Sejas ādas kopšana citā vecuma grupā - 40+

18.05.14

Šoreiz raksta iedvesmai par piemēru ņēmu savu mammu, kas rūpŗjas par savu ādu, it īpaši, kad runa iet sejas ādas mitrināšanu un barošanu.
Tomēr viņas galvenais nosacījums, ir atrast labu krēmu par varbūt ne tik vājprātīgām summām. Šajā rakstā es jums parādīšu mammas pēdējā laikā lietotos krēmus, un viņas domas par katru no tiem (iekļaujas daudz jaunumu).
Viss ko zemāk rakstīšu ir izrunāts ar mammu, un patiesībā šis raksts vairāk ir kā no viņas skatu punkta.
Šī raksta ideja nav reklamēt vai kā savādāk, vienkārši ir sievietes, kam varbūt interesē labi sejas krēmi, bet kas nemaksā dārgi vai arī esat laba krēma meklējumos priekš mammas dzimšanas dienas vai citiem svētkiem, tad domāju šis raksts varētu noderēt. :)

Vispirms jau jāsaka, ka manai mammai savos gados ir ļoti laba sejas āda, un tas viņai nāk caur vecāku gēniem. Tāpēc viņa jau nebūs tas labākais piemērs, kad sejas āda ir ļoti sliktā stāvoklī un kurai vajag brīnumkrēmus.
Ir bijuši laiki, kad mamma lieto arī Niveja krēmu, черный жемчуг krēmus un vēl visādus citus krievu ražojuma krēmus, un tie viņai tīri labi derēja, jo viņai galvenais nosacījums krēmam ir nevis līdzināt tās dažas grumbas kas viņai ir, bet gan labi mitrināt sejas ādu, lai tai nepazustu tvirtums.

Rīcības plāns
Sasniedzot šo zīmīgo vecumu, ir jābūt noteikti pārliecinātai par to kāds ir sejas tips un līdz ar to izriet konkrētā sejas ādas kopšana. Vislabākais variants ir apmeklēt dermatologu, kas izstāstīs visu un palīdzēs atrast labākas lietas konkrētajam sejas tipam. Ādas izskatam ir ļoti svarīgs arī miegs, jo nakts laikā ādas šūnas atjaunojas līdz pat astoņām reizēm ātrāk nekā dienā.

Pēc parezības, tieši pēc 40 gadu sliekšņa pārkāpšanas, ir svarīgi piedomāt pie ādas attīrīšanas, un lielākoties dermatologi iesaka atteikties no taukainas ādas attīrīšanai paredzētajām putām un želejām, tikai tāpēc, ka sejā jau parādās sausuma pazīmes. Tomēr, manai mammai sejas āda ir kombinēta/taukaina un ļoti jūtīga, un viņa lieto sejas attīrīšanai tieši putas, lai gan tādas, kas ir paredzētas jūtīgai ādai. Reizi nedēļā vēlams veikt sejas attīrīšanu no atmirušajām ādas šūnām. Mājas apstākļos to var veikt ar sejas ādai piemērotu skrubi vai maigu pīlingu. Tomēr jūtīgai ādai labāk ieteiktu lietot maigu pīlingu vai želatīna poru attīrītāju pa visu seju.

Mammas domas par šī brīža lietotajiem dienas kremiem:
Garnier LIFT EXPERT 45+ pretgrumbu dienas krēms ar augu cilmes šūnām *  Cena - € 6.99
Ražotājs: ikdienas kopšana, kas aktīvi cīnās pret redzamajām novecošanās pazīmēm: izlīdzina krunciņas,  nostiprina sejas kontūru, āda šķiet tvirtāka. Āda ir izlīdzināta, tās tonuss un elasticitāte ir uzlabota.
Biezs, trekns sejas krēms, kas labi noņem sausumu no sejas. Vienai lietošanas reizei vajadzīgs niecīgs daudzums, un tas labi pilda dienas krēma funkcijas - mitrina, sniedz ādai tvirtumu. Lietoju pēc ikrīta seruma.
Garnier WRINKLES CORRECTOR 35+ dienas krēms ar augu cilmes šūnām * - Cena - € 6.99
Ražotājs: ikdienas kopšana, kas nodrošina vispārēju iedarbību pret ādas novecošanās pazīmēm: koriģē krunciņas, izlīdzina ādu un mitrina 24 stundas. Āda iegūst veselīgu izskatu.
Vispār šis krēms man neder pēc vecuma grupas, tāpēc liela cerības uz to neliku. Lietoju ikdienā kā parastu krēmu, un ar manu seju tas tieši tā arī sastrādājas. Ja 45+ krēms labi mitrināja un deva tvirtumu ādai, tad šis krēms ar manu seju darbojas kā jebkurš cits krēms bez diža uzlabojošā efekta.
 Garnier WRINKLES CORRECTOR 35+ nakts krems ar augu cilmes šūnām * - Cena € 6.99
Ražotājs: nakts laikā tas nodrošina vispārēju iedarbību pret ādas novecošanās pazīmēm: samazina krunciņas, izlīdzina un baro ādu. Nakti pēc nakts āda tiek barota, lai no rīta izskatītos veselīga un atpūtusies.
Manai sejas ādai šis krēms galīgi neder, jo uzsmērējot pirms gulētiešanas, tas manai ādai rada alerģiju. No rīta pamostos un uz sejas ir redzami sausi un sarkani pleķi vaigu rajonā.
Intensīvāki līdzekļi sejas mitrināšanai:
Šīs kapsulas lietoju jau vairāk kā piecus gadus un mēs ar māsu esam sajūsmā. Kapsulas ir kā ātrā palīdzība manai sejai situācijās, kad ir jāskrien uz kādu pasākumu un sejas āda liekas tā kā "savītusi". Kapsulas lieliski atsvaidzina, tonizē un dod jūtamu liftinga efektu. Lietoju periodiski.
 Artdeco Caviar Performance Caviar Lifting Treatment sejas krēms sejai un dekoltē ādai, Cena - +/- € 60 (nopērkams t/c Spice veikalā Debenhams)
Šis ir viens no maniem pašiem dārgākajiem krēmiem, bet es ne brīdi nenožēloju par tā iegādi, jo tas ir lielisks. Krēms ir ļoti koncentrēts un biezs, un uzklājot uz sejas sniedz to luksusa sejas kopšanas sajūtu. Pēc uzklāšanas uzreiz var just to liftinga efektu un bagātinošo mitrināšanu. Lai gan krēms ir ļoti biezs, tas ātri absorbējas ādā. Lietoju periodiski.

Dienas un nakts serums - koncentrāts
Iedarbības efektivitāti pastiprinās seruma un krēma lietošana vienlaikus. Serumi ir viens no mūsdienīgās kosmētikas produktiem – aktīvo vielu koncentrāti, ko lieto zem krēma. Pateicoties aktīvo vielu iedarbībai, efekts tiek sasniegts daudz ātrāk.
 Mossa age Excellence Pro-retinola A aktīvs pretnovecošanās serums * Cena - € 19.95
Ražotājs: Koncentrēta protnovecošanās iedarbība: Satur koncentrētus vitamīnus un liftinga biopolimērus, kuru struktūra nostiprina ādu un paceļ sejas kontūras. Viegla un zīdaina tekstūra, kas iesūcas dziļāk ādā un apgādā to ar aktīvajām vielā. 
Lietoju jau aptuveni pusotru mēnesi un nevaru iedomāties savu rītu bez šī seruma. Tas ir ļoti viegls un maigs ar ļoti patīkamu aromātu (mežrozīšu). Lietoju katru rītu pēc sejas nomazgāšanas un katru vakaru pēc kosmētika noņemšanas pirms krēma uzklāšanas. uzklājot tas dod gludāku sejas ādas izskatu un jūtamu liftinga efektu. Kopš lietoju šo serumu, tā sejas āda ir mainījusies, ko iepriekš nebiju manījusi lietojot citus kremus vai serumus.
Tādi lūk ir manas mammas favorīti, un es ceru, ka jums noderēja šāda, cita veida, informācija, jo bieži vien ir komentāri par to, ka jaunas ādas kopšanai īsti neko daudz jau nevajag, tāpēc šoreiz padzīvojos pa mammas skaistuma plauktiņu, un labprāt uzzināju viņas domas par šī brīža lietotākajiem kremiem un serumiem. 

bučas
&z



* fotogrāfijas no personīgā arhīva 
**visi produkti, kas atzīmēti ar zvaigznīti ir vai nu dāvināti, vai firmu sponsorēti, tomēr visas izteiktās domas ir neatkarīgas no tā

6 komentāri:

  1. Noderīgs raksts :)
    Vispār jau vajag izglītot tās sievietes, jo esmu saskārusies ar tādu situāciju, ka sievietes jau gados lieto pilnīgi ačgārnus sejas tīrīšanas un mitrināšanas līdzekļus, turklāt, kad pieminu tādu lietu kā serums - iepleš acis un jautā man kas tas tāds. :D ehhh

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vajag noteikti, vajag! ;)
      nevar visu laiku rakstīt tikai atsauksmes, tās neizglīto, tikai atstāsta par savām domām. es jau domāju biežāk rakstīt par nopietnākiem rakstiem kā tikai atsauksmēm. :)
      Par to serumu tev taisnība! Man mamma ar tādus serumus iepriekš nelietoja, tomēr tagad nevar savu dienu sākt bez tā!

      Dzēst
    2. Lielākais absurds, ko esmu dzirdējusi no kundzes gados ir, ka serumus drīkstot lietot tikai reizi nedēļā :D nu vājprāts

      Dzēst
    3. nu bet, redz, varbūt kādriez bija TIK efektīvi serumi :D

      Dzēst
  2. Super raksts, gudra mamma! Manai mammai ir taukaina āda un viņa vispār negrib lietot nekādus krēmus izņemot ap acīm, cīnos un mēģinu uzpirkt ar visādiem labumiem, nekā nesanāk. :D

    AtbildētDzēst
  3. Paldies!
    Manējā jau ar pirms kāda laika neko tamlīdzīgu nelietoja, tikai vienu dienas krēmu un tikai tās kapsulas un viss. Tas tagad es viņu esmu pieradinājusi lietot vairāk.
    Vienreiz jau man izteicās, ka uz plaukta stāv tik daudz krēmi, ka nezina kuru vairs lai izvēlas. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan