Biotherm A Story Of Beauty Full Wishes Ziemassvētku kolekcija

29.10.15

Šogad Ziemassvētku garšu esmu sajutusi jau vismaz 5 reizes (!!). Pasākumos, dāvanās un pārdomās par ziemu. Iedomājieties, kāds bija man pārsteigums, kad šī paciņa tika atvesta uz mājām bez iepriekšējas paziņošanas? Es tieši braucu uz darbu, un tā visu dienu domāju, kas tā ir par skaisto dāvanu zilā kastē. Tā bija šī Ziemassvētku kolekcijas paciņa no Biotherm, kuras saturu šajā vēsajā laikapstākļu periodā tagad lietoju nemitīgi.
Ziemassvētku kolekcija, kas šogad saucās A Story Of Beauty Full Wishes, veidota sadarbojoties ar vācu izcelsmes dekorāciju mākslinieci Sabrinu Transiskus kopā radot ļoti niansētu un acīm baudāmu kampaņu. Sabrinas darbi ir zināmi visā pasaulē un ne pirmo reizi viņa sadarbojas ar skaistumkopšanas zīmoliem. Viņas portfolio ir atrodami darbi priekš reklāmām Chloe, Prada, Louis Vuitton un daudziem citiem. Noteikti iesaku paskatīties viņas neticami skaistos darbus (links uz portfolio spiežot uz Sabrinas vārda).
Šogad reklāmas fotogrāfijām viņa izgatavoja egli, kas kalpo kā plakāta galvenais objekts. Šādos gadījumos žēl, ka nav iespējams visu sajust 3D efektā. Ja nemaldos, tad arī tās zvaigznes, kas rotā kastītes ir drukātas pēc Sabrinas skicēm.

Galvenais kolekcijas mērķis ir par katru pārdoto komplektu ziedot naudu Antarktīdas imperatorpingvīnu aizsardzības iespēju izpētei, jo kā mēs zinām, tieši šo pingvīnu suga rūpējās par globālo sasilšanu. Ja tā izmirs, tad varam gaidīt, ka pasaules gals tiešām ir klāt.
 BIOMAINS komplektā ir atrodami 2 produkti - ķermeņa pieniņš un roku krēms.

Biotherm Lait Corporel Anti-Drying Body Milk mitrinošs ķermeņa pieniņš (100 ml)
Maiga pieniņa tekstūra, kuru lietojot ikdienā, sniegs ādai samtainu, maigu un gludu sajūtu.Tam piemīt trīskāršā iedarbība: atjauno ādas aizsargbarjeru, tonusu un elasticitāti. Pieniņam piemīt maiga tekstūra, kas ātri iesūcas ādā, un padara to maigu un svaigu.
Pieniņš pēc tekstūras patiešām ir ļoti viegls un patīkams, neatstāj lipīgu kārtiņu. Absorbējas var būt ne tik ātri kā gribētos, bet pāris minūtes prasa, lai absorbētos pilnībā. Aromāts ir perfekts dublikāts Stenders Greipfrūtu ķermeņa jogurta aromātam. Nekāds pārsteigums, jo bez tādiem aktīvajiem komponentiem kā olīveļļa, aminoskābes, ir atrodami arī apelsīna un greipfrūta ekstrakti.
Tā kā man ikdienā nepatīk diži zieķēties, tad šis ir tieši laikā, jo prasa maz laika, nav biezs, bet ok mitrina. Nezinu gan cik ilgi to aromātu spēšu izturēt, jo Stenders man apnika pēc pāris mēnešiem jau.

Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment roku krēms (100 ml)
Multiaktīva kompleksā roku ādas ārstēšana. Tiek atjaunoti ādas audi un novērsts novecošanas process, kā arī pigmenta plankumu parādīšanās. Pateicoties vitamīnam F ļoti labi mitrina un baro roku ādu,  Lietojot regulāri šo krēmu tiek samazināti pigmenta plankumi, pateicoties SPF 4 filtram. Krēms nostiprina arī nagus, jo krēma sastāva ir arī D-Pantenols.
Šis krēms nāca tieši laikā, jo izlietoju savu Attirance roku krēmu, kas diezgan labi patika, bet prasījās kaut kas biezāks, bet lai salīdzinoši ātri absorbējas. Krēms pēc tekstūras ir ļoti biezs, tāpēc ekonomisks, bet lieliski baro sausas rokas nepadarot tās taukainas. Šis krēms ir radīts arī pigmentācijas plankumiem, bet par to varu maz ko teikt, jo necīnos ar šo problēmu, bet esmu ārkārtīgi priecīga par SFP esamību krēmā. No manas puses tas ir milzīgs pluss, tāpēc, ka rokas noveco nežēlīgi ātri un to es redzu jau pēc savām rokām.
Pavisam skaidrs, ka 100 ml tilpums lietosies ļoti ilgu laiku, bet esmu priecīga, ka ar savu bagātīgo tekstūru, krēms nav pārlieku trekns un ļauj jau pēc 2 minūtēm mierīgi spaidīt glāstvirsmas telefonu. Krēmu lietoju jau veselu mēnesi un varu teikt, ka rokas jūtas daudz labāk, jo nemitīgi tās mazgājot un nenēsājot cimdus, vakaros tās jūtas un izskatās šausmīgi. Tūlīt pēc uzklāšanas, tas nedaudz svilina, bet tas tāpēc, ka rokas ir nedaudz "aprautas" no aukstā gaisa.

Biotherm priekš manis ir jauns zīmols, bet man ir paziņas, kas lieto šos produktus un slavē sakot, ka šie produkti ir ļoti vienkārši, bet efektīvi, kas esot pats labākais, ko var sniegt mūsdienīgs uzņēmums. Pēc šo abu produktu izmēģināšanas, varu tikai piekrist šim apgalvojumam.
__________________________________________________________
Biotherm produkti nopērkami veikalos Douglas, u/v Stockmann, Debenhams un internetveikalos
Cena: atsevišķi (ķermeņa losjons 11 € un roku krēms 23,95 €), komplektā (19,50 €)
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Biotherm Latvija pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

4 komentāri:

  1. Ķermeņa pieniņu - losijonu lietoju jau sen .. ta citrusu smarža ir vienkārši fantastiska, tuvojās ziema, man prāts nesās to iegādāt atkal ;) periodiski viņam ir atlaides ari LV, bet protams no coconcentra sūtīt vienmēr ir izdevīgāk, iespējams, šadi komplekti paradīsies arī tur ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liekas, ka LV viņiem ir diezgan maz atlaižu,bet jā, tajā coconcentra, tur gan atlaides vienmēr patīkamas ;)

      Dzēst
  2. Jā, šis komplekts varētu būt lieliska dāvana! :) Mani no abiem šoreiz laikam vairāk uzrunās roku krēms.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, šis komplekts ir diezgan universāls, ka nav nekā lieka, un arī tilpums pieklājīgs - ne pa daudz, ne pa maz :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan