Zeltains un noturīgs iedegums

30.05.18

Ir sākusies vasaras sezona. Vismaz noteikti, sauļošanās sezona, un tas nozīmē, ka, ne tikai jādomā par SPF, kas vispār ir obligāta prasība, bet arī par to, kā vēl citādi rūpēties par ādu un iedegumu. Man ir divi iemīļoti Eiseinberg produkti, kas jau otro gadu ir pārliecinoši sevi pierādījuši, un ir izcili īpaši vasaras sezonai. Viens no tiem ir izcils gadījumos, ja par daudz tikts saulītē un ādai radies viegls apdegums, bet otrs, kas papildus izcelts skaisti zeltaino iedegumu.

S.O.S After Sun Mask Face & Body 
atsvaidzinoša sejas un ķermeņa maska pēc sauļošanās (39.99 €)

Par šo masku man katru reizi rodas šaubas, vai tiešām ir tā vērta, bet tad pienāk vasaras sezona, seja vai ķermenis tiek nedaudz par daudz pārsauļots, un tad maska ir īsts glābiņš. Tā lieliski veldzē sakairinātu, apdegušu ādu, un par to es zinu ne jau tāpēc, ka to sola ražotājs, bet gan pati to esmu piedzīvojusi uz savas ādas.
Es pati apdegu reti, bet šogad kaut kā pārāk intensīvi esmu atradusies saulē, kas vakarā rezultējas ar vieglu dedzinošu sajūtu un ādas apsārtumu.
Kad āda tiek pakļauta intensīviem saules stariem un tā apdeg, tad īpaši ir jādomā par tās mitrināšanu, lai izvairītos no tā, ka āda lobās nost, un lai āda nezaudē mitrumu, kas saglabā ādas jauneklīgumu un tonusu.
Sakumā lietoju visādus ķermeņa krēmus un losjonus, bet sajūtas nenoņēma. Āda bija mitrināta un patīkama, bet tik un tā svilinošā sajūta nemazinājās. Kad uzliek Eisenberg masku, tad tādas sajūtas vairs nav, jo biezā gēla konsistence ne tikai efektīgi mitrina un pārklāj ādu ar patīkamu kārtiņu, bet tajā paša laikā noņem arī velkošo un karsējošo sajūtu.
Ja skatās no sastāva viedokļa, tad var atrast hialuronskābi, kas ir tas īstais vaininieks, un otrs jaudīgs komponents - sarkanās jūras aļģes. Ja salīdzina ar citiem līdzekļiem, tad maska strādā arī ilgtermiņā, kas nav jāatjauno ik pēc stundas. Pietiek uzlikt vienu reizi pa visu vakaru, un būs labi. Man patīk, ka maska ir universāls produkts, ko droši var lietot sejai un ķermenim. Un atceramies, intensīvi mitrinot apsauļotu ādu, mēs ne tikai rūpējamies par ādas stāvokli, bet arī nodrošinām, kad iedegums būs noturīgs un vienmērīgs.

Huile Visage & Corps SPF 6 sejas un ķermeņa eļļa (49.95 €)

Sublime Tan eļļa ir tas produkts, kas vairāk uzrunās visus, kas jau paspējuši noķert saules starus un iesauļoties. Un skatoties uz pludmales apmeklētājiem, daļa no tiem jau naski ieguvuši ne tikai zeltainu iedegumu, bet pat tādu grilētu desiņu toni (piedodiet, bet neko precīzāku es nevarēju izdomāt). Tāpēc eļļa ir paredzēta lietošanai ne tikai kā iedeguma toņa pastiprinātājs, bet jau kā vieglais aizsarglīdzeklis (SPF 6), ko parasti lieto, kad ādas tonis ir gana tumšs, un nav vairs nepieciešama milzu aizsardzība.
Eļļai pēc tekstūras ir gēla-eļļas konsistence, jo uzklājot var just eļļainu kārtu, tomēr tā nav pārāk bieza vai smaga, un arī ne eļļaina. Produkta formula ir ļoti veiksmīgi salikta, jo eļļas sastāvā ir taukskābes un E vitamīns, bet atrasts šis balanss, lai, ikdienā to nēsājot, ir komforts, nevis eļļaina vai lipīga kārta.
Tā kā eļļai ir zelta spīdumi, tad tā lieliski izceļ zeltaini brūnu iedegumu, padarot ādu veselīgu, mirdzošu un spīdīgu.
Nevaru neatzīmēt, ka eļļai ir ārkārtīgi pievilcīgs aromāts. Nebaidīšos pat teikt, ka tāds seksīgi pieklusināts vakara aromāts, kas noteikti neatstās vienaldzīgu ne tikai pašu nēsātāju, bet arī apkārtējos.

Abi produkti noteikti būs man blakus visas vasaras garumā. Drīzumā izskatās, ka būšu jau izlietojusi mitrinošo masku līdz beigām, un tad domāju, ja būs nepieciešamība, pilnīgi noteikti iegādāšos jaunu tūbiņu. Bet eļļas iepakojums man ies dikti ilgu laiku, jo pietiek ar minimālu daudzumu, lai noklātu ķermeni ar šo satriecošo produktu, kas ne tikai mitrina, aizsargā, bet arī valdzinoši izceļ iedeguma toni.

Eisenberg produktus iespējams iegādāties veikalos Douglas


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produktu paraugi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan