Mēneša favorīti - marts

01.04.13

Marta mēnesī man ir neticami maz favorīti, bet toties tās ir īstas pērles. Produkti, kuri mani ļoti fascinē un tiešām ir ļoti kvalitatīvi!

No kosmētiskajiem produktiem tikai 3:
  1. Rimmel Accelerator Endless skropstu tuša - perfekta skropstu tuša, kas sniedz neticami atliektas un kuplas skropstas, spēj noturēties visu dienu pat bez drupšanas. Martā lietoju teju katru mīļu dienu. 
  2. Maybelline Color Sensation Whisper lūpu krāsa - mana favorīte ir 620 Bare To Be Bold. Ideāls bēšs tonis, kas uz lūpām izskatās kā bezkrāsains balzams. Uzklājot Color Whisper lūpas tiek viegli akcentētas, bet tajā pašā laikā arī mitrinātas. 
  3. Dzintars Atsvaidzinošs Minerālūdens sejai un ķermenim - kopš es atklāju šo izsmidzināmo ūdeni sejai un ķermenim, es nespēju no tā šķirties. Lieliski kalpo pēc sporta, pēc dušas, kad sejai ir nedaudz velkoša sajūta, bet negribās smērēt neko treknu uz sejas. Man patīk pūst šo arī pa virsu grimam, lai seja tik ātri nesāk spīdēt. Šis būs man favorīts visu pavasari un vasaru. 
Martā man paradījās arī daži ne-kosmētiskie favorīti:
  1.  Orbit Drops dražejas  - esmu nedaudz apsēsta ar šāda veida dražejām pēdējā laikā, bet esmu atradusi savu favorītu un tās ir Orbit Drops, jo visas citas bija pa stipru un man no viņām sāpēja galva, bet šīs ir perfekti stipras un gardas, es teiktu. Esmu izmēģinājusi visus veidus, bet mīļākās man ir ar meža ogām. 
  2. Guess Seductive smaržas sievietēm - manas jaunās favorītes. Aromāts ir tik perfekts, cik nepieciešams. Man patīk tas, ka smaržas ir tādas, kuras var lietot ejot uz svinīgu pasākumu, kā arī ikdienā. Es tās varētu noraksturot kā saldskābas smaržas, tomēr vairāk uz saldo pusi.
  3. Fleuron sausie, smaržīgie ziedi - patiesībā nopirku pirms mazāk kā nedēļas JYSK pa lētu naudu. Līdz ko sajutu aromātu tā ķēru ciet. 
Istabā sev uz palodzes iebēru mazā blodiņā un siltuma ietekmē aromāts viegli piepilda istabu ar saldeno aromātu. Aromāts nav nedz spēcīgs, nedz uzkrītošs, jo man nepatīk ja diendienā istabā visu laiku ir salds aroms. 
Vēlviens marta mēneša favorīts, kuru nezinu kā var klasificēt ir Gelish. Beidzot es aizgāju un izveidoju sev manikīru ar Gelish laku. Zemāk var redzēt divu nedēļu Gelish nagus.  Es apsolu, ka izveidošu kārtīgu pļāpu rakstu par Gelish un visu kas ar to saistās. 
Kopumā gan varu teikt, ka daru es visu kas jādara, bet nonākt nost, tas nav nonācis.

bučas
&z

12 comments:

  1. jā, Gelish ir bijis arī uz maniem nagiem, ļooti patika. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, man apnika visu laiku lakot nagus, it īpaši ja nodrūp vai kur tiek aizraut un nagu laka nokrīt.
      MAn liekas, ka Gelish ir daudz ērtāks pasākums. :)

      Dzēst
  2. Arī man ir šie paši smaržīgie ziedi.. mm :))

    http://mansbeautyblog.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti skaisti un jauki! Manas mīļākās arī ir tās Orbit ledenes, dievīgas, ja tā var teikt! xx

    http://madeinlatvija.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  4. Paldies par rakstu, pēc 100 Day Spending Ban noteikti pamēģināšu Dzintara ūdeni sejai un Maybelline Color Whisper lūpu krāsu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iesaku ūdeni izmēģināt! Man prieks, ka Dzintars ar plašiem soļiem piedāvā jaunus, inovatīvus un kvalitatīvus produktus par makam saudzīgām cenām. :)

      Dzēst
    2. Piekritīšu par Dzintaru, prieks, ka sāk piedāvāt vairāk produktu patērētājiem :), taagd tikai viņiem jāatrisina problēma ar dizainu :)

      Dzēst
  5. Gaidu Gelish rakstu, man ir daudz viedokļu. :D

    AtbildētDzēst
  6. Rimmel Accelerator Endless skropstu tuša labāka par Rocket?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, jo Rimmel vismaz nesmērē zem uzacs daļu un turās ilgāk. :)
      Detalizētāk būs raksts pēc pāris dienām.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan