5 jaunumi skaistumplauktā: aprīlis

30.04.17

Aprīļa pēdēja diena, kas nozīmē , ka laiks apkopot 5 jaunumus šajā mēnesī. Lai arī aprīlī man nebija diez ko daudz jaunumus, toties marta mēnesī tie bija pārpārēm, tāpēc apvienoju drīzāk pēdējo divu mēnešu, manuprāt, interesantākos jaunumus. Kā vienmēr, centos salikt kaut ko no kopjošās un kaut ko no dekoratīvās.
Bio2You Rejuvenate Moisture dabīgs šampūns ar kolagēnu un hialuronskābi ( 11.89 €)
Mēneša sākumā zīmols Bio2You prezentēja 3 jaunas matu kopšanas sērijas, kas apvieno vēl neredzētas sastāvdaļas, kā piemēram, vienā sērijā ir sarkanais sīpols vai zīda komplekss kāds nav nevienā citā dabiskā matu kopšanas sērijā. Un, protams, katrā sērijā ir arī zīmola galvenais "vaininieks" - smiltsērkšķis. 

Es izmēģināju atjaunojošo sēriju, kas īpaši paredzēta trausliem, bojātiem vai smalkiem matiem. Lai arī man nav nedz smalki, nedz trausli mati, es ļoti novērtēju efektu lietojot šo šampūnu. Konsistence ir ļoti šķidra, šampūns ir vidēji putojošs (jo sastāvā nav sulfātu), kas nozīmē, ka patēriņš var būt lielāks, ja kā man, pierasts lietot šampūnus daudz sintētiskākus un pilnus ar SLS.

Pēc lietošanas mati ir ļoti mīksti, pārsteidzoši mirdzoši. Un jāsaka, ka arī manai galvais ādai ļoti patīk šis šampūns, jo tā jūtas daudz mitrinātāka kā iepriekš. Lietoju šampūnu jau pāris nedēļas un pagaidām ļoti patīk. Vēlos piebilst, ka šampūns ir paredzēts arī lietošanai katru dienu, kas noteikti ir vēl viens jauks papildinājums visām tā jau labajām īpašībām.

Iegādāties var šeit

Schwarzkopf Professional Osis+ Session Label Powder Cloud izsmidzināmais pūderis (~ 20
 €)
Man vienmēr ir interesējuši produkti, kas sniedz iespēju piepacelt matus vēl vairāk, lai tie izskatās īpaši apjomīgi. Un kad es dzirdēju par Powder Cloud izsmidzināmo pūderi jeb "mākonīti", uzreiz sapratu, ka noteikti vajag izmēģināt.

"Mākonītis" ir viens no jaunākajiem Osis+ Session Label kolekcijas produktiem, kas ir pavisam kaut kas jauns un nebijis, jo līdz šim piedāvāja tikai beramu versiju, kas starp citu, īsiem matiem vai bižu veidošanai ir must-have.

Izsmidzināmais pūderis piedāvā nebijušu tehnoloģiju, kas atvieglo daudzas lietas. Kā vienu varu minēt, lietojot netiek nokaisītas drēbes vai seja ar produktu, jo uzklāšana ir precīza. Otra lieta, produkts tiek patērēts tieši tādā daudzumā kā nepieciešams, jo beramai versijai, vienmēr izbira pa daudz. 

Tā kā Powder Cloud ir matējošs pūderis, jārēķinās, ka tas patiešām jaudīgi nomatēs matus/saknes un padarīs tos sausus un nedaudz stīvus. Tāpēc, jau tas ir veidošanas līdzeklis. Iepūšot matos, nedaudz to sabužinot, saknes uzreiz paceļas. Visiem tiem, kuriem patīk messy stila bizes, meklējiet šo produktu, tas atvieglo visas problēmas, jo bizes labāk turēsies kopā.

Iegādāties var frizētavās un profesionālās kosmētikas veikalos

---
Bet ziniet par ko es aizdomājos, kad ieraudzīju un palietoju Powder Cloud? Kāpēc nevar izgudrot izsmidzināmo sejas pūderi? Lūk, tas būtu kaut kas lielisks. Mums taču ir izsmidzināmās sejas bāzes, fiksatori. Laiks arī uzražot izsmidzināmu pūderi. Tas atvieglotu laiku un otas. Iespējams, jauna biznesa ideja, ne? Kā jums patiktu tāds kosmētikas produkts?
---

Anne Nature matu un ķermeņa šampūns (~12 €)
Lai arī mums jau ir vairāki dabiskās kosmētikas zīmoli, kas rūpējas par īpaši piemeklētiem sastāviem, kas draudzīgi kā videi tā mūsu organismam. Tomēr ne visi ir paredzēti lietošanai māmiņām un viņu mazuļiem. Es nekad par to nebiju aizdomājusies, līdz tiešām nepapētīju, ka pat mazuļu kosmētikā ir sagrūsti iekšā tik daudz ķīmiski līdzekļi, ka beigās labāk bērnu mazgāt ar parastām ziepēm. 

Lai vai kā, stāsts nav par bērniem. Stāsts ir par jaunu un interesantu zīmolu Anne Nature, kas ir ražota Latvijā kosmētika, un kuras viens no galvenajiem uzdevumiem bija radīt tādu produktu, kas ir pilnīgi nekaitīgs mazuļiem. Un ja nekaitīgs mazuļiem, tad pārējiem vispār nekādu problēmu. 
Lai arī neesmu nekāda padziļinātā sastāvu pētītāja, mani pārsteidza, kas sastāvā nav virkne vielu bez kurām šķiet kosmētika tak nevarētu pastāvēt. Ļaujiet pārsteigt arī jūs. Kosmētikā nav: mākslīgo krāsvielu un smaržvielu, parabēnu, silikonu, PEG, GMO, SLS un SLES, un minerāleļļu un parafīna. Kolosāli!

Atgriežoties pie stāsta par pašu produktu - matu un ķermeņa šampūnu, tad pirmais, kas uzreiz piesaistīja manu uzmanību ir universalitāte, kas tik ļoti pieklibo mūsdienu kosmētikā. Jā, ir forši, ka ir daudz labu produktu, bet tas apnīk un pat citreiz kaitina. Tad šeit tiek piedāvāts apvienots 2 in 1. 
Šampūns puto vidēji labi (bez SLS atceramies), smaržo pēc liepziediem, kas tā vien atsauc atmiņā Latvijas saulainās vasaras. Pēc lietošanas mati ir ļoti mīksti un viegli, āda samtaina un attīrīta, bet labi ir tas, ka pēc lietošanas nav velkoša sajūta. Matiem pēc šampūna lietošanas ieteiktu lietot pa virsu kādu kondicionieri. Arī Anne Nature ir atsevišķs kondicionieris, ja interesē.

Vietas, kur var iegādāties šeit

Maybelline Face Studio Master Camo korektoru palete (~13 €)
Krāsu korekcija ir lieta, ko vairāk piekopj sievietes kas nemīl nēsāt daudz grima, un es to ļoti labi saprotu, jo pēc pareizas krāsu korekcijas, sejas ādai nav nepieciešams pa virsu klāt vēl biezs tonālais krēms. Man krāsu korekcija bija sveša, lai gan biju savulaik spēlējusies ar zaļu korektoru, kas paredzēts apsārtumu maskēšanai.

Kā L'Oreal tā arī Maybelline nāca klajā ar veselu paleti dažādiem korektoriem. Apsolos, ka būs atsevišķs raksts par krāsu korekciju, bet šoreiz paliksim pie tā, ko domāju par jauno Maybelline Master Camo korektoru paleti, kas apvieno sešus dažādus toņus, dažādām problēmām. 

Tātad, divi toņi ir tikai nepilnību neitralizēšanai. Zaļais - apsārtumiem, dzeltenais - tumšiem plankumiem un lokiem. Trīs koriģēšanai jeb maskēšanai un viens - izgaismošanai. Teorētiski pietiek visam, lai seja izskatītos nevainojami.

Uzklājot uz ādas korektori patiešām lieliski neitralizē un maskē problēmas, tikai man radās viena bēda, kas īpaši neiepriecināja. Tā kā korektori liekas pēc konsistences nedaudz eļļaini, pat pēc fiksācijas ar birstošos pūderi, pēc vairākām stundām mans sejas grims sāka slīdēt pa seja virsmu, kas man ļoti nepatika. Iespējams tas tāpēc, ka man ir kombinēta sejas āda. Sausai ādai varētu derēt. Lai arī neturējās kā gribētos, efekts man iepatikās, ka tagad labprāt padziļinātāk mācīties par krāsu korekciju.

Iespējams iegādāties veikalos Drogas, lielveikalos un interneta veikalos

NYX Cosmetics Faux Blacks Eyeliner acu zīmulis | Midnight ($ 8)
Es zinu, ka melns mēdz būt par uzkrītošu un intensīvu ierastā grimā. Tad talkā nāk alternatīvie toņi kā pelēks, brūns, violets, zaļš un zils. Un teikšu atklāti, nomainot no pavisam tumši melna toņa uz kaut ko "priecīgāku" viss acu grima uzreiz mainās. It īpaši ja izvēlaties acu zīmulis, kas kontrastē ar jūsu acu krāsu. Neviens nevarēs nolaist skatienu no jūsu acīm.

Kā saprast kādu krāsu izvēlēties? Viegli! Izmantojot pretkrāsu principu, ko iespējams atrast pēc krāsu apļa. Ja jums ir silti brūnas acis, izvēlieties tumši zilu vai violetu. Ja zilas, tad izvēlieties oranžīgu/zeltainu vai burgundijas krāsas tonis. Savukārt ja zaļas vai zaļganas acis, tad violetos, lillā un sarkanīgos. Protams, var izvēlēties arī citas krāsas, kā pašai patīk, jo šī ir tikai tā pretkrāsu tehnika.

Tātad, lai arī man nav brūnas acis un nekas uz to pusi, ja neskaita dzeltenie lāsumi ap acs zīlītēm, iestājoties pavasarim man ļoti iepatikās šis zilais zīmulis no NYX - Faux Blacks, kas tieši piedāvā alternatīvos toņus melnajam. Zīmulis ir ļoti pigmentēts. Augstāk redzams viens zīmuļa vilciens, bet intensitāte jau pārsteidz. Parasti no ļoti mīkstiem zīmuļiem baidās, jo tie izplūdīs un smērēs, bet uzklājot šo NYX zīmuli, nogaidiet vismaz 1 minūti un tas nekur nekustēsies. Sākumā tas būs krēmīgs un pludināms, bet pēcāk turēsies fenomenāli labi, ka noņemt varēs vien ar jaudīgu divfāžu līdzekli.


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmumu piešķirti PR paraugi

2 komentāri:

  1. Es ar iegādājos Bio2you šampūnu, sākumā patika, bet tagad pat pārtraucu lietot, jo pēc mazgāšanas, sākot tos veidot/žāvēt tie pie saknēm ir ārkārtīgi taukaini, rodas sajūta it kā nedēļu mazgāti nebūtu, ar ko tādu pirmo reizi saskāros.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viena lieta, kas varētu izskaidrot šo situāciju, ir tas, ka šampūns veic attīrīšanu un velk ārā visu slikto, ja iepriekš mati mazgāti ar SLS bagātinātiem šampūniem. Šādā situācijā dabiskais šampūns kr jālieto vairākas nedēļas, un tad tam vajadzētu pāriet.
      Man pašai atkal ilgstoši lietojot šo šampūnu pietrūka padziļinātas attīrīšanas. Pat pēc divām putošanas reizēm, tāpēc atgriezos pie nedaudz sintētiskiem šampūniem. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan