Jaunums: Garnier Fructis Color Resist Blond Booster matu balzams

24.03.14

Par šo produktu pilnīgi noteikti var teikt, ka tas ir inovatīvs, jo šāda tipa balzamus, kas ļauj saglabāt blondu matu toni ilgāk nav pieejami, nu vismaz plašā patēriņā noteikti, nē. 
Ražotājs 
Atjauno blondu matu toni bez krāsošanas, satur aktīvus violetos pigmentus, kas likvidē dzeltenīgo nokrāsu.
Domāju katra sevis cienīga blondu matu īpašniece, kas dzīvo reģionā, kur ir rūsains ūdens, kas padara matus no blondajiem uz dzeltenajiem  ir lietojušas tautā saukto "zilo vai lillā" šampūnu, kas starp krāsošas reizēm palīdz matiem ilgāk saglabāt blondumu, nepadarot matus cāļā dzeltenumā. Tomēr zinu no redzētā un dzirdētā, ka ar tiem zilajiem vai lillā šampūniem mēdz būt pat tā, ja pa ilgu patur, nokrāso pārlieku violetus vai sirmus matus, kas noteikti nav tas labākais izskats.

Tomēr Garnier piedāvā balzamu ar tādu pašu balinošu efektu, tomēr jums nebūs jauztraucas, ka tas var nokrāsot lillīgus matus.
Kā jau acīmredzami zinat, es neesmu blonda, tāpēc šo devu lietot vienīgajai blondīnei mājās, kas tieši svaigi bija nokrāsojusi blondus matus, un tas jau bija paspējis notonēt nedaudz dzelteno pusi.

Neliela atkāpe par tēmu. Domāju daudzas domājat, bet ūdens tad ir jāfiltrē ja reiz rūsains, tomēr ļaujiet jums teikt, ka pie rūsaina ūdens, var likt kaut filtrēšanas sistēmu, tas diez ko daudz nepalīdzēs, ja nu vienīgi reizi mēnesī, tos filtrus smuki mainīt, kas izmaksās tādu paprāvu summiņu gada laikā.
Pirms lietošanas uz iepakojuma ir norādīts, ka vajag veikt alerģijas testu, uzliekot zirņa lieluma daudzumu uz aiz-auss reģiona, un jāpatur laiku. Acīmredzami, dažiem cilvēkiem tas var izraisīt alerģiju.

Par pašu lietošanu. Ja mati ir īsi, tad nav atšķirība vai lietojat to slapjos vai sausos matos, tāpēc tas būs jūsu ziņā, bet mana "brīvprātīgā" šo lietoja mitros matos. Ieklāja, paturēja 10 minūtes un izskaloja nelietojot nekādus vēl paralēli balzamus.
"Pēc lietošanas mati bija atguvuši gaišo toni, bija mīksti un pabaroti, un pie veidošanas bija ļoti viegli ieveidojami. Pēc lietošanas bija sajūta, ka mati ir kā pēc frizētavas apmeklējuma. "

Cik es pati vēlāk redzēju efektu, var redzēt, ka šis bazlams tiešām dod to toņa atšķirību, un šo es ieteiktu pamēģināt katrai, kas krāso blondus matus, jo tas ne tikai nedaudz izbalina matus, bet arī kopj.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Produkts nopērkams veikalos Drogas, lielveikalos Rimi, Maxima, Prisma u.c.
  • Cena - € 5.99
  • Raksti citos blogos - Velvet Mimosa, Urban Glitters

&z



* fotogrāfijas no personīgā arhīva 
** šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir tikai un vienīgi manis pašas

2 komentāri:

  1. Interesants :) nez brunetēm arī ir kas līdzīgs, tonējošs? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, ka ir! Es piemēram tagad lietoju starp krāsošanas reizēm toniku-balzamu, kas ir sarkanbrūns, līdzīgā tonī kā man krāsotais tonis. Vienkārši ieklāj matos, paturi 10 minūtes, izskalo un mati kā no jauna krāsoti. Un tonis tā nepazūd, nu tik ātri :) Ka arī tie balzami nekaitē matiem, tie tonējošie.
      Es savu tonējošos balzamu pērku Siberikā. Tur izvēle ir milzīga, un pieejams teju katrs tonis ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan