LaMav Anti Ageing Minerals™ minerālais pūderis/tonālais krēms

15.11.15

Ar minerālajiem pūderiem, kas kalpo kā "sausais tonālais krēms" (powder foundation) iepazinos tad, kad sāku strādāt par dekoratīvās kosmētikas konsultantu. Sākumā domāju, ka šādi produkti ir diezgan nejēdzīgi, bet tad man bija vien 17 gadi un tad man viss, kas nav tradicionāls likās kaut kas nevajadzīgs, bet atceros, kad toreiz sapratu produkta universalitāti, tad pat vienu laiku uz šķidrajiem tonālajiem krēmiem nemaz neskatījos. Vairākus gadus lietoju savu iemīļoto Artdeco Mineral Powder pūderi, bet man bija iespēja meklēt šajā segmentā līdzīgus produktus no citiem zīmoliem, un šoreiz konkrēti LaMav, kas pārstāv organiskās kosmētikas segmentu.
Ražotājs
• Ar aizsargfiltru SPF15;
• Ilgnoturīgs un ūdensnoturīgs;
• Nav komedogēns, neaizsprosto poras;
• Organisks un sertificēts, toksiskas vielas nesaturošs produkts;
• Spēcīgas gaismu atstarojošas īpašības;
Visi Anti Ageing Minerals™ līnijas produkti satur C vitamīnu un mežrozīšu eļļu, kam ir pierādīta pretnovecošanās iedarbība un kas arī baro un aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem! /LaMav/
LaMav kosmētika nāk no tālās zemes, Austrālijas, kas produktos, kā zināms, iekļauj to, kas viņu zemei vērtīgs atrodams. Un tādu produktu ir daudz, tāpēc turēt rokās dekoratīvo kosmētiku, kas ražota Austrālijā, ir savā ziņā gods.
Iepakojumā ir 8g tonālā krēma un lai arī tas sākumā šķiet maz, tas ir ārkārtīgi daudz. Varētu teikt, ka šie ir tie paši pigmenti, kas tiek izmantoti jaucot kopā šķidros tonālos krēmus, tāpēc pūderis ir vairāk koncentrēts un ekonomiskāks.
Man ļoti patīk šī pūdera koncepts, ka pēc katra lietošanas reizes ir tāds vāciņš, ko pagriežot, aizveras ciet pūdera sprauslas un tas atvieglo šī pūdera pārvietošanu, jo kā mēs zināms, vadāt līdzi birstošu pūderi ir tikpat riskanti kā toksiskas vielas. Tikai tas var maksāt drēbju un dokumentu izmešanu.
Lai arī cik jokaini tas nebūtu, tonis Light Medium uz manas ādas oksidējas ar rozā apakštoni. Dzīvē tas ir dzeltenīgs, bet uz ādas paliek manāmi rozā, tāpēc pielietojums uz sejas nebūs, jo es izskatos kā no saules peldēm iznākusi. Mēģināju noķert toni uz rokas, bet nesekmīgi. Nav īstais apgaismojums ,laikam.
Runājot par pašu produktu, jāsaka, ka pūderis ir nepieciešams ļoti minimālā daudzumā, citādi uzklājot pa daudz, tas izskatās ļoti mākslīgi. Es viņu lietoju ar kabuki otiņu un tā, patiesībā, šādi pūderi ir jālieto, jo diemžēl citas otas pūderi nespēj iestrādāt ādā kā kabuki.
Visvairāk no visa man patīk, ka pūderis nav vienkārši matēts, tā sastāvā ir mirdzuma gabaliņi, kas sekmē to, ka āda viegli staro.
Šo pūderi lieto ikdienā mana mamma, jo viņai sejas āda ir nedaudz tumšāka un pūderis visu labi maskē, jo tam ir lieliska pigmentācija. Noturība ir pārsteidzoši laba, jo tas spēj nemainīgi uz sejas atrasties 6 stundas.

Lietošana ir pavisam vienkārša. Jāieber trauciņā nedaudz pūdera, nedaudz jāuzķer uz kubuki otiņas un ar apļveida kustībām jāuzklāj. Gluži kā masētu eļļu ādā. Tehnika sākumā liekas sarežģīta, bet piešaujot roku, ikdienā pūdera uzklāšana aizņem vien 4 minūtes.
Video, kā ikdienā lietot un uzklāt pūdera veida tonālos krēmus:

Kopumā varu teikt, ka šis pūderis ir ļoti tuvu līdzīgs un pat pigmentētāks kā mans iemīļotais Artdeco minerālais pūderis, tāpēc, ja meklējat jaunu produktu, šim noteikti ir vērts dot iespēju. Vienīgā kaitinošā problēma - toņu izvēle, kas šoreiz mani nedaudz pievīla.
__________________________________________________________
Minerālais tonālais krēms nopērkams internetveikalā LaMav
Cena: 34,50 €
Vairāk informācijas: mājas lapa

* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no LaMav pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** video no pakalpojuma youtube.com

4 komentāri:

  1. Es lietoju GOSH :) dikti patīk

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, biju lasījusi Tavu atsauksmi! Patika kā uz ādas izskatījās pūdera finišs :)

      Dzēst
  2. Es uz puderiem esmu uz jus, jo man patik tas saucamais dewy effekts.
    xoxo
    Ramona

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā man āda vairāk ir taukaina, tad meklēju balansu, lai ir gan dewy, gan matēta :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan