Silvanols Venolux gels nogurušām kājām

13.01.16

Es ļoti labi pazīstu šo "rūcošo" kāju sajūtu, kad burtiski ir sajūta, ka apakšstilbi vibrē un sāp, un visbiežāk tas notiek ja uz kājām ir nācis daudz laika pavadīt, staigājot, dejojot, stāvot, sportojot utt. Lai arī cik šī sajūta ir nepatīkama, īsti lietas labā neko parasti nedaru, aizeju gulēt un sāpēs pāriet, bet zinu, ka ir cilvēki, kam darbs saistās ar stāvēšanu, ka kājas sāp teju katru dienu. Nav jau īsti nozīmes, pārdevējs, konsultants, stjuarts, apkopējs, dejotājs, daiļslidotājs vai augstpapēžu kurpju cienītājs  - kājas taču sāp. Šis ir salīdzinoši jauns produkts par kuru vēlos pastāstīt nedaudz vairāku ar domu, ka tas varētu būt jauks palīgs ikdienā, ja bieži ir rūcošu kāju sajūta.
Vispirms, ja jums sāp apakšstilbi, un tas notiek konstanti, tas var nozīmēt arī citas problēmas vai asinsvadu saslimšanas, tāpēc dažkārt geli un ziedes nelīdz jūsu problēmai. Skatoties piedāvājumus, ir virkne ar produktiem šādām problēmām - Ino Bio, Flexobar, Guam utt. Un, protams, reklāmas ar tekstu : "Kā iet? Viegli!" 
Lai vai kā, Silvanols piesaista ar to, ka tas ir "zaļās" farmācijas zīmols, kas produktos lieto tikai dabiskas izcelsmes izejvielas, tāpēc aplūkojot sastāvu ir patīkami pārdesmit nezināmu sastāvdaļu vietā lasīt labi zināmu un dabisku vielu izlasi - zirgkastaņi, arnika, divdaivu ginks, smiltsērkšķi, mentola kristāli, egles skuju ekstrakts u.c.
Kā jau var noprast produkts ir paredzēts piepampušām kājām, kurām nepieciešama papildu kopšana. Man šķiet, ka šis produkts ļoti patiks arī topošajām māmiņām, kad kājas īpaši piepamst.

Tikai loģiski, ka šādi produkti būs atvēsinoši, jo viņiem ir jāsniedz nomierinošs efekts un šajā gadījumā pretējs dedzinošai svilšanai. Biju ļoti pārsteigta par to kādā krāsā ir šis gels - dzeltenbrūns, kas nedaudz atgādina tumšo medu.
Manās mājas šis produkts jau ir no novembra vidus, bet nevienam īsti nav tādu globālu problēmu, lai lietotu katru dienu, tāpēc tas tika nomests novārtā, līdz burtiski vienai dienai!
Mans brālis bija devies ceļojumā, un tā kā viņam ir problēmas ar biežu tūsku kājās, tad pēc nolaišanās, kad viņa apakšstilbi bija divreiz lielāki nekā ierasts, iedevu uz nakti uzklāt šo gelu. Viņam ir problēmas ar kāju asinsvadiem, bet šis gels lieliski esot noņēmis svilstošo un spiedošo sieniņu sajūtu, kas man deva pārliecību - šis produkts patiks stjuartēm vai cilvēkiem, kas bieži atrodas gaisa telpā. Viņš skaidroja, ka sajūta ir atvēsinoša un lai arī kājas vēl sāp, tās nav tik kaitinošas un uzmācīgas sāpes.

Savukārt, mammas pirmās domas uzklājot šo gelu pēc garas darba diena bija: "Tāda sajūta, ka tagad varētu dejot visas nakts garumā! Kājas tik vieglas palika!"
Atceros, kad es strādāju parfimērijas veikalā, ka darba dienas kājām bija ļoti mokošas, un vakaros bija sajūta, ka varētu kā lellēm, vienkārši tās izraut, un būs labi. Izklausās traģiski, bet tā bija.
Es pat negribu domāt par dāmām, kas strādā birojos, kur augstpapēžu kurpes ir nepieciešamība, kā tad sāp kājas. Labi, ka man birojā ir free style un staigāju kā vēlos. Galvenais, lai iedvesma raisās.

Jebkurā gadījumā, saku, ka šis ir universāls un patīkams produkts, ko noteikti var droši lietot, jo efekts būs. Man patīk, ka šajā produktā ir vairāk dabiskas izejvielas ne kā ķīmiskas, kas rada patīkamāku psiholoģisko sajūtu lietojot šo produktu. Iepakojums ir ļoti lakonisks un sterils, kas neļauj šim produktam izlīt vai kā citādi sabojāties.
Lai arī sākumā uz to skatījos ar lielu skepsi, tagad saprotu, cik tas ir parocīgs un labs, ja bieži ir sāpošu kāju problēmas.

_________________________________________
Silvanols produkti nopērkami aptiekās, internetveikalos un mājas lapā "Daba dziedē"
Cena - 7.50 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Silvanols pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

4 komentāri:

  1. Būtu es zinājusi par šo produktu, kad strādāju H&M - manas kājas noteikti būtu bijušas ļoti, ļoti pateicīgas! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepriekš jau bija pārdošanā visādas ziedes, bet zini kā - tādu kauns vilkt kaut kur laukā, jo var domāt, ka kā vecai omei jau jāsmērē locītavas. Vismaz šitas pēc normāla krēma izskatās :) Es gan nesaprotu, kā no sēdēšanas var sāpēt kājas, bet laikam ja visu dienu sēž, var jau būt :D

      Dzēst
  2. Sveika, ir iespējams Latvijas veikalos vai aptiekās nopirkt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo gelu iespējams iegādāties aptiekās visā Latvijā :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan