Mēneša atskaite: oktobris

01.11.15

Ir aizvadīts vēl viens kārtīgs rudens mēnesis un tagad varam gatavoties jau pirmajam sniegam. Man oktobris pagāja salīdzinoši ātri, ritot vienmuļi, bez satraukumiem, ko nevarēs teikt par novembra mēnesi. Laikam mans lielākais rudens prieks bija tas, ka šogad netipiski ilgi kokos bija redzamas lapas un tas nozīmēja, ilgāk varēja baudīt "Zelta rudeni". Nevienā bildē gan neesmu iemūžinājusi, bet atmiņās un sirds siltumam, rudens dzeltenums priecēja. Oktobrī acīmredzami vairāk esmu pievērsusies sejas ādas kopšanai, jo laikapstākļu maiņa ir atstājusi savas pēdas, tāpēc no kosmētika favorītiem šoreiz redzēsiet tikai kopjošo kosmētiku. Pietiek runāt riņķi un apkārt, laiks kārtīgām sarunām par oktobrī izdarīto!
Favorīti
Kiehl`s Daily Reviving Concentrate serums/eļļa sejai - neesmu vēl saņēmusi uzrakstīt atsauksmi, bet drīzumā būs, jo šo eļļu lietoju visu septembra mēnesi katru rītu. Pat darba kolēģe, kas absolūti dievina Midnight Recovery, tāpat kā es, atzina, ka šis ir lielisks serums rītam. Serums? Jā, jo es to vairāk redzu kā serumu nekā eļļu, lai arī pēc tekstūras ļoti tuvu līdzīga Midnight Recovery, bet absorbējas divreiz ātrāk un lieliski draudzējas ar dekoratīvo kosmētiku.
Mixa Extreme Nutrition sejas krēms - lietoju katru vai katru otro nakti uz sejas, kad jutu, ka āda ir velkoša un ļoti sausa, Ārkārtīgi patīkams sejas krēms par kuru vairāk jau stāstīju atsauksmē.
Isana Young 3-1 līdzeklis ādas attīrīšanai - jau 24 stundu skaistuma rituāla rakstā minēju, ka izmantoju kā vieglu ikdienas skrubi, bet patiesībā šis vairāk ir kā mālu sejas mazgāšanas līdzeklis, kas manāmi labāk iztīra ādu no dekoratīvās kosmētikas, Es vakaros vispirms lietoju eļļu un tad šo līdzekli un āda ir super tīra. Tās smalkās, daļēji nešķīstošās bumbiņas absolūti nekarina manu sensitīvo ādu, tāpēc varu apgalvot, ka šis ir lielisks sejas mazgāšanas līdzeklis. Atsauksme
Eveline SOS Lash Booster serums skropstām - izmantoju zem skropstu tuša, lai sniedz ekstra apjomu un jāsaka, ka darbojas, Pat ļoti. Skropstas uzreiz ir daudzas reizes garākas un izteiksmīgākas. Nezinu gan ko teikt par to kopšanu, bet kā dekoratīvs līdzeklis ir lielisks. Noteikti būs atsauksme ar pirms un pēc efektu.
Rival de Loop Intensive Lip Care lūpu balzams - par šo man jāsaka paldies Lapsai, kas ieteica šo balzamu. Neteikšu, ka tas ir pats labākais lūpu balzams, kas mitrina un atjauno, bet uz nakts skapīša stāv nemitīgi, tad jau laikam tomēr ir labs. Aromāts man ļoti nepatīk, bet biezā tekstūra pārvar visu.
Biotherm Biomains roku krēms - tāpat kā Rival de Loop lūpu balzams, arī šis visu mēnesi dzīvojas uz nakts skapīša un jāsaka, ka krēms tiešām man ir ļoti iepaticies. Tas ir biezs, bet iesūcas āda tik labi. Atsauksme
Kiehl`s Olive Fruit Deeply Repairative Hair Pak matu maska - mēneša pirmajā pusē lietoju katru otro dienu, bet kad matus nogriezu vēl īsākus, tad nelietoju vairs tik bieži, bet tik un tā saku, ka šī maska ir mans mēneša favorīts, jo tiešām pie biežākas matu veidošanas, es sajutu šīs maska atjaunošos efektu. Atsauksme

Izlietotie produkti
 Ir tik daudz, ka nezinu pat ar ko lai sāk.
Stenders Greipfrūtu ķermeņa jogurts - nopirku jau ļoti sen, palietoju pāris reizes un tā nostāvēja līdz beidzās derīguma termiņš. Stāsta beigas. Atsauksme, ja interesē vai ir labs vai slikts.
Batiste Original sausais šampūns (travel size) - domas nav mainījušās apgalvojot, ka labākais sausais šampūns kāds jebkad lietots.
BioLab acu krēms - pirku vasaras beigās, domāju rakstīšu atsauksmi, bet izrādījās tik slikts acu krēms, ka vairāk kā pusi pat nespēju izlietot vairs. Meklēju jaunu acu krēmu. Lūdzu, ieteikumus,
Catrice Matt acu ēnas - sašķīda vienreiz, sapresēju. Sašķīda otrreiz un viss. Metu laukā, lai arī tonis bija skaists.
Amway Sanitique šampūns matiem - sākumā patika, pēc tam rādās mistiska nieze un blaugznas un pārstāju lietot. Palika dažām reizēm, bet nolēmu mest laukā, jo jēgas nav vairs lietot.
Schwarzkoft Moisture Kick mitrinošs šampūns matiem - lielisks šampūns! Dievinu, dievinu! Tā kā mitrinošus šampūnu ar hialuronskābi nedrīkst lietot, kad gaiss paliek vēsāks, tad šo pagaidām vairs nepirkšu atkārtoti, bet pavasarī, šis būs pirmais produkts, ko pirkšu atkārtoti.
Aussie Colour Mate šampūns un Aussie 3 Minute Miracle ātras iedarbības kondicionieris - šampūns nopirkts atkārtoti, bet balzamu nepirku, jo Kiehl`s matu maska dod tuvu, tuvu līdzīgu efektu, tāpēc nav jēgas pirkt lētāku dublikātu, bet vispār - šis balzams ir lielisks ja meklējat labu un nogludinošu kondicionieri sausiem matiem!
Dove dušas želeja - klasika ar skaistu mandarīnu un Tiare ziedu aromātu, kas dikti atgādina vasaru. Tagad pāreju uz dušas eļļām, tāpēc Dove dušas želejas jaunas nepirkšu, tikai ja izlietošu uzkrātās.
Черный Жемчуг eļļa/ želeja sejas mazgāšanai - teorētiski eļļa, bet praktiski želeja. Atsevišķi nepatika, bet kopā ar Rival de Loop Vital eļļu bija ļoti labs tandēms, kas sekmēja katru vakaru tīru un attīrītu sejas ādu.
Eveline Cosmetics micelārais ūdens - meitenes slavēja, bet diemžēl nespēju sadraudzēties ar to duļķaino micelāro "ūdeni", kas nav tik ūdeņains kā citi.
Faith in Nature mitrās salvetes - lieliskas salvetes, kuras noteikti nopirkšu pavasarī vai vasarā, jo uz ziemu no tām nav nekāda dižā vajadzība.
SebaMed Everyday šampūns matiem - pamēģināju un jāsaka, ka biju patīkami pārsteigta. Labi putojošs, nav sintētiski pārsmaržināts. Mati pēc lietošanas bija ļoti patīkami un mīksti.
Catrice Camouflage konsīleris - alert, alert, šis ir perfekts konsīleris! Tikai man vajag palīdzību - kur viņu var nopirkt? Esmu biju 6 Drogās un nevienās nav, tukšs stends stāv. Kas notiek? Kad ieraudzīšu noteikti pirkšu 3 gab. uzreiz! Atsauksme
Isana Med roku dezinfekcijas līdzeklis - labākais dezinfekcijas želeja rokām, kas atrodama Drogās. Sausina, bet kā jau visas. Toties rokas nav lipīgas, kas mani parasti kaitina.
2 gab. Beauty Blender - laiks atvadīties. Viņi nokalpoja savu īso mūžu godam, bet tagad esmu pieradusi pie Oriflame sūkļa, kas dod tieši tādu pašu efektu un maksā 3x lētāk.
Attirance roku krēms - patīkams aromāts, viegls pēc tekstūras. Vasaras sezonā ļoti patika, rudenī mazāk. Nebija slikts, bet lielo tilpumu nepirktu.
Avon Naturals un Planet Spa sejas maskas - biju nometusi vannas istaba tumšākajā plauktā, ka nemaz nemanīju, ka termiņš sen jau beidzies. Avon nesūtu, tāpēc atkārtoti nemaz nepirkšu.
Artdeco Mineral Powder Foundation pūderis - nemainīga sastāvdaļa manā kolekcijā pēdējos 3 gadus. Lielisks pūderis, kas prasa maz laika, lai uzklātu, bet lieliski maskē visas nepilnības.
Misha attīrošais poru plāksteris - kā jau visi. Efekts minimāls, tāpēc vēl aizvien paliek pie domas, kas želatīns+ piens ir labākais "poru plāksteris".
Artdeco Advanced Exfoliating Gel attīroša želeja sejai - lielisks produkts, bet man izstāstīja par daudz lētāku produktu, kas taisa šādu pašu "atmirušās ādas" efektu un tīra tikpat labi.
Biotherm Blue Therapy serums sejai - patīkams viegls, bet tā kā nav manai vecuma grupai, īsti neko nesapratu.

Jaunumi
Šī ir tikai daļa no visas čupas, jo nebija vairāk vietas un vajadzības likt visu, ja drīzumā būs atsauksmes.
Jau ar pirmo oktobra nedēļu man bija iespēja sagaidīt "pirmos" šī gada Ziemassvētkus Polhem PR preses dienā, kuru guvu virkni emociju un jaunumus. Papildus tam klāt, Douglas iepriecināja ar jauno Reload sistēmu par kuru jau droši vien esat lasījušas vairākos blogos. Iepazinos arī ar Douglas dekoratīvo kosmētiku, par kuru noteikti uzrakstīšu tikai vajag nofotografēt visu darbībā, uz sejas.
Tāpat, oktobra sākumā, veikalos parādījās jaunā Dove DermaSpa kolekcija. Aromāts priekš mana deguna stipri pa saldu, bet apsolos domas apkopot. Jau rakstīju par negaidīto Biotherm paciņu un tās saturu atsauksmē. Kopš ilga pārtraukuma, iepazinos arī ar LaMav dekoratīvo kosmētiku. Šoreiz mēģināju minerālo pūderi, tāpēc interesanti bija salīdzināt ar savu iemīļoto Artdeco.
Viens no foršākajiem rudens jaunumiem pavisam noteikti, Mixa kopjošā kosmētika, kuru kā sāku lietot septembra pirmajā pusē, tā turpinu vēl šobrīd.
Oktobra mēnesī Apotheka aptiekās izziņoja par Eucerin dienām un tā kā jau sen vēlējos izmēģināt dušas eļļu izgudrojumu, tad tikai izdevīgi bija nomedīt divas Eucerin dušas eļļas iepakojumus par vienu cenu (8 ar centiem). Pēc neveiksmīgā stāsta ar Schwarzkoft produktiem, man uzdāvināja firmas pārstāvji šo rožu sērijas BC Bonacure produkciju. Rozes man nepatīk, bet pamēģinot šampūnu un eļļu sapratu, ka nav nozīmes pēc kā ož, galvenais, lai kaut ko sniedz galvas ādai.
Lush Ziemassvētku pasākuma bija vēl viens iemesls, lai iejustos Ziemassvētku garā. Aromātiski un patīkami - tāds bija Lush Ziemassvētku pasākums. Bez First Snow pūdera un jaunā dželijdrauga, aizkadrā stāv lielā kaste, pilna ar jaunām un iemīļotām bumbām. Par Madara jauno servisu jau rakstīju vakar, tāpēc vairāk neizplūdīšu. Atsauksme
Arī zīmols Oriflame priecēja ar Ziemassvētku jaunumiem, kas skaisti rotā manu aizkrāmēto jaunumu kosmētikas galdu. Kadrā ir tikuši tieši Giordani Gold dekoratīvās kosmētikas jaunumi, bet ir virkne vēl. Jau minēju, ka esmu nedaudz vairāk tagad pievērsusies dušas eļļu izpētei, tāpēc laiks izmēģināt arī Sebamed dušas eļļu un vēl citas lietas. Redzēsim un mēģināsim arī jauno Garnier sēriju - Grow Strong. Pagaidām varu maz, ko teikt, jo saņēmu to tikai divas dienas atpakaļ, bet iepakojuma krāsa mani jau vien uzrunā.

Mēneša notikumi
Kino/ TV
Mājās noskatījos tikai vienu filmu ar neatkārtojamo Ketrīnu Heiglu  - Dženijas kāzas (Jenny`s Wedding), kas nav stāsts par ierastajiem Ketrīna Heiglas sieviešu tēliem, kas ilgojas pēc mīlestības, jo šis stāsts ir par homoseksuālu sievieti, kas vēlas precēties ar savu otru pusīti ar kuru kopā ir 5 gadus, bet nevēlas atklāt patiesību par savu orientāciju. Principā jau filma ne ar ko neatšķiras, bet šeit slēpjas viegla ievirze morālei - vai tad visu izšķirt tikai tas ar ko tu atrodies gultā? Neteikšu, ka biju sajūsmā, jo likās klasiska romantiska filma tikai ar diviem mainīgajiem - tēli nav ierastie. Varētu teikt, jaunmodīgās romantiskās filmas.
 Darba kolēģe sarīkoja pārsteigumu un man bija iespēja pirmizrādē noskatīties Māra Martinsona filmu "Romeo n' Džuljeta", kas ir stāsts par mīlestību satiekoties divām tautībām - latviešiem un krieviem. Nedomājiet, šī filma nebūs ierastais stāts, lai gan līdzības ir. Beidzot beigas kaut nedaudz atšķiras. Manuprāt, šī ir filma par kuru var teikt - režisors ir meistars, bet aktieri nedaudz pieklibo. Kaut kas mani neuzrunāja tēlojumā, tāpēc augstu vērtējumu gaidīt nemaz nevar. Bet, fakts, ka man bija iespēja klausīties paša režisora stāstījumā un redzēt aktierus dzīvē, sajust kopīgo atmosfēru, tam, ka visi šo filmu redz pirmo reizi, pat aktieri, ir neaprakstāma.
Seriāli, seriāli. Mani iemīļotie divi seriāli pret kuriem nevienu nemainīšu - Melnais saraksts (Blacklist), kas man ir kā aizvietotājs Mahinatoru (White Collar) vietā. Erudīts, interesants un asa sižeta seriāls. Vampīra dienasgrāmatas (Vampire`s Diaries) ir seriāls, ko noteikti noskatīšos līdz beigām, ir tur galvenās varones vai nav. Dīvaini, kā var aiziet galvenais varonis prom no seriāli, ok, tas laikam Amerikā vien iespējams. Teikšu godīgi, 7 sezona man patīk labāk, jo nav gaudulīgie stāsti un ainas par nabaga Elēnīti. 

Pagājušajā nedēļā man bija unikāla iespēja paviesoties televīzijā kā raidījuma viesim, kas man kalpoja kā unikāla iespēja. Es nerunāju par skaistumkopšanu vai kosmētiku, bet ar blogu tas ir saistīts. Kad raidījums iznāks, noteikti jūs par to uzzināsiet.

Mūzika
Omg, kāds bija mans pārsteigums, kad noklausījos Adeles jauno dziesmu "Hello". Adele ir atpakaļ un tas nozīmē, ka pārējie mūziķi var doties nedaudz atpūsties, jo topu virsotnes ir skaidras.
Pie skaistu dziesmu izvēles izcelt vēlos arī Sema Smita "Writing on the wall", kuru gaidīju ar lielu nepacietību un ikreiz klausoties, pārskrien skudriņas pār ķermeni. Lieliska dziesma, un jācer, ka jaunā Bonda filma Spektrs arī būs tikpat laba.

Ļoti iepatikās arī vecā Arctic Monkeys "Old Yellow Brick", kas ir azartiska un uzmundrinoša dziesma dienām, kad trūkst enerģijas. Nedaudz pat atgādina mūsu pašu Carnival Youth mūziku.

Lēnām aug mana griba pēc teātra, tāpēc novembrī būs arī pāris rindiņas par to, bet tagad saku, ka oktobra atskaite ir godam paveikta. Tās, kuras ir ilggadējas lasītājas noteikti zinās, ka novembris man ir ļoti svinīgs mēnesis. Novembrī sasniegšu savu pasaulīgo pilngadību un arī blogs kļūs oficiāli par četrgadnieku. Ar novembri sāksies mani pēdējie metri aktīvajām studijām, jo ar nākošo gadu paliek fināla darbs  - bakalaurs, un tad diploms kabatā.

15 comments:

  1. tik daudz izlietotie! gribu redzēt salīdzinājumu starp abām dušas eļļām, jo manai sausajai ādai noderētu kaut kas bagātīgāks

    Katrīna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katrína, es maksimāli mēģināšu abas eļļas salīdzināt, bet tam noteikti paies kāds laika sprīdis :)

      Dzēst
  2. Dzintars jūras kalogena acu balzams ir labs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik daudz jaunumu! Un man arī ļoti patīk šis Dzintara acu krēms. :)

      Dzēst
    2. Paldies, to es noteikti paskatīšos. Man galvenais, lai nav kā želejas tekstūras, bet vairākas krēms :)

      Dzēst
  3. Gribēšu dzirdēt par Mixa :) un izlietoto nereāli daudz!!! Super

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laura, ir jau atsauksme - http://zandalife.blogspot.com/2015/10/jaunums-mixa-kopjosa-kosmetika-sejai.html

      Šomēnes, pēc ilga pārtraukuma, pašai prieks, ka daudzas lietas izlietoju, :)

      Dzēst
  4. Es dažkārt skatos un brīnos, cik daudz vari iztērēt. Es laikam esmu tik taupīga un pieticīga, ka pat liekas, ka tā krēma bundžiņa vai dušas želejas pudelīte nekad nebeigsies. :D

    Skatos uz tiem Mixa produktiem, bet īsti vēl nav izveidojusies uzticība tiem, tāpēc nesteigšu mēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu jau zini, ka es fiksā, un ja patīk - nežēloju :D Atceries kā ar Catrice konsīleri? Trīs nedēļas un man jau tukšs iepakojums :D

      Es domāju, ja rodas vēlme pamēģināt, sāc ar micelāro ūdeni :)

      Dzēst
  5. Catrice konsīleri (gan vienu no pēdējiem) iepakojumiem pagājušajā nedēļā dabūju Alfas Rimī. Nobrīnījos, ka arī tur tagad tiek pārdota Catrice un Essence kosmētika.

    Anna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Anna, liels paldies! Forši, ka tagad viņu kosmētika pieejama arī Rimi. Man draudzene vakar brauca uz Rīgu un pēdējos divus nomedīja A7 Drogās. Es biju tik laimīga! ;)

      Dzēst
  6. Man tā patīk redzēt lielus izlietoto produktu kalnus,liekas,ka rodas stimuls pašai tērēt visu,kas atrodas plauktos :)
    Arī nemanu Catrice jaunumus,bet cerams,ka tie drīz parādīsies-gribu jaunas,tumšas lūpu krāsas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka jaunumi vienkārši ir izķerti jau daudzos veikalos plaukti ir tukši vienkārši :(

      Dzēst
  7. Sveika! Vai un kad būs atsauksme par Mossa vitamīnu eļļu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atsauksme noteikti būs, bet es viņu vēl mēģinu un cenšos saprastu visas nianses :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan