Slavenā melnā plēves maska sejai (pirmie iespaidi)

08.06.17

Vakar no rīta, man par lielu pārsteigumu, piegādāja sūtījumu. Atverot vai teju nesāku spiegt, jo kastē ieraudzīju melno, nolobāmo masku, ko tik sen esmu gribējusi izmēģināt. Internetā ir virkne video par šīm melnajām maskām, kas teju izvelk visus netīrumus un seju padara gludu kā mazuļa ādu. Protams, internetā var atrast arī visādus mājas variantus šīm maskām (PVA+aktivētā ogle), bet es neuzticos PVA līmei, lai to liktu tik droši uz sejas. 
Protams, es laiku lieki netērēju un jau pie pirmās izdevības masku izmēģināju un uzliku teju visiem mājiniekiem, jo gribējās zināt vai tiešām šīs melnās maskas ir tik kolosālas kā rāda? Pēc vakardienas masku rituāla, nolēmu, ka padalīšos ar saviem pirmajiem iespaidiem.
Tātad, cik noprotu šī maska - Biovene Black Peel Off plēves maska sejai - ir jaunums veikalu "Drogas" plauktos. Uz iepakojuma virkne informācijas, bet centīšos izvilkt pašu galveno.

  • Sola darboties kā netīrumu magnēts (notīrīs vides radītos toksīnus un citus netīrumus);
  • Palīdz cīnīties ar pūtītēm, pinnēm un plankumiņiem;
  • Papildus nomierina ādu un palīdz atgūt dabisko mitruma līdzsvaru;
  • Sastāvā bambusa ogle, kas darbojas kā magnēts, jo spēj izvilkt un absorbēt netīrumus, kas 100-200 pārsniedz to svaru;
  • Piemērota visu tipu ādai;
  • Viens iepakojums - 30 lietošanas reizes;
  • Nesatur krāsvielas, parabēnus, parafīna eļļu vai silikonu;
  • Ieteicams lietot 1-3 reizes nedēļā.

Tātad, pats apraksts jau skaļi sola, ka Biovene maska būs brīnums cīņā ar melnajām pinnēm, un vispār pinnēm kopumā, kā arī palīgs cīņā ar problemātisku ādu.

Pirms lietošanas ir ļoti būtiski ievērot to, ko raksta ražotājs. Un ražotājs min, ka lai sasniegtu maksimālu efektu ir vēlams ādu pienācīgi sagatavot pirms maskas uzklāšanas.

  • Jāatver poras. Divi varianti: 1) uzlieciet uz sejas karstu dvielīti, kas iepriekš iemērkts karstā ūdenī; 2) tvaika vanniņa (ielejiet bļodā karstu ūdeni, seju turiet nedaudz virs ūdens, pāri galvai, lai noslēgtu "telpu" uzlieciet dvieli)
  • Pēc poru atvēršanas, nosusinām seju. 
  • Masku jāliek sejas centrā - uz pieres, deguna un zoda. Jāliek dāsnā daudzumā.
  • Gaidām 30 minūtes. Tajā laikā var droši darīt visu, ko citu, piemēram, lasīt grāmatu, sēdēt internetā utt.
  • Pēc trīsdesmit minūtēm akurāti lobām nost masku
  • Pēc lietošanas ļoti svarīgi aizvērt poras ar savelkošu toniku, un pa virsu uzklāt ierasto sejas krēmu.

Kad izstāstīts kā lietot un kas jādara, tagad jāķeras pie manas pirmās reizes ar šo masku. Esmu redzēju daudz melnas maskas, bet šī ir vismelnākā un intensīvākā maska kādu jebkad nācies redzēt. Pēc tekstūras tā ir ļoti bieza un lipīga, atgādina līmi. Tāpēc uzklājot jāuzmanās, lai sanāk vienmērīgi izlīdzināt. No savas puses varu ieteikt, šī maska jāuzklāj ar pirkstiem un klājot jācenšās to kārtīgi iesmērēt ādā, līdzīgi kā krēmu. Tas ir tāpēc, lai maska tiek klāt visos smalkajos "caurumiņos" jeb porās.
Internetā šīs maska liek pa visu seju, bet es negribēju priekš pirmās reizes riskēt. Un lai arī kā gribējās uzklāt vienmērīgi un smuki, diemžēl neizdevās. Savu 30 minūšu laikā pasēdēju internetā, palasīju pāris rakstus. Ja 30 minūšu laikā maska nav izžuvusi, tad var gaidīt vēl.

Bet tagad sākas pats svarīgākais, kas jāņem vērā. Plēšot nost nedaudz sāp. Nav tā, ka neizturami, bet sajūta, ka vaksētu seju. Es nedaudz trāpīju uzacīs un tur vajadzēja raut ātri, citādi ilgi mocītos.
Pēc noplēšanas, pētot, ko tad izvilka laukā melnā masa, rodas šoks. Maska līdz pat sīkiem, smalkiem netīrumiem visu izķeksēja laukā. Man personīgi, visvairāk netīrumu bija ap degunu un zodu.
Pēc maskas lietošanas, āda ir neticami samtaina. Pirmajā brīdī pat neticas, ka mana āda. Bet tas ir tāpēc, ka kopā ar pinnēm, tika noņemtas arī atmirušās ādas šūnas, tāpēc āda jūtas kā pēc pīlinga lietošanas. Lai aizvērtu poras uzklāju Sebamed Clear Skin toniku un pa virsu uzklāju Kiehl's Ultra Facial Moisturizer sejas krēmu. Vēl šobrīd taustot ādu, tā jūtas ļoti gluda. Vizuāli arī var redzēt nelielas izmaiņas, bet jāpalieto vēl pāris nedēļās, lai pilnībā izprastu.

Visādā ziņā mani pirmie iespaidi ļoti, ļoti labi! Pajautāju vēl pārējiem, kas kopā ar mani izmēģināja, un viņi arī atzina, ka šis ir kaut kas dikti foršs un efektīvs. No savas puses daudz sirsniņas, un īkšķi gaisā, pilnīgi noteikti! Noteikti pastāstīšu kā ies nākotnē, bet šobrīd so far so good.

Nopērkama tikai veikalos "Drogas"
Cena: 15.99 €


! rakstā pieminētais produkts ir uzņēmuma piešķirts PR paraugs

11 comments:

  1. Wow! Izklausaas lieliski! Cena gan arii padaarga prieksh Drogu produkta...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pilnā cena tiešām ir diezgan padārga, bet ja interesē, tad šobrīd Drogās ir ar 35% atlaidi, kur jau cena liekas simpātiskāka :)

      Dzēst
  2. hmm, esmu mēģinājusi ali express melno masku, doma tieši tāda pati kā šī. Liela ķēpa, sāpīgi nāk nost un tā arī neko neizvilka :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka Aliexpress maskā būs daudz naftas produkti. Šajā gadījumā liekas, ka vairāk padomāts arī par citām sastāvdaļām. Protams, es nezinu, iespējams, ka varbūt tāda pati. Lai salīdzinātu sastāvus, jāskatās interneta avotos. :)

      Dzēst
  3. Pēc maskas lietošanas, āda ir tik samtaina, jo šāda veida nolobāmās maskas ļoti agresīvā veidā "noņem" arī ādas virskārtas slāni. Līdz ar "netīrumiem", maska atbrīvojas arī no mazajiem sejas matiņiem un ādas dabīgajām eļļām, kuru galvenā funkcija ir veidot gan fizisko, gan ķīmisko aizsargbarjeru, lai pasargātu sejas ādu no kaitīgiem mikroorganismiem.

    Pēc šāda veida produktu lietošanas, āda spēj atjaunoties 30 dienu laikā (šajā laikā pastiprināti jāmitrina āda un jālieto saules aizsarglīdzekļi), bet ja ievēro ražotāja ieteikto "1-3x nedēļā" režīmu, var iebraukt ilgstošās un pamatīgās auzās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par viedokļa pamatojumu. Par ādas virskārtas slāni tā tas tiešām arī noteikti ir, tomēr nedomāju, ka tik šausmīgi ķīmisku un kaitīgu produktu palaistu tirgū bez jebkādām iepriekšējām pārbaudēm. Šajā jomā ir strikti noteikumu. Ja ASV vēl daudz ko pieļau'j, tad Eiropā nē.
      Paskatījos uz iepakojuma un tur skaidri uzrakstīts, ka šī maska ir sertificēta kā droša lietošanai mājās, vadoties pēc Eiropas Drošības Standartiem (European Safety Standarts).

      Esmu lasījusi, ka tiešām iesaka nelietot šīs melnās sejas maskas, bet tad jau mājās nevar lietot arī poru attīrošos plāksterus vai jebkuru citu plēves tipa masku. Vai tomēr tikai šīs melnās ir tik jaudīgas?

      Dzēst
    2. Problēma nav maskas sastāvā, bet gan tās iedarbībā. Pēc efekta un nodarītā kaitējuma šīs maskas varētu pielīdzināt abrazīvajiem sejas skrubjiem (piemēram Чистая линия aprikožu skrubim). Ja cītīgi skrubē ādu 1-2x dienā, efekts būs līdzīgs - maigāka āda, tīrākas poras, šķietami mazāka ādas taukošanās. Arī tādus produktus tirgo, jo sastāva ziņā tie tiešām atbilst visiem drošības standartiem , kā arī izpilda ražotāja solīto, BET ilgtermiņā tiem ir ievērojamas nevēlamas "blakusparādības".

      Ar attīrošajiem plāksteriem ir līdzīga problēma - tie parasti ir visai agresīvi pret ādas virskārtu. Lietojot plāksterus, pastāv visai liela iespējamība tikt pie saplīsušiem kapilāriem un paplašinātām porām.

      Kā alternatīvu dermatologi parasti iesaka lietot BHA skābes, kuras šķist eļļainā vidē. Respektīvi, BHA skābju produkti nokļūst porās un izšķīdina lieko sebumu, netraumējot ādas virskārtu un sniedzot papildus pretiekaisuma iedarbību.

      Dzēst
    3. Liels paldies par atbildi! Njā, tiešām bieži skrāpējot ādas virsmu, tieši rodas apgrieztais efekts. Mhm, tagad tiešām pamatīga viela pārdomām par lietošanu un efektu ilgtermiņā ;)

      Dzēst
  4. Es pasūtiju masku ,no oficiālās mājaslapas,un rezultāts bija pilnīga nulle,āda bija tāda pati kā iepriekš,nekas netika izvilkts!

    AtbildētDzēst
  5. Pēc lielās ažiotāžas arī es šo masku nopirku. Uzklāju visai sejai. Biju nepatīkami pārsteigta par sāpīgo noņemšanu, ko smejoties salīdzināju ar sejas vaksāciju. Uz izveidojušās plēves bija visādi "atkritumi", arī smalkie sejas matiņi. Ņemot vērā augstāk minēto, otreiz šo masku nelikšu. Nepatīk sāpīgais noņemšanas process, kā arī nevēlos lai pastiprināti sāk augt sejas apmatojums un tiek bojāta ādas virskārta. Savukārt draudzene, kurai masku atdevu, ir sajūsmā. Tā kā cik lietotāju, tik viedokļu.

    AtbildētDzēst
  6. Nopirku masku Drogās.Uzliku sev un vīram (viņam gan tikai uz deguna). Abiem patika efekts.Un noņemšana nemaz nav sāpīga,kā te daži izsakās. Man ir 47 gadi un āda ir sausa un jūtīga,bet pēc maskas nebija nekādu problēmu - vienkārši vajag kārtīgi pēc tam nomazgāt seju un uzsmērēt kaut ko treknāku,kaut vai Bepantenu. Masku tik bieži kā vēlas ražotājs nelikšu,bet reizi mēnesī gan!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan