Skaistuma ziņas - aprīlis, maijs

17.04.14

Atnākot pavasrim mūs gaida daudz dažādu jaunumu skaistumkopšanas sektorā, tāpēc šajā rakstā es tos apkopošu vienkopus.
Jane Iredale minerālās kosmētikas jaunā pavasara kolekcija "Magic Hour"

Sagaidot pavasari un svinot savus 20 pastāvēšanas gadus, Jane Iredale savām klientēm piedāvā jaunus produktus šīs sezonas aktuālajos toņos.
Izcel acis ar trīs mirdzošu zelta toņu acu ēnām (Golden Girl), kas piestāv visiem ādas tipiem, un piešķir izteiksmi ar ūdensnoturīgiem laineriem (Jelly Jar Gel Eyeliner) intensīvi melnā vai delikāti brūnā krāsā. Atsvaidzini sejas toni un piešķir dabisku mirdzumu, izmantojot krēmveida izgaismotāju - vaigu sārtumu (Comfort In Touch Highlighter ) siltā koraļļu tonī. Bet garšīgām lūpiņām uzklāj kādu no jaunajāmilgnoturīgajām lūpu krāsām.

* Ar produktiem ir iespējams iepazīties Baznīcas ielā 20/22 (salona Studio3 telpās)

________________________________________________________________________________________

L`Oreal Paris jaunā nakts melnā skropstu tuša False Lash Wings Midnight Blacks vakara grimam
 False Lash Wings skropstu tuša, kas Latvijas tirgū parādījās 2013.gada februāra beigās, bija veiksmīgākā no šajā gadā ieviestajām jaunajām L’Oréal Paris skropstu tušam. Šobrīd tā ir neatņemams produkts dienas make up radīšanā. Bet kā panākt vēl izteiksmīgāku rezultātu vakaram?

Jaunā skropstu tuša piešķirs elpu aizraujošu, piesātināti melnu skatienu pateicoties 3 galvenajiem šīs tušas veiksmes noslēpumiem:
1. Ikoniska, taureņu spārnu birstīte
2. Inovatīva formula ar Nymphea pērļu tehnoloģiju 
3. Skropstas acu kaktiņos ir garākas un atgādina taureņa spārnus


*Veikalos jau no maija
_______________________________________________________________________________________

Oriflame - Oficiālā sieviešu tenisa asociācijas (WTA) kosmētika
 Pirms trim gadiem Oriflame kļuva par oficiālo Sieviešu Tenisa Asociācijas (WTA) kosmētikas sponsoru, jo Oriflame tic, ka stipras sievietes ir jāpārstāv.Sieviešu tenisu izvēlējāmies tāpēc, ka, tāpat kā WTA tenisa zvaigznes, arī Oriflame sievietes ir ambiciozas un neatkarīgas. Viņām tiek statuss un apbrīna, un viņas smagi strādā, lai sasniegtu savus mērķus.

Kurus produktus tenisistes uzskata par visnepieciešamākajiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem?
Atklājās, ka šīs sievietes vēlējās tādus līdzekļus, kuri nodrošina svaigumu un intensīvu mitrināšanu ik dienu, taču viņas vēlējās arī līdzekļus, kas palīdzētu justies stiprām, pārliecinātām un skaistām.
Oriflame, savukārt, iedvesmoja tenisa zvaigžņu zināšanas un pieredze, ko izmantojām, piedāvājot ekskluzīvo Strong is Beautiful kolekciju.

Jaunajā sērijā ietilpst mitrinošs ķermeņa krēms, atsvaidzinoša dušas želeja un dezodorants - antiperspirants. Visus šos ķermeņa kopšanas līdzekļus iedvesmojis sportistu aizņemtais un prasīgais dzīves veids.

Visus līdzekļus raksturo skaists, svaigs un sievišķīgs ziedu aromāts, un tie izstrādāti, lai sniegtu papildu svaigumu un mitrināšanu.
Strong is Beautiful antiperspirants - dezodorants satur to pašu tehnoloģiju un efektivitāti, ko piedāvā Oriflame vieni no vislabāk pārdotajiem Activelle antiperspirantiem - dezodorantiem. Ekskluzīvais sastāvs sniedz efektīvu 24 h dezodoranta aizsardzību, vienlaikus rūpējoties arī par ādu.

*Oriflame kosmētiku iespējams iegādāties pie Oriflame konsultantiem
_____________________________________________________________________________________

Garnier Ultra Doux Honey Treasures matu kopšanas sērija trausliem un lūstošiem ar 3 galvenajiem bišu stropa dārgumiem - medu, propolisu un bišu māšu peru pieniņu
Neatkarīgi no gadalaika mati dažkārt var likties sausi. Tie ir grūti ķemmējami, raupji un tik trausli, ka tie lūst pat no vismazākā pieskāriena. Kā būtu, ja matu griešanas vietā, mēs izmantotu vecāko skaistumarecepti - medu?
Garnier Ultra Doux ir radījis jaunu skaistuma recept imatiem – MedusDārgumus -ar bišu māšu peru pieniņu, medu un propolisu. Šīs trīs vērtīgās dabas bagātības no bišu stropa stiprinās, atjaunos un baros trauslus un lūstošus matus gluži vai ar dziedniecisku spēku.

Šajā sērijā būs pieejami - šampūns, kondicionieris, un pirmo reizi Ultra Doux sērijā, arī matu maska. Visiem produktiem ir salds, bet neuzkrītošs aromāts.

*Veikalos jau no maija
______________________________________________________________________________________

Ņujorkas modes tendences nagiem arī Latvijā - Maybelline Bleached Neons nagu lakas
 
Četri koši balinātie neona toņi, kas lieliski derēs pavasara/vasaras sezonai!

*Šur, tur jau šī sērijas nagu lakas jau ir iespējams nopirkt, tomēr konkrētas vietas es nevarēšu nosaukt. 
________________________________________________________________________________________

Colgate Max White One Optic - žilbinošs smaids tikai dažās minūtēs!
Pirmais randiņš? Kā parasti jūtaties kā nervu kamols, jo gribat izskatīties vienkārši satriecoši. Vēl pēdējais kosmētikas pieskāriens acīm, lai skatiens būtu valdzinošs, lūpukrāsa, kas lieliski sader ar kleitu, ko dažas stundas rūpīgi izvēlējāties. Kad viss paveikts, ieskatāties spogulī un pasmaidāt, jo zināt, ka smaids parūpēsies par pārējo! Tai pašā mirklī atskāršat, ka zobu baltums ir tālu no vēlamā. Ko tagad darīt?!

Ja jums steidzami nepieciešams balts smaids un atlikusi viena diena vai pat tikai brīdis laika, saglabājiet mieru un lietojiet Colgate Max White One Optic. Šī apbrīnojamā zobu pasta acumirklī garantēs baltāku smaidu* un vienlaikus cels jūsu pašapziņu pirms pirmā randiņa!
Max White One Optic satur klīniski pierādītas optiskas, zobus baltinošas vielas un daļiņas, kas efektīvi notīra pigmentēto aplikumu, padarot jūsu zobus gludus, tīrus un baltus jau no pirmās tīrīšanas reizes!*

*Īslaicīgs efekts. Ilgstoša lietošana nodrošinās progresējošu baltinošo iedarbību un palīdzēs ilgāk saglabāt 
baltākus zobus.

** šobrīd nopērkama Maxima veikalos, un, sākot no maija, tā būs pieejama arī citās Colgate tirdzniecības vietās.
______________________________________________________________________________________

Oriflame prezentē jauno ādas kopšanas zīmolu Love Nature, kas ļaus būt tuvāk dabai
Orilfame Love Nature zīmols piedāvā pilnu ādas kopšanas produktu klāstu. Izvēlies starp barojošo mežrozīti, mitrinošo alveju, nomierinošajām kumelītēm, attīrošo tējas koku un atjaunojošajām vīnogām, kas parūpēsies, lai āda būtu barota un atjaunota. Šis unikālais ādas kopšanas produktu klāsts ir radīts, lai sniegtu tev patiesu dabas baudījumu. Visi produkti īpaši radīti, lai tie parūpētos par tavu ādas tipu un tā vajadzībām.

Katra sērija ir īpaši izstrādāta, radot perfektu produktu kombināciju, kas piemēroti tieši tavas ādas vajadzībām. Piemēram, sausai ādai ir nepieciešama papildu barošana, tāpēc mēs piedāvājamLove Nature dienas krēmu un nakts krēmu ar mežrozīti, kas nodrošinās pilnīgu mitrinošu un barojošu kopšanu. Taukaina āda izdala vairāk sebuma, tāpēc radot Love Nature ar tējas koku, īpašu uzmanību pievērsām ādas attīrīšanai. Nogurušai ādai, kas pakļauta stresam, Love Nature ar vīnogām piedāvā līdzekli eksfoliācijai, kas likvidē netīrumus, padara ādu gaišāku un izdzēš noguruma pazīmes.

Love Nature ādas kopšanas produkti būs pieejami sākot no 11. maija.

* Ādas kopšanas sērijas ar kumelītēm un vīnogām būs pieejamas sākot no 22. jūnija.


Daudz dažādu jaunumu, pilnīgi nespēju sagaidīt, kad tie būs pieejami un ķeršos klāt pie testēšanas! Esmu ļoti ieintriģēta par jaunajām Oriflame sejas kopšanas sērijām, un jauno Colgate balinošo zobu pastu. Jaunumi, jaunumi, man tas patīk!

Kas jums ieinteresēja no jaunumiem?

&z

* Visu produktu fotogrāfijas no oficiālajiem reklāmas materiālu avotiem

10 comments:

  1. Paldies par rakstu, noderīgi. Mani varētu interesēt nagu lakas, būs jāiet medīt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās nagu lakas kaut kur ir pieejamas, bet Drogās man liekas, ka vēl, nē. :)

      Dzēst
  2. Patīk, ka visu esi rūpīgi apkopojusi vienā rakstā! Malacis, varu iedomāties cik daudz laika tas aizņēma. Mani interesē Oriflame Love Nature zīmols un Colorama nagu lakas- noteikti iegādāšos kādu toni.
    http://happinessvictim.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu kāds laiciņš bija jā, lai visu saliktu kopā ;)
      Nagu lakas ir ļoti smukas, un Oriflame jaunās sērijas man ļoti patīk. Nevaru jau sagaidīt kad varēs tos produktus arī iegādāties :)

      Dzēst
  3. Paldies, tiešām noderīgi. Ieraudzīju nagu lakas un sapratu, ka gribēšu visas, jāiet meklēt :))

    AtbildētDzēst
  4. Jaunās maybelline nagu lakas bija Olimpijas Rimi, un ja nemaldos akcijas cena bija 1.55 eiro!

    AtbildētDzēst
  5. Vai drogās var nopirkt to šampūnu ar medu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, tik no maija. Vēl nedaudz jāpagaida. :)

      Dzēst
    2. t/c GC tgd var

      Dzēst
    3. paldies par noderīgo info :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan