Mēneša favorīti - marts

01.04.14

Kā jau bijāt pamanījušas esmu ieviesusi jaunu rakstu sēriju, kas saucas nedēļās mīluļi un mēneša laikā esmu jau paspējusi izveidot 3 tādus rakstus, bet mēneša favorīti nekur nepazūd, jo bez tiem minētajiem ir vēl citi produkti, kuri iepatikušies visa mēneša garumā. 
  • BeYu acu ēnas (otrajā rindā trešais tonis no kreisās uz labo) - visu mēnesi, praktiski katru dienu lietoju tikai un vienīgi šīs ēnas. Tām ir pefekta kombinācija starp zeltainu šimeri un brūno toni. Ēnas nav pārlieku spīdīgas, un nav pārlieku tumšas.
  • Planeta Organica pīlings - vai, šī ir manta! Kā sāku mēneša sākumā lietot, tā visu mēnesī lietoju divas reizes nedēļā, un atšķirība ir fantastiska. Pēc lietošanas sejas āda ir neticami maiga!
  • Dove Creme Mousse dušas krēms - tas ir biezs, putojošs un ļoti barojošs ķermenim. Tām, kurām ķermeņa āda ir normāla tipa, šis būs kā viens šāviens diviem zaķiem - attīrīšana un barošana. Var droši izmantot arī kā skušanās krēmu.
  • Essence XXXL Long- lasting lūpu spīdums | 01 baby doll's favourite - maigs persikots tonis, kas klājas kā pasaka uz lūpām un turās aptuveni 2 līdz 2,5 stundas bez izmaiņām. Lai gan favorītos tikai pēdējo nedēļu, šis lūpu spīdums it sensācija. 
  • L`Oreal Skin Perfection acu krēms - ūū, jā! Bēz šī savus marta mēneša rītus nemaz nespēju iedomāties. Tik loti esmu pie šī pieradusi, ka pilnīgi bail kādreiz izlietot, uzreiz būs jāskrien jaunam pakaļ. Tas lieliski "atdzīvina" rīta nesimpātisko izskatu uz viens un divi!
  • L`Oreal Nude Magique Blur krēms - par šo vēl rakstiņš būs (rīt), bet principā tas ir lietojams gan kā krēms, gan kā bāze. Manā skatījumā tā ir perfekta bāze, kas tik tiešām vizuāli samazina poras un ļauj sejai izveidot tādu pamatu kā nevienai superzvaigznei. 
  • Essence CC krēms - man marta mēneša lielākais pārsteigums, jo atlika man vienu reizi pamēgināt, līdz sapratu, ka šis ir lielisks budžeta klases CC krēms, kura tonis arī ļoti labi der manai seja ādai.
  • Macadamia Oil Extract kondicionieris - ārprāts, cik reizes šo jau es esmu pieminējusi marta mēnesī. Bet es vēlreiz atkārtošos - ja redzat, ķerat ciet, tas ir superīgs! 
Kāds ir bijis jums lielākais marta mēneša pārsteigums kosmētikas jomā? Tas varbūt ir kāds produkts kā man, bet varbūt kāds nozīmīgs notikums? 

&z

6 komentāri:

  1. Tas dove dušas krēms savas putainās konsistences dēļ neizlietojas baigi ātri? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, viņs ir ļoti biezs, un citreiz liekas, ka to ir praktiski niespējami izdabūt laukā, un kad tas nonāk uz sūklīša tā viegli paliek putains un klājas kā pasaka ;)

      Dzēst
  2. Cik ilgi tas CC krēms apmēram turās un kāda sedzamība? Man pašlaik iet uz beigām Essence tonālais krēms, domāju, ka varbūt uz vasaru iemainīt pret CC vai Loreal.

    AtbildētDzēst
  3. Sedzamība tam ir viegla/vidēja. Uz manas sejas ādas tas turas kā praktiski vairums visi sedzošie līdzekļi, ja neizmantoju bāzi pamatā, tad tās ir kādas 5 stundas :)
    CC krēms nav tāds pats kā tonālais krēms, jo tam ir pavisam citi uzdevumi. Tā uzdevums ir izlīdzināt un koriģēt sejas toni un viegli maskēt.

    AtbildētDzēst
  4. Dove dušas krēmi patiesi ir burvīgi :) Lietoju to, kurš domāts jutīgai ādai. Nesen lielajā maksimā redzēju, ka pieejami arī 500ml šī krēma iepakojumi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ūū, 500ml tas jau ir pavisam nopietni! Bet kā nākamo es ar gribu pamēgināt to, kas paredzēts jūtīgai ādai :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan