Mēneša atskaite: aprīlis

21.05.18

Neticēsiet, bet pēdējo reizi šim rakstam pieķēros 4.maijā, kad uzņēmu bildes, ar domu, ka beidzot laikus nopublicēšu rakstu, nevis pus mēnesi vēlāk. Un kur esmu tagad? 20. maijā plānoju rakstīt un stāstīt par aprīlī izmēģināto un lietoto. Īsumā paskaidrojot, kāpēc notiek tā, ka kaut ko šeit uzrakstu vien pāri mēneša pusei ir tāpēc, ka dienās, kad man ir iedvesma rakstīt, nav īsti brīva laika, bet, kad ir brīvs laiks, nav iedvesmas. Apburtais loks, īsāk sakot. Bet lietas labā vēlos darīt lietas, tāpēc, uz šo brīdi skatoties, ar jūnija sākumu vajadzētu būt, ka būs vairāk mirkļu satura radīšanai. Uz priekšu nesapņosim, bet turēsim īkšķus, ka nekas nestāsies ceļā. Nu ko, kad ievads uzrakstīts, un prombūtne paskaidrota, laiks parunāt par kosmētiku.
Lai arī man ir daudz dekoratīvās kosmētikas favorīti, tomēr tie ir tādi mainīgi produkti, bet šeit vairāk vēlos stāstīt par produktiem, kas tiešām ilgtermiņā radījuši ļoti labus iespaidus.

Favorīti
Beaute Pacifique Vitamin A Anti Wrinkle Booster krēms: par šo krēmu var stāstīt daudz un dikti (un tā arī būs, bet jāpaiet ilgākam lietošanas laikam), bet pats galvenais, ko vēlos šobrīd uzsvērt, ka krēms ir paredzēts ļoti plašai auditorijai. Jauniešiem, vīriešiem, sievietēm (dažādās vecuma kategorijās), jo šis ir mazs skaistuma noslēpums tūbiņā. Sastāvā ir ir A vitamīns, kas zināms kā retinols. Uzsmērējot uz ādas šo krēmu (jālieto uz nakti), tas iesūcas ādā un palīdz ādai dabiskā veidā atjaunoties, ādās šūnu iekšienē veidojot retinolu. Ja ir ļoti problemātiska āda, tas visu vilks ārā, kas nozīmē, ka pirmo laiku āda var izskatīties diezgan traki, bet jau pēc pirmo divu nedēļu lietošanas, efekts ir ievērojami labāks. Es šo krēmu lietoju jau mēnesi, un esmu ievērojusi uzlabojumus. Lai arī izsitumi metas vēl aizvien, kopējais ādas stāvoklis ir labāks. Man pēc diviem mēnešiem jāiet uz ādas pārbaudi pie Beaute Pacifique ekspertiem, un tad skatīsimies, vai no zinātniskā viedokļa ir redzami uzlabojumi vai nav.

Vichy Slow Age SPF25 sejas krēms: jau paspēju atkal un atkal izslavēt šo produktu, kas manā kosmētikas plauktā laikam ir uz palikšanu pavisam. Otrais gads - otrais iepakojums. Ādai ļoti patīk, bet, ilgtermiņā lietojot, tomēr pamanīju, ka ar vienu pašu kā mitrinātāju nepietiek, tāpēc zem viņa lietoju mitrinošu serumu. Bet kā SPF aizsargkrēms, kalpo izcili labi, un vispār nav nekādu pretenziju par to.

Yves Roches lūpu balzams ar kokosriekstu aromātu: lai arī man īpaši nepatīk saldi aromāti, šis kokosriekstu lūpu balzams dikti iepatikās, jau vien aromāta pēc (jo smaržo pēc īsta kokosrieksta, nevis pēc ierasti sintētiskā). Bez aromāta ir arī foršas kopjošās īpašības, jo uzklājot uz lūpām izkūst kā sviests, nav eļļains, un patīkami mitrina lūpas vismaz 1,5 stundu garumā. Parocīgs iepakojums, laba mitrināšana un garšīgs aromāts. Ja ir interese iegādāties, internetā to var izdarīt Evasmode.lv mājas lapā.

Izlietotie produkti
Maybelline Total Tempation skropstu tuša: jau rakstīju šeit, ka tuša iepatikās ar to, ka dod foršu apjomu. Neteikšu, ka šī ir skropstu tuša, kas derēs visiem, bet tiem, kas nesūdzas par skropstu daudzumu, šī tuša pārsteigs, jo padara skropstas īpaši izteiksmīgas un kuplas.

Madara Plum Plum lūpu balzams: ļoti patika maigā formula. Dikti patīkams vīnogu kauliņu eļļas aromāts. Lietoju katru rītu un vakaru, un jāsaka, ka klasiskai mitrināšanai derēja ļoti labi.

Kinetics losjons rokām: ļoti patika aromāts (apelsīns un sandalkoks), kā arī mitrinošās īpašības. Tā kā es ikdienā ļoti bieži mazgāju rokas, tās ātri paliek sausas (ne tikai ziemā), līdz ar to, ir forši lietot šo Kinetics losjonu, jo tas superīgi mitrina un baro rokas, bet neatstāj lipīgu kārtu uz plaukstām. Principā, tūlīt pēc uzklāšanas var ķerties pie saviem darbiem, jo nepaliks treknu nospiedumu.

Dove Invisible Dry antiperspirants: lai arī man patika aizsardzība, ļoti jāuzmanās no baltiem traipiem uz tumša apģērba. Šobrīd pārgāju uz izsmidzināmo minerālu spreju, jo tas likās saudzīgs, un nebojā apģērbu.

Bioderma Hydrabio serums sejai: ļoti patika. Viegls, gelveida serums, kas momentāni iesūcas ādā un piešķir trūkstošo mitrumu. Ļoti foršs produkts. Vairāk par produktu manā atsauksmē.

Douglas Essentials toniks sejai: kolosāls produkts, par kuru nevaru beigt rakstīt. Izskatās, ka es pat vairs nemeklēšu nevienu citu toniku. Tas lieliski tonizē un atsvaidzina ādu, pilnīgi droši lietojams zonai ap acīm, milzīgs iepakojums ar pumpīti, un ļoti draudzīga cena. Es neko labāku neesmu atradusi, tāpēc pat vairs neskaitu, kurš pēc kārtas iepakojums, bet uzreiz skaidrs, ka šis toniks ir uz palikšanu manā skaistumkopšanas rutīnā.

--
Kaut kā pēdējos mēnešus vairs nerakstu par jaunumiem, jo nesanāk veikt tādu uzskaites sistēmu kā kādreiz. Bet, ja jums patika mēneša atskaišu sadaļā šī sadaļa "Jaunumi", es labprāt atsākšu rakstīt arī par iegādātajiem un saņemtajiem kosmētikas jaunumiem.

Lai skaista un izdevusies diena!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan