brīdi jau esmu izlietojusi līdz tam, kas jau spīd caurums pamatnē.
Iespējams iegādāties interneta veikalā topbeauty.lv

Douglas Make-Up Blush&Lips vaigu un lūpu sārtums | 02 Pink (9.99 €)
Kad nav vajadzība pēc virknes ar liekiem produktiem, tad talkā nāk šādi, kas apvieno divi-vienā. Šajā gadījumā vaigu sārtums ir lietojams arī uz lūpām. Bet nepierasts ir tas, ka vaigu sārtums nav kā tinte vai želeja, kas drīzāk ir kā gaisīgs pūdiņš vai deserts kas viegli kūst sakaroties ar pirkstu gariem, un ļoti dabiski ļauj iekrāsot vaigus vai lūpas.
Iegādāties var Douglas interneta veikalā.

Oriflame The ONE Featherlight birstošais vaigu sārtums | Luminous Rose (9.90 €)
Birstošs vaigu sārtums? Arī man tas sākumā radīja pārdomas, jo šādā formulā parasti nelietoju vaigu sārtumus. Atlika man tikai uzklāt uz vaigiem, kā tūlīt biju sajūsmā. Vaigu sārtumam ir ļoti neierasts vēsi rozā tonis, ko papildina burvīgi sīkie mirdzumiņi. 
Ar vidēji pūkainu vaigu sārtuma otiņu uzklājot, sārtums rada izcilu efektu. Tas padara ādu tik starojošu un veselīgu, bet nevar uzreiz tā noteikt, kas tad ir tas vaininieks pie tik skaistas ādas.
Ja par pašu toni, tad konkrēto krāsu ieteiktu izvēlēties ļoti gaišas ādas īpašniecēm, jo tām, kurām āda jau nedaudz bšu iedegusi vai ar siltāku apakštoni, šis vaigu sārtums var izskatīties pelēks un kā netīrumi. Bet visām, kurām porcelāna gaiša āda - uz priekšu!
Iegādāties var pie Oriflame konsultantiem vai interneta veikalā.
The Balm izgaismotājs - Douglas vaigu/lūpu sārtums - Oriflame birstošais vaigu sārtums


Makeup Revolution Highlighter Palette Beyond Radiance mirdzošu pūderu palete ($15)
Es apzināti nespēju Makeup Revolution paleti nosaukt par izgaismotāju paleti, jo manā uztverē tie vienkārši ir mirdzoši pūderi. Es vairāk esmu pieradusi pie intensīvākiem izgaismotājiem, un šie uz manas āda vairāk klājas kā pūderis ar mirdzumu. 
Ja jums ir sausa sejas āda, ar diezgan vienmērīgu ādas virsmu (bez izsitumiem utt.), tad šī ir lieliska palete kuru var lietot matējoša pūdera vietā. Es zinu cik sausas īpašniecēm ir svarīgi, lai āda neizskatās sausa un zvīņaina un tieši Makeup Revolution palete šo situāciju var atrisināt.
Pūderi ir ļoti samtaini un viegli klāja padarot sejas ādu īpaši veselīgu. Ja uz manas ādas īapši efektu nevarēja manīt, tad jūs nevarat iedomāties cik tā perfekti izskatījās uz manas blogkolēģes Kristiānas ādas. Es biju reāli šokā. Viņas āda izskatījās satriecoši. Es ļoti ceru, ka viņa atradīs šo paleti arī savā blogā, jo efekts ir wow, wow. Tāds kādu es uz savas ādas noteikti iegūšu :D
Makeup Revolution kosmētiku iespējams iegādāties tikai veikalos Drogas.
Makeup Revolution Radiance palete
NYX Strobe of Genius Illuminating izgaismotāju palete ($19)
Par NYX izgaismotāju paleti uzzināju no blogeres Lauras, un lai arī cik uz viņas ādas šī palete izskatās patiešām superīgi, man šajos izgaismojošos pūderos trūkst drāmas.
Redziet, esmu jau pieradusi pie vairāk intensīvākiem izgaismotājiem, bet es zinu, ka ir cilvēki, kuriem nav nepieciešams tik žilbinošs starojums, tāpēc iekļāvu NYX paleti šajā rakstā.
Man ļoti patīk NYX paletei tas, ka piedāvā virkni dažādas krāsas izgaismotājus, kas tikai tagad ir sācies vairāk parādīties kosmētikas piedāvājumā. Visi toņi klājas ļoti samtaini un krēmīgi un uz ādas pludinās ļoti vienmērīgi.
NYX strobinga palete
NYX Strobe palete ir ļoti universāla, jo to var izmantot kā acu ēnas, vaigu sārtumu, mirdzošu bronzeri, protams, arī kā izgaismotāju. Manā zutverē šī ir palete, kuru es lietot pavisam dabiskam saules apmirdzētam grimam, kad gribas izskatīties ekstra mirdzošai, ekstra starojošai. Es domāju, ka šo paleti visvairāk sākšu lietot tieši vasarā, kad ar lielu pūdera otu uzklāšu mirdzošu pūderi ne tikai uz sejas, bet arī uz ķermeņa - atslēgas kaula, dekoltē, pleciem un kājām.

Es ļoti ceru, ka starp šiem produktiem, ko tagad aprakstīju, jūs atradīsiet sev īstos produktus, ko meklējat. Pāris gadus atpakaļ izgaismošana bija kaut kas svešs un nesaprotams, bet tagad kur skaties, tur izgaismotāji vai strobinga produkti.
Starp citu, šī gada pavasara/vasaras sezonu grima tendencēs izgaismošana ir viens no galvenajiem elementiem. Un atcerieties, izgaismostāji nemēdz būt par daudz. Pat ja beigās jau mirdzat kā sudraba katliņš. :D Galvenais ir pārliecība!

Tādam nedaudz jautrākam nobeigumam, Youtube video izlase vienam no pagājuša gada interesantākajiem grima izaicinājuma video - Highlighter Challenge (grims, kas veidots tikai ar izgaismotājiem).



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan