Mēneša atskaite: oktobris

08.11.17

Tāda sajūta, ka manā dzīvē jauns mēness, nes jaunas pārmaiņas, kas prasa spēju atkal pielāgoties un nedaudz sevi izaicināt lavierēt starp brīvajiem brīžiem, darbu, hobiju un visu citu, kas aizņem manu ikdienu. Līdz galam nesanāks ietērp vārdos sajūtas par jauno darbu, bet divos ierastos un pliekanos vārdos var pateikt - baigi patīk-, lai gan patiesās sajūtas ir lielākas un dziļākas. Ir šī miera sajūta un harmonija, kas saka, ka viss ir noticis pareizi, tā kā bija jābūt. Lai nu kā, biju ļoti aizmirsusies ar bloga lietām, bet esmu uzlikusi sev plāno nepazaudēties un turpināt stāstīt par lietām. Man nemitīgi galvā grozās teikumi un temati, bet pie rokas nav datora, lai to ātri ierakstītu. Ar roku rakstīts zaudē interesi, bet jau vakarā vairs neatceros kas bija tas svarīgais. Tāda nu esmu. Bet šodien kārtējais garais vārdu virknējums par piedzīvojumiem oktobra mēnesī.
Favorīti

DNC vaska krēms- koncentrāts rokām: ziemas mēnešos jau biju pieminējusi šo brīnumu, bet vēlreiz pārliecinājos, ka tas ir kaut kas unikāls. Tagad, kad rokas pamatīgi cieš no dezinfekcijas līdzekļa lietošanas, nemitīgas roku mazgāšanas, vējainā laika, vakarā pa virsu pilnīgi var redzēt tādu kā baltu kārtu. Tā ir sausā āda, kas vēlāk pārvēršas cietā garozā. Lai no tā izvairītos un rokām atgrieztu dzīvi, katru vakaru bagātīgi ieziežu rokas, uzvelku baltos kosmētiskos auduma cimdus un dodos gulēt. No rīta rokas ir kolosāli atjaunotas un maigas. Nav nekādas pazīmes par iepriekšējā vakara katastrofu.

Beauty Blender Swirl kosmētikas sūklītis: ļoti labs laiciņš pagājis kopš pēdējo reizi lietoju BB sūkli, jo pagātnē nebija veiksmīga iepazīšanas. Tagad lietojot atkal, mainīju savas domas kardināli. Sūklītis mēneša garumā nav nedz ieplaisājis, palicis ciets vai zaudējis krāsu. Lietoju katru dienu(vismaz 6 dienas nedēļā) un pa šo laiku man nav bijušas šaubas par tā lieliskumu. Esmu daudz rakstījusi par alternatīviem sūkļiem (šeit un šeit), bet materiālu, atsperīgumu un darbību ilgtermiņā neviens nav pārspējis. Noteikti dokumentēšu arī tālāk savus piedzīvojumus ar BB sūkli.

NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish acu ēnu palete | Warm Rust: ja sākumā es šo paleti lietoju mazāk, tad pateicoties darbam esmu atklājusi īstu mīlestību pret Warm Rust paleti. Cik daudz komplimentu par acu grimu saņemts un tas viss vienas paletes nopelns. Palete apvieno trīs acu ēnu finišu veidus: matētas, pērļu mirdzuma un presēto pigmentu toņus. No visas paletes es dievinu matēto un presēto pigmentu rindu. Katru reizi kā uzlieku violeto spīdumu toni pa visu plakstiņu, seko jautājumu burzma - kas tas ir? Lai presētie pigmenti turētos maksimāli visas dienas garumā, es pamatā lietoju klasiskos acu pilienus, bet jaudīgākam rezultātam noteikti var lietot Glitter Primer bāzi no NYX. 
Vai būtu interese redzēt manu ejošāko darba grimu kādu lieku ikdienā, izmantojot šo paleti?

L'Oreal Paradise Extatic skropstu tuša: dramatisku skropstu cienītājas sarosās, jo šīs skropstu tuša ir kaut kas revolucionārs. Tā kā man patīk pamanāmas skropstas, bet nav laika lietot līmējamās, tad kārtīga un efektīva skropstu tuša ir mana nepieciešamība. Atlika man pirmo reizi pamēģināt L'Oreal jaunāko skropstu tušu kā iemīlējos rezultātā. Man pat sākumā pietika ar vienu kārtu, lai sasniegtu dramatisku rezultātu. Tušai ir izliekta smilšu pulksteņa formas otiņas, kas visvairāk drāmas sniedz centra skropstām tās pagarinot. Tās noslēpums ir tas, ka tā uz otas atstāj daudz produkta, tāpēc uzklājot uz skropstām tiek būvēta pamatīga kārta, kas arī sniedz to grandiozo rezultātu. Turas gandrīz viss dienas garumā, nevienu reizi nav nobirusi. Patiešām lieliska skropstu tuša!


Izlietotie produkti
Purederm Exfoliating Foot Mask pīlinga maska pēdām: baigi gribēju pamēģināt, jo draudzene slavēja. Pirmkārt, bija nepierasta sajūta sēdēt ar slapjām pēdām 60 minūtes, kuru laikā nedaudz svila un vēsināja pēdas. Tad pagāja vairākas dienas līdz viss sāka lobīties nost. Jāsaka, ka tiešām "noskrubējot" pēdas un noņemot nost visu lieko sabiezējumu, manas pēdas tagad ir maigas un bez sausiem sabiezējumiem. Neteikšu, ka lēts prieks (maksā ap 5€), bet savu reizi var palietot.
Douglas Essential Sensory Make-up Remover Oil eļļa kosmētikas noņemšanai: ko lai saka? Šis jau ir otrais iepakojums kas izlietots. Kolosāla eļļa kosmētikas noņemšanai, kas veikli un ātri noņem visu dekoratīvo kārtu, kas tiek nesta dienas laikā. Tāpat arī ilgtermiņā skatoties, nav aizsprostotas poras vai citas problēmas. Līdz pusei esmu tikusi arī nākošajam iepakojumam, tā kā drīzumā atkal būs redzama blogā.
Maybelline Instant Age Rewind konsīleris | Light: lai arī man nepatīk pats aplikators, jo ar laiku paliek pārāk nehigiēnisks, tomēr sedzamība un konsistence man ļoti iet pie sirds. Tik ļoti, ka pat nemanot izlietoju līdz beigām. Tikai pāris reizes pa šo laiku biju lietojusi visu laiku favorītu Catrice konsīleri, kas nozīmē, tomēr Maybelline spēja iekarot ļoti silta simpātijas. Es domāju, ka noteikti iegādāšos vēl vienu iepakojumu ar šo konsīleri.
Syoss Color Refresher matu krāsu tonētājs: vēl viens jau par kulta produktu tapušais produkts. Vairs neskaitu cik iepakojumi izlietoti, bet nav pat bijusi domas mēģināt kaut ko citu, jo šis tonis Red der perfekti maniem matiem, kad tie jau ir zaudējuši friziera krāsoto toni. Izmazgāju matus ar šampūnu, tad iesmērēju matos šo, turu 40 minūtes, izskaloju un mati kā tikko nokrāsoti.
Splat Express Oral Care Foam putas mutes higiēnai: mans ikdienas sabiedrotais bez kura tagad kā bez rokām. Izmantoju katru reizi pēc pusdienām, kad pietrūkst tas svaigums. Pēc lietošanas sajūtas kā tikko tīrīti zobu ar birstīti. Noteikti došos iegādāties vēl pāris iepakojumu jau rezervēm.
Visine acu pilieni: pilieni: ko izmantoju kā acīm pašām, tā acu ēnām. Lietojot acīm, deva viegli vēsinošu un mitrinošu sajūtu, bet ēnām, palīdzēja labāk pieķert visas mirdzošās acu ēnas, lai labāk turas.

----
Un kā iet manā dzīvē, ārpus kadra? Jauns darbs, fināla taisnes līdz autovadītāja apliecībai, jauni plāni par iespējām iet mācīties, brīvie brīži ar seriāliem un filmām, un tālāk jau sadzīviskā ikdiena. Šomēnes par filmām nebūs, jo neskaitot pāris Hallmark filmas un Atomic Blonde, neko mega neesmu noskatījusies. Starp citu, Atomic Blonde spridzina: montāža, sižets, mūzika ierauj savā azarta atvarā.

Ir sācies patiesi lieliskais novembris! Aizvakar sagaidīju savu 23. Dzimšanas dienu, bet svinēšana īstā būs tagad nedēļas nogalē. Ar milzu nepacietību gaidu rītdienu, jo došos uz Hurts koncertu Arēnā Rīga. Pēc tam sekos valsts svētki, un tad nākošnedēļ arī manam bloga mazulim 17. novembrī aprit veseli 6 gadi. Iedomājieties,  būs pagājuši 6 gadi kopš mana pirmā ieraksta šeit? Novembris vienos svētkos un īstos priekos! Vēlu tādu arī jums! :)

1 komentārs:

  1. Jā, Splat Express Oral Care Foam putas ir lieliskas! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan