5 jaunumi skaistumplauktā: oktobris

03.11.17

Par to kā man gājis un kas jauns oktobrī, to pastāstīšu nākošajā, mēneša atskaites, rakstā, bet šoreiz lieki nevāvuļošu un ķeršos klāt pie 5 kosmētikas jaunumiem, kas šomēnes nonākuši manā kosmētikas maciņā un plauktā.
Eveline Cosmetics Facemed Hialurona micelārais ūdens (~ €4)
Par šo brīnumlīdzekli man jāpasakās paldies Ilzei Līkumai. Saruna sākās ar to, kā noņemt Maybelline Matte Ink lūpu lakas (par tām stāstīšu zemāk), un viņa ieteica, lai izmēģinu Eveline jauno micelāro ūdeni, tas esot baigi labais. Iegāju Drogās, skatos piedāvājumā ir divi veidi, es izvēlējos to, kas paredzētais sausai jūtīgai un kairinātai ādai. Lai arī man nav sausa āda, toties pārējie divi faktori atbilst manai ādai.

Jau lietojot pirmo reizi mani pārsteidza tas cik micelārais ūdens ātri noņem produktu. Bet pats labākais ir tas, ka sastāvā nav eļļas. Parasti eļļas bāzes produkti noņem produktus un miers, āda netiek savilkta vai sausināta. Bet šeit nav eļļu un tik un tā, perfekti nonāca Matte Ink lūpu laka un jaunā noturīgā L'Oreal skropstu tuša. Man pietika ar tieši vienu reizi, lai tagad katru vakaru lietotu šo līdzekli. Līdz šim mans visu laiku mīļākais eļļas bāzes micelārais ūdens ir no Garnier (tas divfāžu), bet tagad jaunais favorīts ir šis. Rēķinieties, ka tik jaudīgs kā eļļas bāzes tas nebūs, bet Eveline Cosmetics gadījumā, šeit nemaz nav eļļas.

Kocostar auduma šķēlīšu/gabaliņu maska sejai* / Kiwi
Kocostar ir Korejas zīmols, kas tik tikko ir ienācis Latvijas tirgū un jau pavisam drīz būs pieejams vairākas tirdzniecības vietās. Man bija tas prieks iepazīties ar šī zīmola produktiem pateicoties Polhem PR preses dienai, kurā pirmo reizi tik pārstāvēts arī Kocostar zīmols. Kā jau kārtīgs Korejas zīmols, kas nekad nebaidās no ekstravagantuma, piedāvā maskas pavisam jaunā līmenī - gabaliņos.

Tās ir tās pašas auduma maskas, kas paredzētas visai sejai, bet šajā gadījumā sadalītas mazās šķēlītēs pielāgojot konkrētam maskas veida. Konkrētā Kiwi maska paredzēta ādas mirdzumam un gaišumam. Lietošana ir pavisam elementāra; visas maskas šķēlītes uzliek uz sejas (galvenokārt liekot vietās, kur vairāk nepieciešama atjaunošana un rūpes), nogaida 15-20 minūtes un tāpat kā visām citām maskā: palikušo serumu iesmērē sejas, kakla un dekoltē ādā.

Sajūtu ziņā man iespaidus komentēja draudzene, kas bija pārsteigta par to, ka tas serums ir ļoti bagātīgs un iesmērējot ādā neko pa virsu vairs neprasās, kā mēdz būt citām maskām.

Kiehl's Breakout Control Targeted Blemish Spot Treatment līdzeklis pumpām (28.90 €)
Kiehl's sortimentā tas nav nekāds jaunums, bet priekš gatavais atradums. Biju vairākiem sev pazīstamiem cilvēkiem redzējusi to maciņos (jā, esmu tā dīvainā, kas vienmēr kaut ar acu kaktiņu, bet paskatīsies kas kuram kosmētikas maciņā atrodas :D). Palasīju internetā atsauksmes un sapratu, ka man arī tādu vajadzēs, jo man pumpas mēdz mesties tādā nejēgā. Tagad vairs nav tik traki un tas pateicoties vienam foršam brīnumlīdzeklim no The Ordinary (raksts).

Protams, kad pāris reizes tik un tā uzmetās nepatīkamās un dikti sāpīgās pumpas, uzsmērēju vieglā kārtā uz problēmas, dodos gulēt un nākošā dienā piepampums un sāpīgums jau mazinājies. Līdzeklis pateicoties tā sastāvā atrodamajiem ingredientiem B3 un sēram, rada trieciena efektu pumpai un palīdz to ātrāk likvidēt. Lai arī cena par iepakojuma liekas augsta, tā viena tūbiņa man liekas pat gada laikā nav izlietojama, jo vienai reizei nepieciešams tik minimāls daudzums. Cerams, ka kādu dienu nokļūs līdz izlietoto produktu sarakstam arī, ha ha.

Madara Cosmetics Plum Plum lūpu balzams (9.50 €)
Lūpu balzams bija jau iegādāts pagājušajā gadā, bet tā kā bija daudzi citi, kas jāizlieto nolēmu, ka pagaidīs īsto brīdi krājumu kastē. Tā nu re, oktobrī ieskatījos kas krājumos labs meklējams un atcerējos par Plum Plum lūpu balzamu.

Lūpu balzams ļoti viegli klājas uz lūpām, ļaujot tām izskatīties īpaši mitrinoši un veselīgi. Vēlos atzīmēt, ka lūpu balzamam ir perfekts, ne pārāk uzkrītošs vai salds plūmju eļļas aromāts, un par pārsteigumu - arī garša ir patīkama. Ne jau tā, ka es to ēstu, bet balzams ir ļoti tuvu, ka to var sagaršot. Bez plūmju eļļas, sastāvā galvenie komponenti ir šī sviests un hohobas eļļas, kas zināmi ar to spēju atjaunot un aizsargāt ādas šūnas.

Lietoju to vairākas nedēļas no rītiem, kad krāsojos, lai mitrinātu lūpas, un vakaros, pirms došanās gulēt. Man patīk, ka šis lūpu balzams uzklājot neizskatās kā ierasts lūpu balzams, jo pateicoties tā nedaudz tonītim, uz lūpām tas uzvedas kā viegli tonēts lūpu spīdums, kas padara lūpas īpaši mirdzošas. Pirmajā reizēs nebija pierasts, ja lūpu balzamam ir iekšā arī nelieli gabaliņi, bet tie nav nedz redzami vai traucējoši.

Maybelline Superstay Matte Ink lūpu laka (~7 €)
Ja ir nepieciešams nenormāli noturīga lūpu laka, tad uzmanību - šis noteikti ir jālasa! Superstay Matte Ink lūpu lakas ir kolosālas, jo tās intensīvi klājas, nožūst un turas pus dienas/ dienas garumā pavisam noteikti. Noturība ir atkarīga no toņa. Tumšie vienmēr turēsies vislabāk, it īpaši ja ir sarkans pigments apakšā. Violetie klāsies mazāk vienmērīgi, jo tas ir violetā pigmenta kaprīzums, savukārt gaišajiem nav tāds intensīvs pigments, lai spētu pieķerties tik ilgi virsmai, tāpēc noēdīsies visātrāk no visiem! Lūk, atklāju jums visu maģiju ar toņiem, ko lasot atsauksmes diezgan dīvaini sanāk - vienam viss super, otrs saka mēsls kaut kāds, jo lipīgs un veļas nost. Galvenā atšķirība ir toņos. Katrs tonis uzvedas atšķirīgi.
Man uz šo brīdi patīk abi sarkanīgie (attelā redzams tik viens sarkanais: 50 Voyager), jo tie izskatās un turas izcili! Tiesa, protams, lūpas sausina, bet ja gribas noturību, jāziedo mitrinājums. Vairākas dienas pēc kārtas nepanēsāsi, jo nāksies lietot kaut ko mitrinošāku starpdienās, bet vispār salīdzinājumā ar ko citu lietots, Matte Ink ir manas favorītes.

Vai ir mēģināts kāds no šiem produktiem? Kādas ir jūsu domas?


! produkts, kas atzīmēts ar * ir uzņēmuma piešķirts PR produkta paraugs

5 komentāri:

  1. Par lūpukrāsu varu tikai piebalsot - iztur pat sviedrainu un smagu treniņu. Kaut kā nebija losjons somā iekritis un nācās ar visu meiku uz treniņu doties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oho, tas ir kārtīgs izturības pārbaudījums! Re, varēs zināt, ka droši pat var iet uz treniņu :)

      Dzēst
    2. Es ar Maybelline Matte Ink gāju uz kāzām. Uzkrāsoju ap divpadsmitiem dienā. Bučoju līgavu, runāju, dzēru, ēdu, smējos - lūpukrāsu ne reizi neatjaunoju. Noņēmu ar kosmētiskajām salvetēm nākamajā rītā ap desmitiem, nekas nebija nodzisis vai miega laikā izsmērējies, svaiga kā tikko krāsota! Tonis Lover. Perfektums 22h garumā!

      Dzēst
  2. Kas tas par toni otrai Maybeline lūpu lakai? (tas gaišākais) :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan