Jaunums: Rival de Loop Vital attīrošā eļļa sejai

06.09.15

Eļļas kosmētikas noņemšanai man patīk jau labu laiciņu, tīri tā iemesla pēc, ka patīk daudzfunkcionālais efekts, ko eļļa sniedz. Sākumā lietoju "pārtikā" lietojamās eļļas - linsēklu, rapšu un olīvu, bet nolēmu, ka laiks meklēt hidrofilās eļļas, ko ražo kosmētika zīmoli. Pirmā un pati mīļākā bija The Body Shop Camomile eļļa, bet alternatīvu vēlējos pameklēt arī budžeta sortimentā un beidzot atradu kādu, ko var saukt par budžeta klases piemēru.
Sākumā meklējot vienīgais, ko varēju atrast un kas saucās par eļļu bija no Черный Жемчуг, bet izrādījās, ka tā ir želeja sejas mazgāšanai eļļas šķidrumā, tāpēc ļoti nopriecājos, ka Rival de Loop eļļa izrādījās kā īsta eļļa.

Ražotājs
Rival de Loop Vital eļļa sejai bagātināta ar E vitamīnu, hohobas un vīnogu kauliņu eļlu. Maigi un saudzīgi attīra jebkura tipa ādu, neveidojot taukainu kārtu. Īpaši paredzēta prasīgai un sausai ādai.
Principā šī eļļa nesola neko vairāk kā jebkura cita - "noēd" kosmētiku bez paliekām, neatstāj taukainu kārtiņu un nesausina ādu.

Eļļai ir parocīgs un kompakts iepakojums ar patīkamu dozatoru, tomēr tas nedaudz tek garām, bet TBS eļļai bija tāda pati problēma. secinājums - nav droša priekš līdzņemšanai.
Eļļai ir patīkams aromāts, kas atgādina vīnogu kauliņu eļļa un E vitamīnu, bet ja paskatās sastāvā, tad tur vēl atrodama arī ir hohobas eļļa.
Sākumā nobijos no uzraksta, ka paredzēta sausai ādai, tāpēc domāju, ka būs ļoti taukaina, bet īstenībā ta nemaz nav.
Lietoju šo eļļu uz sausas sejas, kad visa kosmētika ir virsū. Vienā lietošanā patērēju 5-7 dozatora spiedienus, kas liekas ārkārtīgi daudz, bet šī eļļa ir nenormāli ekonomiska, jo 3 nedēļu laikā lietojot to katru dienu esmu iztērējusi vien 1/5 no iepakojuma. Pēc tekstūras eļļa ir tikpat ūdeņaina kā TBS.
Tātad, uzklājot uz sausas ādas ar visu kosmētiku, man patīk veikt sava veida masāžu sejai, kas daudziem var likties nepatīkami, jo ir dīvaina sajūta, ja to dari ar kosmētiku, bet masāža ir tam, lai kosmētika labāk "noēdas" nost. Kārtīgi ar apļveida kustību tīru nost kosmētiku, arī acu kosmētiku, jo nav jābaidās, ka kaut kas var kairināt vai sūrstēt. Ar šo eļļu tā nebūs.
Tad, lai to atšķaidītu, saslapinu rokas, lai eļļa veidotu emulsiju turpinu to darīt, bet šeit rodas problēma un slēpjas atslēga tajā, ka šī ir budžeta klases eļļa.Tā kā esmu lietoju parastās eļļas, tad zinu to sajūtu, ka eļļa pārvēršas baltās emulsijā, bet  atstāj eļļas kārtu uz sejas, kas nav sagraujama. Tas ir tāpēc, ka eļļa nav līdz galam hidrofila (tā, kas sastrādājas ar ūdeni), jo visas parastās eļļas ir hidrofobas ("baidās" no ūdens).
Protams, var šo eļļu likvidēt ar dvielīti, tomēr man patīk nomazgāt vienkārši ar ūdeni, un kad mazgāju nost balto emulsiju kopā ar kosmētiku, uz sejas paliek eļļas kārta, tāpēc talkā jāņem cits mazgāšanas līdzeklis, kas noņems nost eļļas paliekas. Pats sliktākais, ka tajā eļļas kārtā paliek arī kosmētika, jo mazgājot seju otrreiz es redzu, ka tonālais krēms tik un tā ir nedaudz palicis uz sejas.
Divreiz mazgājot sejas, protams, paliek tīra. Pēc lietošanas, ādai nav velkoša sajūta, kas ir iepriecinoši.

Kopumā varu teikt, ja ne tā eļļas kārtiņa uz sejas paliktu, tad eļļa tiešām būtu lieliska, bet diemžēl ja otrreiz nenomazgā kosmētiku nost, tad var iedzīvoties kārtīgās problēmas, kas veicina, ka aizdambējas poras un veidojas sāpīgas un iekaisušas pumpas. Lietoju šo eļļu katru dienu, bet iespējams, ka līdz beigām neizlietošu, ja atradīšu kādu labāku produktu. Cerams, ka Drogās parādīsies kādreiz arī Garnier eļļa kosmētikas noņemšanai.

_____________________________________________________________
Rival de Loop produkti nopērkami tikai veikalos Drogas
Cena - 5.99 €
Vairāk informācijas - mājas lapa, facebook


* šis nav produkta sponsorēts raksts

9 komentāri:

  1. Pamēģināju un arī gāja tikpat neveikli kā Tev. Likās jau, ka es viena nesaprotu to efektu. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. It kā eļļa nav slikta, tomēr, jā, sanāk nedaudz ķepāties, lai iegūtu vēlamo efektu - tīru ādu bez kosmētikas. ;)

      Dzēst
  2. Drogās ir arī viena krievu zīmola eļļa, Čornij Žemčug, ja nemaldos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gan esmu aita! Aizgāju apskatīties un tā eļļa par kuru rakstīju, it kā Eveline Cosmetics, izrādās, ka ir tā pati Čornij Žemčug :D Es arī pirku ar domu, ka tā ir eļļa, bet tās ir želeja, kas ir eļļas šķidrumā, kas puto un uzvedas kā želeja. :)

      Dzēst
    2. Ir 2 veidu, viens kā želeja (katalogā - iebiezinātās putas), otrs - tieši eļļa. Kā kurās Drogās atrodams.
      http://www.kosmolat.lv/catalog/dir/4JKML

      Dzēst
    3. Apskatījos un man ir tieši šī - "Černij Žemčug" Mazgāšanās līdzeklis "BIO-eļļa" nevis putas. :)
      Vēl vakar tieši lietoju un pārliecinājos, ka nav tā eļļa kā sākumā šķiet. :(

      Dzēst
  3. Sejas kosmētikas noņemšanai eļļinas neesmu lietojusi, pieturos jau pie ierastām vērtībām kā želejas, micelārie ūdeņi, putiņas utt., savukārt visparastāko olīveļļu lietoju lūpu krāsas noņemšanai ( it sevišķi tumšajām matētajām krāsām)! Protams, produkts izklausās interesants un vēlētos to pamēģināt, bet pēc Tava apraksta nopratu, ka process un efekts ir nedaudz sarežģītāks kā citiem kosmētikas noņemšanas līdzekļiem!

    www.callmemaddie.com
    Laimē vienu no trijām New Yorker dāvanu kartēm 50 eiro vērtībā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis triks arī eļļa labi strādā vienmēr :)
      Produkts ir jauks, tomēr ja gribās kādu labu eļļu, tad drīzāk iesaku to TBS, tā liekās daudz vieglāka un ērtāka lietošanā :)

      Dzēst
  4. Visos ārzemju saitos uzsver ka pēc eļļas lietošanas tā ir jānomazgā ar citu putojošu sejas mazgāšanas līdzekli.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan