Kiehl`s Daily Reviving Concentrate koncentrāts sejai

05.11.15

Nav nozīmes, ko mēs darām, stresojam vai ballējamies, bet ja sejas āda tiek izsista "no sliedēm", tad sekas nav tās patīkamākās, kad ieraugi sevi no rīta spogulī. Piemēram, kad Dzimšanas dienas svinības ir pagājušas, bet spogulī no rīta ieraugi mošķi, kas vecāks kļuvis ne tikai par vienu gadu, bet veseliem pieciem, pluss, ar tumšiem lokiem vai pietūkumu. Darba gadījumā, ja darbs ir dinamisks, tad stresa bumbiņa ripo līdzīgi mūsu kardiogrammas ritmā. Lai meklētu risinājumus, jau vairāk kā mēnesi lietoju vienu no gaidītākajiem jaunumiem -  Kiehl`s Daily Reviving Concentrate "eļļu" sejai, lai lūkotos vai sejas āda rītos var izskatīties atkal tikpat labi kā pirms stresa "terapijas" vai dzīves svinēšanas?
Ražotājs
Daily Reviving Concentrate nostiprina ādas aizsargspējas pret ikdienas agresoriem, lai saglabātu starojošu ādu visu dienu. Nodrošina antioksidantu aizsardzību ar spēcīgu dabisko eļļu maisījumu, lai palīdzētu ādai justies svaigi un izskatīties mundri no rīta līdz vakaram. Bez parabēniem, bez minerāleļļām, non-comedogenic un non-acnegenic.
Pirmais, kas liek pamosties, ir saulaini dzeltenais iepakojums, kas liek burtiski pasmaidīt. Manuprāt, dzeltenā krāsā slēpjas kaut kāds kods, kas pamodina mūsu apziņu un liek sarosīties.
Otrs, aromāts! Uzreiz kā pirmajā reizē pasmaržoju, sapratu, ka šis ir ārkārtīgi burvīgs aromāts, kas daudziem deguniem patiks. It īpaši tiem, kuriem mīļi ir citrusi. Ir sajūta, ka smaržojot tiek rīvēta apelsīna miziņa, kam lēnām klāt tiek pilināta greipfrūtu sula. Pa vidam, pavīd saulespuķu eļļas un koriandra notis, bet greipfrūta un apelsīna miziņa uzvar.
Trešais, konsistence. Šo koncentrātu nevar nosaukt ne par eļļu, ne par serumu, jo eļļa tā nav, lai gan pēc sākuma sajūtām tā šķiet, bet uzklājot uz sejas tā vairāk jūtas kā serums, kas absolūti ātri absorbējas, atstājot vien patīkamu pēcsajūtu sejas ādai.
Runājot par ilgstošu efektu, esmu novērojusi, ka seja mazāk prasa papildus krēmus. Pietiek vien ar šo koncentrātu un visas dienas garumā āda neniķojas - ne pa sausu, ne pa taukainu. Pēc aktīvākiem darba vai izklaides vakariem, eļļa palīdz atgūt ādai mirdzumu, kas izdzisis vakara gaitā.
Šādās dienās uz sejas atliek uzklāt šo + BB krēmu no Kiehl`s un sejas āda burtiski staro no veselīguma. Ir grūti aprakstīt, bet tas ir redzams. Ja ne citiem, tad pati es noteikti to redzu.

Iedevu šo pamēģināt arī darba kolēģei, kurai ļoti patīk Kiehl`s produkti, tai skaitā slavenais Midnight Recovery un viņa arī pēc tam aizgāja un iegādājās pilno iepakojumu, jo teica, ka eļļa tiešām ir forša, jo spēj sadraudzēties ar BB krēmu tā, ka BB krēms "nepeld" pa virsu, bet smuki kopā saplūst. Vienīgais novērojums, ko viņa minēja, ka pēc šī koncentrāta uzreiz nebūtu ieteicams likt kaut ko pa virsu, ka nedaudz ir jāuzgaida, jo tonējošais produkts nedaudz atrodas pa virsu un nevēlas saplūst ar sejas ādu kopā. Nedaudz uzgaidot, viss labi savelkas kopā.

Jautāsiet, vai šis ir labāks nekā Midnight Recovery? Uz šo jautājumu man būs grūti atbildēt, jo Midnight Recovery pilda citas fukcijas, kas nepieciešamas nakts laikā sejai, bet šis pilda tās, kas mums nepieciešamas dienas laikā. Ja esat iemīlējušas ļoti Midnight Recovery un nevēlaties lauzīt galvu, ko lietot dienā, krēmu vai kaut ko citu, tad iesaku varbūt sākumā vienkārši patestēt un ja iepatīkas, ieguldīt šajā ļoti vienkāršajā, bet vērtīgajā produktā.

Manā skatījumā, šis ir vairāk kā sabiedrotais grūtam sejas ādas periodam. Domāju, ka tas ir sabiedrotais, ja bieži ceļojat, mainot klimata joslas, vai ,piemēram, braucot ar motociklu, kur vējš sejas ādu nelutina. Domāju pēc saunas vai pirts apmeklējuma, šī eļļa kalpotu kā ne tikai sejas kopšanas produkts, bet arī pamatīgs aroma terapijas lādiņš, lai gan aromāts ir liegs, tas ir precīzs un jaudīgs.
__________________________________________________________
Kiehl`s produkti nopērkami u/v Stockmann
Cena: ~ 40 €
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Kiehl`s pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan