6 produkti, kas noteikti jāizmēģina no Catrice

23.02.17

Catrice man ir ļoti īpašs zīmols. Reizē ar Essence, tie bija pirmie divi kosmētikas zīmoli ar kuriem iepazinos, kad sāku rakstīt blogu, un 2012. gadā pat tiku uzaicināta pirmo reizi mūžā uz mediju brokastīm par godu Catrice un Essence ienākšanai Latvijas tirgū. Gadu gaitā, var teikt, esam auguši kopā, un pat nevairos teikt, ka tieši Catrice ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem kosmētikas zīmoliem, kas pieejams veikalos Drogas. Ļoti daudzveidīga kosmētika, laba kvalitāte (dažiem produktiem pat izcila), salīdzinoši demokrātiskas cenas - tas ir tas, kas liek katru reizi pieiet pie Catrice stenda un palūkoties kas jauns. Ja reiz esmu iepazinusi šo zīmolu teju krustu šķērsu, nolēmu padalīties ar saviem absolūtajiem favorītiem no šī zīmola. Apkopoju sešus produktus, kuriem noteikti ir jābūt katrā kosmētikas maciņā.
Lai arī vairāku gadu garumā lietoju Catrice kosmētiku, tad kāpēc apkopoju tikai sešus visu laiku labākos? Ar Catrice tāpat kā ar Essence, ir problēma, tajā pašā laikā labums, ka katru gadu notiek sortimenta izmaiņas. Divreiz gadā - pavasarī un rudenī - notiek pamatsortimenta maiņa, kurā daudzi produkti tiek ņemti laukā un aizvietoti ar jauniem. Un tad ir limitētās kolekcijas, kas mainās katru mēnesi. Pie mums Latvijā, drīzāk katru otro mēnesi.
Sākumā es piefiksēju visus, visus produktus, kas man jebkad bijuši iecienīti no Catrice, un aplūkoju esošo piedāvājumu Catrice.eu mājas lapā. Secināju, ka daudzas lietas sen vairs nav viņu piedāvājumā. Nav jau vairs jēga rakstīt par produktu, kas nav fiziski vairs nopērkams, tāpēc šie seši produkti ir brīvi visiem vēl pieejami un nopērkami. Un ceru, ka vēl ilgu laiku tie netiek plānoti ņemt laukā.

Man jau liekas, ka pēdējo pusotru gadu tā vien runāju par Liquid Camouflage konsīleri, kas kļuvis jau par kulta konsīleri Latvijas robežās, jo tas tiek pāris mirkļos no stenda izķerts, tāpēc vienmēr zinu, ja redzu, ka ir pievedums, jāķer maksimāli daudz, citādi nākošreiz var vairs nebūt.
Priecājos, ka Liquid Camouflage esmu atklājusi ļoti daudziem cilvēkiem, kuri vairs arī nespēj iedomāties savu ikdienu bez tā. Gluži kā atkarība.
Konsīleris ir lielisks ar to, ka tam ir ļoti augsta sedzamības pakāpe. Nomaskēs gan tumšos lokus, apsārtumus, ādas nepilnības un pat tumšas rētas. To droši var uzslāņot, tas sniegs tikai vēl jaudīgāku sedzamību. Piedāvājumā ir divi toņi - 010 Porcelain un 020 Light Beige - bet ar šī gada pavasara pamatsortimenta maiņu, klāt nāk vēl trešais tonis - 005 Light Natural.
Tie ir patiesi lieliski jaunumi, jo 010 ir vairāk ar rozīgu apakštoni, savukārt 020 ir ar dzeltenīgu, bet stipri tumšāks. Tad lūk, 005 būs daudz gaišāks, ar dzeltenīgu apakštoni, kas būs daudz parocīgāk lietošanā ar gaišu ādas krāsu.
010 Porcelain - 020 Light Beige
Tik ļoti dievinu Liquid Camouflage konsīleri, ka pagājušā gadā paguvu izlietot veselus 8 (!!!) iepakojumus, kas ir ļoti daudz. 
Ir atsauksmes, kur raksta, ka šis konsīleris nepatīk, jo sēžas rievās, un es tam varu piekrist, jo pēdējā laikā arī novēroju šādu īpatnību, pat ar visu to, ka nemainīgi, uzreiz pēc uzklāšanas to fiksēju ar pūderi. Tas ir izskaidrojams ar to, āda ar acīm ir ļoti sausa, un ja netiek lietots pietiekami labs acu krēms vai vispār jebkāds acu krēms, tad visi konsīleri (izņemot mitrinošie) sēdīsies rievās. Tagad arī es intensīvi mitrinu savu acu zonu un situācija ir uzlabojusies. Konsīleris tik pat lieliski pilda savus pienākumus kā iepriekš. Tikai galvenais jāfiksē vienmēr ar pūderi un jāmitrina acu zona.

Ja vēlaties redzēt kā lietot Liquid Camouflage konsīleri un kādu efektu tas sniedz, lūdzu skatieties video zemāk:


Prime And Fine palete sejas konturēšanai* | 10 Ashy Radiance (4.69 €)
Vairāku gadu garumā esmu meklējusi labu konturēšanas pūderi, bet vienmēr nonāku pie secinājuma, ka neko vairāk kā ar oranžu apakštoni mums nepiedāvā. Līdz šim brīdim. Jau sen budžeta klases kosmētikā bija nepieciešams uzražot arī konturēšanai atbilstošu toni. Un labu, nevis kārtējo reizi pārāk oranžu.
Ja neskaita to, ka tagad NYX piedāvā lieliskus konturēšanas pūderus, tad Drogas sortimentā vienīgais tāds ir Catrice Prime&Fine konturēšanas/ izgaismošanas duo. Uz šo brīdi ir pieejami 2 toņi, bet būs vēl trešais, kas vairāk izskatīsies kā bronzēšanas duo.
Piebildīšu vien to, ka par izgaismotāju neko nepieminēšu, jo manā uztverē tas nav īpaši labi izdevies, jo praktiski nav redzams uz ādas. Toties ar kontūras pūderi ir pavisam cits stāsts. Palete 010 Ashy Radiance piedāvā kontūras pūderi ar perfektu miksējumu starp silto un vēso, kas neradīs pēc uzklāšanas oranžas strīpas uz vaigiem.
Pūderim ir ļoti laba pigmentācija, tāpēc iesaku uzklājot uzslāņot, citādi pretējā gadījumā, nāksies labot pamatīgu ķezu, jo kontūra nedrīkst izskatīties kā švīka. Visam ir jābūt sapludinātam. Ar visu to, ka pārstāv budžeta klases zīmolu, pūderim ir ļoti jauka noturība. Ja pamatīgi neberzē seju, tad līdz vakaram izturēs.

High Glow izgaismojošs minerālais pūderis* | 010 Light Infusion (5.19 €)
Ja ar konturēšanas pūderiem ir problēmas, tad stāsts par labiem izgaismotājiem ir daudz smagāks. Līdz šim kā budžeta klases izgaismotāju izmantoju Essence acu ēnas, bet tad pagājušajā gadā notika kaut kas neticams - Catrice nāca klajā ar minerālo izgaismiotāju. Izgaismotāja tonis ir tik perfekts, ka derēs visām gaišās ādas īpašniecēm.
Man diemžēl tas ir nedaudz pa gaišu, bet tas nemainā ta izcilo kvalitāti. High Glow izgaismotājs ir cepts minerālu izgaismotājs, kas nozīmē, ka pigmentācija un tekstūra būs daudz labāka, samtaināka, kvalitatīvāka. Daudzu ir jautājuši vai ceptie kosmētikas produkti tiešām tiek cepti? Jā, tiešām notiek kosmētikas cepšanas siltuma ietekmē. Es nezinu konkrēti kā notiek šī procedūra, bet zinu, ka produkti tiek likti speciālās krāsnīs, kur notiek šī cepšana.
Un tas noteikti nav mārketinga triks, jo kad ņēmu laukā no oriģinālā iepakojuma Essence Baked ceptās acu ēnas, lai ievietotu parastā magnētiskā palete, ieraudzīju, ka produkts ir nevis metāla pan trauciņā, bet uz tāda kā mālam līdzīgas virsmas. Un arī Catrice High Glow izgaismotājam ir tieši tāpat. Tāpēc nav šaubu, ka tiešām notiek cepšana.

Atgriežoties pie izgaismotāja. Tas ir ļoti gaišs, ar baltiem un sudrabainiem pigmentiem. Ļoti pigmentēts, klājas ļoti vienmērīgi, un iespējams variēt no daudz dabiskāka līdz dramatiskam efektam. Perfekts izgaismotājs visiem tiem, kuriem ļoti gaiša āda, jo tā vienmēr problēma atrast tādu izgaismotāju, lai tas būtu arī redzams, bet nav pārāk tumšs. Vienīgais mīnuss, ka pie biežas lietošanas un virināšanas, saplīsa vāks.
Prime and Fine konturēšanas pūderis - High Glow Baked Mineral izgaismotājs

Eyebrow Filler uzacu želeja ir tāda kulta klasiska manā beauty artilērijā. Savulaik, kad piekopu vairāk staigāt ar dabiski biezām uzacīm, šis bija vienīgais produkts, ko lietoju, lai tās savaldītu un padarītu daudz sakoptākas/saķemmētākas. Uzacu tuša nebūs lielisks fiksācijas līdzeklis, tā vairāk kalpo kā tukšumu aizpildītājs, padara uzacis biezākas, jo tās sastāvā ir īsta šķiedras, kas rada šo biezinošo efektu.
Jau labu laiku nelietoju šo uzacu tušu, toties tā ir kļuvusi par neaizvietojamu produktus manas mammas ikdienas grimā. Viņa jau vairākus gadus lieto šo uzacu tušu, un ļoti slavē. Pats labākais, aizņem maz laikā, lai uzklātu. Cilvēkiem, kuriem nav nepieciešamība uzacis iezīmēt, noteikti iesaku uzmeklēt Eyebrow Filler uzacu tušu. Ir pieejams viens universāls tonis, kas nav nedz pa tumšu vai oranžu.

Catrice piedāvā ļoti daudz un dažādas lūpu krāsas, formulas un toņus, tomēr tā kā neesmu baigā lūpu krāsu cienītāja, man ļoti patīk Catrice lūpu spīdumi. Lai arī Shine Appeal Fluid skaitās pie šķidrām lūpu krāsām, es teiktu, ka drīzāk tie ir ļoti augstas pigmentācijas lūpu spīdumi.
Lūpu spīdumam ir ļoti patīkams aplikators, kas perfekti dozē nepieciešamos produkta daudzums. Aromāts man nepatīk, jo pārāk salds, tomēr citiem iespējams nemaz netraucēs. Klājas ļoti vienmērīgi un patīkami uz lūpām. Nav lipīgs. Noturība - līdz 2 stundām.

Volumizing Lip Booster lūpu spīdums | 010* un 020 (3.59 €)
Sarosās visi, kuriem patīk kņudinošie un apjoma palielinošie lūpu spīdumi. Es par tiem neesmu ārprātīgā sajūsmā, jo ir tādi, kas kņudina lūpas pārāk agresīvi. Catrice Volumizing Lip Bostter ir ne tikai ar vieglu mentola smaržu un garšu, bet lūpām sniedz ar fantastisku mitro lūpu efektu. Kā lai uzraksta, lai tas neizklausās tik nepiedienīgi?
Lūpu spīdumu uzklājot var uzreiz sajust, ka tas ir vairāk lipīgāks kā citi spīdumi, bet tas nav slikti, jo tā iemesla pēc noturība ir līdz pat 3 stundām. Lūpu spīdums noiet pakāpeniski, neatstājot baltas pēdas lūpu kaktiņos vai uz lūpām.
Volumizing Lip Booster spīdumiem klāt nav mirdzumiņi vai spīdumu, tie ir high-shine lūpu spīdumi, kas sniedz ļoti spīdīgu lūpu efektu, pietam izlīdzina arī visas līnijas un vizuālās nepilnības, ka lūpas izskatās ļoti apjomīgas un pufīgas, kas citiem varētu likt domāt kā esat salaidušas lūpās fillerus. Tonis 010 ir ļoti gaišs, pienaini rozīgs, kas izcili izskatīsies visām gaišmatainajām dāmām ar gaišu ādu, savukārt 020 Stay Apri-cosy ir oranžīga apakštoņa, kas uz lūpām vairāk klājas kā vienkārši caurspīdīgs un dabiska toņa lūpu spīdums.
Volumizing Lip Booster ir izcili gadījumos, kad nepatīk nekas uzkrītošāks par lūpu balzamu, bet pārmaiņas pēc gribas kaut ko drosmīgāku. Manā gadījumā, spīdumi ir lieliski ikdienas gaitām. Jo neprasa daudz laika, lai uzklātu, bet visam tēlam uzreiz sniedz veselīgu izskatu.
Shine Appeal Fluid Intense  - Volumizing Lip Booster 010 - 020
Noslēgumā pēc visām savām slavas dziesmām par sešiem visu laiku mīļākajiem produktiem no Catrice, vēlos atgādināt, ka Catrice produktus iespējams iegādāties galvenokārt veikalos Drogas, bet ir stendi arī vairākos Rimi lielveikalos skaistumkopšanas nodaļā.

Padalieties komentāros ar saviem pašiem iemīļotākajiem produktiem no Catrice. Tāpat, gribētu izlasīt arī jūsu viedokli par to, kā jums patīk šādi raksti, kur padalos ar saviem visu laiku mīļākajiem produktiem no konkrēta zīmola. Kurš būtu tas zīmols par kuru favorītiem nākamreiz gribētu lasīt rakstu?

Lai jauks vakars!


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

14 comments:

  1. No šiem 6 produktiem 3 ir arī manējie favorīti - konturēšanas palete, lūpu spīdumi un šķidrās lūpu krāsas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par konturēšanas paleti, par to tieši uzzināju no Tevis :)

      Dzēst
  2. Paldies par interesanto rakstu! No Catrice neko neesmu mēģinājusi, bet šie ir labi ieteikumi ar ko sākt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vienmēr prieks, kad raksti patīk ;)
      Jā, noteikti iesaku izmēģināt šos produktus pavisam noteikti :) Man Catrice ļoti patīk kā zīmols, tāpēc ceru, ka arī Tev izmēģinot būs tāds pats prieks un sajūsma ;)

      Dzēst
  3. Man ļoti patīk Catrice uzacu komplekts :) arī krēmveida konturēšanas palete ir forša, bet tā laikam ir limitētā kolekcija.
    Mani interesētu šāds raksts par Essenci!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sabīne, noteikti pacentīšos uzrakstīt arī šādu rakstu par Essence kosmētiku ar ;)

      Dzēst
  4. paaris gadus atpakalj sapirkos tik daudz Catrice nagulakas, veel tagad lietoju un ljoti patiik! :) Vasaraa nopriku arii vaigu saartuma/izgaismotaja paletiiti ar 3 tonjiem, ari favoriits un biezhi tiek izmantots! Nopirku ari cepto bronzeri, kuram laikam ari nosaukumaa bija GLOW, ljoti neitraals bruuns tonis nedaudz ar spiidumu. Vaacins sapliisa uzreiz :) Taa pirmais meerkjis bija ietoneet manas baalaas kaajas kad gaaju uz kaazu sviniibaam un patiesiibaa izskatiijaas ljoti labi un dabiski, peec tam veel paaris reizhu izmantoju uz kjermenja.
    Kopumaa lieliska budzeta kosmetika, nav bijis taads produkts kuru nopirktu un nu tieshaam nepatiktu.

    Anete
    www.lapoudreblog.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam gan pārītis ir trāpījušies, kas ļoti nepatika, bet visā visumā, vairāk labu atklājumu. Par to Glow bronzeri lasīju labas atsauksmes, laikam siltākam un saulainākam laikam nākot, būs jāizmēģina. ;) Paldies!

      Dzēst
  5. Catrice konsīlera gaišākais tonis tiešām drīzumā būs pieejams Drogās? Jau ilgu laiku uz to cerēju! Paldies par informāciju! Super!

    Anna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kaut ko kur jau pavīdēja informācija, ka ir jau manīts veikalu plauktos, bet es pagaidām pati nekur vēl neesmu manījusi jaunos produktus stendos! Jātur īkšķi!
      Man liels prieks, ka noder. :)

      Dzēst
    2. Super – tad jau gan būs jāmēģina nomedīt šo "dārgumu"! Starp citu pēc Tavām labajām atsauksmēm tagad esmu pasūtījusi RT kosmētikas sūklīti! :) Tavi raksti tiešām ļoti noder un bieži arī iepriecina!

      Anna

      Anna

      Dzēst
    3. Anna, liels, liels paldies par labajiem vārdiem! Mani tas vienmēr ļoti priecē saņemt ziņas, ka tie produktu, kas pašai tik ļoti mīļi un iecienīti, patīk arī pārējiem, un Tev :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan