5 jaunumi skaistumplauktā: septembris

02.10.17

Biju divas reizes izlaidusi šo rakstu sēriju, bet liekas, ka liekas, ka pagājusi vesela mūžība kopš pēdējo reizi rakstīju par mēneša 5 jaunumiem, kas nonākuši manā kosmētikas kolekcijā. Kas aizgājis, to vairs neatgūt, bet turpināt esmu nolēmusi, tāpēc šodien pastāstīšu par 5 interesantiem produktiem ar kuriem iepazinos septembrī.
 Bioderma Sensibio attīrošs gēls sejai* (14.69 €)/ šeit
Zīmols Bioderma vienmēr ir rūpējies, lai āda tiktu saudzīgi kopta, un jaunais Sensibio putojošais gēls vēlreiz to apliecina. Gēls piedāvā noņemt kosmētika, nekairināt ādu un acis, nesausināt, neaizsprostot poras. Nesatur ziepes un smaržvielas. Man jau liekas, ka viss izklausās tik ļoti perfekti, ka nebūtu patiesība. Bet kā tad īsti ir?
Ar manu kosmētikas daudzumu tas nespēja cīnīties, bet tiešām ievēroju, ka āda netika savilkta vai pārāk sakairināta, kas liecina, ka gēls tiešām ideāli derēs jūtīgai sejas ādai, kad nepieciešami saudzīga kopšana, it īpaši jauniešiem. Man radās problēma ar acu kosmētikas noņemšanu, jo man diemžēl koda, un vēl pietam tik pamatīgi, ka otrā reizē vairs neuzdrīkstējos lietot uz acīm.
Man ļoti patīk parocīgais iepakojums, jo dozē tik cik vajag. Starp citu, arī patēriņš bija ievērojami minimāls, kas ir vēl viens pluss. Šī produkta mērķa grupa noteikti ir vairums cilvēkus, kas cīnās ar ādas jūtīgumu un problēmām. Produkts ir saudzīgs, bet godam dara savu darbu. Man Sensibio gēls kalpo kā līdzeklis ar ko mazgāt seju, lai noņemtu lieko putekli u.c., vai sekojoši pēc eļļas vai cita taukaina līdzekļa, lai nav taukainās kārtiņas uz ādas.

L'Occitane Salmenes Precious attīrošas putas sejai* (9 €) / šeit
Vēl viens no saudzīgās attīrīšanas produktiem, kas man septembra mēnesī lieti noderēja, lai ikdienā koptu sejas ādu, jo tā kā man septembrī visu mēnesi bija tikai dažas reizes, kad jākrāso kaut kas uz sejas, jo ikdienu aizvadīju mājās, tad L'Occitane putas ļoti viegli, bet patīkami attīrīja ādu, noņemot nost putekļus, sebumu un citas nejaukumus, lai pēc tam jau varētu lietot kopjošos produktus. Patika lietot tieši vakarā, jo putām ir ļoti patīkams salmenes un ciedru aromāta sajaukums, kas pat nedaudz relaksē.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% (5.90 €) / šeit
Man kā ar ne ķīmiju saistītam cilvēkam būs diezgan grūti bez formulām un zinātniskās bāzes pastāstīt par šo brīnumu, bet vismaz mēģināšu saviem vārdiem. Tātad, to, kas ir The Ordinary vēlētos atstāt uz kādu citu reizi (atsevišķu rakstu), bet vienā teikumā - baigi foršs zīmols, kas raķešātrumā ieguva milzu slavu un balvas kā viens no labākajiem ādas kopšanas zīmoliem budžeta klasē jeb kā raksta paši The Ordinary: "Mūsu ne tik luksusa mazulītis The Ordinary ir saņēmis teju visus luksusa zīmolu apbalvojumus.", jo papildinot ķīmiski sarežgītos komponentus par tik lētām naudām, produkti nesatur spirtu, eļļas, riekstus, glutēnu, ir vegāniem draudzīgi un nav testēti uz dzīvniekiem.
Šie produkti ir stingri balstīti uz dažādu formulu savienojumiem, tāpēc, lai uzmeklētu, kas katram nepieciešams vajag kārtīgi iedziļināties, bet paši ražotāji visu sīki un smalki apraksta. Tātad, iepirku vairākus produktus, bet pagaidām visvairāk vēlos izcelt savu jaunu ādas glābēju - Niacinamide 10% + Zinc 1%.
Šis mazulītis ir domāts, lai palīdzētu cīnīties ar problemātisku ādu, kas ir tieši mans gadījums. Niacinamide ir vitamīns B3, kas palīdz ilgtermiņā uzveikt pumpas un samazina komedonu veidošanos (melnās pinnes). Savulaik rakstīju par tādu brīnumu kā salicilskābe, bet to nav ieteicams lietot ilgtermiņā, jo pamatīgi sausina ādu, tad lūk šī seruma būtība ir ne tikai uzveikt pumpas, bet arī neizvilkt visu dzīvību no ādas. Savukārt cinks šajā formulā palīdz kontrolēt sebuma veidošanas.

Tātad, lietoju jau gandrīz vai divas nedēļas, katru dienu, uz nakti, pirms treknāka krēma (kā iesaka ražotāji). Sākumā tas nedaudz kož, un vēlāk sāk nedaudz niezēt, bet tas ātri pāriet, bet āda netiek savilkta. Pirmās 5 dienas lietojot liekas, ka āda ir kļuvusi par dzīvo katastrofu, jo teju viss kas sēdējis sāk līst laukā, bet nevajag celt paniku, tas ir normāli, kad notiek ādas attīrīšanās procesi.
Tālāk jau paliek mierīgāk, un tagad varu teikt, ka lai vēl esmu ceļā uz tīrāku ādu, jau priecājos par to, ko redzu spogulī. Ievēroju arī to, ka seja palikusi gaišāka un toņa ziņā vienmērīgāka, tas laikam arī būs Niacinamide (B3) nopelns. Noteikti pavēstīšu kādi rezultāti būs nākotnē.

Artdeco Paradise Island - High Performance Eyeshadow Stylo ūdens noturīgs acu ēnu zīmulis (11.99 €)/ šeit
Sen, sen nebiju lietojusi krēmveida acu ēnas, bet Artdeco atlaižu dienu pamudināta iegādājos pārīti no šīs vasaras kolekcijas: Nr. 23 - Coconut Bronze un Nr. 43 - Acai Berry. Savulaik secināju, ka Artdeco piedāvā vienas no labākajām krēmveida ēnām, jo lieliski pludinājās un turējās visas dienas garumā. Par šīs kolekcijas ēnām būs grūti teikt to pašu, jo cik biju uzlikusi, lai arī cik skaistas krāsas, diemžēl izpildījums nepatika. Nebija iespējams izpludināt kā nākas, pat izveidoja pleķus, un pigmentācija nebija tik intensīva kā savulaik lietotajiem produktiem. Manā gadījumā, šoreiz šis ir neveiksmīgs pirkums, bet gan jau kaut kādu pielietoju tomēr atradīšu.

Maybelline Instant Age Eraser konsīleris | Light* / šeit
Cik daudz jau teikts un runāts, bet iespraukšos ar savu viedokli nedaudz. Līdz šim mans pats mīļākais konsīleris ir bijis Catrice Liquid Camouflage. Man tas kalpoja perfekti un vēl aizvien kalpo, bet lietojot Maybelline Instant Age Eraser esmu sapratusi, ka ir lietas kur šis ir labāks nekā Catrice. Man ļoti nepatīk Maybelline konsīlera aplikators, jo neredzu cik daudz pagriežot nāk laukā tas produkts un tad spiežot pie ādas, tas sūklis sajaucas ar tonālo krēmu. Bet esmu absolūti sajūsmā par sedzamību un vieglumu uz ādas. Tas ir daudzreiz vieglāks par Catrice un sapludinās arī nemanāmāk. Noturība ļoti laba, nav kur piesieties. Vienīgā problēma: gaišas ādas īpašnieces būs nelaimīgas, jo pavisam gaišs tonis nav pieejams. Tonis Light ir perfekts manējais, lai gan es esmu medium toņa, bet tonis Nude pat man ir pa tumšu priekš konsīlera.
Izskatās, ka tagad manā plauktā sāksies īsts karš starp Catrice un Maybelline, jo lai arī kā negribētos, bet efekta ziņā abi viens otru labi piedzen. Tad jāskatās kā būs lietojot ilgtermiņā (tilpums. iepakojums u.c. faktori).


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

11 comments:

  1. Man ieinteresēja The Ordinary, kur var nopirkt? Ir pieejams arī kombinētai ādai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. The Ordinary neiedala produktus pēc ādas tipa, bet gan pēc problēmas. Šis līdzeklis arī ir paredzēts kombinētas/ taukainas ādas kopšanai, jo kontrolē arī sebuma veidošanos.
      Iegādāties var mājas lapā Deciem. Piegāde bija 3 darba dienas!

      Dzēst
  2. Maybelline konsīlerim to sūkli var viegli noņemt un zem tā ir pumpītis, pa kuru nāk laukā produkts. Daudziem tā diezgan rupjā švamme nepatīk, turklāt nešķiet arī higiēniski, jo nevar izmazgāt sūkli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, noteikti pamēģināšu noņemt 🙂

      Dzēst
  3. Sveika, kad sūtīji no Deciem lapas produktus? Izklausās, ka Tev atnācis ļooti ātri.. es jau nedēļu gaidu, kad manas kārotās lietas būs in stock, un cik saprotu, arī piegāde pēc tam ļoti kavēsies..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tiešām paveicās, ka atnāca ļoti ātri, jo visi produkti bija uz vietas. Man sanāca kopumā laikam 4 darba dienas, neskaitot brivdienas kas bija starpā :)

      Dzēst
  4. Kad var gaidīt Tavas atsauksmes par citiem The Ordinary produktiem? Varbūt vēl paspēšu piemest kaut ko pasūtījumam.. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lielos vilcienos arī šeit varu pateikt! Sajūsmā esmu par Niacimide Zinc serumu, par kuru rakstīju šajā rakstā. Lietoj serumu katru vakaru un redzu, ka seja ar katru dienu paliek labāka un labāka. Tad man ļoti patīk Silicone Primer (neatceros pilno nosaukumu), jo nav mākslīgs un nerada lieku kārtu uz ādas; mammai dikti patīk bufete, bet tas derēs katram, kuram gribas tās sejas līnijas padarīt maigākas. Hialuronskābe man neradīja diži nekādu sajūsmu, jo strādā tik ādas virsējos slāņos. Kā nomazgā nost, tā viss.
      Kaut kā lielos vilcienos tas arī viss. Nr1 ir Niacimide, tad bufete, pēc tā ko redzu no malas, tad augu skvalāns kas forši derēs ja ir sausa āda, un tad praimeris.

      Dzēst
    2. Super, mīļš paldies! :) Gribu pamēģināt arī viņu Serum foundation, cerams, ka būs labs..

      Dzēst
  5. Zandu, kur var iegādāties Maybelline konsīleri? Neesmu manījusi diži nekur..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Konkrēti visas vietas nosaukt nevarēšu, bet piemēram, lielajās lielveikalu Drogās redzēju - Alfa, Galerija Centrs u.c. :) Cerams, ka izdosies atrast ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan