Laimē Dove matu kopšanas produktu komplektu

30.09.17

Sen nav bijis kāds jauks žests jums, tāpēc nolēmu sadarbībā ar Dove uzrīkot konkursu, kurā jums ir iespēja laimēt patiešām kolosālās matu kopšanas līnijas produktus. Dove Pure Care Dry Oil sērijas produkti manās mājās ir ļoti iecienīti, jo tiešām spēj parūpēties par sausiem, blāviem un nespodriem matiem. Ideāls risinājums ja ir krāsoti/ balināti un regulāri termiski apstrādāti mati (fēns, matu taisnotājs, lokšķēres utt.)
Kopumā izlozei ir 3 balvu komplekti, kuros ietilpst: šampūns, kondicionieris un matu eļļa, gluži kā redzami produkti attēlā. Konkurss norisināsies līdz 9.oktobrim. Noteikumi ir pavisam vienkārši (zemāk pieteikšanās formā), bet atgādināšu - pārbaudu es visus e-pastus un datus, tāpēc, lūdzu, pildām godprātīgi ja tiešām gribas laimēt.

a Rafflecopter giveaway

Pēc tam, kad noskaidrošu uzvarētājus sazināšos, rakstot uz norādītajiem e-pastiem, ko ievadīsiet pie reģistrācijas. Man liekas, ka ļoti forša balva, un pilnīgi godprātīgi ar lielāko prieku dodu projām tieši šīs sērijas produktus, jo šī Dove matu kopšanas sērija ir vienkārši kolosāla!

Veiksmi! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan