Jaunums: Isana Young sejas kopšanas līnijas jauniešiem

01.09.15

Zīmīgs raksts visiem jauniešiem, kas šodien startēja skolas gaitās! Lai jums izdodas!
Atceroties sevi pusaudzes gados, kad sejas āda ārkārtīgi niķojās, nebija iespējams atrast atbilstošus kopjošos produktus savām problēmām, jo veikalos pusaudžiem bija pieejami vien Clean&Clear, Dzintars un kaut kas no Neutrogena, tāpēc es tikai priecājos, ka tagad jauniešiem tiek piedāvāts plašs klāsts ar dažādiem kopjošajiem produktiem, jaunai un niķīgai sejas ādai.
Isana Young ir viena no jaunākajām un plašākajām kolekcijām, kas tagad pieejama veikalos Drogas tieši jauniešiem vecuma kategorijā no 13 - 25 gadiem, tāpēc man bija interesanti uzzināt vai par šiem produktiem ir jāzina katrai jaunietim vai tomēr jāmeklē kaut kas labāks.
Ar jaunu ādu un tās kopšanu ir ļoti jāpiedomā, tāpēc varu teikt, ka pats galvenais nosacījums, kuru es neievēroju bija to nepārslogot ar sausinošiem produktiem, jo tas nedos nekādu uzlabojošu efektu kā tikai visu situāciju padarīs vēl traģiskāku.
Ja sejas ādai ir izplatītākās problēmas kā pūtītes, taukaina sejas āda, aizsprostotas poras, tad sejas kopšanai jāizvēlas viegli attīroši un ādas stāvokli regulējošie produkti, bet ja problēmas ir daudz nopietnākas nekā vairumam jauniešu, tad ieteiktu risinājumus meklēt pie dermatologa. Ja ir nepieciešamība, nekautrējieties un dodieties pie dermatologa.
Kad man bija alerģijas uzliesmojums uz sejas un ķermeņa, sākumā baidījos, tomēr manu problēmu atrisināja, tāpēc tagad visiem iesaku Viju Dangu un saku, ka tā ir labākā dermatoloģe. Pie viņas vizītē dodas ne vien pieaugušie, bet arī bērni un pusaudži, neatkarīgi no dzimuma.

Atgriežoties pie produktiem, kopumā izmēģināju četrus produktus no trīs sērijām (kopumā pieejamas ir četras).
Gaiši zilā Active Clear kolekcija ir paredzēta taukainai ādai ar noslieci uz pūtītēm
Tumši zilā (S.o.s Clear) arī ir paredzēta taukainai sejas ādai. Šajā kolekcijā ietilpst produkti, kas palīdz steigšus risināt problēmas ar pūtītēm.
Zaļā sērija ir paredzēta kombinētai sejas ādai ar paplašinātām porām un noslieci uz izteiktu komedonu rašanos.
Rozā kolekcija ir paredzēta normālai un jaukta tipa ādai.

Isana Young sejas ūdens ar augļu skābēm* (2.99 €)
Ražotājs - pamatīgi noņem pārmērīgu ādas tauku dziedzeru sekrētu, attīra un atsvaidzina, uzlabo ādas izskatu.

Sola maz, bet konkrēti. Izvēlējos pamēģināt, jo likās interesanti, ka jaunai ādai kopjošajos produktos tiek liktas augļu skābes. Manā skatījumā, šim ūdeni jeb tonikam, ir tāds svaigs un uzmācīgs aromāts. Ne jau tāpēc, ka svaigs, bet aromāts ilgi ir vēl jūtams gaisā.
Lietoju to ar vates diskiem un uzreiz sapratu, ka šis man neder. Jā, tas labi atsvaidzināja sejas ādu un noņēma sebumu reizē ar netīrumiem, tomēr tā lipīgā sajūta ir tik kaitinoša, ka vienīgā izeja ir tikai nomazgāt vēlreiz seju. Mēģināju otrreiz un devu testēt arī citiem, tieši tās pašas domas, lai gan klusēju kā partizāns un neteicu ne vārdu par savu nepatiku. Manuprāt, šo produktu var laist garām, jo ir labāki, piemēram, Dzintaram.

Isana Young līdzeklis acu kosmētikas noņemšanai un mazgāšanas želeja*, un Express līdzeklis acu kosmētikas noņemšanai* ( abi 2.99 €)
Želeja (kreisā pusē), kas ir gan mazgāšanas želeja, gan acu kosmētikas noņēmējs sola pamatīgi atbrīvot ādu no netīrumiem un maigi noņemt acu kosmētiku, savukārt express līdzeklis sola, ka paredzēts ūdensnoturīgai kosmētikai. Attīra ātri, maigi un pamatīgi.

Solījumi arī tādi daudzsološi un pēc iepriekšēja produkta liekas pārlieku pārspīlēti, tomēr šie man tīri ok iepatikās.
Želeja ir biezas gela tekstūras, ka pirms lietošanas ir jāuzputo un var lietot sejai un acīm. Man patika, ka želeja nekairināja acis un bez īpašas piepūles noņēma visu dekoratīvo kosmētiku. Tomēr, man nepatika tas, ka pēc želejas lietošanas, āda jūtas ļoti savilkta un sausa. Pusaudzes gados skatījos tikai uz tādiem produktiem, jo tad bija tā tīrības sajūta, bet tagad taču es zinu, ka nav labi, ja āda ir tik ļoti savilkta.

Express līdzeklis ir tipisks divfāžu acu kosmētikas noņēmējs, kas tiešām savu darbu veic godam. Tušu noņem ātri, bez problēmām, tāpat arī visu pārējo, ja ir nepieciešamība. Man patīk, ka šim līdzeklim ir ļoti kompakts iepakojums, tātad - var ņemt līdzi ceļojumos.
Pēc lietošanas uz ādas ir jūtama eļļas kārtiņa, kas man nepatīk, bet saku uzreiz - man vispār kā suga nepatīk divfāžu kosmētikas noņēmēji, tomēr zinu vairumu, kam patīk, tāpēc ja patīk divfāžu līdzekļi, teikšu, ka šis ir liekams vienā līmenī ar slaveno L`Oreal divfāžu līdzekli.

Isana Young S.O.S. Clear īpaši spēcīgs līdzeklis 3 vienā: attīrīšana, pīlings un maska (2.99 €)
Ražotājs - Trīskārša iedarbība ar salicilskābi, cinku un balto mālu. Attīra ādu, atver poras, apkaro pinnes un komedonus, un novērš jaunu ādas iekaisumu rašanos.

Nebūtu nekad pirkusi šādu masku, ja labus vārdus nebūtu teikusi Liliāna, kas minēja, ka šī maska palīdzot cīnīties ar pumpām. Laikam man vispirms ir nedaudz jāpastāsta priekšvēsture.
Pirms vairākiem gadiem, bloga pirmsākumos (2011. gadā), es dievināju Garnier Pure 3-1 un lietoju to neizmērojamos apmēros, bet pienāca laiks, kad sapratu - tas produkts neko nedod. Tad es meklēju dažādus mālu saturošus produktus un tie visi bija neefektīvi, tāpēc līdz pat šodienai nemīlu mālu maskas. Tās manai ādai vienkārši neko nedod.
Vismaz tīrā veidā noteikti. Šo pamēģināju un uzreiz sapratu, ka tā ir ideāls līdzinieks manam pusaudzes gadu favorītam 3 vienā un Garnier sildošajai maskai, kas arī pirms vairākiem gadiem bija iecienīta.
Pārliecināja pamēģināt salicilskābe un cinks, jo salicilskābes šķīdumu lietoju periodiski un zinu tās efektivitāti, bet cinka sprejs jau ilgu laiku ir mans palīgs cīņā pret pumpām.

Pati maska ir diezgan biezas tekstūras un nedaudz atgādina gelu. Pirmajā mirklī liekās nekas īpašs, bet maska pēc kāda brītiņa sāk sildīt un kņudināt, ka saprotu - maska iedarbojas.
Pēc lietošanas, āda ir maiga un attīrīta, bet es neteikšu, ka jau pirmajā reizē efekts būs wow, wow. Nē. Maska prasa regularitāti. Lūk, tad būs efekts!
Šo masku es noteikti iesaku lietot, ja vēlaties budžeta variantu visiem Garnier 3-1 un Neutrogena 2-1 produktiem, kas priekš jauniešiem tiek stipri sasālīti cenu ziņā.

Kopumā jāsaka, ka interesanti jaunumi, bet viennozīmīgi ne visi produkti ir lieliski. No visiem lietotajiem produktiem, pilnīgi noteikti iesaku sejas masku, tāpat arī express acu kosmētikas noņēmēju. 50/50 iesaku želeju acu kosmētikas noņemšanai, un pavisam noteikti neiesaku augļu skābju ūdeni, kas ir ārkārtīgi lipīgs.

______________________________________
Isana Young produkti nopērkami tikai veikalos Drogas
Vairāk informācijas: mājas lapa, facebook


*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti, bet tas nekādā veidā neietekmēja subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan