Cosmic Cobalt | Grims

24.04.17

Kad marta beigās (jap, mēnesi atpakaļ) saņēmu no Expo Beauty 2017 rīkotājiem PR kasti, un tās saturā ieraudzīju skaisto Inglot gēla laineri, sapratu, ka vēlos izveidot grimu un uzmanības centrā likt tieši to zili/violeto toni. Šo grimu veidoju otro reizi, jo pirmajā reizē, kad devos uz Expo Beauty izstādi, man neizdevās uztaisīt normālas un uzskatāmas fotogrāfijas.
Ar visu to, ka grimā ir izmantots ļoti pamanāms un piesātināts tonis, pārējo es atstāju vairāk vai mazāk neitrālu, kas padara šo grimu par pat ikdienā nēsājamu. It īpaši tagad, kad pamazām ieslīdam krāsainās pavasara noskaņās.
p.s. Noteikti lasiet tālāk, jo es pastāstīšu par kolosālu izgaismotāju, ko vajadzēs katrai.
Šim grimam izmantoju vairākus NYX produktus tā iemesla pēc, lai beidzot saņemtos un pastāstītu par tiem vairāk. Kaut kā es rakstu par dažādiem produktiem, bet NYX izpaliek, lai gan ikdienā NYX produktiem ir kļuvušu par ļoti iemīļotiem.

  • Grima triks nr.1: ja baidāties, ka neizdosies uzvilkt vienādas acu līnijas, tad iesaku sākt visu grimu ar acīm, tad vieglāk visu būs izlabot. Tā darīju arī es.
  • Pēc sejas un acu krēma uzklāšanas, lai izlīdzinātu acu plakstiņu toni talkā ņēmu Essence acu ēnu bāzi. Secināju, ka efekts bija tieši tāds pats kā ar parasto Catrice konsīleri. Vienalga lietojat acu ēnu bāzi vai konsīleri, lai izlīdzinātu toni, vienmēr nofiksējiet ar pūderi vai matētām miesas krāsas acu ēnām. Tad visas ēnas pludināsies, klāsies labāk un turēsies daudz ilgāk. Es nofiksēju plakstiņu ar acu ēnu paletes pašu gaišāko toni.
  • No NYX Cosmetics Lid Lingerie acu ēnu paletes ar pūkainu otiņu ņēmu otru gaišāko toni (2.rindā vidējais), un izveidoju mākslīgu plakstiņa ieloci nedaudz vizuāli paceļot uz augšu pretī uzacīm.
  • Grima triks nr.2: ja vēlaties acu ēnu pārējas maksimāli sapludinātas, lietojat pūkainu acu ēnu otiņu ar gariem sariņiem. Ja pludināšanas otiņai ir īsi sariņi, pārējas pludināsies ļoti uzkrītoši.
  • Kad plakstiņš "pacelts", jārada dziļums. Izmantoju NYX paletes siltāko, ķieģelu sarkanīgo krāsu (1. rindā trešais tonis) un ar vidēji pūkainu otu krāsu acs ieloci jeb vietu kur taisni, tieši pretī spogulī skatoties, veidojas ēna/dziļums.
  • Ārējam acs kaktiņam, lai akcentētu acs formu ņēmu smalkāku otiņu un klāju paletes tumši brūno toni (2.rinda pirmais tonis).
  • Grima triks nr.3: pats galvenais acs līnijas uzzīmēšanā ir leņķis, tāpēc, lai atvieglotu raizes no sākuma liekam skoču, kas būs kā lekāls lai neļautu kļūdīties. 
  • Ar slīpu acu līnijas otiņu un Inglot AMC Eyeliner Gel gēla laineri tonī #83 uzvelku līnijas. Sākumā sāku ar acs centra līniju, tad ārējo astīti un pašās beigās ar iekšējo acs kaktiņu. Kad līnijas uzvilktas noņemu skoču.
  • Grima triks nr.4: ja nesanāk vienādi, neķeram kreņķi. Man arī nesanāca ar pirmo reizi. Paņemiet vates kociņu, iemērciet kosmētikas noņēmējā, un ar vates kociņu izveidojiet šo leņķi vēlreiz norītos lieko nost. Pēc tam piezīmējiet kā vajag un būs.
  • Grima triks nr.5: ja ir aizdomas vai līnijas maz vienādas un vairs nesaprotat, aizveriet acis ciet uz 5 sekundēm. Pēc 5 sekundēm atveriet, un pirmais uz ko skatāties ir uzvilktās līnijas. Ja tās izskatās vienādas, tad tās ir vienādas. Tāda pati tehnika strādā arī ar uzacīm.
  • Tagad seja. Lietoju vispirms grima bāzi - NYX Angel Veil, jo man bija nelīdzens ādas reljefs un gribējās, lai tonālais neizceļ visas nepilnības, tāpēc Angel Veil bāze kalpoja kā viegls blur efekts sejai.
  • Lai padarītu tonālo krēmu "dabiskāku", Catrice Nude Illusion tonālo krēmu sajaucu ar NYX Glow Away šķidro izgaismotāju. Sajaucot kopā tas ādai deva daudz starojošāku efektu.
  • Papildu nepilnības, kas palika nenomaskētas, nomaskēju ar Catrice Liquid Camouflage konsīleri. Zem acīm un sejas centram izmantoju 005 Light Natural toni, bet pārējam 020 Light Beige.
  • Grima triks nr.6: ja jums pastiprināti asaro acis, tad centieties liekot pūderi pie acīm nelikt pārāk tuvu. Un ja tas ir birstošais, tad uzklāt to piespiedošām kustībām, lai tas neputekļojas pa gaisu.
  • Fiksēju grimu ar caurspīdīgu birstošo pūderi - RCMA No Color Powder.
  • Sejas formēšana. Ēnojumam - Makeup Geek konturēšanas pūderis (tonis Bad Habit), sārtumam Milani Baked vaigu sārtums (tonis Luminoso), un izgaismošanai - superīgais Makeup Revolution Vivid Baked izgaismotājs (Golden Lights).
Maza atkāpe: Šī bija pirmā reize, kad lietoju Makeup Revolution izgaismotāju un es jau esmu sajūsmā. Es biju redzējusi Instagram no pašmāju kosmētikas mīlētājiem, ka šis ir izcils izgaismotājs. Un tā tas arī ir. Ar visvieglāko otras triepienu, izgaismotājs apžilbina. Tas klājas krēmīgi, pludinās izcili, neizskatās uz ādas mākslīgi un sniedz fantastisku efektu. Līdz šim tik zeltainu efektu ieguvu no Becca Prosecco Pop izgaismotāja. Noteikti salīdzināšu!
Ja jums nav šī izgaismotāja, jums to noteikti vajag, jo tas ir kolosāls. Un cena vispār šokē - ap ~6€. Ir pieejami kopumā divi toņi, bet otru rozīgo vēl neesmu mēģinājusi. Kur meklēt? Veikalos Drogas!

  • Kad seja pabeigta, laiks atgriezties un pabeigt visu pārējo. Uzacis. Iezīmēju un aizpildīju iztrūkstošās vietas ar NYX Micro Brow Pencil uzacu zīmuli (tonis Brunette). Jā, man ir jauns favorīts. Un nē, es vairs nelietoju savu pusotra gada mīļāko uzacu zīmuli no H&M. Tas krāj putekļus. NYX uzacu zīmulis ir kolosāls. Tas ir vidēji ciets, ļoti precīzi un akurāti izzīmē katru līniju un matiņu. Pēc tam uzacis nofiksēju ar veco labo klasiku - Artdeco Clear Lash&Brow želeju.
  • Apakšējai skropstu līnijai sākumā visā garumā uzklāju no NYX Lid Lingerie paletes gaišo pārējas toni, tad ķieģelu sarkano krāsu un ārējā daļā ar tumši brūno toni.
  • Skropstas. Augšējās skropstām Maybelline Angel Eyes, apakšējām - Catrice Galm Doll tuša. Abas lieliskas skropstu tušas. Favorītos jau otro mēnesi. 
  • Lūpas. Sākumā plānoju lietot tikai perfekto NYX Slide On lūpu zīmuli (tonis Alluring) pa visu lūpu virsmu, bet uzklājot secināju, ka ir pa matētu un mākslīgu, tāpēc pa virsu uzliku bezkrāsas spīdumu no Infracyte (tonis 322 Twinkle Winkle), bet īstenībā var pat pa virsu uzlikt parastu lūpu balzamu bezkrāsas un būs tas pats. Man liekas, ka beigās kombinācija izdevās ļoti smuka. Starp citu, kopš atklaju NYX Slide On lūpu zīmuļus, vairs neesmu pieskārusies kādreiz iemīļotajiem Model Launcher. Zīmuļi ir neticami pigmentēti, mīksti un turas lieliski. Pat pēc ēšanas zīmulis nekur nav pilnībā pazudis, atliek tik nedaudz uzfrišināt. Tiesa, zīmulis sausina nedaudz, bet man tas netraucē.

Visi izmantotie produkti
NYX Angel Veil grima bāze*
Catrice Nude Illusion tonālais krēms | 010
NYX Glow Away šķidrais izgaismotājs* | Crystal Glare
Catrice Liquid Camouflage konsīleris | 005 Light Natural; 020 Light Beige
RCMA No Color Powder birstošais pūderis
Makeup Geek konturēšanas pūderis | Bad Habit
Milani Baked vaigu sārtums | Luminoso
Makeup Revolution Vivid Baked izgaismotājs* | Golden Lights

NYX Micro Brow Pencil uzacu zīmulis (Brunette)
Artdeco Clear Lash&Brow Gel želeja
Essence I Love Color Intensifying acu ēnu bāze*
NYX Lid Lingerie Shadow acu ēnu palete*
Inglot AMC Eyeliner Gel gēla laineris* | #83
Maybelline Angel Eyes skropstu tuša*
Catrice Glam&Doll skropstu tuša*

NYX Slide On lūpu zīmulis | Alluring
Infracyte Lip Plumper lūpu spīdums* | 322 Twinkle Winkle


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

6 komentāri:

  1. Izgaismtājs man noteikti ir ļoti vajadzīgs! Būs jāpērk! Cerams pēc tava raksta to neizķers!

    AtbildētDzēst
  2. Kolosāls koptēls! Būs jāiet pirkt izgaismotājs

    Ieva

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ieva, liels paldies! :) Izgaismotājs noteikti ir tā vērts.

      Dzēst
  3. Sveika! Vai Makeup Revolution acu ēnas esi jau notestējusi? Man patīk, bet gribu dzirdēt, ko saka prodesionālis! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika Edīte,
      oh, paldies, bet nu kur nu es profesionālis, es tikai tāds makeup junkie. :D Man no MR ir divas acu ēnu paletes, bet pagaidām esmu tikai mēģinājusi uz rokas, un pagaidām patīk, bet plānoju nākošajā nedēļā izveidot atsevišķu grimu, tad varēs redzēt darbībā, un vairāk manas domas par tām. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan