Produkti, kas lika vilties 2015. gadā

22.01.16

Atklājot lieliskus produktus par kuriem rakstīju gada favorītu rakstā, reizē nākas atklāt ar produktus, kas nesasniedza manas ekspektācijas, bet tas nenozīmē, ka produkti ir slikti. Vienkārši, kaut kādu iemeslu pēc tekstūras, formulas vai pielietojuma, man lika vilties, bet tas jau nenozīmē, ka visiem būs vienāds viedoklis. Rokoties cauri visiem pagājušajā gadā izveidotajiem rakstiem, esmu apkopojusi sarakstu ar produktiem, kas man lika vilties, un manā uztverē tie ir tādi no kuriem jāizvairās. Ir produkti par kuriem esmu rakstīju, lai paustu savas domas, bet ir tādi, kas palikuši aizkadrā aiz sava "sliktuma".
Kopjošā kosmētika

Ķermenis un mati
Creighton`s Bronze Fake Don`t Bake - praktiski es šo pašiedeguma krēmu iegādājos 2014. gadā, taču lietot sāku vien 2015. gadā. Precīzāk, nevis lietot, bet pamēģināt, jo man pietika ar vienu reizi, lai saprastu, ka šis ir šausmīgs pašiedeguma krēms, kas ir lipīgs un pēc kāda laika no kokosriekstu aromāta pāvēršas par ķīmisku bumbu.
Fruttini My Daydream is Strawberry izsmidzināms atsvaidzinātājs ķermenim un dušas želeja - vasaras sākumā Fruttini nomainīja produktu iepakojumus uz daudz izteiksmīgākiem un klāt nāca vairāki aromāti, bet tie visi bija tik ķīmiski, ka es nespēju ar tiem sadraudzēties. Dušas želeja bija ārkārtīgi sausinoša, bet sprejs kalpoja kā cukurots dzēriens ādai, jo ikreiz kā uzpūtu bija sajūta, ka izvārtījos sintētiskā sīrupa katlā. Zinu, ka daudziem šie produkti mīļi, bet man noteikti nepatika.
The Body Shop Virgin Mojito Body Splash ķermeņa atsvaidzinātājs - lai arī cik ļoti man patīk šīs sērija aromāts, tomēr šo produktu es nesapratu tā iemesla pēc, ka viņam nebija normāls dozators, tāpēc vienīgais veids kā uzklāt ir kā odekolonu, ar plaukstām iepliķējot.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze šampūns - vienīgais šampūns, kas 2015. gadā radīja absolūtas šausmas par kurām jau rakstīju atsauksmē. Vairāk neatkārtošos, kā vien vēlreiz atgādināšu, ka man ir jūtīga galvas āda, un kaut kas sastāvā līdz galam nepatika.

Seja
Oriflame Ecollagen toniks sejai - pamēģināju un jau pirmajā reizē sapratu, ka attiecības neizveidosies, jo pēc lietošanas sejas āda ir ļoti lipīga un tā sajūta "nedaudz" kaitina.
Eveline Laser Precision micelārais ūdens - reāli nesapratu šo produktu, jo tas īsti neko nenoņēma un arī atstāja lipīgu kārtu uz sejas.
Rival de Loop Vital eļļa kosmētika noņemšanai - es, protams, izlietoju veselu iepakojumu, tomēr beigās tik ļoti jau apnika. Pirmkārt, iepakojums ir tāda ķēpa, jo nemitīgi tecēja garām un sāka līmēties nost etiķete, kas bija ļoti kaitinoši. Pēc tekstūras eļļa nav nekāda hidrofīlā, kā ierasti būtu gaidīts, tāpēc ja nenoņem ar mitru dvielīti, tad uz sejas paliek taukaina kārta.
Isana Young kolekcijas toniks ar augļskābēm un putojošs kosmētikas noņēmējs - toniks bija ļoti lipīgs, bet kosmētikas noņēmējs dedzināja acis. Paradokss, bet no Isana Young rozā sērijas pilnīgi 100% varu ieteikt divfāžu līdzekli, kas noņems ūdensnoturīgu kosmētiku perfekti.
Oriflame Optimals Gentle Daily skrubis sausai sejas ādai - var jau būt, ka es jokaina, bet jebkurš kosmētiķis un dermatologs noteikti būs pret ādas ikdienišķu skrubēšanu. Tik daudzas dāmas to dara ik dienas, nedomājot, cik tas ir šausmīgi, tā darīt pāri savai sejai. Šis skrubis ir viens no tiem krēmīgajiem, kurš sajaukts kopā kā ar sejas krēmu. Man nepatika, ka pēc lietošanas, jūtīgajās ādas zonās dedzināja un sausā āda nekur nepazuda.
Oriflame True Perfection Renewal eksfoliējošā maska sejai - es nesapratu šo masku, jo reāli no tās nebija jēgas. Ļoti dīvaina tekstūra, kā eļļains gels, kas vienmērīgi neklājas uz ādas. Palietoju vairākas reizes, bet efekta nebija, tāpēc paliku uzticīga Planeta Organica augļskābju pīlingam.
Kiehl`s Iris Extract Activating Treatment esence sejai - vienīgais produkts no Kiehl`s, kas līdz šim ir licis vilties. Neteikšu, ka produkts ir slikts, bet es nesaprotu tā efektu. Lietoju vairākas nedēļas, bet kad nesapratu par ko ir sajūsma, pārstāju. Jautāju arī vairākiem citiem cilvēkiem, kas ikdienā iecienījuši Kiehl`s un tad es sapratu, ka es ne tikai viena tāda, kas neizprot šo Āzijas skaistuma kulta produktu.
Revitalash Advanced serums - par šo vairs negribu pat runāt, jo atverot rakstu, ir skaidrs, ka es biju šausmās, kad pamēģināju. Vēl aizvien skatoties uz bildēm saniezās seja un nejauka sajūta paliek atcerēties tās dedzinošās mokas.
Rival de Loop Green Tea sērija - nepatika šī želejas tekstūra, lai gan dienas krēms nebija slikts. Nakts krēms likās tāds pats kā dienas, bet acu krēms vispār nekāds. Laikam ne manai sejai un gaumei šī sērija.
Avon Nutra Effects sejas krēms ar sēklu kompleksu - sapriecājos, kad pamēģināju, jo sastāvā ir SPF15, bet jūs nevarat iedomāties cik krēms smagi jutās uz ādas. Es lietoju vasarā Kiehl`s SPF 50 un vispār nejutu smagu sajūtu, bet šis bija pārlieku smags. Likās, ka uz ādas SPF 150.

Dekoratīvā kosmētika

Seja

Mossa micelārais ūdens - aizmirsu pie kopjošās kosmētikas kategorijas ielikt. ups.. Es zinu, ka teorētiski man vajag būt patriotei par šo produktu, jo kā nekā tik jauns zīmols, bet jau tik veiksmīgs un nes Latvijas vārdu. Bet, tas nemaina faktu, ka šis nebija nekāds micelārais ūdens, bet gan parasts toniks. 
Mossa BB krēms - par šo nemaz neuzrakstīju, lai gan lietoju to martā/aprīlī. Jāsaka, ka sākumā biju sajūsmā par iepakojumu un domāju, ka šis būs vienreizējs produkts, bet par nelaimi, uzklājot uz sejas, tas izcēla visu nesmuko, ko vien varēja izcelt, tāpēc atdevu krustmātei, kurai ir jūtīga sejas āda un nepatīk pārlieku sedzoši produkti, un viņa šo ļoti slavēja. Ja nemaldos viņa izlietoja veselu iepakojumu jau.
H&M Beauty Cover Up konsīleris - H&M kosmētika bija pagājušā gada lielais jaunums, un jau tagad veikalos ir pieejama jaunā kolekciju, kuru noteikti aiziešu apskatīt. Jāsaka, ka ir produkti, kas man patika vairāk vai mazāk, bet šis man lika vilties ļoti. Konsīleris ir plāns un nekāds īsti. Tā arī krāj putekļus, dažas reizes palietots.
MaxFactor birstošais pūderis - par šo pūderi vairs neko rakstīšu, jo biju ļoti vīlusies, kad to iegādājos. Tonis saucas Translucent, bet kad uzliek uz ādas, tas ir manāmi rozā un sabojā visu sejas grimu. Reāli, lai visu vērstu par labu, ir jātīra nost visa kosmētika un jāklāj pa jaunam. Parasti arī šādi Translucent pūderi ir neredzami uz ādas, bet šis dod vēl ekstra kārtu pa virsu un seja izskatās ne tikai pārlieku rozā, bet arī mākslīgi matēta.

Acis
Oriflame The One Wide Open skropstu tuša - manām skropstām nedeva nekādu efektu, kā tikai kuplumu, bet es gaidīju arī pagarinājumu, kā tika solīts. Atgādināšu, ka tušas testēju absolūti godīgi, respektīvi, tās neatliecot ar atliecēju.
Oriflame The One Instant Extensions skropstu tuša - es viņu lietoju vasaras beigās, tomēr tas bija tādiem ikdienas slinkajiem rītiem. Tagad saprotu, ka ar šo tušu, man izskatījās, ka man nav skropstu.
L`Oreal False Lash SuperStar skropstu tuša - šai tušai baltā bāze bija šausmīga un pat melnais pigments nebija diži melns, tāpēc baltā bāze visu laiku bija redzama. Esmu atradusi lielisku balto bāzi, un efekts ir daudz labāks nekā lietojot šo tušu kopā ar balto bāzi.
Douglas mirdzoša skropstu tuša un laineris - omg, šie ir šausmīgi. Skatoties, Nikki Turtorialu, viņa reiz minēja, ka gliteru laineri mēdz dedzināt acis un es neticēju kā tā var būt, bet kad gatavojos Ziemassvētkiem un domāju kādu grimu izveidot, pamēģināju Douglas mirdzumu laineri un tušu. Nepagāja 5 minūtes, kad manas acis sāka sūrstēt un asarot, jo bija sajūta, ka pilnas acis ar gliteriem, lai gan acīs nebiju trāpījusi.
Maybelline The Falsies Push Up Drama skropstu tuša - pateicoties birstītei manas skropstas izskatās nenormāli saķepušas, ka izskatās man ir vien 4 resnas skropstas.
Maybelline Master Graphic mitrā līnija - ļoti neparocīgs un resns marķieris ar ko strādāt var tikai parocīgi meistari. Es šajā kategorijā acīmredzot neietilpstu.

Lūpas
Maybelline Baby Lips - jau kopš Baby Lips parādījās Latvijā, sapratu, ka šis nav "mans produkts", jo tie ir pārlieku plāni un vispār nekopj lūpas. Varbūt vēl vasarā, bet pat vasarā, man prasās kārtīgs lūpu balzams. Bail iedomāties kā ir lietot šāda aukstumā.
Nivea Lip Butter Raspberry Rose Kiss balzams - ja par Baby Lips teicu, ka tie ir pārlieku plāni, tad šie ķepīgi kā sveķi. Var jau būt krēmīgs balzams, bet ne jau kā sveķi, ka noklāj visas lūpas un tās ne tikai izskatās ka neelpotu, bet arī tā justos. Ilgāk lietojot sapratu, ka jēgas arī dižās nebija.
Bio2You lūpu spīdumi - ieraudzīju vienu burvīgu toni un domāju, ka man tādu obligāti vajag, bet kad sāku lietot sapratu, ka tas izceļ visus nesmukus un rievas uz manām lūpām. Jā, pigmentēts spīdums, bet kāpēc tik nejauki sasēžas rievās?
L`Oreal JLo Rose lūpu krāsa - par šo lūpu krāsu lielo sāpi rakstīju. Zinu, ka daudzas dievina šo toni, bet es nesaprotu kā iepakojumā lūpu krāsa var būt tik tumša, bet uzklājot uz lūpām sasniegt vien fuksijas "tumšumu"? Man tas liekas vēl aizvien pamatīgs apmāns, jo iepakojumā tā izskatās kaut kas uz Mac Heroine lūpu krāsas pusi, bet reāli ir nekas vairāk kā tinted lipstick.

Tādi ir mani vilšanās produkti, lai gan pilnīgi noteikti ticu, ka mani vilšanās produkti kādai ir favorīti un iecienīti produkti.
Noteikti vēlos zināt, kas bija jūsu lielākā vilšanās 2015. gadā? Mana - Revitalash serums, noteikti!

&z

21 komentārs:

  1. Es arī neesmu īpašā sajūsmā par jauno Maybelline tušu-ļoti saķepina skropstas,protams,ja uzmanīgi uzklāj,tad efekts smuks, bet ne vienmēr no rītiem man ir laiks uzmanīgi ķēpāties :)
    Runājot par L'Oreal lūpu krāsām,arī es gaidīju,ka tonis būs izteikti tumšs un sulīgs,arī tekstūra man īpaši nepatika,taču tieši šo toni pēdējā laikā lietoju ikdienā-kaut kā sadraudzējos,kad vairāk panēsāju. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tieši tā, ka ikdienā nav laika tā ķēpāties, un patiesībā - kāpēc jāpērk skropstu tuša, kur pēc uzklāšanas vēl ir jāpielabo?
      Man tā lūpu krāsa vēl aizvien stāv neaiztikta, jo vairāk esmu priecīga par Laetitia lūpu krāsu, kas ir pigmentēta un ļoti skaista :)

      Dzēst
  2. Paldies ;) man patīk, ka padalies ar godīgām sajūtām sakarā ar produktiem ;) mana lielākā vilšanās gan ieslēdzās šajā gadā, tas ir kāds kosmētikas veikals, kurš mani visādos veidos mēģināja apcakarēt, kad centros atgriezt preci,no kuras guvu alergiju ( prece izskatijās šaubīga, to gan pamaniju tikai tad, kad biju jau savu pasūtijumu paņemusi) tad izlikās un zvanija kā it-kā viena zīmola pārstāvis, tikai vai gan, es tā cilvēka balsi labi atceros no kosmētikas izstādes un es zinu ka tas nebija tā brenda pārstāvis bet gan ši veikala pārstāvis.. esmu maximali nikna un domāju cik tālu man iet ar šo visu..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. rakstot atsauksmes tās ir mans mērķis, ar godīgām domām izklāstīt savu produktu pieredzi :)
      vispār traki.. tavā vietā vērsta pie tās patērētāju biedrības vai kā viņa tur saucas, jo tas jau nav īsti normāli tā izrīkoties.

      Dzēst
  3. Kiehl's esence uz sausas ādas dod acīmredzamu efektu :) Bet, kad āda bija normāla, tad jā - neredzu jēgu. Loreal J Lo lūpu krāsa man ļoti patīk :) Es arī biju izbrīnīta, ka tonis tranformējas, bet tas ir skaists, tāpēc man vienalga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es tā arī sapratu, ka esence nav paredzēta tāda sejas ādai kā man :) Tonis ir skaists, bet fuksijas krāsas ir aptuveni 10 mājās, tad vēl viena bariņā īpaši ne ar ko neizceļas jaunu :)

      Dzēst
  4. Man patīk Kiehl's esence, bet es to lietoju krēma vietā, jo esence + serums+ krēms, manai ādai tas ir pīrāgs. :)

    Fruttini - esmu apvainojusies, ka nav vairs kokosa līdzekļu, tos vairs nepērku!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesants pielietoju būs jāpamēģina šādi, kad seja nedaudz sausāka palikusi ;)
      Ā, jā, tā laikam bija vienīgā sērija, ko izņēma uz neatgriešanos. :(

      Dzēst
  5. Daudz kam piekrītu izņemot master graphic laineri- vnk izcils un lietoju gan sev, gan strādājot ar klientiem.
    Un J. Lo man ļoti patīk, neinteresē kāds ir tonis pašam produktam ,jo ļoto patik krāsa, kura ir redzama uz lūpām. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu es jau rakstīju, ja ir meistars, tad viss ir super, bet manām rokām marķieris ir pat par resnu, lai normāli noturētu :D

      Dzēst
  6. Man atkal kaut kā izdodas ar jauno Maybelline tušu sadraudzēties, nedaudz smērē augšējos plakstiņus, bet ar uzklāšanu nav nekādu problēmu.
    Bet par paštonējošo krēmu gan piekritīšu - smarža pēc tam ir briesmīga, kā arī H&M konsīleris noteikti nav manu favorītu sarakstā, jo nekādu efektu nedod...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk ja tuša attaisno savu uzdevumu. Tātad ja apjomu un garums kā Džidži Hadidas grimam, nu tā lūdzu, bet šeit ne miņas no tā, tāpēc man šī tuša ir fail. Protams, ja skropstas nav no dabas garas, nekas nepacels, bet man viņas ir diezgan ok, un ir tušas, kas tās tiešām paceļ līdz debesīm. :)

      Dzēst
  7. Man gan Avon nutraeffects sejas krēms ļoti iepatīkās, bet katram, protams, savs :)
    Man arī Baby lips līdz galam neiepatikās, zaļais tikai patika svaiguma dēļ. Taču tagad nopirku jauno electro- liekas daudz labāki un mitrinošāki. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jaunais electro arī sevišķi nekāds baigais nav, bet tās ir tikai manas domas. Tāpat kā daudzi fano par eos balzamiem, bet man reāli tie nepatika ;)

      Dzēst
  8. Eveline micelārais toniks patiešām bija murgs - ne noņem kosmētiku, ne var lietot kā toniku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām! Reāli, pa taisno ceļo uz miskasti ;)

      Dzēst
  9. galīgi nepiekrītu par MaxFactor pūderi, bieži lietoju uz klientiem, efekts ir superīgs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kādā ziņā efekts ir superīgs? varbūt es gaidu kādu citu efektu no šī pūdera, bet man jau liekas, ka viņam ir jābūt gaisīgam, fiksējošas un bezkrāsainam nevis ar rozā apakštoni. Iepriekš esmu lietojusi neskaitāmus budžeta variantus un pat tie ir labāki, bet var būt, ka pūderis ir radīts citam pielietojumam. :)

      Dzēst
  10. Lielākā vilšanās laikam ir H&M Velvet lip cream - sākšu jau ar to, ka viņi smird pēc kkā riebīga, plastmasīga, sākumā domāju, ka man gadījies brāķis, nē, aizgāju veikalā arī testeris smird tāpat. Noturība arī nav laba. Ja ebay līdzīgs produkts maksā 1 dolāru, ilgi turas uz lūpām un vēl smaržo labi, tad ir sajūta, ka esi pamatīgi iegrābies un izmetis naudu miskastē. Nezinu kāpēc viņu vēl atstāju, sen jau vajadzēja izlidināt miskastē.
    Kas tieši jauns nācis H&M kosmētikai? Kaut gan, tāpat šaubos, ka pirkšu kko, neuzrunā mani pilnīgi nekas no viņiem.
    Maybelline baby lips arī manām lūpām nedod neko, tāpat kā eos, tikai smuki smaržo un viss, nav sajūtas, ka uzklājot viņiem ir kāds kopjošs efekts, tāpēc arī nesaprotu par ko visi tā jūsmo. Man patīk Dr. rescue sērija, tie bija labi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es esmu mēģinājusi šos ebay, bet H&M nē. Jāsaka, ka ebay ar ir dikti sausinoši un jūtas kā gumija, bet cik lasīju, tad H&M ir vēl trakāk. :(
      Jaunajā sortimentā ir pieejami vairāk kopjošās kosmētikas produkti - roku krēmi, balzami, želejas, sausie šampūni utt.
      Dr. rescue būtu iespēja pamēģinātu, bet gan EOS, gan parastie Baby lips garām :D

      Dzēst
  11. Oriflame The One Instant Extensions skropstu tuša mani gan pozitīvi pārsteidza :) Viena no manām mīļākajām tušām! Laikam pretēji Tev, tā man tiešām deva to solīto mākslīgo skropstu efektu.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan