5 jaunumi skaistumplauktā: marts

01.04.17

Martā man bija tik daudz un dažādu jaunumu, ka īsti nevarēju izlemt par kuriem pieciem, tad lai uzrakstu. Trīs reizes rakstīju, pārsvītroju un domāju, līdz beidzot nonācu pie jaunumu piecinieka. Šajā reizē pieciniekā iekrituši visi dekoratīvās kosmētikas produkti, bet tas tāpēc, ka ar kopjošo kosmētiku iet nedaudz lēnāk lietošanas procesos. Bet uzrakstīt tikai, ka ir tāds jaunums un īsti pašai nav sava viedokļa, nav jēga. Ne par to ir šie raksti. Tāpēc šeit mans viedoklis uz atsauksmes par vairākiem pavisam svaigiem jaunumiem.
Kaut kā pēdējā laikā man ir izdevies vairāk atklāt tiešām lieliskus produktus starp jaunumiem, kas nemitīgi papildina veikalu plauktus. Varbūt vienkārši esmu iemanījos izvairīties no sliktiem produktiem? Un pats labākais, ka tie ir budžeta klases segmenta produkti. Man jau liekas vispār ideāli, ka lieliskas kvalitātes produkti, kas nemaksā veselu bagātību.

Biju lasīju pašmāju blogeru, kolēģu blogos, par šo zīmulu Dermosil, bet neko nebiju lietojusi uz savas ādas. Par laimi Expo Beauty 2017 PR kastē, ko atsūtīja izstādes rīkotāji, bija atrodams šis sūklītis. Man jau uzreiz liela interese parādījās, bet reizē arī neliela skepse, jo parasti sanāk, ka visi sūkļi, kas nav Real Techniques vai Beauty Blender ir pārāk gumijoti.
Bet še to laimi, sūklītis ir lielisks, un nemaz nav ciets un gumijots. Pirmajā reizē likās cietāks, bet ar katru nākošo reizi kā mazgāju, palika arvien mīkstāks un atsperīgāks. Kaut kā šajā reizē man trāpījies neveiksmīgs Real Techniques iemīļotais sūklītis, kas jau pēc pāris mēnešus lietošana palicis ciets, un pat sācis drupt, tāpēc Dermosil 3D sūklītis tagad ir mana nr.1 izvēle uzklājot/pludinot sejas grimu.
Esmu aizmirsusi kā strādā Beauty Blender sūklis, bet es teiktu, ka efekta ziņā tas strādā tikpat labi kā pārējie. Tas viegli sapludina sejas grimu, un ir viegli kopjams. Redzēs kā ies ilgtermiņā, bet pašlaik man jāsaka, ka Dermsil sūklis mani ir tik patīkami pārsteidzis, ka iespējams pie RT sūkļiem vairs neatgriezīšos.

Vispār man nepatīk šķidrie izgaismotāji, jo lietojot uz manas ādas tie nav redzami un atliek uzlikt kādam tonālajam krēmam pa virsu, kā tas noēd nost visu sejas grimu, ka paliek vien pleķis.
Bet par šo NYX Away We Glow izgaismotāju man ir tikai pats labākais ko teikt. Es pat varētu spiegt aiz sajūsmas. Man bija divi toņi atsūtīti, bet visvairāk man tieši patīk šis Crystal Glare, kas ir šampanieša bēšā krāsā. Uz ādas klājas fantastiski.
Es viņu ar aplikatoru uzlieku uzreiz pēc sejas krēma (uz vaigiem, deguna, zoda, pieres u.c.), un sapludinu ar sūkli. Izgaismotājs sniedz tik perfektu efektu, ka ir pat reizes, kad neko pa virsu vairs negribas likt. Seja burtiski staro no "veselīguma". Izgaismotājā nav spīdumu gabaliņu, tas klājas burtiski kā šķidrs metāls.
Liekot pa virsu tonālajam krēmam, pirms pūdera, tas dos daudz redzamāku efektu. Ja liek zem tonālā krēma, tad izskatās, ka sejas āda staro "no iekšienes". Virs pūdera neieteiktu likt, jo atkarīgs no pūdera gan, bet ir iespēja, ka var noēsties nost. Bet vispār, šis izgaismotājs ir izcils. Jau esmu paspējusi izlietot līdz pusei.
Bet interesanti kāpēc viņam derīguma termiņš kopš atvēršanas brīža ir tikai 3 mēneši? Parasti ir vismaz pusgads, bet šeit tik maz. Kad izlietošu noteikti iegādāšos atkārtoti.
Starp citu, kā reiz tagad ir sācies daudz saulaināks laiks, kad tonālos liekam nedaudz mazāk. Lūk, tad šo liekam pa virsu vieglam tonālajam, BB krēmam vai konsīlerim uz sejas augstākajiem punktiem, un es pilnīgi noteikti varu garantēt, ka jums uzdos 101 jautājumu kāpēc izskaties tik svaigi un mirdzoši. (Var lietot arī kā mitrās acu ēnas, tik vēlams pa virsu ar kaut ko nofiksēt - pūderi vai sausām acu ēnām.)

Es sen, sen pašmāju veikalos nebiju atradusi lieliskas spīdīgas, perlamutras acu ēnas. Un te - vesela palete. Iespējams jau bijāt lasījušas, iespējams nē, bet šī Copper acu ēnu palete no jaunās Catrice pavasara/vasaras pamata kolekcijas ir iekarojusi teju katra skaistummīļa sirdi.
Tik krēmīgas un pigmentētas ēnas es nebiju lietojusi (neskaitot Morphe Brushes vai Makeup Geek ēnas), līdz ar to, es vien varu teikt to - ja jums patīk spīdīgas acu ēnas, tad šī palete ir burtiski jāgrābj ciet. Zemāk ir redzami krāsu paraugi trīs centra toņiem bez bez jebkādām acu ēnu bāzēm vai citiem produktiem. Tas ir šokējoši, ne?
Protams, priekš manis šī neliekas ļoti universāla palete, jo prasās arī kāds matēts tonis, bet priekš spīdīgajiem vienkopus - izcili. Esmu klājusi kā sausā, tā mitrā tehnikā. Mitrā tehnikā uz maniem plakstiņiem ēnas bez jebkādām izmaiņām (nepalika blāvākas, nesēdās rievās) noturējās 11 stundas. Es domāju, tas jau izsaka daudz ko!

Man ļoti, ļoti patīk matētas lūpu krāsas. Bet lielākoties tās ir baigi sausinošas. OK, jaunās Color Riche Matte nav pavisam matētas, tās drīzāk atstāj satīna klājumu, bet uz lūpām jūtas, ka nebūtu uzklāts vispār nekas. Kad katru reizi nēsāju kādu no toņiem, jautāju draudzenēm vai skatos spogulī, jo liekas, ka lūpu krāsa sen jau noēdusies, bet nē - tā godam turas.
Visa kolekcija sastāv no 12 dažādiem toņiem, un man nenormāli paveicās, ka varēju izmēģināt pilnīgi visus toņus. Krāsas ir nenormāli burvīgas, pigmentācija satriecoša, bet pats labākais - to klājums un sajūtas nēsājot - īsts komforts.
Drīzumā uzrakstīšu par visiem toņiem, bet ikdienas gaitās šobrīd aktīvi izvēlos nēsāt toni 640 Erotique. Perfekts dabiskais rozā apvienojumā nedaudz ar brūno. Interesanti, ka uz katra ādas toņa šis tonis izskatās pilnīgi atšķirīgi. Ja jums ādai ir rozīgs apakštonis, tad lūpu krāsa izskatīsies piezemēti rozā, bet ja siltais (dzeltenīgais), tad tā vairāk būs rozi bēša.

Makeup Revolution Pro Fix Oil Control Makeup Fixing grima fiksators ($8)
Tā kā es vairs neesmu baigā grima bāžu cienītāja (ja lietoju, tad tikai NYX Angel Veil), tad esmu priekš sevis atklājusi grima fiksatoru spēku padarīt grimu ilgnoturīgu.
Fiksatoru lietoju pēc tam, kad esmu pabeigusi sejas grimu, bet neesmu ķērusies pie acu grima, tāpēc, ka ir gadījumi, kad fiksators sāk tīrīt no skropstu tušu. Lai tas nenotiktu, labāk pūst pirms ir uzklāta skropstu tuša.
Kā jau daudziem manis izmēģinātājiem grima fiksatoriem, arī šim ir problēmas ar pulverizatoru, jo tas negrib vienmērīgi uzklāt līdzekli gluži kā migliņā, bet gan drīzāk lāsītēs. Vismaz labi, ka Makeup Revolution friksators nožūst bez krāsas, un neatstāj uz sejas redzamas pēdas.
Fiksators labi dara savu darbu tomēr, dienas otrajā pusē, pēc vairāku stundu darba, diemžēl nedaudz pieviļ un seja nejauki spīd. Pat pie nosacījuma, ka netiek mainīts ne tonālais krēms, ne pūderis. Pagaidām no visiem, ko esmu izmēģinājusi, vislabāk strādā Urban Decay All Nighter un NYX Matte grima fiksatori. Es tiesa pamēģināšu vēl, bet pagaidām ievērojama atšķirības es neredzēju. Starp citu, ja runājam par jaunumiem no Makeup Revolution, noteikti aizejiet un aplūkoties tos Vivid Baked izgaismotājus (pieejami divi toņi). Tie ir izcili. Pati neesmu vēl nopirkusi, bet redzēju gan kā izskatās personā uz sejas, gan fotogrāfijās - piem., AmunaDavis. Lūk, tie ir patiesi izcili izgaismotāji. Esot ļoti krēmīgi un klājas kā sviests.
Kur pieejami Makeup Revolution stendi? Veikalos Drogas!


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmumu piešķirti PR paraugi

10 comments:

  1. Gribēju pateikt, ka Loreal lūpu krāsai ir arī ļoti patīkama smarža, tāda pūderīga. Vismaz man patīk! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, aromāts ir tāds salds un patīkams, bet es par aromātiem izvairos rakstīt, jo tas tāds subjektīvs aspekts. Jebkurā gadījumā, man liekas, ka patīkamāks nekā Maybelline lūpu krāsām pavisam noteikti. :)

      Dzēst
  2. NYX izgaismotaajs izskataas ljoti labs, gruuti atrast taadu kas labi sajauktos ar tonaalo kreemu un kuru vareetu viegli iztusheed uz grima.

    Anete,
    www.lapoudreblog.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā! Parasti noēd visu sejas grimu un paliek vien pleķi :/

      Dzēst
  3. Būs noteikti tuvāk jāapskata Catrice jaunās ēnas - man jau patīk spīdīgas :) Erotique tonis man arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu ēnu palete ir tiešām lieliska. Es pat sākumā neticēju, ka var būt pat tik laba. :)

      Dzēst
  4. Man ļoti patika Catrice acu ēnu palete, pigmentācija tiešām ir superīga un toņi ir smuki, bet man prasās kāds tumšāks tonis klāt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tur ir arī tumšāks vēl tonis. Augšējā malā, blakus gaišajam. Ja vēl tumšāks, tad jau tik melns. Man tumšie spīdīgie nepatīk, jo smokey grims var neizveidoties īsti smuks. Es tāpēc drīzāk balsot par pusi uz pusi ar matētājiem. :)

      Dzēst
  5. Man nu ļoti,ļoti,ļoti patīk Dermosil sūklītis! Neesmu mēģinājusi ne BB ne RT sūklīšus un īsti nemaz negribas.

    Arī nopirku Makeup Revolution fiksatoru, pagaidām ļoti patīk,jo lietoju tad, kad kaut kur jāiziet uz ne tik ilgu laiku. Ilgākam laikam plānoju iegādāties kaut ko spēcīgāku, pētu arī grima bāzes, bet nezinu, ko izvēlēties.

    Man tagad trakums uz izgaismotājiem, būs jāčāpo gan pēc Tevis ieteiktā NYX, gan Makeup Revolution. Mani gan tagad apmierina arī Sleek palate, bet vajag (nē, nevajag, bet gribās) vēēēēēl :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dermosil tiešām ir izcils sūklis! :)

      Es domāju, ka noteikti patiks abi izgaismotāji. Uz sevis neesmu vēl lietoju Makeup Revolution, bet par NYX, šaubu nav !

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan