Jaunums: Avon Femme smaržūdens

04.03.14

Ar Avon smaržām es parasti esmu uz "jūs", bet kopš ilga laika es tām devu iespēju. Parasti katalogu smaržas man liekas pārāk "ziepainas" un pilnīgi atsit aromātu, kas neliecina, ka tās ir labas smaržas.
Vispār smaržas, tas mans pusotra gada pēdējais atklājums, jo kādreiz es vispār nesmaržojos. Droši vien kāda šobrīd domā, kā tā vispār var, bet iepriekš smaržūdeņi nebija mana lieta.
Tomēr smaržojot šī jaunās Femme smaržas tās man iepatikās. Pat vairāk nekā bija cerēts!
Ražotājs
Lai kur tu ietu, visas acis būs pievērstas tev, jo šis elegantais aromāts atmodina dzirkstoši sulīga bumbiera svaigumu ar magnolijas ziedu notīm un dzintarainas koksnes siltumu. 
Smaržām ir ļoti interesants iepakojums, kas pavisam neatgādina smaržas no budžeta klases.  Ar pirmajiem pūtieniem, ir jūtams tas, ka smaržas ir no saldā gala, tomēr  koksne dod to siltumu un stiprumu, kas man smaržās, plus vēl ar muskusu,  ir svarīgi.

Priekš mani tas ir pasalds aromāts, tomēr man tas ļoti patīk. Vispār esmu  muskusa un koksnes aromātu cienītāja, tomēr šīs smaržas man ļoti atgādina Hugo Boss Nuit.
Lai gan Hugo Boss būs vairāk uz ziedu pusi, abi aromāti ir ļoti līdzīgi, bet manās acīs uzvarēs tomēr Femme, jo Nuit ir pa saldu priekš manis.
Kad Nuit iegādājos kā Z-svētku dāvanu sev pašai, tad bija vai kā traka, bet kad nopirku un pāris reizes palietoju, sapratu, ka šīs smaržas man nepatīk, jo:
1. Tās ir pa saldu un pa svaigu
2. Manuprāt, nepiestāv manai personībai. Nejutu, ka varēšu ar tām iet roku rokā, kā tas notika ar Halle Berry Closer smaržām, kas ir pēdējā laika vismīļākās smaržas.

Femme smaržas ir no tām smaržām, kuras es lietotu vairāk uz vakara pusi, ja gribētu smaržot saldāk nekā parasati, bet vakaram man vislabāk līdz šim ir patikušas tikai un vienīgi Lacoste Pour Femme , jo tās dod pilnīgi izstaro to vakara eleganci. Lai arī šis Lacoste smaržas nav ļoti noturīgas, tās man patīk.

Atgriežoties pie Femme smaržām, es tās pamēģināju nēsāt ikdienā, un ziniet, es teikšu, ka šīs smaržas pavisam noteikti maina tēlu uz vairāk smalkuma un elegances pusi, lai arī kājās jums ir džinsi un parasts pulovers, biezs mētelis un silta mice galvā.
Kaut kas tomēr šajā smaržās ir tāds, kas paceļ ikdienišķumu nedaudz citā līmenī.

Runājot par smaržu noturību, kā jau sākumā rakstīju, tās ir smaržūdens, tādēļ visu dienu tās noteikti neturēsies. Uz manas ādas es tās jūtu maksimums kādas 4 stundas, ne vairāk.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkamas pie Avon produkcijas izplatītājiem/konsultantiem
  • Cena - € 17.93 par 50 ml
  • Rezumējot - šis smaržas pirmo reizi smaržojot patika vairāk, kā ar katru nākamo lietošanas reizi, jo vairāk tās smaržojot, tās man liekas stipri pa saldu, un galīgi ne mans aromāts. Es noteikti tās atstāšu sev pavasaras vakara izgājieniem, kad tā vien gribas kaut ko sievišķīgu un nedaudz stiprāku kā ierasts, bet puķainu. 
bučas
&z


*fotogrāfija no personīgā arhīva
** šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

2 komentāri:

  1. Iesaku tev izmēgināt smaržas "treselle"no Avon. No vīriešiem dzirdu daudz komlipentus;] par manām smaržām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, paldies! paskatīšos, pavisam noteikti! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan