Mēneša favorīti - aprīlis

01.05.14

Gliss Kur 6 Miracles eļļu esence - kopš pirmo reizi pamēģināju esmu sajūsmā! Četru eļļu kombinācija - argāna, marulas, peki un manoi,  dod fantastiski bagātīgu aromātu, un arī neticami kopj manus matus. Lietoju šo eļļu mitros matus, un matus ieveidot ir vieglāks par vieglu, jo tie ātrāk izžūst, un tie ir vieglāk ķemmējami. Man patīk, ka noņem arī spurainumu un dod veselīgo mirdzumu.
L`Oreal Skin Perfection Advanced Correcting serums - mans agro rītu must have produkts. Nebiju lietojusi kādu mēnesi un kad atsāku lietot, sapratu, ka ar šo serumu mana seja izskatās daudz labāk un svaigāk. Vieglas konsistences, ātri iesūcas, mitrina un izgaismo ādu.
Maybelline Illegal Definition skropstu tuša - šī tuša novārtā pamesta stāvēja aptuveni kādu pusgadu, līdz es tai atkal pieskāros, un tagad lietojot esmu sajūsmā par efektu ko tā man sniedz. Superīga tuša!
Halle Berry Closer - vairākas reizes jau esmu stāstījusi par mīlestību pret šīm smaržām.
Artdeco Caviar Performance Rich Caviar acu krēms - sākumā šis krēms bija paredzēts manai mammai, bet viņa pamēģināja, un viņai uzmetās nenormāla alerģija, un tad šo pamēģināju arī es. Jāsaka, ka šī Caviar līnija ir paredzēta nobriedušai ādai, tāpēc šo krēmu es lietoju vairāk kā "masku" acīm, jo tā ir koncentrēta, un tāpēc katru dienu man nav vajadzība lietot tik efektīvi mitrinošos acu krēmu ar AntiAging efektu. Maska tādā ziņā, ka lietoju vienu reizi nedēļā vai divās, un acu rajonā var manīt tādas izmaiņas kopš sāku šo krēmu lietot. mat
Mossa Youth Defence Lāceņu C Vitamīna sejas krēms - jau visu mēnesi laikam skandinu cik ļoti man patīk šis krēms, lai gan man ir kombinēta sejas āda, bet šis krēms ir paredzēts sausai ādai. Pirms pāris dienām uz vaigiem atkal parādījās izteikts sausums, bet intensīvi lietojot šo krēmu,  ātri vien visas raizes pazudīs ar sausajiem vaigiem.

Nejūtu, ka jau ir pienācis maijs, bet kā ir, tā jādzīvo. Lai vai kā, iesaku saraut vēl līdz vasaras sākumam, un tad varēs nedaudz brīvāk elpot un nedaudz mazāk tuntulēties apģērbā. :)

bučas
&z

2 komentāri:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan