Night Porter | Grims

05.04.17

Grimu, ko veidoju pirms pāris nedēļām sadarbībā ar L'Oreal, jo piedalījos #xfiber skropstu tušas izaicinājumā. Par pašu skropstu tušu, tās klājumu, un šo izaicinājumu pastāstīšu nedaudz zemāk, tāpēc turpiniet lasīt. Šis raksts nav tikai, lai jums parādītu ar kādiem produktiem ieguvu sekojošo grimu. Rakstā iekļāvu arī atsauksmes un viedokli par veciem labiem, jau aizmirstiem produktiem, un arī tādiem, kas pavisam nesen atceļojuši pie mani. Starp citu, lai arī cik sarežģīts izskatās šis grims, tas prasīja ļoti maz laika, ja salīdzinājumā ar kādu pamatīgu dūmakaino acu grimu. Es teiktu, ka šis ir tāds vakara variants, kad nav daudz laika un negribas pārāk daudz dramatiskuma, bet gribas, lai ir efektīgi. Grims, kas acīm liks izskatīties īpaši noslēpumainām.
SEJA
Lai izlīdzinātu sejas ādu krāsu un nomaskētu ādas nepilnības uzklāju L'Oreal Infallible 24h Matte tonālo krēmu (22 Radiant Beige). Sen nebiju mainījusi savu tonālo krēmu, tāpēc nolēmu pamēģinātu kaut ko citu. Secināju, ka man šis tonālais krēms nepatīk, jo ir sajūta, ka ne līdz galam āda izskatās vienmērīga un nomaskēta. Pēc ilgāka laika šķiet, ka tonālais ļoti ātri salien mīmikas rievās uz pieres un smaida līnijās.
Pēc tonālā krēma papildu sedzamībai izmantoju Catrice Liquid Camouflage konsīleri (005 Light Natural). Ierasto toņu vietā (parasti sajaucu kopā 010 Porcelain ar 020 Light Beige), izmantoju visjaunāko toni, kas tagad parādījies veikalos - 005. Tonis gaišs un ar dzeltenīgu apakštoni, tieši tā kā man patīk. BET, lietojot jau vairākas reizes, un šajā reizē tikai apstiprināju, man ir aizdomas, ka šis konsīleris nav tas pats kas 010 un 020. Konsistence it kā īstā, klājas vienmērīgi, sapludinās arī labi, bet tas nemasksē tumšos lokus, tik un tā cauri var redzēt, ka spīd ēnojums. Un dienas laikā nenormāli ātri sasēžas rievās. Paiet pāris stundas un ap acīm konsīleris neglīti iesēdies, bet fiksēju ar to pašu pūderi. No sākuma domāju, ka man rādās, bet tad nākošā reizē samainīju uz ierasto kombināciju un tā nebija.
Lūdzu, ja kāda ir mēģinājusi 005 toni, padalieties ar savu pieredzi.

Sejas pamata fiksēšanai izmantoju iemīļoto RCMA No Color birstošo pūderi, kam nav krāsas. Nofiksēju visu grimu, lai ilgāk turas, jo man ir kombinēta sejas āda, tāpēc kosmētika neturās tik ilgi uz ādas.

Sejas formas iezīmēšanai/akcentēšanai lietoju Makeup Geek konturēšanas pūderi (Bad Habit). Man liekas, man jau jāmeklē kāds cits konturēšanas pūderis, jo lietoju tikai šo no MUG. Es kaut kā nevaru, jo tas ir tik labs. Nenormāli pigmentēts, klājas un pludinās uz sejas ļoti vienmērīgi, tāpēc es nespēju nomainīt pret kaut ko citu. Tas viens rimbulītis maksā pāri 10 €, bet nevaru iedomāties, ka vispār spēšu izlietot līdz beigām, jo viņa patēriņš ir ļoti niecīgs. Ja interesē, iegādājos interneta veikalā BeautyBay.
Sejas sārtumam izmantoju pasaulslaveno un sev mīļo vaigu sārtumu: Milani Baked vaigu sārtumu tonī Luminoso. Izvēlējos konkrēti toni Luminoso, jo šis tonis, manā uztverē, savelkas kopā ar visu acu un lūpu toņiem, kas tiek uzklāti. Luminoso ir perfekts persikoti oranžs vaigu sārtums ar izgaismojošām daļiņām, kas vaigiem liek burtiski starot.
Ar visu to, ka man ir slavenie Becca izgaismotāji, kas vienkārši perfekti, šādam grimam es izvēlējos lietot izgaismotāju, kas liek ādai diezgan uzkrītoši starot, bet nenovērš uzmanību no visa pārējā - The Balm Mary Lou Manizer. Becca izgaismotāji ir no tiem, kas iet pa priekšu visā grimā, bet šoreiz man tādu efektu negribējās. Mary Lou Manizer ir lielisks izgaismotājs, ko lietoju teju katru dienu. To ir viegli uzslāņot no dabiski mirdzoša efekta kāds nepieciešams ikdienas gaitās līdz ļoti pamanāmam kāds iederas vairāk vakara grimā.

ACIS
Nav nepieciešams lietot acu ēnu bāzi, jo pirms tam plakstiņa toni esmu izlīdzinājusi jau ar Catrice konsīleri, un nofiksējusi ar caurspīdīgu birstošo pūderi.
Lai izveidotu acīm "dziļumu" un formu izmantoju Makeup Geek acu ēnas tonī Creme Brulee, bet var izmantot arī jebkuru citu toni, kas ir matēts neitrāli vai silti brūns. Ar pūkainu otiņu sapludinšanai izveidoju ēnojumu.
Lai padarītu nedaudz ēnoju izteiksmīgāku lietoju jauno NYX Lid Lingerie acu ēnu paleti un izmantoju pirmās rindas trešo toni (ķieģeļu sarkanīgo). Vairāk konkcentrējoties uz ārējo acs ieloci, padziļināju ēnojumu.
No tās pašas NYX acu ēnu paletes Lid Lingerie izmantoju otrās rindas pirmo toni (vēsi brūno), un ar smalkāku otiņu ēnoju tikai acs ārējo daļu, iezīmējot vieglu slīpa V burtu.
Lai arī nākošnedēļ izveidošu atsevišķu grimu, kurā izmantošu šo paleti, vēlos jau tagad teikt, ka šī palete ir lieliska. Esmu izmēģināju četrus no sešiem toņiem un tie strādā kolosāli. Ir ļoti labs pigments, bet galvenais, ka pludinās kolosāli. Esmu lietoju jau gandrīz 6 reizes, dažādās grima variācijās, un man ļoti patīk.
Lai izveidotu šo kaķacs izstiepto efektu, viss kas jādara, ir jāņem pelēkmelnas vai melnas acu ēnas (izmantoju Artdeco acu ēnas nr.300) un sākot no acs centra jāvelk uz āru līnija kādu zīmētu ar laineri. Un lūk šeit sākas pludināšanas spēles. Sanāk tā, ka uzklājot šo melno, jasapludina ar tumši brūno, ko lietoju iepriekš. Tad atkal melno - tad brūno, līdz iegūst to intensitāti un sapludinājumu, kas patīk. Bet vispār, ļoti ātrs veids kā apiet lainera lietošanu, kad tam gluži neatliek laiks.

Apakšējai skropstu līnijai tāda pati secība ēnu lietojumā. No sākuma MUG Creme Brulee, tad LId Lingerie paletes tumšais tonis (3/4 no acs ārējā kaktiņa) un savienošanai apakšējo plakstiņu ar augšējo izmantoju šo pašu Artdeco 300 toni.

Grimā neiztikt bez melnas iekšējās līnijas. Tas tikai pastiprina efektu. Tā kā savu ogļmelno un noturīgo acu zīmuli nozaudēju, izmantoju Maybelline Master Drama gēla laineri. Perfekti melns un turas ļoti, ļoti ilgi. Nevajag vismaz atsevišķi pirkt vēl vienu produktu.

Un tad laiks skropstām. Jau augstāk rakstīju, ka veidoju šo grimu XFiber skropstu tušas izaicinājumam, lai pārliecinātos vai šī L'Oreal False Lash Superstar X Fiber skropstu tuša sniedz līdzvērtīgu efektu mākslīgajām skropstām.
Parasti neesmu sajūsmā par šiem bāzes un skropstu tuša produktiem, kas jālieto vairākos soļos, bet nolēmu izmēģināt. Vispirms atliecu skropstas, tad uzklāju zig-zag veidā bāzes produktu, kas ir melnā krāsā. Nogaidīju aptuveni vienu minūti līdz nožuva pirmais solis. Tad uzklāju otro soli, arī zig-zag veidā. Tā kā 2. solī tušai ir ļoti daudz šķiedras, tad klājot tās pieķeras un veido šo mākslīgo skropstu efektu. Pēc pirmā soļa ar parastu birstīti ik pēc kāda laika piepacēlu, lai nekrīt uz leju. Pēc aptuveni 2 minūšu intervāla uzklāju 2. soli vēlreiz, otrā kārtā.
Ar visu to, ka šis process nav tik ātrs un prasa kā laiku tā pacietību, man liekas, ka efekts runā pats par sevi. Zemāk jūs varat salīdzināt vai jaunā L'Oreal skropstu tuša dod līdzvērtīgu efektu mākslīgajām skropstām. Es saku JĀ, un kā vēl!
Kā var redzēt tā sniedz to pašu izliekumu, kuplumu un atdalījumu. Pietam, skropstu tuša ir ogļu melnā krāsā, kas ir ne mazāk būtisks fakts, jo bieži tušas, lai ir cik melnas, bet tās nav intensīvi melnas, kas vakara grimam ir svarīgi, it īpaši ja lietot melnpelēkas vai  melnas acu ēnas. Vairāk informācijas.
mākslīgās skropstas - L'Oreal Superstar X Fiber skropstu tuša
Es teikšu, ka L'Oreal XFiber skropstu tuša nav tāda ikdiena skropstu tuša, jo prasa ilgāku uzklāšanas laiku, bet, man liekas, ka tā ir izcila gadījumos, kad nepadodas uzlikt mākslīgās skropstas vai vienkārši nav laika tam. Tad tuša sniegs līdzvērtīgu efektu.

Apakšējā skropstām uzklāju Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume skropstu tušu. Pirms ķēros pie lūpām, iezīmēju acis ar H&M Beauty Brow Specialist uzacu zīmulis (Espresso) un nofiksēksēju ar Artdeco Clear Lash&Brow želeju.

LŪPAS
Man ļoti patīk matētas un brūnas lūpas, un kad es ieraudzīju L'Oreal Color Riche Matte lūpu krāsu tonī 634 Greige Perfecto, man uzreiz bija skaidrs, ka pie šī grima izvēlēšos to toni. Ja kas, brūnus toņus Latvijā ir grūti atrast, tā ir riktīga deficīta prece, tāpēc, ja esat šāda toņa meklējumos, tad atceraties - jaunā Color Riche lūpu krāsu sērija, tonis 634 Greige Perfecto.
Ja gribas, lai lūpas izskatās vairāk akcentētas un pilnīgākas vēlams pirms tam iezīmēt ar lūpu zīmuli. Es izvēlējos savu jaunāko favorītu - NYX Glide On lūpu zīmuli (Need Me). 
Ar visu to, ka laukā ir pavasaris un jānēsā vairāk tādi priecīgi un krāsaini toņi, es vienkārši dievinu šo kombināciju, kas sanāca savienojumā ar NYX lūpu zīmuli un L'Oreal lūpu krāsu. Pārbaudīju arī tajā reizē noturību, un šī kombinācija uz manām lūpām noturējās pat pēc vakariņu ieturēšanas. Lai arī L'Oreal Color Riche Matte lūpu krāsa nav sausinoši matēta, drīzāk satīna matēta, uz lūpām turas cienījamu laiku. Protams, ar lūpu zīmuli, noturība ilgāka.

Visi grimā izmantotie produkti:

Es ceru, ka jums šāds formāts patika, kas apvieno ne tikai grimu, bet arī nelielas atsauksmes par produktiem, kas tika izmantoti. Un ja ir radušies kādi jautājumi, droši rakstiet tos komentāros!
Starp citu, kā jums L'Oreal skropstu tušas izpildījums? Es godīgi sakot, tādu nebiju gaidījusi. Domāju, ka nekādu atšķirību neredzēšu, bet galu galā efekts ļoti pārsteidza.

10 comments:

  1. SUPERĪGS grimms!!!!

    AtbildētDzēst
  2. Man ir tonis 005, neesmu mēģinājusi pārējos, bet varu teikt, ka neesmu sajūsmā. Ātri noiet ap degunu, ir pleķains un nevienmērīgs, bet varbūt tāpēc, ka man ir taukaina āda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev taisnība! Man arī viņš klājas pleķos un ātri noēdas nost, bet man ar visu to, ka man ir kombinēta sejas āda, pārējie divi toņi tā neuzvedas. Esmu viņus pat vasarā lietojusi un turējas kārtīgi :/

      Dzēst
  3. Super, acis, skropstas, āda ;) Perfekti! Tev ļoti piestāv un ārkārtīgi skaisti izskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ou, Laura, milzīgs paldies Tev! Ja Tu tā slavē, tad pilnīgi sarkstu :)) Jo kas tad es, bet Tu jau meistare ar slīpētu redzi! ;)

      Dzēst
  4. Zods aizdomīgi gaišs šķiet attiecībā pret vaigiem, bet tā jau smuki.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kādā ziņā aizdomīgi? Uz vaigiem uz kontūras pūderis un vaigu sārtums+ izgaismotājs. Uz zoda jau netiek nekas tāds likts :)

      Dzēst
  5. Aizdomīgi, lai neteiktu - nesmuki :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, smukums/nesmukums ir katra gaumes lieta. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan