Nedēļas mīluļi #5

13.04.14

Jap, šajā nedēļā es biju slinka, un kaut kādā veidā nespēju uzrakstīt visu plānotos rakstus, bet tas nekas, jo ir jau svētdiena, un man priekšā vēl ir nākošā nedēļa.
šajā nedēļā beidzot es atkal tiku pie savām mīļākajām smaržām un nopirku jau kādu laiciņu kāroto toniku, bet par to visu zemāk.
Tagad, kad beidzot ir iestājies īsts pavasaris un esmu sākusi aktīvi lietot bronzeri, lai nedaudz vairāk akcentētu savu seju, mans liels palīgs ir MaxFactor sejas ota, kura diemžēl, ja pareizi atminos vairs nevar nekur nopirkt, bet kādreiz to varēja nopirkt U/V Stockmann veikalā. Man ļoti patīk otas forma, un tā der pūderi, vaigu sārtumam un bronzerim. (attēlā ota ir slapja)

Kopš Mossa prezentācijas, vēl bez tā sejas krēma, ko saņēmu kā dāvanu, es ļoti gribēju šo Mossa nomierinošo sejas toniku ar lāceņu C vitamīnu, kas lieliski atsvaidzina sejas ādu, un arī nomierina sakairinātu ādu. Jā, iekšā ir alkohols, un to pat var just tikai pasmaržojot. Prezentācijā, kad devu smaržot kolēģēm, tās manu minēju neapstiprināja, bet tagad kad nopirku un pagriezu sastāva otra pusi, tad otrais vai trešais ingridients ir alkohols. Bet, neskatoties uz to, toniks man ļoti patīk.

Physiogel sejas krēms ir mans glābiņš jau vairākus mēnešus, bet tagad šis ir mans top nakts krēms. Noteikti iesaku jūtīgai un sakairinātai ādai, kas cieš no drastiskiem laika apstākļiem.

Ak, smaržas, smaržas. Esmu no tām, kuram patīk diezgan īpatnējas smaržas tikai tāpēc, ka esmu vīrišķīgu un spēcīgu aromātu piekritēja, un Halle Berry Closer es dievinu tikai aromāta dēļ, jo šim smaržām ir perfektākā vīrišķīguma, sievišķīguma un spēcīguma kombinācija.

Uz kādu laiku esmu noņēmusi nost Gelish, tīri profilaksei, un pa šo laiku mani nagi ir palikuši nedaudz iedzelteni, un šim gadījumam es atklāju sev jaunu nagu "balinātāju". Essence Studio Nails Pro White Glow nagu balinātājs, kas ir nedaudz rozīgā krāsā un uzklājot vienā kārtā dod ekstra mirdzumu nagiem un noņem dzeltenumu.

No nedēļas pasākumiem nevar minēt ne Stockmann Trakās Dienas, ne Expo Beauty Skonto Hallē, jo sapratu, ka tas būs liels laika un naudas tēriņš, bet toties es šodien vēsā aristokrātiskā angļu mierā devos uz Nacionālo teātri uz tikpat aristokrātisku izrādi par Konveju ģimeni pēc Pirmā Pasaules kara, kas saucas "Laiks un Konveju ģimene".
Tā bija klasiska teātra izrāde, kas nomierina, kas izglīto nedaudz un kas liek padomāto par lietām ko mēs darām, un to ģimenes mīlestību un attiecībām, kas notiek ar ģimeni laika gaitā.

&z

10 comments:

  1. Par Physiogel pievienojos 100%. Tagad uz pavasari/vasaru palietošu ko vieglāku, bet rudenī noteikti pirkšu atkārtoti. Viens no labākajiem krēmiem :)
    Trakajās dienās es gan ieskrēju, bet pēc konkrētiem pirkumiem - Bourjois 123 perfect tonālā un Byphasse micelārā ūdens, ar abiem esmu apmierināta. Ātri paķēru un skrēju prom, jo tā masu psihoze man izraisa paniku :D
    Tajā pašā dienā Drogās dabūju vairākus Mossa paraudziņus, bet vēl neesmu pamēģinājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es par šo krēmu uzzināju no savas dermatoloģes, un esmu ļoti priecīga, ka viņa man atklāja šo burvīgo krēmu. Tas ir loti pārvērtis manas sejas kavlitāti.
      Jā, Trakās Dienas tas ir kaut kas nenormāls. Laikam piektdien, es no rīta gāju uz darbu, bija tikai 9 no rīta, bet daudzas sievietes tur jau n-tos maisus stiepa laukā ar pirkumiem :D

      Dzēst
  2. Jā,Mossa ar spirtu sastāvā mani apbēdināja,tāpēc neko nenopirku.Gaidīšu jūsu atsauksmes,sugarmakeup āda ir līdzīga manai,tāpēc,skatīšos,ko viņa teiks,jo ar manu kuperozi un spirtu otrajā vietā var uz ādas sastrādāt brīnumus. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jup, man ar nepatīk, kas alkohols, bet melleņu krēms , jāsaka, man pat jau pēc divām dienām tā kā patika :)))

      Dzēst
    2. Nu,ja āda nav jūtīga,tad varbūt arī nekas!Kaut gan spirts nav labi nekādai ādai,pati par to pārliecinājos,kad apkaroju savu taukaino ādu,tiklīdz sāku lietot saudzējošākus produktus-āda nemaz neliekas tik arī taukaina.

      Dzēst
    3. Ar spirtu ir kā ir, žel, ka nepamanīju ātrāk sastāvā. :) Sen nebiju lietojusi neko kam iekšā ir spirts, tad uzreiz seja tagad nedaudz dīvaini uzvedas, bet cerams, ka nekas traks nenotiks.
      Krēmi ir ļoti labi, tiem mazāk jūtams tas spirts, bet ja āda ļoti jūtīga tad divreiz jāapdomā vai tiešam vajag mēgināt.

      Dzēst
  3. Man vajadzētu pameklēt veikalos jaunu bronzera otiņu. Jūtu, ka ar katru mazgāšanas reizi otiņa paliek arvien plānāka un plānāka. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Konturēšanai man ļoti patīk Drogās nopērkamā otiņa ar slīpu griezumu, bet tādu bronzēšanai grūti ieteikt, jo man ,piemēram, patīk lielas otas bronzēšanai. :)

      Dzēst
  4. Physiogel tiešām ir viens labs krēms - lietoju viņu gan šajā, gan pagājušajā ziemā. No Mossa es diemžēl nepaņēmu neko - dēļ alkohola. Mana sejas āda šobrīd nav labākajā kondīcijā, tādēļ labāk būšu piesardzīga :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan