Grims | Electric Pastels

06.02.18

Sen nebija veidots kārtīgs grima ieraksts, jo parasti visu, ko veidoju, publicēju vairāk Instagram (varat sekot man: @zanda_mileiko_), bet šoreiz, veidojot šo grimu, vēlējos nedaudz padalīties ar saviem iespaidiem par jaunajiem Love You So Mochi kolekcijas produktiem, ko šajā pavasarī piedāvā NYX Professional Makeup. Jāsaka uzreiz, ka veidot šādu grimu bija īsts izaicinājums, jo vairāk pieturos pie klasiskiem smokey grimiem, tomēr ir labi dažkārt izkāpt ārpus savas komforta zonas. Lai arī kā baiļojos un šaubījos par to, vai vispār kaut kas sanāks, beigās izdevās labi. Ķeramies klāt pie visiem sīkumiem un smalkumiem, kas jāzina par kolekcijas produktiem, kā bija sastrādāties utt.
NYX Professional Makeup jaunā Love You So Mochi pavasara kolekcija piesaistīja ar to, ka šīs ēnu un izgaismotāju formulas ir ne tikai parasti presētas-cietas, bet gan mīkstas un nedaudz krēmveida. Drīzāk tās ir pūdera-krēma ēnas, kad uzspiežot uz ēnu virsmas, liekas, ka tās ir mitras, bet uz ādas klājas un pludinās kā klasiskas krēmveida ēnas. Formula nedaudz atgādina Color Pop ēnas, lai gan nav viens un tas pats. Es ceru, ka no manis augstāk rakstītā vispār bija kāda saprašana. Tātad, īsumā vēlreiz: mīkstas ēnas, gluži kā zefīrs, bet uz ādas klājas kā parastas pūdera ēnas.
Ir pieejamas divas acu ēnu un divas izgaismotāju paletes. Šajā reizē izvēlējos uzreiz paspēlēties ar košo Electric Pastels paleti, jo tas dzeltenais tonis mani pilnīgi uzrunāja. Iepriekš nekad nebiju tādu likusi, tāpēc vienlaikus bija duālas sajūtas: prieks izmēģināt, bet satraukums izgāzties, ka beigās nekas nav redzams vai saprotams. Bet fuf, beigās sadraudzējos tīri labi.

Ar otru Sleek and Chic paleti, kur vairāk tādi ikdienas mirdzoši toņi, rītdien veidošu otru grimu, jo, protams, ka es apjaušu, ka ar košo palete ne visi varēs staigāt ikdienā, tāpēc gribu kaut ko izveidot ar otru, neitrālo toņu paleti, kur atrodami ārkārtīgi skaisti mirdzoši, zeltaini bronzīgie toņi.

Jāsaka, ka Love You So Mochi ēnas prasa sava veida plakstiņa sagatavošanu, jo tās strādā nedaudz savādāk kā līdz šim man bija ierasts. Vispirms tām apakšā jāliek kārtīgs bāzes produkts (acu ēnu bāze), tad nedaudz "krāsu" ēnas, un tad šīs Mochi ēnas, kā pa virsu efekta ēnas, ja jūs saprotat, ko es ar to domāju.

Manā gadījumā, rozā ēnas un dzeltenais sevi paši labi pierādīja vienīgi ar ēnu bāzi, bet melnajam liku apakšā tomēr klasiskas matētas ēnas, lai mirdzošo pigmentu padarītu labāk redzamu.
Labākais, kas man patika, ir tas, ka košie toņi sapludinot nepaliek par netīrumiem, tie nesajaucās kopā ar melno vienā masā, kā to mēdz darīt dažas ēnas.
No sākuma,  plakstiņu es sagatavoju ar konsīlera un pūdera palīdzību (priekš manis tas strādā kā ideāls acu ēnu pamats), tad ieklāju locījuma līnijā ar sintētisko otu rozi violeto krāsu, sapludināju. Pēc tam, ārējā un iekšējā acs kaktā klāju matētas melnas ēnas.
Nākošā solī talkā ņēmu NYX Glitter Primer bāzi, kas speciāli paredzēta mirdzuma produktiem (gliteriem, pigmentiem vai midzošām ēnām) un tad, ar mazas, palakanas, sintētisko sariņu otiņas palīdzību, uzklāju mirdzoši melno toni no Sleek and Chic paletes, bet ar pirkstu palīdzību klāju dzelteno pa visu acs centru. Apakšējam plakstiņam atkārtoju visu to pašu. Acs iekšējā stūrī sudraboto toni arī izmantoju no Electric Pastels paletes. Tālāk jau palika uzvilkt iekšējā acs līnijā melnu zīmuli, nedaudz sapludināt, un pēc tam uz atliektām skropstām uzklāt divās kārtās skropstu tušu.
Sejas grimam ierastais tonālais krēms, konsīleris, pūderis, kontūra, vaigu sārtums, bet šoreiz pamēģināju arī jauno Love You So Mochi izgaismotāju paleti tonī Lit Life, kas vairāk sliecās uz silto toņu pusi. Jāsaka, ka dēļ šīs, interesanti mīkstās zefīra formulas, man ar otu gribējās sasniegt vairāk redzamu efektu, tāpēc nākošreiz pamēģināšu uzklāt ar sūklīti vai pirkstiem.

Par pārējiem produktiem, ko izmantoju grima izveidošanai, var izlasīt zemāk, kur pieejama visu izmantotu produktu saraksts.
Seja


Uzacis


Acis


Lūpas



Ir forši pamēģināt kaut ko jaunu un nebijuši, jo tādos brīžos vienmēr var fascinēties par kosmētikas industrijas kreatīvās komandas izdomājumiem, jo liekas taču, ka mums jau viss uzražots, bet nekā, katru sezonu nāk klajā jaunāki un vēl interesantāki produkti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan